axel12p Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Αρχικά αυτό το μηχάνημα είναι κυρίως για να παίζεις ταινίες και όχι μουσική(Ασχέτως αν το έχει σαν επιλογή). Όσο τώρα αφορά να παιζει με τη σειρά όσα αρχεια είναι σε ένα φάκελο δοκίμασες να πατήσεις το play πάνω στο φάκελο χωρίς να τον ανοίξεις? Το δοκίμασα -αυτό θεώρησα και εγώ πιο λογικό- αλλά μου βγάζει μήνυμα πως ο φάκελος είναι άδειος... Ελπίζω σε μελλοντικό update να διορθωθεί το πρόβλημα.
lambros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 μια ερωτηση γιατι πιαστηκα στον καναπε να δια βαζω ολα τα ποστ για να βρω την απαντηση σε αυτο που ψαχνω.βαζω ενα στικακι οταν παω να του στειλω ταινιες μεσω λαν μου βγαζει write protected. εχω το wd tv live. Γιατι???? Ουτε να σβησω απο εκει μπορω. Εχει τελευταιο firmware.δεν εχω εγκαταστησει το cd.Πειραζει??? Tιποτα και για μενα???
winlink Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Tιποτα και για μενα??? Τι να σου πω βρε Λάμπρο, σε εμένα δουλεύει. Έχω εγκαταστήσει το "WD Discovery Software" που κατέβασα απο εδώ: http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=1003&lang=en και όχι το πρόγραμμα που είχε στο CD μου. ---------- Προσθήκη στις 19:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:33 ---------- Μην είσαι και τόσο απόλυτος σε αυτό.Δες ένα λινκ που είπε ο polakis21 σε ένα άλλο φορουμ. Αν διάβασες την απάντηση μου, δεν υπήρξα καθόλου απόλυτος, και αυτό όχι γιατί δεν θυμάμαι τι έχω διαβάσει, αλλά γιατί δεν θυμάμαι που το διάβασα, έτσι ώστε να το παραθέσω σε τυχόν ερώτηση. Πάντως θυμάμαι ότι έλεγε ότι δεν υπάρχει το firmware που θα μπορούσε, ούτε το processing power για να δείξει full HD 3D. Έχω την εντύπωση ότι το διάβασα σε περιοδικό, θα ψάξω το ΣΚ.
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μα εγώ δεν μίλησα πουθενά για full hd 3d movie files αλλά για hd ready 3d movie files πιστεύω απ' το ολότελα καλή και η παναγιοτενα δεν συμφωνείς? Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2010 από JUST-GAMER
Highlander Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ένα κουλό πρόβλημα που έχω είναι ότι πλέον δεν μπορώ να δω τον υπολογιστή του δικτύου, ενώ σαν Media Player τον βλέπει. Τον υπολογιστή σαν share τον βλέπω από όλα τα υπόλοιπα PC, εκτός από το WD TV Live. Έχει κανείς καμιά ιδέα ;
lambra1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ένα κουλό πρόβλημα που έχω είναι ότι πλέον δεν μπορώ να δω τον υπολογιστή του δικτύου, ενώ σαν Media Player τον βλέπει. Τον υπολογιστή σαν share τον βλέπω από όλα τα υπόλοιπα PC, εκτός από το WD TV Live. Έχει κανείς καμιά ιδέα ; Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω
pigeon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μηπως εχεις κλείσει κανενα service? Για να το δει το wdlive θελει ανοικτο και το TCP/IP Netbios service και τσεκαρισμένο το Netbios στα properties της κάρτας δικτυου. Παιδευόμουν κι εγω πριν κανενα μηνα να βρω τι φταιει, γιατι απο τα αλλα pc βρίσκω το κεντρικό με IP (πχ. \\192.168.1.123\) και δεν χρησιμοποιω συνδεση με \\pcname. Ανοιξα αυτα που εγραψα πιο πανω και δουλεψε ξανα. Για τι λειτουργικό μιλάμε;
lambra1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μηπως εχεις κλείσει κανενα service? Για να το δει το wdlive θελει ανοικτο και το TCP/IP Netbios service και τσεκαρισμένο το Netbios στα properties της κάρτας δικτυου. Παιδευόμουν κι εγω πριν κανενα μηνα να βρω τι φταιει, γιατι απο τα αλλα pc βρίσκω το κεντρικό με IP (πχ. \\192.168.1.123\) και δεν χρησιμοποιω συνδεση με \\pcname. Ανοιξα αυτα που εγραψα πιο πανω και δουλεψε ξανα. Για τι λειτουργικό μιλάμε; Εγω είμαι ΧΡ
pigeon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Εγω είμαι ΧΡ Για ξεκίνα να ελεγχεις τα services, "Server" , "Computer Browser". "TCP/IP Netbios", να ειναι automatic. 2. Στα properties της κάρτας δικτύου, ενεργοποιεις το "File & Printer Sharing for Microsoft Networks". (check). 3. Διπλο κλικ στο "Internet Protocol (TCP/IP )" ---> Advanced ---> WINS --> Enable Netbios Over TCP/IP 4. Ενδεχομένως στον windows explorer να χρειάζεται το folder options---> View---> "Use Simple file sharing" (check) 5. Σιγουρα χρειάζεται να κανεις disable και μετα παλι enable την κάρτα δικτύου. Εσυ κανε ενα restart καλου κακου, και ενα ευχέλαιο.. Edit: Εχετε δοκιμάσει κανενα reset στο wdlive ετσι; (απο το ρευμα)
lambra1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Για ξεκίνα να ελεγχεις τα services, "Server" , "Computer Browser". "TCP/IP Netbios", να ειναι automatic. 2. Στα properties της κάρτας δικτύου, ενεργοποιεις το "File & Printer Sharing for Microsoft Networks". (check). 3. Διπλο κλικ στο "Internet Protocol (TCP/IP )" ---> Advanced ---> WINS --> Enable Netbios Over TCP/IP 4. Ενδεχομένως στον windows explorer να χρειάζεται το folder options---> View---> "Use Simple file sharing" (check) 5. Σιγουρα χρειάζεται να κανεις disable και μετα παλι enable την κάρτα δικτύου. Εσυ κανε ενα restart καλου κακου, και ενα ευχέλαιο.. Edit: Εχετε δοκιμάσει κανενα reset στο wdlive ετσι; (απο το ρευμα) Σε ευχαριστώ πολύ, έπαιξε (το Server ήταν stopped - ταυτόχρονα έκανα restart απο το ρεύμα και έπαιξε)
gesamgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 καλημερα παιδια εχω καποια dvd με ταινιες και θελω να συνδεσω ενα εξωτερικο dvd drive στο wd live μπορω να το κανω και να τις παιξω απο εκει? (ειναι avi και mkv) thanks
pigeon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Αν εννοεις να συνδέσεις συσκευή dvdrom στο usb, με το original firmware σιγουρα δεν γίνεται. Με του b-rad δεν θυμαμαι, ισως ξερει ο just-gamer. Γιατι δεν τα γράφεις σε ενα usbstick ή σε ενα εξωτερικό δισκο να κανεις τη δουλειά σου;
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 καλημερα παιδιαεχω καποια dvd με ταινιες και θελω να συνδεσω ενα εξωτερικο dvd drive στο wd live μπορω να το κανω και να τις παιξω απο εκει? (ειναι avi και mkv) thanks Στα πρώτα wd hd tv gen1 όντως με του b-rad το fw μπορούσες να συνδέσεις εξωτερικό usb dvd-rom τώρα με τα νέα b-rad fw για το wd tv live δεν το γνωρίζω αυτό άσε με λίγο να μιλήσω με τον b-rad και σε ενημερώνω οκ? Λογικά θα μπορείς και στο wd tv live με κάποιο b-rad fw.
gesamgr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω πολυ παιδια , περιμενω νεα στη τελικη αυτο θα κανω , θα τα περασω σε ενα stick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα