Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω έχω το τελευταίο (v1.04.10) και δουλεύει κανονικά σε οτι φυσιολογικό έχω δοκιμάσει, χωρις προβλήματα.

Εξαρτάται τι περίεργο μπορει να σκεφτείς να κάνεις για να καταφέρεις να το κολλήσεις... :D :P

Δημοσ.

Και μία ερώτηση ακόμη:

Έχω ένα δισκάκι που έχω φτιάξει με το pinnacle. Όλα κανονικά, με δύο φακέλους δημιουργημένους, τον audio και τον video. Κάνω copy paste το δισκάκι όπως είναι στο WD, αλλά δεν μου παίζει το DVD όπως θα το έπαιζε ένα player, χωρίς δηλαδή τα μενού, αλλά μόνο το βίντεο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αναγνωρίσει το μηχανάκι ως κανονικό δισκάκι;

Δημοσ.

Λογικό είναι δεν το θέλει σαν δυο φάκελο αλλά σαν ένα iso αρχείο.

Φτιάξε λοιπόν αυτό το δισκάκι σαν iso αρχείο με καποιο πρόγραμμα όπως τα imgbrun.

Τώρα με το τελευταίο firmware 1.04.10 έχουν προσθέσει και πλοήγηση στα μενού των dvd iso files.

Δημοσ.

Φτιάξε λοιπόν αυτό το δισκάκι σαν iso αρχείο με καποιο πρόγραμμα όπως τα imgbrun.

Τώρα με το τελευταίο firmware 1.04.10 έχουν προσθέσει και πλοήγηση στα μενού των dvd iso files.

Υπερευχαριστώ!

Το ψυλλιάστηκα ότι κάτι τέτοιο θα'θελε,αλλά είπα να ρωτήσω πρώτα. Μου φαίνεται όμως περίεργο που χρειάστηκε το τελευταίο firmware για να ενσωματώσουν κάτι τόσο χρήσιμο.

Δημοσ.

Χρήσιμο για εσενα για εμένα είναι παντελώς άχρηστο γιατί δεν πήρα τετοιο μηχάνημα για να βλέπω απλά dvd αλλά για να βλέπω hd ταινίες.

Δημοσ.

Αλλά χαλάσανε (έτσι νομίζω τουλάχιστον) κάτι άλλο.

Αν παίξεις ένα DVD iso (κι εγώ για HD ματρόσκες το πήρα, αλλά δεν υπάρχουν τα πάντα σε HD) και κάνεις pause, όταν κάνεις resume δεν φέωγει από κάτω η μπάρα του χρόνου!

Αν κάποιος έχει λύση ή άλλη άποψη ας το πεί. Πάντως το exit δεν κάνει, είναι σαν να πατάς stop.

Δημοσ.

Χρήσιμο για εσενα για εμένα είναι παντελώς άχρηστο γιατί δεν πήρα τετοιο μηχάνημα για να βλέπω απλά dvd αλλά για να βλέπω hd ταινίες.

Ε φυσικά για εμένα, για τον εαυτό μου μιλάω :)

Όταν έχεις φτιάξει DVD από διακοπές, γάμους, βαφτίσεις και άλλα τέτοια, καλό είναι να τα έχεις και ένα ψηφιακό backup, με τα δισκάκια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ήδη τα πρώτα μου δισκάκια άρχισαν τα χαζά και δεν καλοπαίζουν.

Δημοσ.

Αλλά χαλάσανε (έτσι νομίζω τουλάχιστον) κάτι άλλο.

Αν παίξεις ένα DVD iso (κι εγώ για HD ματρόσκες το πήρα, αλλά δεν υπάρχουν τα πάντα σε HD) και κάνεις pause, όταν κάνεις resume δεν φέωγει από κάτω η μπάρα του χρόνου!

Αν κάποιος έχει λύση ή άλλη άποψη ας το πεί. Πάντως το exit δεν κάνει, είναι σαν να πατάς stop.

Δοκίμασες να πατήσεις το πλήκτρο enter.

Δημοσ.

Τελικά εμένα δεν μου παίζει τα ISO.

Έβαλα το τελευταίο firmware. Τα ISOs τα έφτιαξα με το ultraISO, στο κομπιούτερ φορτώνονται κανονικά στο virtual drive. Στο WD τα εμφανίζει στη λίστα με τα βίντεο, τα παίζει στο preview, αλλά όταν πάω να τα ανοίξω είτε με το enter είτε με το play, μου εμφανίζει μόνο την time bar και η οθόνη είναι μαύρη.

Α, και κάτι άλλο. Στα video settings του player τί ανάλυση να βάλω; Έχω επιλέξει την 1080p/60Hz, είναι σωστό αυτό; Έχω μία panasonic S20.

Τώρα το σκέφτηκα, μήπως φταίει το ότι έχω ορίσει στα settings τα 1080p, ενώ το βίντεο είναι τραβηγμένο στα 640;

Δημοσ.

Τώρα το σκέφτηκα, μήπως φταίει το ότι έχω ορίσει στα settings τα 1080p, ενώ το βίντεο είναι τραβηγμένο στα 640;

Κι εγώ 1080p το έχω και παίζουν. 576p είναι συνήθως τα DVD, σίγουρα όχι παραπάνω, αλλά μπορεί λιγότερο.

Δημοσ.

Τελικά εμένα δεν μου παίζει τα ISO.

Απ'οσα λες, φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα .IFO του DVD σου (δεν ακολουθεί τα πρότυπα) ή το format που εγινε η κωδικοποίηση. Το οτι παίζει σωστά στον υπολογιστή δεν σημαίνει τιποτε, μπορεί το WD να είναι πιο strict στα πρότυπα. Δοκίμασε να ripαρεις ενα απλό DVD του εμπορίου σε ISO για να δείς αν παίζει σωστα.

Αν το original είναι οκ, τότε εχεις πρόβλημα με το "φτιαγμένο" DVD, μπορείς να τσεκάρεις τη δομή του IFO με το PGCEDIT και ενδεχομένως να το διορθώσεις αν έχεις κάποια εμπειρία με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Με ποιό πρόγραμμα φτιάχνεις τα DVD σου;

Εναλλακτικά , για δοκιμή, μπορείς να συνθέσεις ξανά ενα απο τα DVD σου και να το γράψεις σε ISO, με το IMGBURN. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...