xalia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 H πιο απλη ειναι μηπως δεν κουμπωνει το hdmi καλα στο live η κουνηθηκε τελωσπαντων.Για δοκιμασε αυτο για αρχη.. λοιπόν μετά από δοκιμές και 3-4 reset, παίζει κανονικά με τα καλώδια που έχει στο κουτί, αλλά δεν παίζει με το hdmi! Δοκίμασα το html σε ένα samsung dvd player που έχω, και ενώ έβγαλε το logo της samsung και πήγε κάτι να κάνει, έφτασα πάλι στο no signal! Άρα το hdmi πάει για πέταμα, αλλαγή δηλαδή πίσω στο mutirama.
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 με τους υποτίτλους διορθώθηκε το προβλημα που ειχα απόσταση η πανω σειρα με την κατω? Ναι εδώ και καιρό. Τώρα με τα βελάκια πάνω - κάτω διαλέγεις εσύ σε ποιο ύψος θα είναι οι υπότιτλοι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 νομίζω πως εννοεί ότι αν οι υπότιτλοι πιάνουν 2 σειρές, η πρώτη με την δεύτερη έχει μεγάλη απόσταση...πράγμα που πρόσεξα προχθές
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Ε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ας σοβαρευτούμε λίγο είπαμε να μιλάμε για προβλήματα όχι για τέτοιου ειδους γελοία θέματα. Δηλαδή αν είναι ένα ή τρία εκατοστά απόσταση η πρώτη με τη δεύτερη σειρά υπότιτλων είναι πρόβλημα? Σιγά τα οα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 πιάνουν περισσότερο χώρο στην tv
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Έλα ρε σοβαρά? Ε και? Είπαμε να αναφέρουμε σοβαρά προβλήματα και όχι βλακείες όπως αυτό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 υπογράψαμε ποτέ κάτι για το τι αναφορές θα κάνουμε και δεν το πήρα χαμπάρι? μπορεί να μην είναι πρόβλημα για μένα που δεν χρησιμοποιώ υπότιτλους αλλά για κάποιους μπορεί να είναι ενοχλητικό...
xalia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 το έχει δοκιμάσει κανείς με δίσκο 2.5" χωρίς ρεύμα που να ΜΗΝ είναι western digital ?
open Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 το έχει δοκιμάσει κανείς με δίσκο 2.5" χωρίς ρεύμα που να ΜΗΝ είναι western digital ? Ναι με δισκο Maxtor 2.5 250GB και ειναι μια χαρα... και για να λεμε την αληθεια το εχω λιωσει το μηχανημα!
xalia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 2 μέρες έχω τώρα το wd και έχω νομίζω θέμα με hdmi. Προχθές πρώτη μέρα νεκρώνει και δεν παίζει το hdmi καθόλου. Δεν έδινε σήμα στην tv. Οι άλλες έξοδοι παίζανε κανονικά. Πήγα χθες άλλαξα το καλώδιο και πήρα άλλο. Έπαιζε κανονικά χθες μια χαρά, αλλά σε 2 φορές που το άνοιξα πάλι δεν έδινε σήμα στην tv. Αλλάζω κανάλι και παίζει! Η έχει πρόβλημα το wd και να πάω πίσω ή η samsung δεν γουστάρει τα sony hdmi. Τι μου προτείνετε?
billstamaniac Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 εχω το εξης προβλημα εχω βαλει να δω το eyeborgs ηχο εχει dts αλλα ενω παιζει κανονικα εικονα ηχος τπτ στο pc ο ηχος παιζει κανονικα ενω σε αλλα αρχεια με dts δεν εχω προβλημα καμια ιδεα ???
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Βγήκε νέο prerelease 1.03.38 και να τι αλλάζει: > Beta v1.03.38 Resolved issues: HDMI handshake issues introduced in 1.03.35V Μάλλον για κάποιους που είχανε πρόβλημα με την hdmi θήρα. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2010 από JUST-GAMER
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 που αντί για 1080p έπαιζε ξαφνικά σε 480p?
eon.s60 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα. Τι παραπάνω έχει ρε παιδιά το custom firmware?
PETROS13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 το έχει δοκιμάσει κανείς με δίσκο 2.5" χωρίς ρεύμα που να ΜΗΝ είναι western digital ? με tranced 320 gb και παίζει μια χαρά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα