Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μπήκε το νεο fw, όλα καλά.

Εχουν προσθέσει μια εφαρμογή για το mediafly.

Αυτό παιδιά το είχανε βάλει από τις beta fw δεν είναι κάτι καινούργιο για όποιον είχε δει και τις beta firmware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καινούργιο firmware !!

Release 1.04.10 (11/22/10)

• Supports Facebook application.
  • Supports Deezer application.
  • Supports Flingo application.
  • Supports AccuWeather application.
  • Supports USB keyboards.

Εδω

Επεξ/σία από pigeon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την έκδοση b-rad. Για να αναβαθμίσω στην τελευταία επίσημη (όχι b-rad) πρέπει να κάνω κάτι ? Είναι καλύτερη ?

Επεξ/σία από geornirv
Δημοσ.

Το deezer μου άρεσε, έχει ψιλο-καλά ραδιόφωνα. Το Flingo πρέπει να έχει θέμα με δικαιώματα γιατι πολλά videos (γνωστές σειρές κτλ) δεν παίζουν. Μαγεία το USB keyboard στο επίσημο fw, το είχα δει μονο στου b.rad και το ζήλεψα. Βέβαια όποιος θέλει και μπορεί τα custom, του b.rad είναι μακράν μπροστά..

Just_gamer έβαλες καθόλου το επίσημο fw; τι λες για τις νέες εφαρμογές;

Δημοσ.

παιδια ποιο wireless adaptor μου προτείνεται να πάρω? και τι να προσέξω?

Θέλω ένα καλό για το WD TV LIVE μου.

αν είναι και απο eshop ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εκανα update to wd live v 1.04.10_V και απο τότε δεν παιζει τα vob αρχεια . Οτι εχώ αντιγραψει απο dvd ξεκιναει παιζει αλλά με πολλά κοψιματα . Σε αλλα αρχεια ( avi ) αυτό δεν το κάνει. Το αντιμετωπιζει κανένας άλλος ?

Δημοσ.

Εκανα update to wd live v 1.04.10_V και απο τότε δεν παιζει τα vob αρχεια . Οτι εχώ αντιγραψει απο dvd ξεκιναει παιζει αλλά με πολλά κοψιματα . Σε αλλα αρχεια ( avi ) αυτό δεν το κάνει. Το αντιμετωπιζει κανένας άλλος ?

Κι εγω εχω το ιδιο προβλημα. Καμια βοηθεια??

Δημοσ.

Μπα αυτα ειναι ομορφιές της wd τελικά . Εβγαλαν οι ανθρωποι firmware που αντι να φτιαχνει χαλαει .... Απο οτι διαβασα στο wd forum όλοι τα ιδια προβληματα έχουν......

Προς το παρόν μονη λυση έιναι downgrade στο προηγουμενο firmware ή ελπιδα πως η wd θα αντιδρασει αμεσα και θα φτιαξει το πρόβλημα ....

Δημοσ.

Σιγά το πρόβλημα.

Μα καλά όποιος αγόρασε το μηχάνημα για να βλέπει ταινίες σε vob αρχεια αναλύσεις dvd είναι απλά άξιος της μοίρας του τη στιγμή που τώρα μπορείς να βρεις σχεδόν το οτιδήποτε σε hd ποιότητα.

Δοκιμάστε να κάνετε .iso όλα τα vob αρχεια σας και να παίξετε το iso αυτό μπορεί να φτιάξει το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...