Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό είναι πριν ρωτήσουμε αμέσως να το ψάξουμε λίγο(Κάτι που εσύ στάνταρ δεν έκανες) καθότι αυτό που ρωτάς και έχει απαντηθεί και αν έψαχνες το μενού του wd tv live και δεν ήθελες μασημένη τροφή με το παραμικρό θα έβρισκες στο μενού:

settings -> system settings -> additional encoding support -> και επιλέγεις greek(windows-1253) και μια χαρά θα σου φαίνονται οι ελληνικοί υπότιτλοι στις ταινίες σου.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα παιδια,θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει το μηχανημα,αν μπορει να παιξει slide show εικονες και βιντεο μαζι,οπως κανουν και τα ψηφιακα καντρακια που πουλανε στα μαγαζια(digital frames)

θελω να το βαλω να παιζει στο σαλονι του ιατρειου μου και να παρουσιαζει περιστατικα.

σας ευχαριστω

Δημοσ.

μια ερωτηση γιατι πιαστηκα στον καναπε να δια βαζω ολα τα ποστ για να βρω την απαντηση σε αυτο που ψαχνω.

βαζω ενα στικακι οταν παω να του στειλω ταινιες μεσω λαν μου βγαζει write protected. εχω το wd tv live.

Γιατι????

Ουτε να σβησω απο εκει μπορω.

Εχει τελευταιο firmware.δεν εχω εγκαταστησει το cd.Πειραζει???

Δημοσ.

μια ερωτηση γιατι πιαστηκα στον καναπε να δια βαζω ολα τα ποστ για να βρω την απαντηση σε αυτο που ψαχνω.

βαζω ενα στικακι οταν παω να του στειλω ταινιες μεσω λαν μου βγαζει write protected. εχω το wd tv live.

Γιατι????

Ουτε να σβησω απο εκει μπορω.

Εχει τελευταιο firmware.δεν εχω εγκαταστησει το cd.Πειραζει???

Δημοσ.

Ερώτηση:

Αν πάρω ένα bluray 3d και του βγάλω από μέσα το m2ts αρχείο μόνο την ταινία, αν το βάλω μετά στο wd live θα μου το παίξει σε 3d τηλεόραση ή πακέτο?

Δημοσ.

Ερώτηση:

Αν πάρω ένα bluray 3d και του βγάλω από μέσα το m2ts αρχείο μόνο την ταινία, αν το βάλω μετά στο wd live θα μου το παίξει σε 3d τηλεόραση ή πακέτο?

Δημοσ.
Ερώτηση:

Σαν 3D σίγουρα όχι. Σαν 2D θα μπορούσε, αλλά θα έχει την μισή ανάλυση, αν έχω καταλάβει σωστά τα όσα έχω διαβάσει.

Δημοσ.
Ερώτηση:

Σαν 3D σίγουρα όχι. Σαν 2D θα μπορούσε, αλλά θα έχει την μισή ανάλυση, αν έχω καταλάβει σωστά τα όσα έχω διαβάσει.

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο μηχάνημα εδώ και σχεδόν μισό χρόνο κυρίως για να βλέπω καμιά ταινία. Δυστυχώς σε θέματα μουσικής όμως με έχει εκενευρίσει το πόσο δύσχρηστο είναι. Αν και έχω τα τραγούδια σε καταλόγους ανάλογα με το είδος, και έχοντας ορίσει συγκεκριμένο genre στο καθένα (π.χ. rock), δεν μπορεί να παίξει όλα τα τραγούδια που ανήκουν στην ίδια κατηγορία. :X

Έχει βρει κανείς τον τρόπο για να το επιτύχει αυτό;

Εκτός και αν προφανώς κάνεις έναν φάκελο rock και πετάξεις χύμα όλα τα σχετικά τραγούδια μέσα.

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο μηχάνημα εδώ και σχεδόν μισό χρόνο κυρίως για να βλέπω καμιά ταινία. Δυστυχώς σε θέματα μουσικής όμως με έχει εκενευρίσει το πόσο δύσχρηστο είναι. Αν και έχω τα τραγούδια σε καταλόγους ανάλογα με το είδος, και έχοντας ορίσει συγκεκριμένο genre στο καθένα (π.χ. rock), δεν μπορεί να παίξει όλα τα τραγούδια που ανήκουν στην ίδια κατηγορία. :X

Έχει βρει κανείς τον τρόπο για να το επιτύχει αυτό;

Εκτός και αν προφανώς κάνεις έναν φάκελο rock και πετάξεις χύμα όλα τα σχετικά τραγούδια μέσα.

Δημοσ.

Αρχικά αυτό το μηχάνημα είναι κυρίως για να παίζεις ταινίες και όχι μουσική(Ασχέτως αν το έχει σαν επιλογή).

Όσο τώρα αφορά να παιζει με τη σειρά όσα αρχεια είναι σε ένα φάκελο δοκίμασες να πατήσεις το play πάνω στο φάκελο χωρίς να τον ανοίξεις?

Δημοσ.

Αρχικά αυτό το μηχάνημα είναι κυρίως για να παίζεις ταινίες και όχι μουσική(Ασχέτως αν το έχει σαν επιλογή).

Όσο τώρα αφορά να παιζει με τη σειρά όσα αρχεια είναι σε ένα φάκελο δοκίμασες να πατήσεις το play πάνω στο φάκελο χωρίς να τον ανοίξεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...