pigeon Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αν θελουμε ποτέ να βγάλουμε άκρη με τις συγκρίσεις πρεπει να σταματήσουμε να κοιτάμε ποιος εχει το μακρύτερο (chipset): Και με βάση τη φώτο που ανέβασες για πες μου ποια εταιρία έχει τα δυνατότερα chipset η sigmatech ή η realtek. ..και να δώσουμε σημασία στο σύνολο: το καλύτερο Media Player δεν κρίνεται βάσει του chipset , αλλα support , συμβατότητες , ευκολία κλπ. Κατα τη γνώμη μου το WDLive ειναι ενα τιμιο μηχάνημα, πολυ καλο για τα λεφτά του (σε πλούσιες χώρες) αλλα πολυ ακριβο για εμας. Γι'αυτο μαλλον το ψειρίζουμε πολυ επειδη μας κοστίζει ένα βδομαδιάτικο. Η πραγματική χρήση του ειναι ημι-αναλώσιμη με την εννοια οτι οι κατασκευαστές του υπολογίζουν σε 1 ή το πολυ 2 χρόνια να το αλλάξεις με το νεοτερο/καλυτερο μοντέλο. Με αυτο το σκεπτικο βγαίνουν και τα νεα μοντέλα της εταιρίας αν το προσέξετε. Το πρόβλημα δεν ειναι με τη WD και τα προιόντα της, ειναι με το πορτοφόλι μας.. Μην κάνουμε σαν να αγοράζουμε οικόπεδο, ενα Media player ειναι... Προσωπικά ειμαι 99% ευχαριστημένος απο τη συσκευή και με το firmware του brad πετάει - το 1% ειναι για το bug που χάνει το "subtitles=on" οποτε του τη βαρέσει.
gtsamour Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ας πάρει αυτό λοιπόν που έχει realtek chipset και θα δει κατά πόσο δυνατό και καλύτερη εικόνα από τα wd βγαζει που έχουν sigmatech chipset που είναι σαφώς κατά πολύ δυνατότερα από οποιοδηποτε realtek chipset. Και για πες μου που το είδες αυτό το μηχάνημα να κοστίζει μεχρι 90 ευρώ γιατί εγώ το είδα να ξεκινάει η τιμή του από 115ευρω. Οπότε είναι απλά άκυρη αν μη τι άλλο η σύγκριση. Επίσης που είδες ότι παιζει τα νέα αρχεια βίντεο με "συμπιεσμένο header"? Και το Gen2 μη σε νοιάζει... 123 Ευρώ λιανική στο πλαίσιο έχει, δεν το λές και φθηνό. Μπορεί να έχει κατώτερη εικόνα το Realtek αλλά τουλάχιστον θα βλέπεις εικόνα, δεν θα είσαι κολλημένος σε έναν μπλέ κύκλο που γυρίζει. Και σαφώς δεν ξαναπαίρνω WD, αυτό είπα και στην αρχή. Μπορεί να μην πάρω κάτι με Realtek αλλά κάτι ακριβότερο, αλλά θα έχει υποστήριξη. Όχι σαν τα μηχανάκια της WD που επειδή η WD βγάζει μηχανήματα σαν πολυβόλο, παρατάει όλα τα προηγούμενα χωρίς υποστήριξη.
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Και στο ξαναλέω το ότι εσύ δεν θελεις να περάσεις από ένα πρόγραμμα το αρχείο που κατεβάζεις & θάβεις ένα αξιόλογο μηχάνημα δεν είναι και ότι καλύτερο από μέρους σου ειδικά σε ένα τοπικ που ο κόσμος το ψάχνει να αγοράσει κάτι φτηνό για να κάνει τη δουλειά του. Και για πες μου έψαξες αρκετά να το βρεις 123 ευρώ το wd hd tv gen2 γιατί αν το έψαχνες λίγο παραπάνω θα έβλεπες ότι μπορείς να το αγοράσεις και με 90 ευρώ. Το ότι λοιπόν υπάρχουν πασίγνωστα καταστήματα που έχουν τιμές φαρμακείου δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να τα τιμήσουμε κιόλας μόνο και μόνο επειδη έχουν ένα όνομα. Πριν αγοράσεις το οτιδήποτε καλό είναι να το ψάχνεις λίγο και όχι αμέσως στο γνωστό κατάστημα για αγορά. Και μην μου λες για το θέμα υποστηρίξει γιατί εχω δει και άλλα media players που μετά από ένα χρόνο όχι απλά σταμάτησε η υποστηρίξει αλλά παράτησαν εντελώς το μοντέλο(Π.x. egreat) επομένως μην τα θες όλα δικά σου ειδικά τι στιγμή που υπάρχει μια πολύ εύκολη λυση στο υποτιθέμενο πρόβλημα. Και για να τελειώνουμε το ότι η κάθε εταιρία δεν υποστηρίζει ένα μηχάνημα της που είναι το πολύ 1 χρόνο παλιό δεν λέω είναι μλκια αλλά τι να κανουμε ουδείς τέλειος.
gtsamour Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Χαίρω πολύ, το ξέρω ότι μπορείς να το βρείς 90 ευρώ, το ίδιο ισχύει και για όλα τα μηχάνηματα. Επίσης μπορείς να το βρείς και μεταχειρισμένο 60 ευρώ... Και όχι φίλε μου, όταν μου λανσάριζε η WD το gen2 δεν αναφερόταν πουθενά η χρήση προγραμμάτων για να μπορεσω να δω μια ταινία εύκολα και γρήγορα. Τέτοιου είδους λύσεις τις ήξερα και εγω, δεν περίμενα τα φώτα σου. Α μια απο τα ίδια λοιπόν το Gen2 σαν το Egreat... παρατημένο. Μόνο που το gen2 παρατήθηκε μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του (12/2009), ούτε καν σε ένα χρόνο. Τι να το κάνω που ήταν αξιόλογο μηχάνημα όταν βγήκε? Τώρα όπως έχουν τα πράγματα είναι? ΟΧΙ αφού πρέπει να μπλέξεις με προγράμματα, το "εύκολα και γρήγορα" πάει περίπατο. Η WD είναι μεγάλη εταιρία, περίμενα περισσότερα. Όπως είπα και πιο πρίν έχω και το Live που βγήκε λίγο μετά (κανένα μήνα διαφορά) απο το Gen2. Δεν είναι μαλακία να υποστηρίζει το Live και όχι και το άλλο? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2010 από gtsamour
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Οκ μην ξανά αγοράσεις media player από την wd αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα όμως να θάβεις και να σπιλώνεις με τετοιο τρόπο ένα πολύ καλό μηχάνημα επειδη εσύ όπως λες θελεις την "ευκολία σου" και δεν μπορείς απλά να περάσεις την κάθε νέα ταινία μια από το πρόγραμμα mkvtoolnix 4.0.0 και στο κάτω-κάτω της γραφής που να ξέρει η wd και η κάθε wd οτι ο δημιουργός του mkvtoolnix θα αλλάξει τα στάνταρ του? Να μυρίσει τα νύχια της? Το ότι όταν κυκλοφόρησε το wd hd tv gen2 έπαιζε τα πάντα κάτι σημαίνει δεν μπορεί η κάθε wd να παρακολουθεί το τι παπά... κάνει ο κάθε δημιουργός του κάθε προγράμματος και να τον ακολουθεί γιατί έτσι χάνετε η μπάλα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το πρόβλημα το δημιούργησε ο δημιουργός του mkvtoolnix και όχι η wd επομένως δώσε το φταίξιμο σε αυτόν που αρχικά δεν είχε την δυνατότητα "συμπίεση ήχου" στο πρόγραμμα του και θυμήθηκε να την βάλει μετά(Με ότι αυτό συνεπάγεται) και όχι στη wd.
gtsamour Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Φυσικά και πρέπει να παρακολουθεί τι παπα... βγάζει ο καθένας και να διορθώνει προβλήματα με firmware, ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Tο gen2 πωλείται παντού ΑΚΟΜΑ. Στο Live πως το διόρθωσε το πρόβλημα δηλαδή εδώ και μήνες... Και όχι φίλε μου, ένα μηχάνημα που απαιτεί να μπλέκεις με ιστορίες και προγράμματα για να δεις μια ταινία, δεν είναι ένα πολύ καλό μηχάνημα. Το software είναι λύση ανάγκης. ΠΧ αν ήταν να πάρεις μηχάνημα τώρα, και ήξερες ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείς το mkvtoolnix, θα έπαιρνες το gen2? Και μην πείς ναι γιατί δεν θα πείσεις κανέναν.
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Με τη λογική τι δική σου τότε θα πρέπει η κάθε wd να παρακολουθεί το κάθε προγραμματιστή που φτιάχνει προγράμματα μετατροπής/αναπαραγωγής αρχείων βίντεο είτε αυτός λέγετε mkvtoolnix, είτε tsmuxer, είτε dvdfab, είτε οτιδήποτε άλλο το τι αλλάζει σε κάθε πρόγραμμα και να το προσθέτει στο μηχάνημα της. Είναι λογική αυτό που λες? Ας είμαστε λίγο σοβαροί και ρεαλιστές. Γι' αυτό λέω ότι αν κάθετε η κάθε εταιρία και παρακολουθεί τον κάθε προγραμματιστή και τι βάζει στο πρόγραμμα του τότε είναι που χάνετε η μπάλα. Και εγώ πήρα το live λόγο δικτύου και μόνο. Και το ότι το υποστήριξε στο live δεν σημαίνει απολύτως τίποτα γιατί μπορεί να υποστηρίξει κάτι άλλο στο gen2 που δεν θα υποστηρίξει στο live.
gtsamour Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μάλλον δεν τα έχεις καταλάβει καλά τα πράγματα. Το compressed header είναι Matroska container standard πια, δεν είναι κάτι μικρό που ένας τυχαίος προγραμματιστής ενός τυχαίου προγράμματος αποφάσισε έτσι ξαφνικά να αλλάξει. Φυσικά και έχει χρέος της WD να το διορθώσει. Αλλά εκτός αυτού, εξακολουθεί να πουλάει ένα μηχάνημα στην αγορά που έχει πρόβλημα με το καλώς ή κακώς "κατεστημένο" mkvtoolnix (που δεν είναι και θέμα του mkvtoolnix το οποίο απλά υιοθέτησε το νέο standard, το ίδιο θα κάνουν και τα υπόλοιπα προγράμματα αν δεν το έκαναν ήδη). Αυτό που λές για το Live είναι επιοικώς μπουρδα? Live και Gen2 είναι ίδιας ηλικίας μηχανήματα και έχουν λίγο πολύ κοινό hardware. Δε μιλάμε για added features εδώ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ... HELLOOOOOO Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2010 από gtsamour
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον δεν τα έχεις καταλάβει καλά τα πράγματα.Το compressed header είναι Matroska container standard πια, δεν είναι κάτι μικρό που ένας τυχαίος προγραμματιστής ενός τυχαίου προγράμματος αποφάσισε έτσι ξαφνικά να αλλάξει. Φυσικά και έχει χρέος της WD να το διορθώσει. Αλλά εκτός αυτού, εξακολουθεί να πουλάει ένα μηχάνημα στην αγορά που έχει πρόβλημα με το καλώς ή κακώς "κατεστημένο" mkvtoolnix (που δεν είναι και θέμα του mkvtoolnix το οποίο απλά υιοθέτησε το νέο standard, το ίδιο θα κάνουν και τα υπόλοιπα προγράμματα αν δεν το έκαναν ήδη). Αυτό που λές για το Live είναι επιεικώς μπουρδα? Live και Gen2 είναι ίδιας ηλικίας μηχανήματα και έχουν λίγο πολύ κοινό hardware. Δε μιλάμε για added features εδώ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ... HELLOOOOOO Η ουσία βρίσκετε στα υπογραμμισμένα/τονισμένα σημεία όπως κι εσύ λες τώρα ποια είναι στάνταρ όταν βγήκε το gen2 δεν ήταν ούτε στανταρ ούτε το είχαν τα περισσότερα προγράμματα(Μην πω κανένα). Πιστεύω να κατάλαβες τι εννοώ. Δεν παιζει απολύτως κανένα ρόλο τι δυνατότητες εχεις ένας container αλλά τι έχουν αποφασίσει ανά τον κόσμο οι χρήστες του να χρησιμοποιούν κάτι που καμιά wd δεν μπορεί να ξέρει.
gtsamour Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλά δεν θα κάτσω να εξηγώ τα αυτονόητα σε εσένα τώρα. Και μόνο που στο Live έβγαλε άμεσα firmware και το θέμα λύθηκε ενώ στο Gen2 που ουσιατικά δε διαφέρει (ίδιο chip) απο το Live δεν έχει βγάλει τίποτα, νομίζω εξηγεί καλά τι έχει η WD στο μυαλό της. Πίστευε εσύ τα δικά σου αν θέλεις, δεν αλλάζει κάτι... Α και ψάξε να διαβάσεις και λίγο τι είναι αυτό το header compression ακριβώς και πως προέκυψε το θέμα, δε βλάπτει. Ίσως καταλάβεις. Και ποιός σου είπε ότι επειδή όταν βγήκε το gen2 ή οποιοδήποτε άλλο, τα προγράμματα δεν είχαν header compression, διακιολογεί να μη βγάζει firmware WD? H λέξη support σου λέει κάτι? Αλήθεια δεν απάντησες, αν ήταν να έπαιρνες τώρα media player και δε σε ένοιαζε το δίκτιο, θα έπαιρνες το Gen2 όπως έχει τώρα? Είμαι περίεργος, αν η WD δεν είχε βγάλει τίποτα για το Live και υπήρχε και εκεί το πρόβλημα, θα έλεγες άραγε τα ίδια? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2010 από gtsamour
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ναι ακριβώς τα ίδια θα έλεγα γιατί εγώ σε αντίθεση με εσενα(Που βαριέσαι και το κουμπί του remote control να πατήσεις αφού είναι δύσκολο και χαλάει την όλη "ευκολία") κάθε ταινία που κατεβάζω φροντίζω και βγάζω από μέσα της τους υπότιτλους και τους έξτρα ήχους που τυχόν έχει(Και δεν είμαι ο μόνος που το κάνει) επομένως ούτω σι άλλος χρησιμοποιώ το mkvtoolnix. Τώρα το ποια είναι η άποψη σου για το μηχάνημα είναι καθαρά δικό σου θέμα και δικαίωμα σου αλλά όπως είδη είπα δεν εχεις το δικαίωμα να λασπολογείς/κακολογείς ένα αξιόλογο μηχάνημα επειδη εσενα δεν σου έκατσε καλά και σου χάλασε την "ευκολία σου" γιατί έτσι όπως τα λες κάποιος που δεν ξέρει θα νομίσει ότι το gen1 & 2 δεν μπορεί να παίξει αυτά τα αρχεια που λες με αποτέλεσμα να έχει λανθασμένη εντύπωση από τα πράγματα που λες και φυσικά δεν ισχύουν.
pigeon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα: Το πρόβλημα προέκυψε σε τουλάχιστον 10 media players και δεν εχει διορθωθεί σε ολους. Δεν εχουν πρόβλημα ολες οι ταινίες και δεν κανει περισσότερο απο 4 λεπτά (και 2 κλικ) η ολη διαδικασία με το mkvtool. Στο κατω-κατω της γραφής μιλαμε για.. κατεβασμένες ταινίες! Οι εταιρίες κανουν τη δουλειά τους -βγαζουν καινουργια μηχανήματα- κι εμεις τη δική μας. Τα ιδια κάνει και η nvidia που ακυρωνει παλιες κάρτες γραφικών απο τους καινουργιους drivers. Τα ιδια και η ASUS με την υποστήριξη νεων επεξεργαστων στις παλιες motherboard. Τα ιδια και οι εταιρίες εκτυπωτών και scanners με τους drivers για vista και win7 που δεν θα κυκλοφορήσουν ποτέ. Εκει πετάμε τα μηχανήματα αχρησιμοποιητα, παλι καλα να λεμε που στο WD υπάρχει η "κουραστική" (!) λύση του προγραμματος... (...)κάθε ταινία που κατεβάζω φροντίζω και βγάζω από μέσα της τους υπότιτλους και τους έξτρα ήχους που τυχόν έχει(Και δεν είμαι ο μόνος που το κάνει) επομένως ούτω σι άλλος χρησιμοποιώ το mkvtoolnix. +1 κι εγω το ιδιο, συνήθως βαζω και τους ελληνικους υπότιτλους .
gtsamour Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τι σύγκριση μπορεί να γίνει μεταξύ αρχαίων καρτών γραφικών που σταμάτησαν να υποστηρίζονται και ενός media player που ΑΚΟΜΑ πωλείται σε όλα τα γνωστά καταστήματα, δεν μπορώ να καταλάβω. Είσαι εκτός θέματος... Εγώ φίλε μου δεν στοκάρω ταινίες όπως προφανώς κάνεις εσύ για να κάθεσαι να τις "περιποιείσαι" αφαιρώντας γλωσσες και υποτίτλους, κάτι δηλαδή που ούτως ή άλλως θα έκανες παίζανε δεν παίζανε στο μηχάνημά σου. Εγώ κατεβάζω, βλέπω και μετά σβήνω. Με ενδιαφέρει απλά να δω μια ταινία όχι να ανοίξω video club κατεβασμένων ταινιών. Οπότε όπως καταλαβαίνεις το mkvtoolnix δεν είναι μέσα στη δική μου (και του περισσότερου κόσμου) "ρουτίνα" όπως συμβαίνει με εσάς και δεν έχω καμία όρεξη να μπεί. Και φυσικά μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν τις παίζει τις ταινίες αυτές... τις παίζει? ΟΧΙ, εκτός αν....(mkvtoolnix) κλπ κλπ, με την ίδια λογική και το mini μηχάνημα της WD παίζει mkv αν πρώτα τα μετατρέψεις σε avi.... Μπούρδες ...αλλά όπως είδη είπα δεν εχεις το δικαίωμα να λασπολογείς/κακολογείς ένα αξιόλογο μηχάνημα επειδη εσενα δεν σου έκατσε καλά και σου χάλασε την "ευκολία σου" Εγώ λέω να συνέλθεις καλύτερα και μετά να γράφεις... Λασπολογία = ψέμματα και συκοφαντία Δεν ήξερα ότι η επισήμανση ενός προβληματος που είναι πραγματικότατο είναι και λασπολογία... και δεν κατάλαβα, πέσανε οι μετοχές σου στη WD? Αξιόλογο ένα μηχάνημα που τώρα δεν παίζει σχεδόν τα μισά MKV (και συντόμως κανένα) εκτός αν....(mkvtoolnix)? Δε θα είσαι με τα καλά σου μου φαίνεται. Ας βγάλει καινούργιο f/w η WD μετά απο ένα χρόνο αδράνειας, να το κάνει και πάλι αξιόλογο. Για την ώρα όποιος το πάρει είναι άξιος της μοίρας του. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2010 από gtsamour
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Τι σύγκριση μπορεί να γίνει μεταξύ αρχαίων καρτών γραφικών που σταμάτησαν να υποστηρίζονται και ενός media player που ΑΚΟΜΑ πωλείται σε όλα τα γνωστά καταστήματα, δεν μπορώ να καταλάβω. Είσαι εκτός θέματος...- Κι όμως μερικές κάρτες γραφικών αν και παλιές κυκλοφορούν και τώρα και ας μην έχουν υποστήριξη αυτό τη σημαίνει? Εγώ φίλε μου δεν στοκάρω ταινίες όπως προφανώς κάνεις εσύ για να κάθεσαι να τις "περιποιείσαι" αφαιρώντας γλωσσες και υποτίτλους, κάτι δηλαδή που ούτως ή άλλως θα έκανες παίζανε δεν παίζανε στο μηχάνημά σου. Εγώ κατεβάζω, βλέπω και μετά σβήνω. Με ενδιαφέρει απλά να δω μια ταινία όχι να ανοίξω video club κατεβασμένων ταινιών. Οπότε όπως καταλαβαίνεις το mkvtoolnix δεν είναι μέσα στη δική μου (και του περισσότερου κόσμου) "ρουτίνα" όπως συμβαίνει με εσάς και δεν έχω καμία όρεξη να μπεί. - Δεν χρειαζεται να στοκάρεις για να ωραιοποιείς μια ταινία που μπορεί να έχει ένα κάρο έξτρα μέσα και είναι δύσκολο(Για την ευκολία σου) να διαλέγεις αγγλικό ήχο, χωρίς υπότιτλους, συγκεκριμένη γωνιά & ανάλυση θέασης κ.τ.λ. αυτό δεν σε ενοχλεί στην "ευκολία σου" Και φυσικά μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν τις παίζει τις ταινίες αυτές... τις παίζει? ΟΧΙ, εκτός αν....(mkvtoolnix) κλπ κλπ, με την ίδια λογική και το mini μηχάνημα της WD παίζει mkv αν πρώτα τα μετατρέψεις σε avi.... Μπούρδες - Και με την ίδια λογική λοιπόν άλλες τόσες hd media player συσκευές που ακόμα δεν έχουν βρει λυση/υποστήριξη το μηχάνημα τους τις ρίχνουμε στο καιάδα κατά τη δίκη σου άποψη/γνώμη/λογική. Εγώ λέω να συνέλθεις καλύτερα και μετά να γράφεις... - Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για εσένα... Λασπολογία = ψέμματα και συκοφαντία Μα λες ψέματα/συκοφαντίες γιατί όταν βγήκε το μηχάνημα έπαιζε τα πάντα όπως και τώρα τα παίζει αν δεν βαριέσαι και κάνεις μερικά κλικ παραπάνω. Δεν ήξερα ότι η επισήμανση ενός προβληματος που είναι πραγματικότατο είναι και λασπολογία... και δεν κατάλαβα, πέσανε οι μετοχές σου στη WD? - Ναι πέσανε. Και δεν κατάλαβα εφόσον δεν σ' αρέσει το μηχάνημα πούλα το και αγόρασε κάποιο άλλο που θα προσφέρει πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη κατά τι γνώμη σου ωστε να ησυχάσουμε κι εμείς από τη λασπολογία και το να προσπαθείς να κάνεις τον κόσμο να μην αγοράσει το προϊόν επειδη εσύ βαριέσαι να πατήσεις 2 κλίκ(Γιατί τόσα είναι) παραπάνω στην κάθε ταινία και το έχεις κάνει μακεδονικό θέμα ποια. Αξιόλογο ένα μηχάνημα που τώρα δεν παίζει σχεδόν τα μισά MKV (και συντόμως κανένα) εκτός αν....(mkvtoolnix)? Δε θα είσαι με τα καλά σου μου φαίνεται. Ας βγάλει καινούργιο f/w η WD μετά απο ένα χρόνο αδράνειας, να το κάνει και πάλι αξιόλογο. Για την ώρα όποιος το πάρει είναι άξιος της μοίρας του. - Γιατι εσυ πιστεύεις ότι όλα τα hd media players που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά έχουν λυση αυτό το "πρόβλημα"? Εγω πάλι δεν το νομίζω και ενώ υπάρχουν πάρα πολλά hd media players στην αγορά που δεν παίζουν τα αρχεια mkv με "συμπιεσμένο ήχο" δεν σε βλέπω να λες κάτι γι' αυτά παρά μόνο για το wd hd tv. Τυχαίο? Δεν νομίζω. Σου απάντησα στα περισσότερα νομίζω. Και επειδή βαρέθηκα δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου γιατί είδη αρκετά ασχολήθηκα και όπως βλέπεις είσαι ο μόνος με αυτή την άποψη(Και θέλω να δώσω μεχρι 90 ευρώ για να αγοράσω ένα hd media player που να παίζει τα πάντα τα θέλω και όλα έτοιμα στο πιάτο μου, ε δεν γίνετε και το γάιδαρο χορτάτο και τη πίτα ολόκληρη) αυτό αν μη τι άλλο κάτι σημαίνει δεν νομίζεις? Και να προσθέσω ότι συμφωνώ με τον pigeon.
bluesattack Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 O πελατης εχει παντα δικιο Βαβαιως πρεπει να δωσει λυση γρηγορα η wd , ποσο μαλλον για τον gen 2 που η υποστηριξη του δεν ειναι και εντυπωσιακη , τι να λεμε . Απο κει και περα , διαφορα προβληματα στους players , ποσο δε στα αρχικα μοντελα, κολληματα, σπασιματα εικονας , ενω στα χαρακτηριστικα εγραφαν με ωραια και μεγαλα γραμματα ' υποστηριξη mkv' .Aγαπαμε wd live επειδη μας απαλλαξε απο αυτα.Θα αγαπαμε περισσοτερο wd οταν βγαλει γρηγορα firm final για το γνωστο προβλημα (σε ολα τα μοντελα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα