Gryzor Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Είμαι κάτοχος ενός WD TV Live αλλά έχω ένα πρόβλημα δεν ξέρω αν το κάνει και σε εσάς αυτό.Αφού παρακολουθώ την ταινία σε 720P mkv αρχείο, αρχίζει και κάνει παγώματα σαν slow motion χωρίς να αναπαράγεται ο ήχος δόκιμα να το κλείσω και να το ξανά ανοίξω δούλεψε κανονικά αλλά μετά από κανένα 15λεπτο πάλι τα ιδία καμία ιδέα? Να επισημάνω ότι χρησιμοποιώ εξωτερικό δίσκο της WD 1,5TB Elite Thanks εκ των πρότερων Μου το είχε κάνει παλιότερα -πέρασε μόνο του-, και, περιέργως, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα, άρχισε να μου το ξανακάνει προχθες σε αρχεία mkv (720p, όχι τίποτα σοβαρό δηλαδή). Έλεγα μήπως είναι θέμα δικτύου (stream από το PC μέσω wired LAN), αλλά εσύ το παθαίνεις μέσω USB... Πάω να δω στο φόρουμ της WD!
sector7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μου το είχε κάνει παλιότερα -πέρασε μόνο του-, και, περιέργως, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα, άρχισε να μου το ξανακάνει προχθες σε αρχεία mkv (720p, όχι τίποτα σοβαρό δηλαδή). Έλεγα μήπως είναι θέμα δικτύου (stream από το PC μέσω wired LAN), αλλά εσύ το παθαίνεις μέσω USB... Πάω να δω στο φόρουμ της WD! Αμα δεις φως πες μ εγω το εκανα αντικατασταση και περασα το firmware που λενε εδω στο forum. εχω δει μια ταινια κανενα προβλημα
Gryzor Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Εγώ έχω το τελευταίο firmware από τότε που βγήκε, δεν παίζει ρόλο... και δεν μου το κάνει πάντα! Δεν μπορώ να βρω κοινό παράγοντα... ---------- Προσθήκη στις 18:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:40 ---------- Ερώτηση: έπαιξες μήπως Youtube video? Γιατί συνειδητοποίησα ότι άρχισε αφού έπαιξα μερικά... θα το βγάλω από την πρίζα (αυτό φαίνεται να λύνει διάφορα προβλήματα) να δούμε.
sector7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ενα video εχω δει μονο αλλα με το firmware ολα gg
Gryzor Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ναι, αλλά το fw που πέρασες έκανε και το reset που ίσως χρειαζόταν... το βίντεο που λες ότι είχες δει, ήταν ΥΤ?
Gryzor Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ε, άρα μάλλον αυτό φταίει για το πρόβλημα απ'ό,τι φαίνεται... πριν λίγο το έβαλα να παίζει ένα mkv μετά το power reset και μου είναι εντάξει, οπότε φαίνεται μάλλον επικεντρωμένο αρκετά για να θεωρηθεί bug...
eon.s60 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Eίδα μία ταινία την προηγούμενη βδομάδα χωρίς πρόβλημα. Έβαλα ενα 5.1 Samsung HT-C350 το οποίο το συνδέω με οπτική ίνα. Παίζει τα πάντα πλέον εκτός απο DTS. Δοκίμασα μήπως το 5.1 έχει το πρόβλημα αλλα πλέον ούτε στην TV μεσω HDMI παίζει ήχο απο DTS. Ο μόνος τρόπος να παίξει είναι να μπεί Stereo. Καμιά ιδέα?
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Έχεις διαλέξει στο μενού του wd tv live να εξάγει τον ήχο "μόνο σε digital" ωστε να τον στέλνει μόνο στο home cinema που εχεις σύνδεση με το wd tv live μέσω οπτικής ίνας.
eon.s60 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Έχεις διαλέξει στο μενού του wd tv live να εξάγει τον ήχο "μόνο σε digital" ωστε να τον στέλνει μόνο στο home cinema που εχεις σύνδεση με το wd tv live μέσω οπτικής ίνας. Ναι και η πλάκα είναι οτι τα στέλνει και στα 2 και με αυτή την επιλογή...
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Χλωμό μάλλον εχεις διαλέξει audio output: digital & όχι digital only. Αν δεν σου έχει τέτοια επιλογή πέρασε το νέο 1.03.43 fw.
Kappas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά βγήκε το καινούργιο επίσημο fw επιτέλους (1.03.49). http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live
sector7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Downloaded και θα το βαλω ASAP Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2010 από sector7
pigeon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μπήκε το νεο fw, όλα καλά. Εχουν προσθέσει μια εφαρμογή για το mediafly.
sector7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 και εγω το εβαλα ολα good το test το βραδυ θα μας πει καλυτερα Pigeon τι κανει αυτι η εφαρμογη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα