el02154 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 μέσω εξωτερικού σκληρό με συνδεση usb το χρησιμοποιώ εγώ. έκανα hardware reset αλλά πάλι τα ίδια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 δώστο πίσω για RMA τότε...
Devil9697 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 αρχικα σε ευχαριστώ για το λινκ που μου έστειλες..αλλα με προβληματίζουν μερικά απο αυτα που λέει.. 1.λεει να πατήσω για 1 δευτερόλεπτο το reset..πού ειναι αυτό το κουμπί??? 2.αυτό το πρόγραμμα που λέει το MKVmerge τι σχέση έχει?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 1.λεει να πατήσω για 1 δευτερόλεπτο το reset..πού ειναι αυτό το κουμπί??? στα πλάγια δίπλα στην θύρα usb.
Devil9697 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) στα πλάγια δίπλα στην θύρα usb. λοιπόν το έκανα ένα reset και τώρα παίζει τις ταινίες κανονικά,ολα λειτουργούν...αλλα μόλις ξανα βάλω να παίξει η ταινία που πέρασα σήμερα τότε ξανα γίνετε αυτό..τι μπορώ να κάνω τώρα για να την δώ αυτή την ταινία? edit:τα κατάφερα και την έκανα να παίξει αλλάζοντας της απλά το όνομα με το πρόγραμμα mkvmerge...τώρα όμως πώς μπορώ να ξέρω άν οι ταινίες που κατεβάζω πρέπει να ακολουθούν αυτή την διαδικασία? Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2010 από Devil9697
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Την ταινία που λες μήπως την άλλαξες με μεταγενέστερες εκδόσεις του προγράμματος mkvtoolnix 4.0.0 ? Αν ναι τότε αυτό είναι ο λόγος που ΔΕΝ σου παιζει την ταινία και κολλάει μετά όλο το μηχάνημα μεχρι να του κάνεις hard reset. Ποιο συγκεκριμένα στις εκδόσεις μετά την 4.0.0 έχουν μια επιλογή για compress ήχο που σε πολλά media player προκαλεί κολλήματα. Η λυση λοιπόν είναι: Αν έχουμε μια ταινία που δεν ακούμε ήχο λόγο αυτού του "προβλήματος" δεν έχουμε παρά να κανουμε την παρακατω επιλογή στην ταινία για να λυθεί το πρόβλημα. Απλά βάζουμε το compression στο none ή φτιάχνουμε κάθε αρχείο που μας προκαλεί προβλήματα με την έκδοση 4.0.0 που δεν έχει αυτή την επιλογή καν και είναι ποιο σίγουρη σαν λύση. λοιπόν το έκανα ένα reset και τώρα παίζει τις ταινίες κανονικά,ολα λειτουργούν...αλλα μόλις ξανα βάλω να παίξει η ταινία που πέρασα σήμερα τότε ξανα γίνετε αυτό..τι μπορώ να κάνω τώρα για να την δώ αυτή την ταινία? edit:τα κατάφερα και την έκανα να παίξει αλλάζοντας της απλά το όνομα με το πρόγραμμα mkvmerge...τώρα όμως πώς μπορώ να ξέρω άν οι ταινίες που κατεβάζω πρέπει να ακολουθούν αυτή την διαδικασία? Το παρακατω το έχει αναφέρει ο furious99 από κάποιο άλλο φορουμ και το παραθέτω εδώ γιατί ισχυει. Το μόνο πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να δεις αν κάποιο mkv έχει αυτό το πρόβλημα, είναι το mkvinfogui (μέρος του mkvtoolnix). Εκεί που γράφει τις ιδιότητες του ήχου, θα δείτε κάτι σαν: Content compression at 4507 Algorithm: 3 (header removal) at 4510 Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα ήρθε για να μείνει, καθώς ο δημιουργός του mkvmerge το έχει πάρει πατριωτικά... Μόνο ίσως με κάποιο update για το Live (το WDTV1 μάλλον δε θα δει φως)... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2010 από JUST-GAMER
zoomgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά και σε μένα πρόβλημα... εδώ και 2-3 μέρες... ξεκινάει το load και μετά τίποτα... εσείς που κάνατε reset Ολα οκ μετά? μου κάνει εντύπωση που αντιμετωπίζουμε όλοι το ίδιο πρόβλημα... περίεργο...
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μα καλά διαβάζει κανείς τι εχω ποσταρει λίγο ποιο πάνω ή τσάμπα τα βάζω. Διαβάστε λίγο και θα βρείτε τη λυση στο πρόβλημα σας για ποιο λόγο σας αρέσει να παιδεύεστε δεν γνωρίζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 και αν αυτή που κατεβάζουμε το έχει ήδη αυτό θα πρέπει να τις checkάρουμε μια μια πριν τις δούμε στο WD TV Live? καταλαβαίνω ότι δεν φταίει το player αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι τραγικό
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Συμφωνώ thresh και ναι όντως πρέπει να τις τσεκάρουμε(Και εχω πει πως ποιο πάνω) πριν τις βάλουμε να παίξουν στο μηχάνημα τουλάχιστον μεχρι να βγει το νέο firmware από την western digital που λέει ότι θα διορθώνει αυτό το πρόβλημα.
vdanasto Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εμένα μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα πριν λίγες μέρες, σε αρχεία μάλιστα που έπαιζε κανονικά παλιότερα. Θέλει hardware reset για να παίξει. Περίεργο πάντως που εμφανίστηκε το ίδιο πρόβλημα σε αρκετούς την ίδια περίπου χρονική περίοδο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 πολλοί κατέβασαν το Prince of Persia μου φαίνεται
vdanasto Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 πολλοί κατέβασαν το Prince of Persia μου φαίνεται Guilty!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 αυτή η έκδοση μας έκαψε όλους...
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Σας είπα και την λυση ποιο πάνω αλλά και με ποιον τρόπο βλέπετε αν θα παιζει κανονικά ή όχι στο μηχάνημα σας το κάθε αρχείο ταινίας δεν χάνετε κάτι να τις τσεκάρετε πριν τις βάλετε να παίξουν στο wd tv live τουλάχιστον μεχρι το επερχόμενο firmware update που θα λυση και το πρόβλημα όπως λέει η western digital.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα