tzistsam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν κύριοι πέρασα την 1.03.40 αλλά τα ίδια. Τα mkv δεν τα παίζει με καμία παναγία. Οι διαφορές που είδα είναι ότι κάνω πιο γρήγορο browsing στους κοινόχρηστους φακέλους που έχω ορίσει, αλλά τίποτα παραπάνω. Να το στείλω πίσω να ησυχάσω?
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασες να περάσεις τα αρχεία που δεν σου παίζουν με το mkvtoolnix 4.0.0 που λέμε ποιο πάνω? Αν και με το νέο 1.03.40 λογικά πρέπει να σου παιζει ακόμα και τα αρχεία που είναι με νεότερες εκδόσεις του mkvtoolnix μια χαρά(Σε εμένα τουλάχιστον παίζουν)
tzistsam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δοκίμασες να περάσεις τα αρχεία που δεν σου παίζουν με το mkvtoolnix 4.0.0 που λέμε ποιο πάνω?Αν και με το νέο 1.03.40 λογικά πρέπει να σου παιζει ακόμα και τα αρχεία που είναι με νεότερες εκδόσεις του mkvtoolnix μια χαρά(Σε εμένα τουλάχιστον παίζουν) Oxι δεν το δοκίμασα. Να το κάνω και αυτό μήπως ξεκολλήσει το άτιμο Μπλέξιμο μεγάλο ..... αλλά ντεφ' να γίν' θα το κάνω.
Voodooman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Χαζό, αλλά θα ρωτήσω: Τα μενού του Live μου είναι άθλια. Mικρά γράμματα, ξεπλυμένα χρώματα, χάλι μαύρο. Μάλλον φταίει η 30άρα CRT μου. Όσοι το έχετε συνδεδεμένο σε σύγχρονες τηλεοράσεις δεν έχετε τέτοια θέματα, σωστά;
anast68 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Χαζό, αλλά θα ρωτήσω:Τα μενού του Live μου είναι άθλια. Mικρά γράμματα, ξεπλυμένα χρώματα, χάλι μαύρο. Μάλλον φταίει η 30άρα CRT μου. Όσοι το έχετε συνδεδεμένο σε σύγχρονες τηλεοράσεις δεν έχετε τέτοια θέματα, σωστά; Εννοειται πως οχι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ε ναι προφανώς σε HD/Full HD τα menu είναι άψογο μιας και το sharpness των TFT σκίζει...
kaldanis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας έχω και εγώ wd live tv και όταν κάνω αναζήτηση για ταινίες ,fast μετά από λίγο το wd live tv κολλάει, έχω περάσει και το νέο frimware .πρέπει να το πάω πίσω Η χρειάζεται κάποια ρύθμιση
anast68 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τι εννοεις,οταν ψαχνεις τις ταινιες που εχεις στον δισκο κολλαει;
nikolasv Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Παλικάρια καλημέρα, Έχω και εγώ ένα WD TV Live και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Πρός το παρόν δεν έχω διάθεση να δοκιμάσω τα homebrew firmware που κυκλοφορούν, γιατί απλά δεν το χρειάζομαι. Έχω όμως δοκιμάσει τον PS3 Media Server και μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα το οποίο όσο και να έψαξα είτε δεν το έχει αντιμετωπίσει κανείς ή απλά δεν έχει ασχοληθεί κανείς. Το θέμα μου είναι πως το PS3MS όταν κάνει transcoding by default βγάζει τον ήχο σε AC3. Το WD TV Live όμως δεν υπoστηρίζει AC3 Audio (αν και δεν είμαι σίγουρος για αυτό) με αποτέλεσμα το transcoded video να είναι μουγκό (για αυτό είμαι σίγουρος, γιατί δεν ακούω τίποτα, τώρα είναι θέμα WDTVLive, είναι θέμα τηλεόρασης, δεν με απασχολεί γιατί απλά δεν με ενδιαφέρει ο 5.1. ήχος). Έχει καταφέρει κάποιος να αλλάξει τον ήχο από AC3 σε MPEG; Και κάποιες εξηγήσεις. 1. To transcoding το χρησιμοποιώ για τους εξωτερικούς υπότιτλους, όταν το αρχείο δεν έχει εξωτερικούς υπότιτλους και υποστηρίζεται από το WD TV Live, τότε δεν το κάνει transcoding. 2. Έχω δοκιμάσει όλους τους UPNP/DLNA Servers όπως Media Connect 2.0 (WHS, WMP12), Mezzmo, TwonkyServer, αλλά μόνο ο PS3MS υποστηρίζει transcoding out of the box (και είναι free). 3. Δεν έχω PS3 και δεν θέλω να αποκτήσω. 4. Δεν με ενδιαφέρει να συνδέσω ενισχυτή να ακούω 5.1 ήχο, ούτε με ενδιαφέρει ο 5.1 ήχος. Απλό κλασσικό STEREO θέλω. 5. To WD TV Live το χρησιμοποιούν τα παιδιά (4 ετών) και η γυναίκα, οπότε θέλω απλά πράματα και όχι να χάνονται. 6. Ο PS3MS είναι στημένος σε έναν WHS (Windows Home Server) ο οποίος είναι always on και ρυθμισμένος να τρέχει ως service. Σας ευχαριστώ πολύ.
winlink Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Το θέμα μου είναι πως το PS3MS όταν κάνει transcoding by default βγάζει τον ήχο σε AC3. Το WD TV Live όμως δεν υπoστηρίζει AC3 Audio (αν και δεν είμαι σίγουρος για αυτό) με αποτέλεσμα το transcoded video να είναι μουγκό (για αυτό είμαι σίγουρος, γιατί δεν ακούω τίποτα, τώρα είναι θέμα WDTVLive, είναι θέμα τηλεόρασης, δεν με απασχολεί γιατί απλά δεν με ενδιαφέρει ο 5.1. ήχος). Έχει καταφέρει κάποιος να αλλάξει τον ήχο από AC3 σε MPEG; Και κάποιες εξηγήσεις. 1. To transcoding το χρησιμοποιώ για τους εξωτερικούς υπότιτλους, όταν το αρχείο δεν έχει εξωτερικούς υπότιτλους και υποστηρίζεται από το WD TV Live, τότε δεν το κάνει transcoding. 2. Έχω δοκιμάσει όλους τους UPNP/DLNA Servers όπως Media Connect 2.0 (WHS, WMP12), Mezzmo, TwonkyServer, αλλά μόνο ο PS3MS υποστηρίζει transcoding out of the box (και είναι free). 3. Δεν έχω PS3 και δεν θέλω να αποκτήσω. 4. Δεν με ενδιαφέρει να συνδέσω ενισχυτή να ακούω 5.1 ήχο, ούτε με ενδιαφέρει ο 5.1 ήχος. Απλό κλασσικό STEREO θέλω. 5. To WD TV Live το χρησιμοποιούν τα παιδιά (4 ετών) και η γυναίκα, οπότε θέλω απλά πράματα και όχι να χάνονται. 6. Ο PS3MS είναι στημένος σε έναν WHS (Windows Home Server) ο οποίος είναι always on και ρυθμισμένος να τρέχει ως service. Σας ευχαριστώ πολύ. Α. Το WD TV Live υποστηρίζει πολυκάναλο ήχο AC3. B. To WD TV Live υποστηρίζει τα format τα πολυκάναλα AC3, AAC και DTS, και κάνει και downmix σε αυτά, δηλαδή τα βγάζει και σε stereo ή mono. Τι το χρειάζεσαι το transcoding?
nikolasv Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Α. Το WD TV Live υποστηρίζει πολυκάναλο ήχο AC3.B. To WD TV Live υποστηρίζει τα format τα πολυκάναλα AC3, AAC και DTS, και κάνει και downmix σε αυτά, δηλαδή τα βγάζει και σε stereo ή mono. Τι το χρειάζεσαι το transcoding? Α. Ωραία, προφανώς δεν το υποστηρίζει η τηλεόραση. Το WD TV Live το έχω συνδέσει στη τηλεόραση μέσω HDMI, αλλά στις ρυθμίσεις του WD TV Live, έχω επιλέξει Stereo και όχι Digital, γιατί δεν έχω 5.1 ενισχυτή. Β. Το transcoding το θέλω για τους υπότιτλους και γιατί ΔΕΝ θέλω να χρησιμοποιήσω τα Network Shares (Μέσω των οποίων παίζουν οι υπότιτλοι). Αυτό που θέλω είναι να κάνω transcoding μέσω PS3 MS στο WD TV Live αλλά το output του ήχου να είναι stereo.
tomhakkinen8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Κι εμένα έχει κολλήσει μερικές φορές αλλά με συγκεκριμένα mkv που έχω επιχειρήσει να παίξω. Έστρωνε μόνο μετά από ένα "βγάλε - βάλε" στην μπρίζα. Αυτό που μου έκανε σήμερα και πραγματικά μου έσπασε τα νεύρα είναι ότι εκεί που έπαιζε η ταινία κανονικά, ο ήχος χανόταν και άρχισε να παίζει η εικόνα με σπασίματα (έχανε πολλά frames όπως κάνει στο fast forward). Για να το επαναφέρω πάταγα μία το πλήκτρο ff στο remote και μετά play. Έστρωνε, άλλοτε για μερικά δευτερόλεπτα και άλλοτε για αρκετά λεπτά έτσι ώστε να το ξεχάσω το όλο θέμα. Ένας συνάδελφος, που και ο ίδιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, μου είχε πει πως μάλλον, κατά τη δική του άποψη πάντα, είναι θέμα υπερθέρμανσης και πως αντιμετώπιζε την όλη κατάσταση με δύο κουτιά amita κατευθείαν από το ψυγείο. Αν ήταν καλοκαίρι θα το δεχόμουν αλλά σήμερα δεν έκανε καθόλου ζέστη. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη αν έχει αναφερθεί το ίδιο θέμα αλλού.
JUST-GAMER Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Θέμα υπερθερμανσης απλά δεν παιζει κάτι άλλο είναι και το ποιο πιθανό να είναι θέμα firmware ειδικά αν έχετε βάλει κάποιο prererlease θα σας πρότεινα να γυρίσετε στην σταθερή προς το παρόν 1.02.21 και όταν βγει η τελική νεότερη τη βάζετε. Όσο τώρα αφορά καποια mkv αρχεια που τα βάζεις να παίξουν και μένει στην μαύρη οθόνη και μετά δεν παιζει κανένα μα κανένα αρχείο κει δείχνει συνέχεια ότι φορτώνει. Αν δεν το βγάλεις-βάλεις απο τη πρίζα δεν φταίει το wd tv live αλλά οι νεες εκδόσεις του προγράμματος mkvtoolnix. Αυτό το πρόβλημα διορθώνεται με 2 τρόπους: 1. Περνάτε στο wd tv live το firmware 1.03.41 prerelease 2. Τρόπος Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2010 από JUST-GAMER
tomhakkinen8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Θέμα υπερθερμανσης απλά δεν παιζει κάτι άλλο είναι και το ποιο πιθανό να είναι θέμα firmware ειδικά αν έχετε βάλει κάποιο prererlease θα σας πρότεινα να γυρίσετε στην σταθερή προς το παρόν 1.02.21 και όταν βγει η τελική νεότερη τη βάζετε. Όσο τώρα αφορά καποια mkv αρχεια που τα βάζεις να παίξουν και μένει στην μαύρη οθόνη και μετά δεν παιζει κανένα μα κανένα αρχείο κει δείχνει συνέχεια ότι φορτώνει. Αν δεν το βγάλεις-βάλεις απο τη πρίζα δεν φταίει το wd tv live αλλά οι νεες εκδόσεις του προγράμματος mkvtoolnix. Αυτό το πρόβλημα διορθώνεται με 2 τρόπους: 1. Περνάτε στο wd tv live το firmware 1.03.41 prerelease 2. Τρόπος Firmware έχω το τελευταίο που αναφέρετε (1.02.21). Δεν είμαι fan των custom firmware και όσο για το 1.03.41 περιμένω να βγει επίσημα από το site της Western Digital για να το βάλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα