gtsamour Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Όπως βλέπεις δεν είμαι ο μόνος... Εγώ μπορεί να έδωσα 90 ευρώ αλλά και εσύ έδωσες μόνο 98 για το ίδιο hardware με επιπλέον δίκτιο. Δε δικαιολογείται να λύνει το θέμα στο ένα και όχι στο άλλο. Κατάλαβες τώρα? Ρούφα τ'αβγό σου Το μηχάνημα το πήραμε για να βλέπουμε ταινίες, όχι για να παίζουμε με το mkvtoolnix. Εσύ που έχεις μαζοξομανία παίζε και με το mkvtoolnix και με ότι άλλο θέλεις
manimanitu Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Τα 90 ευρώ είναι λίγα δηλαδή για να κάνει ένα μηχάνημα αυτό που υποτίθεται ότι κάνει ούτως ή άλλως;
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Όπως βλέπεις δεν είμαι ο μόνος...- Ούτε εγώ είμαι ο μόνος... Εγώ μπορεί να έδωσα 90 ευρώ αλλά και εσύ έδωσες μόνο 98 για το ίδιο hardware με επιπλέον δίκτιο. Δε δικαιολογείται να λύνει το θέμα στο ένα και όχι στο άλλο. Κατάλαβες τώρα? Ρούφα τ'αβγό σου - Να ρουφήξεις εσύ το αυγό σου μπούλη εγώ δεν σε έβρισα σε οτιδήποτε post και να σου απάντησα όπως κάνεις εσύ τώρα. Το μηχάνημα το πήραμε για να βλέπουμε ταινίες, όχι για να παίζουμε με το mkvtoolnix. Εσύ που έχεις μαζοξομανία παίζε και με το mkvtoolnix και με ότι άλλο θέλεις - Μα ταινιες βλέπεις και τώρα ούτω σι άλλος απλά εσύ βαριεσαι να πατήσεις 2 κλικ παραπάνω γιατί σου χαλάει την "ευκολία σου" έτσι αν γινόταν εσύ θα ήθελες να λες την ταινία και να παιζει κατευθείαν στη tv σου χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα καθώς έτσι μια χαρά ευκολία θα ήτανε. Σου απάντησα Τα 90 ευρώ είναι λίγα δηλαδή για να κάνει ένα μηχάνημα αυτό που υποτίθεται ότι κάνει ούτως ή άλλως; Γιατί για πες μου που δεν κάνει αυτό που "υποτίθεται" ότι κάνει? Το έχετε κάνει ποια θέμα το όλο σκηνικό με αρχηγό τον "gtsamour" επειδη βαριέστε όλοι σας να πατήσετε 2 κλικ παραπάνω. Τι να πω ήξερα ότι υπάρχουν τεμπέληδες αλλά όχι και τόσο ποια.
pigeon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δυο πράγματα: 1. Hardware περασμένης τεχνολογίας (Κάρτες γραφικών, εκτυπωτες, scanners κλπ) πωλουνται σωρηδόν στα καλάθια γνωστων πολυκαταστηματων και σε μεγάλα eshops. Αυτο δεν σημαίνει οτι η εταιρία τα υποστηρίζει οπως κανει στα νεα της προιοντα. Καλως ηρθατε στην πραγματικότητα. 2. Οι κατεβασμένες ταινίες ειναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Δηλαδη, θες να δεις τσάμπα την ταινία, θες να στη φέρουν ετοιμη στο πιάτο; Τα 90ε τουλάχιστον τα πλήρωσες εσυ ή τα ζητιάνεψες απο donations; Ελεος.. gtsamour, τα επιχειρήματά σου με συγκλονίζουν. Ειδικά αυτο το "ρουφα τ'αυγό σου"..
gtsamour Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δυο πράγματα:1. Hardware περασμένης τεχνολογίας (Κάρτες γραφικών, εκτυπωτες, scanners κλπ) πωλουνται σωρηδόν στα καλάθια γνωστων πολυκαταστηματων και σε μεγάλα eshops. Αυτο δεν σημαίνει οτι η εταιρία τα υποστηρίζει οπως κανει στα νεα της προιοντα. Καλως ηρθατε στην πραγματικότητα. 2. Οι κατεβασμένες ταινίες ειναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. Δηλαδη, θες να δεις τσάμπα την ταινία, θες να στη φέρουν ετοιμη στο πιάτο; Τα 90ε τουλάχιστον τα πλήρωσες εσυ ή τα ζητιάνεψες απο donations; Ελεος.. gtsamour, τα επιχειρήματά σου με συγκλονίζουν. Ειδικά αυτο το "ρουφα τ'αυγό σου".. 1. Άλλο περασμένης τεχνολογίας και άλλο unsupported. Ποτέ δεν πωλείται κάτι σε ράφια καταστημάτων που είναι τόσο παλιό ώστε να είναι unsupported. Kαι το "δεν υποστηρίζω κάτι όσο τα νέα μου προϊόντα" απέχει πάαααρα πολύ απο το "δεν το υποστηρίζω καθόλου" ώστε να μην μπορούν να κάνουν όσα γράφουν στο κουτί τους. 2. Δεν σχολιάζω κάν το χείμαρο βλακωδίας σου. Είσαι άραγε πάνω απο 19? Δεν ήταν επιχείρημα, αστειάκι ήταν... Αλλά τι να πεί κανείς για το δικό σου επιχείρημα, ειδικά το 2.
manimanitu Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Γιατί για πες μου που δεν κάνει αυτό που "υποτίθεται" ότι κάνει? Το έχετε κάνει ποια θέμα το όλο σκηνικό με αρχηγό τον "gtsamour" επειδη βαριέστε όλοι σας να πατήσετε 2 κλικ παραπάνω. Τι να πω ήξερα ότι υπάρχουν τεμπέληδες αλλά όχι και τόσο ποια. Γενικότερη ήταν η απορία μου, δεν παρακολουθώ το θέμα εκτενώς, αλλά στάθηκα σε αυτό που είπες. Νομίζω πως είτε δώσεις 5 ευρώ ή 500 αυτό που θες είναι να τηρεί τα specs του. Χωρίς να μιλάω για το wd τώρα αλλά γενικά. Τίποτα παραπάνω. Εγώ με το wd2 είχα αρκετά προβλήματα στην αρχή αλλά τελικά έστρωσε και είμαι ευχαριστημένος. Δεν βαριέμαι να κάνω 1-2 ή 10 κλικ φυσικά οπότε τα περί τεμπελιάς δεν ισχύουν και είναι άτοπο το "τσουβάλιασμα". Καταλαβαίνω όμως και την ενόχληση για το ελλιπές support μιας μεγάλης εταιρίας σε ένα πρόσφατο προϊόν. Ούτε hater είμαι, ούτε fanboy και φυσικά το τελευταίο που θέλω είναι να εμπλακώ στον πόλεμο χαρακτηρισμών που έχει ανοίξει.
polakis21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Κάτι που δεν έχει διορθωθεί και είναι καιρό που υπάρχει: Όταν βλέπεις mkv/m2ts/ts αρχείο και έχεις τους υπότιλους κανονικά συγχρονισμένους, όταν σταματήσεις με stop την ταινία και μετά ξαναγυρίσεις βάζοντας continue από το σημείο που ήσουν τότε χάνεται ο συγχρονισμός των υπότιτλων. Έχουμε κάποια ενημέρωση για αυτό?
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Polakis21 εμένα προσωπικά και στο wd hd tv gen2 & στο wd tv live δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τετοιο με πάντα τα περασμένα τα τελευταια fw που κυκλοφορούν για το κάθε μηχάνημα. Μήπως παίχτηκε καμιά βλακεία στη ταινία που κατέβασες και στο έκανε? Και pigeon άσε τον "gtsamour" στον ονειρικό του κόσμο που όλα θα γίνονται μόνο με τη σκέψη του γιατί κάτι τετοιο θέλει αυτός και προσπαθεί να μας πείσει και καλά ότι το wd hd tv gen2 δεν κάνει αυτά που λέει δηλαδη δεν παιζει όλα τα mkv γι' αυτό και του χαλάει την "ευκολία του". Εγω σταματάω από εδώ και πέρα να ασχολούμαι με τον "gtsamour"(εκτός αν με ρωτήσει κάτι και πρέπει να του απαντήσω) γιατί δεν ξέρει τι του γινεται με το θέμα τεχνολογία και γενικότερα hd media players.
DJ_XLR8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ένα κουλό πρόβλημα που έχω είναι ότι πλέον δεν μπορώ να δω τον υπολογιστή του δικτύου, ενώ σαν Media Player τον βλέπει.Τον υπολογιστή σαν share τον βλέπω από όλα τα υπόλοιπα PC, εκτός από το WD TV Live. Έχει κανείς καμιά ιδέα ; Να πω κι εγώ ότι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα... Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2010 από DJ_XLR8
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Ποιο πρόβλημα? Αυτό με το που πατάς να παίξει ένα βίντεο μένει στη μαύρη οθόνη? Αν ναι απλά κατέβασε το firmware 1.03.43 και θα είσαι οκ.
tarksis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 δε γνωριζω εαν εχει απαντηθει(109 σελιδες δεν ειναι και λιγες) & επειδη ειμαι με παλιο firmware η δυνατοτητα για fullscreen εχει γινει εφικτη με νεοτερο firmware εστω και βετα?
DJ_XLR8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ποιο πρόβλημα? Αυτό με το που πατάς να παίξει ένα βίντεο μένει στη μαύρη οθόνη?Αν ναι απλά κατέβασε το firmware 1.03.43 και θα είσαι οκ. Αναφέρομαι σε αυτό το πρόβλημα.
pigeon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 DJ τι λειτουργικό εχεις; Τις περισσότερες φορες φταιει η απενεργοποίηση του Netbios. (αν εχεις xp δοκίμασες μηπως αυτα εδω; )
Highlander Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ένα κουλό πρόβλημα που έχω είναι ότι πλέον δεν μπορώ να δω τον υπολογιστή του δικτύου' date=' ενώ σαν Media Player τον βλέπει. Τον υπολογιστή σαν share τον βλέπω από όλα τα υπόλοιπα PC, εκτός από το WD TV Live. Έχει κανείς καμιά ιδέα ; Να πω κι εγώ ότι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα... [/quote'] Να πω κι εγώ ότι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα... Ανδρέα, εμένα μου είχε γυρίσει σε Public το δίκτυο επειδή δοκίμασα ένα νέο router. Το γύρισα σε Work και όλα ΟΚ. Προχθές ναι μεν έβλεπε τον server αλλά δεν μπορούσε να μπει. Λύθηκε με μία επανεκκίνηση του server. Αν έχεις κάποια άλλη απορία, πάρε με τηλ.
takeshy27 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους και μπράβο για το forum Έχω βάλει στο μάτι τον καινούργιο wd live απλά Έχω μια απορία Αν μπορώ να τον συνδέσω απευθείας στο Home theater μου μέσω USB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα