Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα το δικό μου ήταν ότι άλλαξα για δοκιμή το router και το δίκτυο γύρισε σε public (Windows 7) και παιδεύτηκα καμιά ώρα να δω τι έχει.

Ευχαριστώ πάντως.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω στην κατοχή μου bluray full iso από 3d ταινίες. Θα πάρω από μέσα το m2ts αρχείο τους (αν γίνεται) και την άλλη εβδομάδα φίλος μου παίρνει το θηρίο της Panasonic την 65αρα 3D VT20 και αμέσως θα του πάω το WD Live για να δούμε τί ψάρια πιάνει στις 3d ταινίες...

Δημοσ.
καλημερα παιδια,θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει το μηχανημα,αν μπορει να παιξει slide show εικονες και βιντεο μαζι,οπως κανουν και τα ψηφιακα καντρακια που πουλανε στα μαγαζια(digital frames)

θελω να το βαλω να παιζει στο σαλονι του ιατρειου μου και να παρουσιαζει περιστατικα.

σας ευχαριστω

το επαναφερω γιατι δε πηρα απαντηση και πραγματικα τη χρειαζομαι,σας ευχαριστω

Δημοσ.

παιδια μια απορια που μπορει να εχει ξανααπαντηθει απλα βαριεμαι να διαβαζω 100+ σελιδες :)

εχω κανει ενα backup ενος blue ray δισκου (ταινια) στο pc. η μορφη του backup ειναι φακελοι (bdmv,...). με ποιο προγραμμα και τι ρυθμισεις θελω ωστε να το μετατρεψω σε iso για να το παιζει το wdtv live?

Δημοσ.

Πάντως είμαι πάρα πολύ δυσαρρεστημένος με την WD... είμαι κάτοχος ενός WD HDTV Live και ενός WD HDTV Gen2.

Παρόλο που αυτά τα δύο έχουν το ίδιο κεντρικό chip, μετά το γνωστό πρόβλημα με τα MKV που έχουν συμπιεσμένο header λόγω αλλαγής σε τελευταία έκδοση γνωστού προγράμματος που χρησιμοποιείται κατα κόρον για μετατροπή απο blue ray, η WD έχει παρατήσει το Gen2 στη μοίρα του και δεν έχει βγάλει κατάλληλο firmware που αντιμετωπίζει το πρόβλημα όπως έκανε στο Live.

Απο το Δεκέμβριο του 2009 έχει να βγάλει firmware για το Gen2, ένα προϊόν που ακόμα θεωρείται σχετικά καινούργιο, κοντά ένα χρόνο έχει στην αγορά μόνο. Κάθε τρείς και λίγο, ότι καινούργιο αρχείο πάς να παίξεις, κομπλάρει το μηχάνημα, σχεδόν άχρηστο...

Δε με βλέπω να την προτιμώ ξανά τη WD στο μέλλον.

Δημοσ.

Γιατί κάποιοι εδώ μεγαλοποιείτε τα πράγματα και φέρνεται την καταστροφή ποια.

Ναι το δέχομαι ότι η wd έχει να βγάλει fw αρκετό καιρό για το gen1/gen2 μηχάνημα της παρόλο που όπως λες είναι καινούργιο αλλά κι εσύ από την άλλη δεν μπορείς να κάνεις ένα πέρασμα τις νεες ταινίες σου από το mkvtoolnix 4.0.0 και να σου λυθούν όλα τα προβλήματα που εχεις.

Τόσο δύσκολο είναι ποια ότι νέα ταινία κατεβάζεις πριν την βάλεις να παίξει στο wd hd tv gen2 να τη περνάς από το mkvtoolnix 4.0.0.

Και στο κάτω - κάτω της γραφής πες μου ένα άλλο hd media player στη τιμή των 90-100 ευρώ που να μπορεί να σου παιζει ακόμα και αυτά τα νέα αρχεια με "συμπιεσμένο header" χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Ψάξε να δεις αν ο b-rad έχει βγάλει firmware που να σε ικανοποιεί και μην γκρινιάζεις...

Πάντως είμαι πάρα πολύ δυσαρρεστημένος με την WD... είμαι κάτοχος ενός WD HDTV Live και ενός WD HDTV Gen2.

Παρόλο που αυτά τα δύο έχουν το ίδιο κεντρικό chip, μετά το γνωστό πρόβλημα με τα MKV που έχουν συμπιεσμένο header λόγω αλλαγής σε τελευταία έκδοση γνωστού προγράμματος που χρησιμοποιείται κατα κόρον για μετατροπή απο blue ray, η WD έχει παρατήσει το Gen2 στη μοίρα του και δεν έχει βγάλει κατάλληλο firmware που αντιμετωπίζει το πρόβλημα όπως έκανε στο Live.

Απο το Δεκέμβριο του 2009 έχει να βγάλει firmware για το Gen2, ένα προϊόν που ακόμα θεωρείται σχετικά καινούργιο, κοντά ένα χρόνο έχει στην αγορά μόνο. Κάθε τρείς και λίγο, ότι καινούργιο αρχείο πάς να παίξεις, κομπλάρει το μηχάνημα, σχεδόν άχρηστο...

Δε με βλέπω να την προτιμώ ξανά τη WD στο μέλλον.

---------- Προσθήκη στις 09:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:25 ----------

εικόνες παίζει.. τώρα αν μπορεί να το μετατρέψεις σε "κορνίζα", νομίζω πως ναι, αλλά δεν με απασχόλησε ποτέ για να σου απαντήσω 1000%

το επαναφερω γιατι δε πηρα απαντηση και πραγματικα τη χρειαζομαι,σας ευχαριστω
Δημοσ.

Μα τι βλαμμένες δικαιολογίες είναι αυτές... είμαστε σοβαροί?

Καινούγιο προϊόν (καλά ας αφήσουμε το gen1) και δεν πρέπει να παραπονιέμαι, αλλά πρέπει να περνάω τις ταινίες απο προγράμματα?

Έχει να βγάλει firmware σε νέο προϊόν εδώ και ένα χρόνο, ενώ την ίδια στιγμή έχει λύσει το πρόβλημα προ πολλού σε ίδιου chip hardware (Live), και θα πρέπει να ανατρέχω σε 3rd party firmware και να μην παραπονιέμαι?

Το έχετε κάψει τελείως εσείς οι δύο ρεεεεε

Επίσης 100+ ευρώ για media player χωρίς δίσκο είναι μια χαρά ακριβό..

Δημοσ.

Ωραία τότε μην ξαναπάρεις wd media player και ακόμα δεν μου απάντησες όμως υπάρχει κάποιο player μεχρι 100 ευρώ που και να μην έχει αυτό το "πρόβλημα που έχει το wd hd tv gen 1 & gen 2" και να έχει και συνεχή υποστήριξη.

Δημοσ.

Μάλλον αυτό.

Μια ερώτηση ρε παιδιά. Βλέπω σε πολλά torrentadika έχουν αρχίσει ταινίες απευθείας απο Bluray. Αυτά τα αρχεία παίζουν σε media player ? Δεν αναφέρομαι στα iso , mkv αλλά σε ταινίες που στην ουσία κατεβάζεις φακέλους και μέσα υπάρχουν διάφορα αρχεία και σε άλλο φάκελο τα M2TS

Δημοσ.

Ας πάρει αυτό λοιπόν που έχει realtek chipset και θα δει κατά πόσο δυνατό και καλύτερη εικόνα από τα wd βγαζει που έχουν sigmatech chipset που είναι σαφώς κατά πολύ δυνατότερα από οποιοδηποτε realtek chipset.

Και για πες μου που το είδες αυτό το μηχάνημα να κοστίζει μεχρι 90 ευρώ γιατί εγώ το είδα να ξεκινάει η τιμή του από 115ευρω.

Οπότε είναι απλά άκυρη αν μη τι άλλο η σύγκριση.

Επίσης που είδες ότι παιζει τα νέα αρχεια βίντεο με "συμπιεσμένο header"?

Δημοσ.

Version v7.3.x r4415

what’s new in this release

1. Improved compatibility with MKV compressed headers

;)

Τα αρχεία που ανέφερα πριν , γνωρίζεις πως παίζουν στους Media players ?

Δημοσ.

Ωραία βρήκες ένα ακριβότερο κατά 25 ευρώ από το wd hd tv gen2 player που να παιζει κανονικά αυτά τα αρχεια.

Άντε λοιπόν να το αγοράσεις αφού τα wd hd tv gen 1 & 2 είναι άθλια κατά τι γνώμη σου.

Δημοσ.

Εγώ δεν είπα τίποτα για το ποιο Media player που κυκλοφορεί στην αγορά είναι καλύτερο. ερώτηση για τα αρχεία m2ts έκανα ;) Αλλά αν θές την γνώμη μου , το καλύτερο Media Player δεν κρίνεται βάσει του chipset , αλλα support , συμβατότητες , ευκολία κλπ. Μια που το έθιξες και ενα συγκριτικό chipset

Δημοσ.

Ε τι τρέχει δηλαδη με τα αρχεια m2ts? Μια χαρά τα παίζουν και τα wd tv μηχανήματα.

Όσο αφορά για τα chipset ίσα-ίσα αυτό που λες απλά δεν ισχυει παιζει σημαντικότατο ρόλο το πόσο δυνατό είναι το chipset του κάθε media player αφού στην ουσία αυτό κάνει όλη τη δουλειά.

Και με βάση τη φώτο που ανέβασες για πες μου ποια εταιρία έχει τα δυνατότερα chipset η sigmatech ή η realtek.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...