Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν το πέρασα και όλα καλά.

Είδα τα tutorials για το πως φτιάχνουμε movie sheets.

Μια απορεία εχω....

έψαξα στο net αλλά δεν βρίκα κάποιον να έχει κάνει upload τα movie sheets που έχει φτιάξει για να τα πάρω.

έφτιαξα 10 movie sheets για τις ταινίες μου αλλά κάποιος θα έχει κάνει πολύ δουλειά και καλό θα ήταν να τα έχουμε και εμείς....

γνωρίζει κανείς που μπορούμε να τα βρούμε?

Δημοσ.

Εγώ που δοκίμασα και το .40 δεν νομίζω ότι δουλεύει... δεν έκανα εκτεταμένες δοκιμές αλλά είδα το ίδιο πρόβλημα.

Πάντως, όσο κι αν θά'θελα να το πειράξω με custom fw και τα ρέστα, απλά δεν βρίσκω πολύ νόημα στο fw του brad. Τα περισσότερα χαρακτηριστικά αφορούν ελαχιστότατους ανθρώπους, ενώ τα movie sheets κτλ απ'ό,τι έχω καταλάβει θέλουν πολλή ώρα και προσπάθεια - και έχουν νόημα μόνο σε μία σταθερή συλλογή αρχείων...

Δημοσ.

ρε παιδια εχω μπερδευτει.τι ειναι αυτα τα movie sheets?δηλαδη η εταιρεια δεν ξερει οτι κατι δεν παει καλα με το μηχανημα;πρεπει για να δουμε ταινια να κανουμε αλχημειες τωρα;κανα επισημο update δεν λενε να βγαλουν;

Δημοσ.
ρε παιδια εχω μπερδευτει.τι ειναι αυτα τα movie sheets?δηλαδη η εταιρεια δεν ξερει οτι κατι δεν παει καλα με το μηχανημα;πρεπει για να δουμε ταινια να κανουμε αλχημειες τωρα;κανα επισημο update δεν λενε να βγαλουν;

Tι δεν παει καλα με το μηχανημα ? Ποια ειναι αλχημειες ? :P

Δημοσ.

garett δεν κοιτας να κανεις κανενα RMA (επιστροφή) γιατι σε βλέπω οτι παιδεύεσαι και περιμένεις λυσεις απο την WD που δεν θα ερθουν. Αν επαθε blackout το μηχανάκι σου, γυρνα το πισω. Κατα τα αλλα δεν χρειάζονται αλχημείες, ενα remux χρειάζονται τα mkv, εαν και εφοσον... 2 λεπτά υπόθεση!

btw, αυτο το εκανες; ή reset απο το κουμπάκι στο πλαι;

Το αλλο το πρόβλημα με τους υποτιτλους (χανει το default subtitles ON αν παιξεις κάποιο αρχειο χωρις υπότιτλους), δεν το λύνει ρε γμτ το beta firmware, κρίμα.

Δημοσ.

Αύριο αγοράζω και εγώ έναν, αλλά δεν ξέρω ποιόν...

Βρίσκω δύο media players της WD, τον TV High Definition Media Player και

τον Media Player TV HD Live.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η απρόσκοπτη αναπαραγωγή .MKV, χωρίς να χρειαστώ μετατροπές σε υπότιτλους, ήχο ή ό,τι άλλο. Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για την ποιότητα ήχου (δεν έχω 5.1 ηχοσύστημα, θα ακούω από την τηλεόραση), ούτε για δικτυακές συνδέσεις. Τί λέτε, με καλύπτει ο πρώτος;

Δημοσ.
το TV Live είναι πιο πρόσφατο μοντέλο...

...και τί κερδίζω από αυτό, εκτός από τα παραπάνω ευρώ που θα δώσω;

Σε σχέση με αυτά που ζητάω (απροβλημάτιστη αναπαραγωγή αρχείων και μόνο) θα έχω κάποιο πλεονέκτημα;

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=30

οι διαφορές εδώ :-)

δεν είμαι σίγουρος αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι το TV Live είχε καλύτερο/ισχυρότερο chipάκι, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...

Δημοσ.

Από ό,τι βλέπω, όλα τα πλεονεκτήματα του Live είναι δικτυακά. Δεν ασχολούμαι με το σπορ, οπότε μάλλον πάω για το φτηνό, να βγάλω και ένα μέρος του σκληρού.

Thanks Thresh!

Δημοσ.
garett δεν κοιτας να κανεις κανενα RMA (επιστροφή) γιατι σε βλέπω οτι παιδεύεσαι και περιμένεις λυσεις απο την WD που δεν θα ερθουν. Αν επαθε blackout το μηχανάκι σου, γυρνα το πισω. Κατα τα αλλα δεν χρειάζονται αλχημείες, ενα remux χρειάζονται τα mkv, εαν και εφοσον... 2 λεπτά υπόθεση!

btw, αυτο το εκανες; ή reset απο το κουμπάκι στο πλαι;

Το αλλο το πρόβλημα με τους υποτιτλους (χανει το default subtitles ON αν παιξεις κάποιο αρχειο χωρις υπότιτλους), δεν το λύνει ρε γμτ το beta firmware, κρίμα.

βασικα κανω reset και ολα καλα...απλα ανα 2 ταινιες η μια δεν παιζει και κολαει ολο το μηχανημα....remux που λες προφανως ειναι ευκολη δουλεια για σενα αλλα εχω που δεν εχω ιδεα(και για αυτο το λογο πηγα σε μια λυση για ολα,βλεπε wd tv live,οχι για να καθομαι να κανω remux και δεν ξερω εγω τι σε καθε mkv)εκανα ενα googlaρισμα και μπερδευτικα ακομα περισσοτερο.τελος παντων,τι να κανουμε thats life.

Δημοσ.

Voodooman εάν αναφέρεσαι σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/278561/Western-Digital-WD-TV-HD-WDBABG0000NBK.html?keyphrase=WD+TV+WDBABG0000NBK

και δεν σε νοιάζει η θήρα ethernet και αυτά που σου προσφέρει τότε μια χαρά θα σε καλύψει.

Βγήκε λίγο μετά το live και φοράει το ίδιο chipακι, το οποίο από το usb παίζει και βαρια mkvs άνετα.

Δημοσ.
βασικα κανω reset και ολα καλα...απλα ανα 2 ταινιες η μια δεν παιζει και κολαει ολο το μηχανημα....remux που λες προφανως ειναι ευκολη δουλεια για σενα αλλα εχω που δεν εχω ιδεα(και για αυτο το λογο πηγα σε μια λυση για ολα,βλεπε wd tv live,οχι για να καθομαι να κανω remux και δεν ξερω εγω τι σε καθε mkv)εκανα ενα googlaρισμα και μπερδευτικα ακομα περισσοτερο.τελος παντων,τι να κανουμε thats life.

Βρε ευκολο ειναι, τα εγραψε τα βήματα ο JUST-GAMER λιγο πιο πίσω. Κοιτα εδω. ;)

Δημοσ.
Voodooman εάν αναφέρεσαι σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/278561/Western-Digital-WD-TV-HD-WDBABG0000NBK.html?keyphrase=WD+TV+WDBABG0000NBK

και δεν σε νοιάζει η θήρα ethernet και αυτά που σου προσφέρει τότε μια χαρά θα σε καλύψει.

Βγήκε λίγο μετά το live και φοράει το ίδιο chipακι, το οποίο από το usb παίζει και βαρια mkvs άνετα.

Τώρα πάει, πήρα το live. Τρεις καφέδες παραπάνω έκανε, δεν πειράζει...

Ωραίο μηχανάκι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...