anast68 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Firmware έχω το τελευταίο που αναφέρετε (1.02.21). Δεν είμαι fan των custom firmware και όσο για το 1.03.41 περιμένω να βγει επίσημα από το site της Western Digital για να το βάλω. Σιγουρα δεν ειναι λογω υπερθερμανσης. Δοκιμασε να ξαναπερασεις τo firmware,φανταζομαι ξερεις πως,το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι defrag τον δισκο ή και να αλλαξεις δισκο αν εχεις.
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Firmware έχω το τελευταίο που αναφέρετε (1.02.21). Δεν είμαι fan των custom firmware και όσο για το 1.03.41 περιμένω να βγει επίσημα από το site της Western Digital για να το βάλω. Πως φαίνεται ότι δεν εχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται. Μα το 1.03.41 έχει βγει επισημα από την western digital απλά είναι σαν beta κοινώς prerelease επομένως ότι λες απλά δεν ισχυει.
tomhakkinen8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Πως φαίνεται ότι δεν εχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται.Μα το 1.03.41 έχει βγει επισημα από την western digital απλά είναι σαν beta κοινώς prerelease επομένως ότι λες απλά δεν ισχυει. Δεν είπα ποτέ ότι το 1.03.41 δεν είναι της WD. Εννοούσα απλώς ότι σκοπεύω να βάλω ένα firmware όταν βγει εδώ.
pan-pan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Πάντως η συσκευή δεν σκίζει απο support... Έχει να βγάλει νέο firmware απο τον Μάρτιο... Με το που έρθει το boxee box έχει φύγει. Κρίμα γιατί περίμενα περισσότερα πράγματα απο την wd.
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά καλό είναι αν δεν ξέρετε να μην μιλάτε. Π.χ. pan-pan μια χαρά support έχει άλλωστε βγάζει/έβγαζε αρκετά συχνά prereleases απλά για να βγάλει ένα τελικό firmware θέλει να το ψάξει αρκετά πρώτα αλλά δεν σ' αφήνει έτσι από τι στιγμή που σου βγαζει τα prereleases και σου λέει είναι beta οπότε μπορεί να έχουν κάποιες ατέλειες. Οπότε δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχει καλό support.
anast68 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά καλό είναι αν δεν ξέρετε να μην μιλάτε.Π.χ. pan-pan μια χαρά support έχει άλλωστε βγάζει/έβγαζε αρκετά συχνά prereleases απλά για να βγάλει ένα τελικό firmware θέλει να το ψάξει αρκετά πρώτα αλλά δεν σ' αφήνει έτσι από τι στιγμή που σου βγαζει τα prereleases και σου λέει είναι beta οπότε μπορεί να έχουν κάποιες ατέλειες. Οπότε δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχει καλό support. Ημουν κατοχος το πρωτου wd και τωρα του live οποτε ξερω τι τραβηξαμε και τι προβληματα ειχαν,oτι το παλευουν ομως δεν διαφωνει κανεις και εχουν διορθωθει παρα πολυ οσον αφορα το live.
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εγω μίλησα για το wd tv live γιατί γι' αυτό ειπανε ότι δεν το υποστηρίζει η wd. Και όντως σ' αυτό που λες εχεις δίκιο γιατί κι εγώ είχα το πρωτο τους μηχάνημα και όντως δεν το υποστήριζαν όπως το live. Εξ' ου και το "Παιδιά καλό είναι αν δεν ξέρετε να μην μιλάτε." που είπα πριν.
eon.s60 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το live που φοράει την τελευταία stable έκδοση. Ξεκίνησε να μην διαγραφει ένα φάκελο μέσο pc. Μετά δεν το διαγραφει ούτε μέσο από το μηχάνημα απλά κολλάει κάνω reset και εδώ και μια βδομάδα σε idle ο δίσκος δείξει ότι δουλεύει και καλά ψάχνει τα αρχεία που έχει μέσα. Αν είναι δυνατόν δηλαδή... Καμια ιδέα? Επίσης δεν μπορώ να βάλω custom υπάρχει κανένας που να ξέρει? Ευχαριστώ.
gtsamour Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το live που φοράει την τελευταία stable έκδοση. Ξεκίνησε να μην διαγραφει ένα φάκελο μέσο pc. Μετά δεν το διαγραφει ούτε μέσο από το μηχάνημα απλά κολλάει κάνω reset και εδώ και μια βδομάδα σε idle ο δίσκος δείξει ότι δουλεύει και καλά ψάχνει τα αρχεία που έχει μέσα. Αν είναι δυνατόν δηλαδή... Καμια ιδέα? Επίσης δεν μπορώ να βάλω custom υπάρχει κανένας που να ξέρει? Ευχαριστώ. Βγάλσιμο απο μπρίζα για κανένα λεπτό και μετά reset to factory defaults απο τα settings. Βάλε το τελευταίο beta firmware 1.03.41, λυνονται τα προβλήματα τέτοιου ειδους που παρουσιάζονται οταν προσπαθήσεις να παίξεις mkv αρχείο που έχει φτιαχτεί με τις τελευταίες εκδόσεις του mkvtoolnix.
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Αυτό περί mkvtoolnix όπως και τη λυση του το εχω αναφέρει σε προηγούμενα ποστ μου άπειρες φορές αλλά φαίνεται ότι πολλοί από εδώ μέσα βαριούνται να διαβάσουν λίγο τις τελευταίες σελίδες του τοπικ. Ορίστε και το ποστ που λεω: Θέμα υπερθερμανσης απλά δεν παιζει κάτι άλλο είναι και το ποιο πιθανό να είναι θέμα firmware ειδικά αν έχετε βάλει κάποιο prererlease θα σας πρότεινα να γυρίσετε στην σταθερή προς το παρόν 1.02.21 και όταν βγει η τελική νεότερη τη βάζετε. Όσο τώρα αφορά καποια mkv αρχεια που τα βάζεις να παίξουν και μένει στην μαύρη οθόνη και μετά δεν παιζει κανένα μα κανένα αρχείο κει δείχνει συνέχεια ότι φορτώνει. Αν δεν το βγάλεις-βάλεις απο τη πρίζα δεν φταίει το wd tv live αλλά οι νεες εκδόσεις του προγράμματος mkvtoolnix. Αυτό το πρόβλημα διορθώνεται με 2 τρόπους: 1. Περνάτε στο wd tv live το firmware 1.03.41 prerelease 2. Τρόπος
cave_c1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Βρε παιδιά καλησπέρα είμαι καινούριος σε αυτά τα πράγματα !!!!!! και έχω το εξης πρόβλημα έχω ενα WDTVLIVE συνδεδεμένο μέσω USB φυσικά με έναν εξωτερικό δίσκο Μεταφέρω σε αυτόν διάφορα ταινιάκια από DVD που είχα δημιουργήσει παλαιότερα αφού πρώτα τα έχω μετατρέψει σε mpg. Ενώ όμως στο PC μου παίζουν όλα μια χαρά όταν τα παίζω από το WDTVLIVE κάποια ταινιάκια κολλάνε. Για την ακρίβεια παίζουν 4-5 δευτ. κολλάει λες και ΄χω πατήσει pouse συνεχίζει ξανακολλάει κλπ ενώ άλλα ταινιάκια τα παίζει κανονικά μήπως φταίει το WD ή δεν τα γράφω εγώ σωστά?
UnHaCkAbLe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος που να έχει καταφέρει επιτυχώς να συνδέσει το WD με τον Infocus X1?
papahlamidas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Βρε παιδιά καλησπέραείμαι καινούριος σε αυτά τα πράγματα !!!!!! και έχω το εξης πρόβλημα έχω ενα WDTVLIVE συνδεδεμένο μέσω USB φυσικά με έναν εξωτερικό δίσκο Μεταφέρω σε αυτόν διάφορα ταινιάκια από DVD που είχα δημιουργήσει παλαιότερα αφού πρώτα τα έχω μετατρέψει σε mpg. Ενώ όμως στο PC μου παίζουν όλα μια χαρά όταν τα παίζω από το WDTVLIVE κάποια ταινιάκια κολλάνε. Για την ακρίβεια παίζουν 4-5 δευτ. κολλάει λες και ΄χω πατήσει pouse συνεχίζει ξανακολλάει κλπ ενώ άλλα ταινιάκια τα παίζει κανονικά μήπως φταίει το WD ή δεν τα γράφω εγώ σωστά? Το ότι στο κάνει μεμονωμένα και όχι σε όλα θα έλεγα να τσεκάρεις λίγο την μετατροπή που κάνεις και να δοκιμάσεις να τα κάνεις σε άλλα format πχ mkv ή wmv να δεις εάν θα σου κάνει το ίδιο και πες μας. ---------- Προσθήκη στις 16:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:41 ---------- Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος που να έχει καταφέρει επιτυχώς να συνδέσει το WD με τον Infocus X1? Λογικά θα σου παίζει διαφορετικά θα χρειαστείς κάποιον converter.
UnHaCkAbLe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Λογικά θα σου παίζει διαφορετικά θα χρειαστείς κάποιον converter. To έχω συνδέσει με αντάπτορα 3rca (component) to vga (έτσι όπως το συνέδεα και με το DVD) αλλά όποια ρύθμιση και αν επιλέξω από το menu του WD μου δείχνει την εικονα (το menu του WD τουλάχιστον γιατί δεν έχω δοκιμάσει να παίξω ταινία) διπλή, δηλαδή την ίδια εικόνα δίπλα δίπλα 2 φορές (και προφανώς όλα φαίνονται μακρόστενα ... Τι μπορεί να κάνω λάθος? Δοκίμασα και τα διάφορα settings του aspect ratio στον Χ1 αλλά άκρη δεν μπορώ να βγάλω. Αν κάποιος το έχει κάνει και παίζει σωστά, μπορεί να μου πει ρυθμίσεις σε WD και X1? Η εικόνα αξίζει ή τα 800x600 την "πνίγουν" και δεν αξίζει να ασχοληθώ? Ευχαριστώ πολύ.
mlabrop Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα μόλις αγόρασα το wd TV live και δεν μου παίζει τους ελληνικούς υποτίτλους . έκανα update apo και έχει version 1.02.21. κάποια βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα