pigeon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Σαν το youtube είναι με σταθερά κανάλια, εκπομπές και podcasts. Μπες www.mediafly.com να δεις. Οχι οτι τρελάθηκα κιόλας, δεν πρόλαβα να το ψάξω πολύ.
sector7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μια ερωτησουλα ακομα τι λειτουργικο τρεχει το media player?? Googlαρα αλλα δεν βρηκα κατι :S
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μπήκε το νεο fw, όλα καλά. Εχουν προσθέσει μια εφαρμογή για το mediafly. Αυτό παιδιά το είχανε βάλει από τις beta fw δεν είναι κάτι καινούργιο για όποιον είχε δει και τις beta firmware.
pigeon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ναι JUST-GAMER έτσι ειναι, το ανέφερα γιατί νομίζω δεν είχε αναφερθεί ως τώρα.
pigeon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Καινούργιο firmware !! Release 1.04.10 (11/22/10) Supports Facebook application. Supports Deezer application. Supports Flingo application. Supports AccuWeather application. Supports USB keyboards. Εδω Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από pigeon
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 55ΜΒ zomg! γουστάρω πάντως που βγήκε final version τόσο σύντομα
geornirv Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Έχω την έκδοση b-rad. Για να αναβαθμίσω στην τελευταία επίσημη (όχι b-rad) πρέπει να κάνω κάτι ? Είναι καλύτερη ? Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από geornirv
AzaZyL Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) περνάεικαι true-HD Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από AzaZyL
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Ενώ με τα παλιότερα επισημα firmware δεν πέρναγε truehd μέσω της hdmi θήρας?
pigeon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Το deezer μου άρεσε, έχει ψιλο-καλά ραδιόφωνα. Το Flingo πρέπει να έχει θέμα με δικαιώματα γιατι πολλά videos (γνωστές σειρές κτλ) δεν παίζουν. Μαγεία το USB keyboard στο επίσημο fw, το είχα δει μονο στου b.rad και το ζήλεψα. Βέβαια όποιος θέλει και μπορεί τα custom, του b.rad είναι μακράν μπροστά.. Just_gamer έβαλες καθόλου το επίσημο fw; τι λες για τις νέες εφαρμογές;
tex439 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 παιδια ποιο wireless adaptor μου προτείνεται να πάρω? και τι να προσέξω? Θέλω ένα καλό για το WD TV LIVE μου. αν είναι και απο eshop ακόμα καλύτερα. Ευχαριστω
eliask Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Εκανα update to wd live v 1.04.10_V και απο τότε δεν παιζει τα vob αρχεια . Οτι εχώ αντιγραψει απο dvd ξεκιναει παιζει αλλά με πολλά κοψιματα . Σε αλλα αρχεια ( avi ) αυτό δεν το κάνει. Το αντιμετωπιζει κανένας άλλος ?
MickPapas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Εκανα update to wd live v 1.04.10_V και απο τότε δεν παιζει τα vob αρχεια . Οτι εχώ αντιγραψει απο dvd ξεκιναει παιζει αλλά με πολλά κοψιματα . Σε αλλα αρχεια ( avi ) αυτό δεν το κάνει. Το αντιμετωπιζει κανένας άλλος ? Κι εγω εχω το ιδιο προβλημα. Καμια βοηθεια??
eliask Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μπα αυτα ειναι ομορφιές της wd τελικά . Εβγαλαν οι ανθρωποι firmware που αντι να φτιαχνει χαλαει .... Απο οτι διαβασα στο wd forum όλοι τα ιδια προβληματα έχουν...... Προς το παρόν μονη λυση έιναι downgrade στο προηγουμενο firmware ή ελπιδα πως η wd θα αντιδρασει αμεσα και θα φτιαξει το πρόβλημα ....
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Σιγά το πρόβλημα. Μα καλά όποιος αγόρασε το μηχάνημα για να βλέπει ταινίες σε vob αρχεια αναλύσεις dvd είναι απλά άξιος της μοίρας του τη στιγμή που τώρα μπορείς να βρεις σχεδόν το οτιδήποτε σε hd ποιότητα. Δοκιμάστε να κάνετε .iso όλα τα vob αρχεια σας και να παίξετε το iso αυτό μπορεί να φτιάξει το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα