Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που λες είναι εντελος ασχετο. Αν το μηχανημα σου παρεχει αυτη τη δυνατοτητα δεν καταλαβαινω το λογο για να το χαλασει η εταιρεία ..... Μην λέμε οτι θέλουμε σιγα το προβλήμα ...... Αμα αυριο δηλαδh κανεί κανα firmware update δηλαδή και χαλασει τα αρχεία HD τι θα πρέπει να πουμε σιγα το προβλήμα γιατι καποιος άλλος δεν βλέπει hd περιεχομενο ?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέσω δικτύου τα παίζεις τα VOB;

Για βάλτα σ'ενα δίσκο να δοκιμάσεις..

Ε, ναί μόνο στο δίκτυο πρέπει να βγάζει το πρόβλημα, το λέει κι εδω:

http://community.wdc.com/t5/Firmware/New-Firmware-Release-Firmware-Version-1-04-10-B-for-WD-TV-Live/td-p/84701/page/7

Οδηγίες για downgrade στην προηγούμενη έκδοση έχει μέσα στο link. Τι αγχώνεστε; :blink:

Επεξ/σία από pigeon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι μέσο δικτύου. Τι λύση με το downgrade τι βρήκα και το διόρθωσα απο χτες απλά είναι γελοίο να βγάζουν επίσημα update που να δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απο αυτα που υποτίθεται οτι φτιάχνει. Γιατι απο οτι διαβασα βγάζει και άλλα προβλήματα το συγκεκριμενο update .

Και σκέψου ότι υπάρχουν και ανθρωποι που δεν μπαινουν στα forum για να ψάξουν λύσεις etc etc .....

Επεξ/σία από eliask
Δημοσ.

Αυτο που λες είναι εντελος ασχετο. Αν το μηχανημα σου παρεχει αυτη τη δυνατοτητα δεν καταλαβαινω το λογο για να το χαλασει η εταιρεία ..... Μην λέμε οτι θέλουμε σιγα το προβλήμα ...... Αμα αυριο δηλαδh κανεί κανα firmware update δηλαδή και χαλασει τα αρχεία HD τι θα πρέπει να πουμε σιγα το προβλήμα γιατι καποιος άλλος δεν βλέπει hd περιεχομενο ?

Το σιγά το πρόβλημα δεν το είπα που χάλασαν το εν λόγο κομμάτι αν και είναι λογικά να συμβαίνουν τέτοιου ειδους προβλήματα αφού μπορεί να είναι αλληλένδετα.

Το είπα από την άποψη δεν μπορεί να αγοράζεις ένα μηχάνημα κυρίως για hd υλικό και να παίζεις divx είναι σαν να εχεις μια ferrari και να την πηγαίνεις συνέχεια με 50.

Από αυτή την άποψη το λέω.

Και στο κάτω - κάτω της γραφής ποιος παιζει vob αρχεια τη σήμερον ημέρα αφού κατά πλειοψηφία στο νετ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ mkv, avi, divx αρχεία βίντεο και πολύ λίγα vob.

Δημοσ.

Και σκέψου ότι υπάρχουν και ανθρωποι που δεν μπαινουν στα forum για να ψάξουν λύσεις etc etc .....

Δεν θελω να δικαιολογήσω καταστάσεις αλλα κι εσυ να σκεφτείς οτι με vob ασχολείται πλεον ένα πολυ μικρό ποσοστό χρηστών που σίγουρα ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν κατεβάζεις vob έτσι απλά, πρέπει να ξέρεις τι είναι κτλ κτλ...

Θα ήταν πραγματικό πρόβλημα αν δεν γινόταν downgrade , τώρα που λύνεται μη το συζητας.. ;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν έιναι ολα κατεβασμα ... Οτι κατεβάζω δεν είναι vob αρχειο. Αλλα πολλές φορές παω και dvd club και περνω κανα dvd kai το γραφω .Ε εχώ μια συλλογη που αντιγραφω και δεν τα έχω κανει avi ή κατι αλλο. Σιγα μην κατεβαζα vob αρχεια αμφιβαλω εαν υπάρχουν κιολας .......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά δεν έιναι ολα κατεβασμα ... Οτι κατεβάζω δεν είναι vob αρχειο. Αλλα πολλές φορές παω και dvd club και περνω κανα dvd kai το γραφω .Ε εχώ μια συλλογη που αντιγραφω και δεν τα έχω κανει avi ή κατι αλλο.

Οκ, είσαι όντως μειοψηφία :P :P

Downgrade όπως έκανες, και περιμένεις διόρθωση

Σιγα μην κατεβαζα vob αρχεια αμφιβαλω εαν υπάρχουν κιολας .......

google search: dvd5 download torrent

binsearch.info: dvd5

βρε δόλωμα έριξες για να μάθεις από που να κατεβάσεις; :D

Επεξ/σία από pigeon
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν έιναι ολα κατεβασμα ... Οτι κατεβάζω δεν είναι vob αρχειο. Αλλα πολλές φορές παω και dvd club και περνω κανα dvd kai το γραφω .Ε εχώ μια συλλογη που αντιγραφω και δεν τα έχω κανει avi ή κατι αλλο. Σιγα μην κατεβαζα vob αρχεια αμφιβαλω εαν υπάρχουν κιολας .......

Ε τότε μπορείς πολύ απλά να κάνεις αυτά τα vob αρχεια σε ένα .iso και αν θες μαζί με το μενού του dvd κ.τ.λ. και να το φορτώσεις στο μηχάνημα μια χαρά τα παιζει όλα με τα μενού τους και όλα στο λέω γιατί το τεσταρα μόνος μου με ένα .iso που έφτιαξα από ένα αυθεντικό dvd.

Δημοσ.

Οκ, είσαι όντως μειοψηφία :P :P

Downgrade όπως έκανες, και περιμένεις διόρθωση

google search: dvd5 download torrent

binsearch.info: dvd5

βρε δόλωμα έριξες για να μάθεις από που να κατεβάσεις; :D

Χα χα οχι δεν ήταν τετοια η προθεση μου.:-)

Oσο για το iso εφόσον το έκανα downgrade δεν χρειάζέτε πλέον . Ευχαριστώ για τη βοηθεια σας αλλά το παραπονο μου ήταν περισσότερο στο τι firmware πανε και βγάζουν !

Δημοσ.

Για εμένα έκανες βλακεία και το γύρισες στο παλιό fw μόνο γι' αυτό το λόγο αφού το νέο fw προσφέρει πολλά σε σχέση με το παλιότερο και αυτό είναι όχι απειροελάχιστο αλλά μηδαμινό πρόβλημα για τον περισσότερο κόσμο πλην μερικών εξαιρέσεων σαν εσένα.

Δημοσ.

Σε αυτο που λες δεν συμφωνώ. Μπαίνοντας στο wd forum διαπιστωσα πως είμαστε πολύ περισσότεροι που μας ενοχλεί το συγκεκριμενο πρόβλημα ! :-)Ασε που υπάρχουν και άλλα θεματακια . Και επειδή η συλλόγη που έχω είναι αρκετά μεγαλή προτιμώ να βάλω κατι που δουλευε και πιστευω πως κάποια στιγμή θα φιλοτιμηθουν να διορθωσουν τα χάλια τους ,,,,,

Δημοσ.

πώς μπορώ να "διαβάσω" τους usb σκληρούς δίσκους ή τα usb stick που συνδέω στο wdtv live από τα windows xp? Στις συνδέσεις δικτύου, βλέπω το εικονίδιο του player,κάνω click, και μου ανοίγει μια σελίδα του firefox, και μου δείχνει απλά το λογότυπο της western digital...

Δημοσ.

πώς μπορώ να "διαβάσω" τους usb σκληρούς δίσκους ή τα usb stick που συνδέω στο wdtv live από τα windows xp? Στις συνδέσεις δικτύου, βλέπω το εικονίδιο του player,κάνω click, και μου ανοίγει μια σελίδα του firefox, και μου δείχνει απλά το λογότυπο της western digital...

Πήγαινε εδώ WD Discovery και κατέβασε το software. Εγκατάσταση και θα είσαι OK.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...