Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους και μπράβο για το forum

Έχω βάλει στο μάτι τον καινούργιο wd live απλά Έχω μια απορία

Αν μπορώ να τον συνδέσω απευθείας στο Home theater μου μέσω USB

Δεν κατάλαβα ακριβώς το ερώτημα, αλλά πάντως σίγουρα εικόνα δεν βγαίνει απο USB.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το home theater είναι συνδεμενο με hdmi στην TV .ΚΑΙ Το home theater έχει υποδοχή για USB, και έναν παλιό media had που έχω τον είχα έτσι συνδεδεμένο στο home theater μέσω του USB και έπαιζαν κανονικά οι ταινεις απλά αυτός που έχω είναι παλιός και τρέχει μονό avi.

Το ροταω αυτό γιατι το ανάπηρο Home theater που έχω δεν αποδηκοποιηει dts via optical.

Δημοσ.

Χλωμό έως αδύνατο μου ακούγετε να δέχεται είσοδο ήχου και εικόνας από usb το home theater σου.

Συνήθως από usb συνδέεις είτε δίσκο είτε φλασακι και παίζεις τα βίντεο/εικόνες που εχεις μέσα σε αυτά δεν χρησιμοποιείς τη θήρα usb για απλή μεταφορά εικόνας και ήχου.

Δεν το εχω ακούσει πουθενά αυτό.

Δημοσ.

Ε ναι ο media δίσκος που έχω εγώ ένας αρχαίος έχει μέσα ταινίες σε avi

Μόλις τον συνδέσω στο USB του home theater πάω στην επιλογη USB του homethea

Και μου βγαινει το μενυ με τις ταινιες που εχω και τις παιζει κανονικά

Δημοσ.

Ε είδες που σου λέω.

Άρα δουλεύει σαν media player είτε ο δίσκος είτε το home theater σου και όχι σαν να παίρνει εικόνα και ήχο από τη usb θήρα.

Οπότε ισχυει αυτό που σου λέω ότι δηλαδη μέσω της usb θήρας δεν μπορείς να μεταφέρεις ήχο και εικόνα αυτούσια μόνο δεδομένα είτε αυτά είναι βίντεο είτε εικόνες είτε ήχος.

Αν κατάλαβα καλά θελεις να βγάλεις τον ηχο από το wd tv live στο home theater σου σωστά?

Αν έχει είσοδο οπτικής ίνας το home theater σου τότε μπορείς να το κάνεις αν όχι δεν μπορείς.

Δημοσ.

οπότε δηλ αν κατάλαβα καλά μεταφέρει με USB o ΜΕDIA player στο home τα δεδομένα ,στην περίπτωση μας τις ταινίες, και μετά τα επεξεργάζεται το home theater σωστά??

Αρα θα μπορώ να συνδέσω τον wd live πανω στο home??

Sorry σε κουρασα αλλα όπως σου ειπα ψαχνω ένα τροπο να ακους Dts στα mkv γιατι το home theater Panasonic pt860 που εχω δεν αποδοικοποιει dts από αποτικη ινα

Δημοσ.
τι φτηνο επωνυμο ενισχυτη να παρω να το συνδεσω με το wd tv live???

Τον χρειαζεσαι πραγματικα ? Τι ηχεια θα συνδεσεις ? Ειναι μερικες γρηγορες ερωτησεις..(δεν ανοιγεις κανα ξεχωριστο θεμα καλυτερα ? :-) )

Δημοσ.
οπότε δηλ αν κατάλαβα καλά μεταφέρει με USB o ΜΕDIA player στο home τα δεδομένα ,στην περίπτωση μας τις ταινίες, και μετά τα επεξεργάζεται το home theater σωστά??

Αρα θα μπορώ να συνδέσω τον wd live πανω στο home??

Sorry σε κουρασα αλλα όπως σου ειπα ψαχνω ένα τροπο να ακους Dts στα mkv γιατι το home theater Panasonic pt860 που εχω δεν αποδοικοποιει dts από αποτικη ινα

OK. μάλλον έχεις δίκιο. Βρήκα αυτό "I own the previous PT850 System, this one has no improvement over the previous model and still DOES NOT do DTS through optical only DD5.1.", οπότε οι λύσεις σου είναι.

Α. Πετάς το Panasonic home theater.

Β. Το συνδέεις με την οπτική με το WD TV Live γαι τον ήχο, και με component φαντάζομαι με την τηλεόραση για την εικόνα.

Θα πρέπει όμως να περνάς τις όποιες ταινίες με DTS ήχο απο το MKV Audio converter για να μετατρέψεις τον DTS 5.1 ήχο σε AC3 5.1 (Dolby Digital 5.1) ήχο. Υπάρχουν όμως και πολλές ταινίες έτοιμες με AC3 ήχο.

Δημοσ.

οποτε να φαντασω δεν υπαρχει τροπος να ακουσω dts με το πανασονικ ¨(

αν επερνα καποιον ενισχυτη μονο του που κανει dts decode και κρατουσα τα ηχεια του home theater?///?

Δημοσ.
οποτε να φαντασω δεν υπαρχει τροπος να ακουσω dts με το πανασονικ ¨(

αν επερνα καποιον ενισχυτη μονο του που κανει dts decode και κρατουσα τα ηχεια του home theater?///?

Ειναι μια λυση, διολου ασχημη.

Δημοσ.

Για πόσα λεφτά ενισχυτή μιλάτε; Ειναι πανάκριβα τα ρημάδια τα AV receivers, εγω ζαχαρώνω αυτό εδω: Philips HTS3520/12 Home Theater (5.1) 159ευρω.

Επίσης, βγήκε καινούργια εκδοση του mkvtoolnix, v4.4.0, κατέβασμα εδω. Η καινουργια εκδοση βάζει default:none την συμπίεση των headers οποτε αρκει ενα open+save για μια "χαλασμένη" ταινία για να ερθει στα ισια της. (μεχρι να βγει επίσημα το firmware)

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος ενός WD TV Live αλλά έχω ένα πρόβλημα δεν ξέρω αν το κάνει και σε εσάς αυτό.

Αφού παρακολουθώ την ταινία σε 720P mkv αρχείο, αρχίζει και κάνει παγώματα σαν slow motion χωρίς να αναπαράγεται ο ήχος δόκιμα να το κλείσω και να το ξανά ανοίξω δούλεψε κανονικά αλλά μετά από κανένα 15λεπτο πάλι τα ιδία καμία ιδέα?

Να επισημάνω ότι χρησιμοποιώ εξωτερικό δίσκο της WD 1,5TB Elite

Thanks εκ των πρότερων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...