Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο Forum. Εχω και εγώ ένα WD Live HD στο οποίο έχω το εξής πρόβλημα. Δεν παίζει καθόλου τα mkv αρχεία και μου βγάζει μήνυμα ότι είναι unsupported media file, check list for supported media files και με πετάει έξω. Δεν έχω κατεβάσει καινούργια mkv αρχεία. Δεν έχω το MKVmerge σε καμία έκδοση και ότι και αν έχω δοκιμάσει (hardware reset ή μέσα από το interface) δεν μου δίνει λύση. Εχω το τελευταίο firmware 1.02.21 και κάποιος μου είπε να το ξαναπεράσω με μετονομασία. Λέτε να λειτουργήσει? Επιπλέον δεν μου "βλέπει" καθόλου network shares, παρά μόνο media server. Το λειτουργικό μου είναι win 7 ultimate. Firewall έχω μόνο το κλασικό των win και γενικά έχω κρατήσει το configuration που είχα με τα winXP όπου δεν είχα πρόβλημα. Ολα τα άλλα αρχεία avi, divx τα παίζει άλλα δεν έχω δοκιμάσει mp4. Εφαγε κόλλημα το μηχανάκι? Να το στείλω πίσω, (έτσι και αλλιώς είμαι στην εγγύηση), να καρφώσω κανένα άλλο firmware?

Συγνώμη για το μεγάλο post και ευελπιστώ στις απαντήσεις σας.

Φιλικά Ηλίας.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
πολλοί κατέβασαν το Prince of Persia μου φαίνεται :P

+ironman 2

την λυση την εγραψε πιο πανω ο just-gamer.Τα release που κυκλοφορησαν απλα ειχαν δημιουργηθει με μια updated εκδοση του προγραμματος που χρησιμοποιουν και ετσι βγαζει το "κολλημα"στο wdtv

• Super Moderators
Δημοσ.

και αργούν να βγάλουν Firmware, το beta που έχουν τόσο καιρό ακόμα να γίνει final...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Πάντως όπως έχω προαναφέρει δεν θυμάμαι να κατέβασα κάτι σε mkv το τελευταίο 3μηνο+, θα δοκιμάσω την λύση που προτείνεται και θα δώ τι παίζει. Πάντως και άλλο firmware που έβαλα (brad) το μόνο που είδα σαν διαφορά ήταν ότι μου αναγνώρισε τα network shares, στα οποία παρεπιμπτώντος δεν μπορώ να μπώ γιατί δεν θυμάμαι password ή από που το ορίζω.

Δημοσ.
Και το beta έχει πολλά προβλήματα(Κάνει παύσεις) με τον ήχο σε αρκετά αρχεία οποιουδήποτε τύπου και ειδικά 1080p.

Εγώ πάλι που χρησιμοποιώ την .38 beta δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε με 1080p...

Πάντως, βγήκε η .39 για το Live Plus, και ίσως λύνει το πρόβλημα. Να περιμένουμε να έρθει το φιξ και στο Live...

Beta v1.03.39

Resolved issues:

Resolved Netflix random reboot issue.

Resolved Netflix frame rate issue.

Resolved MKV AAC on-the-fly mode switching.

Resolved MKV playback issues relating to mkvmerge.

Resolved MP4 problems with seeking and audio stopping.

Resolved MP4 poor frame-rate and audio out of sync.

Resolved sub+idx subtitle not working for supported subtitles.

Resolved adjusting idx subtitle position which causes video to lock up.

Resolved 12 bit color depth has no effect.

Resolved no audio for mpeg video when digital audio is enabled.

Resolved component user interface color space.

Resolved various user interface translation issues.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε νέο prerelease 1.03.40 που διορθώνει και το πρόβλημα με τις νεες εκδόσεις του mkvtoolnix.

ορίστε και το revision history:

Version 1.03.40_V: Limited Public Beta

Resolved Issues:

• Resolved FW not completing upgrade for certain TVs

Version 1.03.39_V: Limited Public Beta

Resolved Issues:

• Resolved HDMI screen flicker issue

• Resolved playback issues related to mkvmerge.

• Improved thumbnail caching

Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα beta release από εδώ γιατί μετά από μερικές μέρες δεν θα σας αφήνει να την κατεβάσετε από το επίσημο σαιτ της western digital.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Αντε να δω αν θα βγάλω άκρη. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι εν αντιθέση με άλλους, εμένα καν δεν μπαίνει στην λόγική να το διαβάσει το αρχείο. Κατευθείαν μου πετάει το μήνυμα να ελέγξω τα υποστηριζόμενα format από την λίστα του manual.

Δημοσ.

Μα στους "άλλους" που λες δεν βγαζει απολύτως κανένα μήνυμα απλά μένει στην μαύρη οθόνη πριν ξεκινήσει η ταινία επ άπειρον και αυτό γίνετε και στα μελλοντικά αρχεία βίντεο που του βάζεις να παίξει μεχρι να το βγάλεις/βάλεις στην πρίζα.

Δημοσ.
Μα στους "άλλους" που λες δεν βγαζει απολύτως κανένα μήνυμα απλά μένει στην μαύρη οθόνη πριν ξεκινήσει η ταινία επ άπειρον και αυτό γίνετε και στα μελλοντικά αρχεία βίντεο που του βάζεις να παίξει μεχρι να το βγάλεις/βάλεις στην πρίζα.

Απλά αυτό που λέω είναι ότι τα mkv αρχεία που έχω είναι παλαιά. Δηλαδή το πιο πρόσφατο πρέπει να είναι από την αρχή της χρονιάς. Και το θέμα είναι ότι είναι αρχεία που τα έπαιζε το άτιμο!!!! Και δεν έχω δοκιμάσει mp4 ή mov. Αμα κλατάρει και εκεί λογικά νομίζω ότι είναι θέμα hardware και όχι software. Το έχω κατεβάσει το 1.03.40 αλλά δεν ξέρω να το βάλω ή να περιμένω λίγο?

Δημοσ.

Πολύ καλημέρα σας....

Απέκτησα και εγώ εχθές μετά από πολύ καιρο που το ήθελα το wd tv live.

Σε αρκετά καλή τιμή μπορώ να πω στα 119 ευρώ.

Έχει μέσα αυτό το firmware Release 1.02.21 (3/30/10)

που όπως είδα στο site της wd είναι και το πιο τελευταίο.

Δίαβασα πάρα πολλές σελίδες του topic αλλά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου δώσει κάποιες λεπτομέριες για το τι θα ήταν καλό να κάνω στο μηχάνημα μου.

Είδα κάποια custom πραγματάκια για τις ταινές κυρίως με cover, plot και άλλα.

Δεν ξέρω όμως από που να αρχισω.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...