Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
H πιο απλη ειναι μηπως δεν κουμπωνει το hdmi καλα στο live η κουνηθηκε τελωσπαντων.

Για δοκιμασε αυτο για αρχη..:P

λοιπόν μετά από δοκιμές και 3-4 reset, παίζει κανονικά με τα καλώδια που έχει στο κουτί, αλλά δεν παίζει με το hdmi! Δοκίμασα το html σε ένα samsung dvd player που έχω, και ενώ έβγαλε το logo της samsung και πήγε κάτι να κάνει, έφτασα πάλι στο no signal!

Άρα το hdmi πάει για πέταμα, αλλαγή δηλαδή πίσω στο mutirama.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
με τους υποτίτλους διορθώθηκε το προβλημα που ειχα απόσταση η πανω σειρα με την κατω?

Ναι εδώ και καιρό. Τώρα με τα βελάκια πάνω - κάτω διαλέγεις εσύ σε ποιο ύψος θα είναι οι υπότιτλοι.

• Super Moderators
Δημοσ.

νομίζω πως εννοεί ότι αν οι υπότιτλοι πιάνουν 2 σειρές, η πρώτη με την δεύτερη έχει μεγάλη απόσταση...πράγμα που πρόσεξα προχθές

Δημοσ.

Ε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ας σοβαρευτούμε λίγο είπαμε να μιλάμε για προβλήματα όχι για τέτοιου ειδους γελοία θέματα.

Δηλαδή αν είναι ένα ή τρία εκατοστά απόσταση η πρώτη με τη δεύτερη σειρά υπότιτλων είναι πρόβλημα?

Σιγά τα οα.

• Super Moderators
Δημοσ.

υπογράψαμε ποτέ κάτι για το τι αναφορές θα κάνουμε και δεν το πήρα χαμπάρι? :o

μπορεί να μην είναι πρόβλημα για μένα που δεν χρησιμοποιώ υπότιτλους αλλά για κάποιους μπορεί να είναι ενοχλητικό...

Δημοσ.
το έχει δοκιμάσει κανείς με δίσκο 2.5" χωρίς ρεύμα που να ΜΗΝ είναι western digital ?

Ναι με δισκο Maxtor 2.5 250GB και ειναι μια χαρα... και για να λεμε την αληθεια το εχω λιωσει το μηχανημα! B)

Δημοσ.

2 μέρες έχω τώρα το wd και έχω νομίζω θέμα με hdmi. Προχθές πρώτη μέρα νεκρώνει και δεν παίζει το hdmi καθόλου. Δεν έδινε σήμα στην tv. Οι άλλες έξοδοι παίζανε κανονικά. Πήγα χθες άλλαξα το καλώδιο και πήρα άλλο.

Έπαιζε κανονικά χθες μια χαρά, αλλά σε 2 φορές που το άνοιξα πάλι δεν έδινε σήμα στην tv. Αλλάζω κανάλι και παίζει!

Η έχει πρόβλημα το wd και να πάω πίσω ή η samsung δεν γουστάρει τα sony hdmi. Τι μου προτείνετε?

Δημοσ.

εχω το εξης προβλημα εχω βαλει να δω το eyeborgs ηχο εχει dts αλλα ενω παιζει κανονικα εικονα ηχος τπτ στο pc ο ηχος παιζει κανονικα ενω σε αλλα αρχεια με dts δεν εχω προβλημα καμια ιδεα ???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε νέο prerelease 1.03.38

και να τι αλλάζει:

>
Beta v1.03.38
Resolved issues:
HDMI handshake issues introduced in 1.03.35V

Μάλλον για κάποιους που είχανε πρόβλημα με την hdmi θήρα.

Επεξ/σία από JUST-GAMER

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...