Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω πρόβλημα δεν μου παίζει κανένα αρχείο βίντεο η μουσικής, δείχνει να τα φορτώνει αλλά δεν τα παίζει!

Έχω το τελευταίο firmware, δοκίμασα και με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και με το κουμπάκι στα πλάγια με reset και διάφορα usb και με βίντεο από youtube αλλά τίποτα!

Ξέρει κανείς να με βοηθήσει?!

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
το έχει δοκιμάσει κανείς με δίσκο 2.5" χωρίς ρεύμα που να ΜΗΝ είναι western digital ?

Με seagate 2.5" 500GB (φορμαρισμένος ο σκληρός σε σύστημα αρχείων NTFS για να παίρνει και MKV αρχεία)παίζει τέλεια!

Επίσης και με Verbatim 3.5" 1.5TB με δικό του καλώδιο για ρεύμα(φορμαρισμένος και αυτός ο σκληρός σε σύστημα αρχείων NTFS )παίζει απροβλημάτιστα.

Εδώ όμως έχω να παρατηρήσω κάτι που με έχει παραξενέψει.Αντίστοιχο Verbatim 3.5" 500TB σε σύστημα αρχείων Fat32 δεν τον αναγνώριζε.Τυχαίο;Δεν το ...Γνωρίζω.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω κάποια αρχεία MKV στα Ρωσικά που συνοδεύονται από αρχεία AC3 στα Αγγλικά. Κάθε MKV έχει το αντίστοιχο AC3 με ακριβός το ίδιο όνομα απλά στο τέλος τα AC3 έχουν την κατάληξη -eng.ac3 . Όταν ανοίξω ένα MKV στο PC το Media Player Classic αναγνωρίζει πώς το αρχείο συνδέετε με το αντίστοιχο AC3 αρχείο και μπορώ να επιλέξω τα Αγγλικά.

Άλλα προγράμματα που δοκίμασα δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Το WD την έχει?

Δημοσ.

Σου χρειάζονται τα Ρώσικα?

Με το mkvmerge βγάζεις τα Ρώσικα και βάζεις τα Αγγλικά σε λίγα λεπτα, ή κρατάς και τα 2 streams

Δημοσ.
Σου χρειάζονται τα Ρώσικα?

Με το mkvmerge βγάζεις τα Ρώσικα και βάζεις τα Αγγλικά σε λίγα λεπτα, ή κρατάς και τα 2 streams

Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδιά εμένα ενώ εδώ και κανα εξάμηνο έπαιζε μια χαρά ξαφνικά από χτες τα έπαιξε και γι αν αξεκινήσει να παίζει μία ταινια θέλει κανα δεκάλεπτο. Επίσης το pause/stop εφόσον αρχίσει απαγορεύεται γιατί μετά θελει πάλι κανα δεκάλεπτο να ξεκινήσει. Του έκανα και Update αλλα παλι τα ίδια. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

• Super Moderators
Δημοσ.

ρίξε κάνα hardware reset, εμένα τις προάλες δεν έπαιζε ΤΙΠΟΤΑ, κόλλαγε στο "loading" πριν αρχίσει το playback...

Δημοσ.

Δεν λέτε βρε παιδιά αν προσπαθείτε να παίξετε μέσω δικτύου ή από τοπικό δίσκο...

Εγώ έχω δει κάποιες φορές όντως καθυστερήσεις μέσω LAN σε σημείο που να σταματήσω αντί να περιμένω. Δεν κατάφερα να βρω τί ακριβώς φταίει, αλλά με ένα reboot του PC και του μηχανήματος λύθηκε...

• Super Moderators
Δημοσ.

έχω streamάρει αρκετές φορές μέσω ethernet στο WD TV Live και δεν είχα ποτέ πρόβλημα...

Δημοσ.

Καλημέρα απο εμένα.σήμερα αντιμετοπίζω το εξίς πρόβλημα με την συσκευή..δεν αναπαράγει ΤΙΠΟΤΑ..βλέπει κανονικά τα αρχεία απο εξωτερικό και απο usb και απο άλλο σκληρο που δοκίμασα αλλα δεν τα παίζει.ούτε απο youtube..μόλις πατάω play δήλαδή μου βγάζει αυτή την μπλέ μπαρα στην μεση της οθόνης που γυρίζει..και γυρίζει...και γυρίζει...και δεν παίζει τελικά..έκανα ενα reset μήπως και αλλα μπά..υπάρχει τρόπος να κάνω restore?εχει κανείς καμία ιδέα?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...