Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To pinnacle studio 14 χρησιμοποιώ. Θα κάνω και μερικές προσπάθειες με τα προγράμματα που είπες,θα δοκιμάσω και κανένα DVD του εμπορίου, αλλά ποιός κάθεται να ξαναφτιάξει 15-20 DVD από την αρχή...Ευτυχώς που υπάρχουν και τα DVD players.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To pinnacle studio 14 χρησιμοποιώ. Θα κάνω και μερικές προσπάθειες με τα προγράμματα που είπες,θα δοκιμάσω και κανένα DVD του εμπορίου, αλλά ποιός κάθεται να ξαναφτιάξει 15-20 DVD από την αρχή...Ευτυχώς που υπάρχουν και τα DVD players.

Χμμ περίεργο.. το Pinnacle συνήθως βγάζει σωστά DVD. Αλλα ακόμα και σ'αυτη την περίπτωση δεν πιστεύω να χρειαστεί κωδικοποίηση ξανα. Απλως θα περάσεις τα .IFO του VIDEO_TS για τσεκάρισμα απο το PGCEdit και μετά εγγραφή με το Imgburn. 5 λεπτά το καθε DVD ;)

Kαλα, πριν απ'αυτα ομως δοκίμασε ενα DVD του εμπορίου μηπως φταιει το WDLive για κάποιο λόγο..

Δημοσ.

To WD TV Live μου δεν παίζει συνεχόμενα αρχεία. Π.χ. αν έχω μερικά videos σε ένα φάκελο μόλις τελειώσει την αναπαραγωγή κάποιου, δεν παίζει το επόμενο, αλλά με οδηγεί στα περιεχόμενα του φακέλου για να επιλέξω κάποιο. Το ίδιο ισχύει και με τις φωτογραφίες. Δείχνει μόνιμα την αρχική και δεν προχωράει στις επόμενες σε στυλ slideshow. Έχω ψάξει τις επιλογές στο μενού, αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Ίσως κάτι μου έχει ξεφύγει. Εσείς τι ρυθμίσεις έχετε; Mπορείτε να βρείτε τι φταίει; :unsure:

Δημοσ.

Μόλις το πήρα από το πλαίσιο ρίξανε την τιμή του 12 € :(

όσο κοστίζει ένα απλό HDMI καλώδιο που κατά τη γνώμη μου πρέπει να περιέχεται στη συσκευασία....

Δημοσ.

ΠΑΙΔΕΣ χρόνια πολλά έχω 2 προβληματάκια

1, πως γίνετε η σύνδεση με pc μέσω erthnet καλώδιο?

2, έχω την video camera Camileo S30 από εικόνα σκίζει, από ήχο όμως δεν έχω τίποτα. Πως γίνετε να δω τι format ήχο έχει η κάμερα και εάν είναι συμβατό με το WD TV Live Media Player

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Επειδη θελω να το αγορασω αμεσα... απο εσας που το εχετε παρει θελω να μαθω το εξης... με συνδεση μεσω ethernet στο δικτυο του σπιτιου οπου υπαρχει pc με αρχεια, εχετε δοκιμασει να παιξετε ταινιες 1080p (δηλαδη το πιο "βαρυ" φορματ που μπορει να αναπαραγει)??? η ροη του βιντεο ηταν κανονικη η ετρωγε κολληματακια ??

Με συνδεση usb2 φανταζομαι η ταχυτητα ειναι υψηλοτερη αρα και η αναπαραγωγη 1080p ταινιων απροβληματιστη.

οποιος ξερει κατι ας απαντησει.. ευχαριστω. καλη χρονια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...