Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα επιβεβαιώθηκε η παραγγελία και ξεκίνησε η αποστολή από pixmania.gr!

Επιτέλους, έρχεται...

Η Pixmania είναι αξιόπιστη κι έχω κάνει πολλές παραγγελίες. Το έχω παραγγείλει κι εγώ από εκεί κι έρχεται την Τρίτη με Fedex.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι πιστεύετε ότι αξίζει πιο πολύ, το WD ή το ΝΕΤΤΟP της ASRock; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Κυρίως για ταινίες το θέλω. Και κανένα σερφάρισμα δεν με χαλάει βέβαια :P. Ποιό προτείνετε;

Εχω και τα 2 μηχανηματα αγαπητε vdanasto και το συμπερασμα ειναι οτι οσα λεφτα θα δωσεις τοσο περισσοτερες επιλογες θα εχεις.

Το asrock 330 ειναι ενα αξιολογοτατο htpc με καλη τιμη αλλα με ασυγκριτα περισσοτερες δυνατοτητες απο ενα media player σαν το wd.Για μενα ειναι σα να συγκρινεις ενα usb stick με ενα σκληρο δισκο.Το σερφαρισμα στο wd ειναι υποτυπωδες αν μιλαμε για το live model και ανυπαρκτο αν μιλαμε για το προηγουμενο.Στο asrock παιρνεις ενα μικρο υπολογιστη με ολα του τα πλεονεκτηματα φυσικα.

Εχω και τα 2 μηχανηματα αγαπητε vdanasto και το συμπερασμα ειναι οτι οσα λεφτα θα δωσεις τοσο περισσοτερες επιλογες θα εχεις.

Το asrock 330 ειναι ενα αξιολογοτατο htpc με καλη τιμη αλλα με ασυγκριτα περισσοτερες δυνατοτητες απο ενα media player σαν το wd.Για μενα ειναι σα να συγκρινεις ενα usb stick με ενα σκληρο δισκο.Το σερφαρισμα στο wd ειναι υποτυπωδες αν μιλαμε για το live model και ανυπαρκτο αν μιλαμε για το προηγουμενο.Στο asrock παιρνεις ενα μικρο υπολογιστη με ολα του τα πλεονεκτηματα φυσικα.

Με κάλυψες, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ :-). Έκανα ήδη παραγγελία :P.

Ταινίες με πιο από τα 2 παίζεις περισσότερο;

Η αληθεια ειναι πως προτιμω να παιζω ταινιες με το wd γιατι εχω δει πως μου μεταφραζει πιο ζωντανα τα χρωματα στην τηλεοραση απο το asrock παρα το γεγονος πως ειναι και τα δυο συνδεδεμενα μεσω hdmi καλωδιου.Αλλα το asrock εχει το πλεονεκτημα του ενσωματωμενου σκληρου δισκου οποτε δεν χρειαζονται αντιγραφες κτλ.Βεβαια το wd live λειτουργει δικτυακα οποτε εξαλειφεται το πλεονεκτημα του asrock αλλα οσο ψαχνεις βρισκεις...

Πήρα σήμερα το μηχανάκι και μπορώ να πω ότι είναι φοβερό. Έπαιξε όλες τις ταινίες mkv-DTS με υπότιτλους κανονικά χωρίς κανένα χάσιμο καρέ ή σπάσιμο και απόλυτο συγχρονισμό. Η δυνατότητα youtube επίσης πολύ χρήσιμη.

Φίλε teacher το πήρες από εδώ ή σου ήρθε από έξω? Εμένα από Pixmania βρίσκεται αθήνα στο tracking που κάνει και λέει ότι το παραλαμβάνω σήμερα! Εντυπώσεις το βράδυ!

Η αληθεια ειναι πως προτιμω να παιζω ταινιες με το wd γιατι εχω δει πως μου μεταφραζει πιο ζωντανα τα χρωματα στην τηλεοραση απο το asrock παρα το γεγονος πως ειναι και τα δυο συνδεδεμενα μεσω hdmi καλωδιου.Αλλα το asrock εχει το πλεονεκτημα του ενσωματωμενου σκληρου δισκου οποτε δεν χρειαζονται αντιγραφες κτλ.Βεβαια το wd live λειτουργει δικτυακα οποτε εξαλειφεται το πλεονεκτημα του asrock αλλα οσο ψαχνεις βρισκεις...

Για μένα το να είναι ενσωματωμένος ο δίσκος δεν είναι πλεονέκτημα. Αν είναι κάθε φορά που θέλω να περάσω μέσα ταινίες να ξηλώνω όλο το μηχάνημα για να το συνδέσω στο PC να μου λείπει.

Ενώ με τον εξωτερικό 2.5'' δίσκο είναι παιχνιδάκι.

Φίλε teacher το πήρες από εδώ ή σου ήρθε από έξω? Εμένα από Pixmania βρίσκεται αθήνα στο tracking που κάνει και λέει ότι το παραλαμβάνω σήμερα! Εντυπώσεις το βράδυ!

Από Pixmania το πήρα.

το συγκεκριμένο υποστηρίζει DLNA μέσω ethernet?

Αν και δεν ξέρω τι είναι, το κουτί γράφει απέξω DLNA.

Παρατηρησα οτι υπαρχει μια γενικοτερη ελλειψη του WD TV Live σε ολα σχεδον τα μαγαζια...

Ακομα και το online store της WD το εχει out of stock!!!!!

Στο eshop αναφερει παραλαβη την Δευτερα, ελπιζω να μην ειναι μουφα!

Το εχετε βρει διαθεσιμο καπου αλλου (εκτος pixmania) ???

Σε συγκριση με το E-great M34B ποιο υπερτερει, γιατι ιδια μου φαινονται πανω-κατω...

Για μένα το να είναι ενσωματωμένος ο δίσκος δεν είναι πλεονέκτημα. Αν είναι κάθε φορά που θέλω να περάσω μέσα ταινίες να ξηλώνω όλο το μηχάνημα για να το συνδέσω στο PC να μου λείπει.

Ενώ με τον εξωτερικό 2.5'' δίσκο είναι παιχνιδάκι.

Νομιζω πως τα εχεις λιγο μπερδεμενα αυτα που ειπα.Καταρχην δεν χρειαζεται να ξηλωσεις τιποτα γιατι πολυ απλα το asrock κανει οσα και το wd tv live εις το τετραγωνο και το εννοω!!!Τις ταινιες τις κατεβαζεις η τις βλεπεις δυκτυακα απο ενα αλλο pc στο σπιτι σου η συνδεεις τον εξωτερικο σκληρο κτλ.Αρα για πιο ξηλωμα μιλας ακριβως?

Το wd δεν εχει σκληρο και κοστιζει 100+ Ευρω ενω το popcorn εχει και κοστιζει 200+ αν μιλαμε για media players.Oπως και το asrock ειναι ενα ταπεινο nettop των 300 Ευρω ενω ενα θηριο i-7 με σουπερ καρτες γραφικων κανει 1000+.Κατι μπερδευεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...