Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδιά να ρωτήσω λίγο κάτι... κατέβασα μια ταινία η οποια ειναι 720p, και έχω πρόβλημα με τον ήχο... όταν ξεκινάει η ταινία μου βγάζει audio DTS αλλα δεν ακούω... κάποια αλλα DTS που έχω παίξει παίζουν κανονικά... γνωρίζετε τι μπορεί να είναι?

πήγα στα options και άλλαξα στο audio output από stereo σε digital αλλα και πάλι δεν ακούω τίποτα....

αν γνωρίζει κανεις κάτι ας μου πει. thanks

Απο υπολογιστη πανε ολα ρολοϊ ?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Απο υπολογιστη πανε ολα ρολοϊ ?

ναι παιζει κανονικα... εχω παιξει πολλα DTS αλλα αυτο δεν θελει

Δημοσ.

Προφανως θα εχεις και το τελευταιο update για το wd (?)Δοκιμασε αμα δεν βαριεσαι,να αναπαραγεις το αρχειο απο το εξωτερικο μέσο που χρησιμοποιείς και με το wd,δεν εχω αλλη ιδεα...

Δημοσ.

Δοκίμασες να δεις αν όντως έχει dts ήχο το αρχείο αυτό και όχι κάποια άλλη κωδικοποίηση ήχου?

Αν όχι τότε σου προτείνω να κατεβάσεις το πρόγραμμα mediainfo και να ανοίξεις με αυτό το αρχείο της ταινίας που θες για να σου βγάλει τι ήχο έχει το συγκεκρημενο αρχείο.

Δημοσ.
Προφανως θα εχεις και το τελευταιο update για το wd (?)Δοκιμασε αμα δεν βαριεσαι,να αναπαραγεις το αρχειο απο το εξωτερικο μέσο που χρησιμοποιείς και με το wd,δεν εχω αλλη ιδεα...

τo video (mkv 720p) παίζει μέσα από τo LAN από τo pc παίζει... δεν έχω συνδεδεμένο κανέναν δίσκο στο media player

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω 1 παλιά τηλεόραση στο εξοχικό και θέλω να μεταφέρω το wd tv live. Πώς θα το συνδέσω αφού δεν έχει scart "το κουτάκι "??

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω 1 παλιά τηλεόραση στο εξοχικό και θέλω να μεταφέρω το wd tv live. Πώς θα το συνδέσω αφού δεν έχει scart "το κουτάκι "??

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος είχε καλώδιο RCA, οπότε μπορείς να πάρεις έναν αντάπτορα RCA->Scart.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος είχε καλώδιο RCA, οπότε μπορείς να πάρεις έναν αντάπτορα RCA->Scart.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σε όλους.

Έχω το WD TV Live Media Player και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Έχω πάρει πριν από αυτό και το PS3, το οποίο όμως τώρα έχω πολύ καιρό

να το χρησιμοποιήσω.

Νομίζω ήρθε η ώρα να πάρω καινούργιο wireless modem-router

και wireless USB για το WD TV Live.

Βέβαια μπήκα στο site της WD και είδα ότι προτείνει πολλά μοντέλα.

Εδώ χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Το modem-router, που έχω τώρα, είναι το wireless USRobotics 9108, τύπου g.

Του έχω βάλει και μια βοηθητική κεραία.

Όμως δυσκολεύεται να στείλει σήμα στο πλαϊνό δωμάτιο και

δεν πιάνω σήμα του στο μπαλκόνι (απόσταση περίπου 15 μέτρα).

1) Στο Πλαίσιο, που ρώτησα, μου είπαν ότι τα μοντέρνα modem-router τύπoυ n

έχουν σχεδόν πενταπλάσια εμβέλεια από αυτά του τύπου g.Είναι σωστό αυτό;

2) Μπορείτε να μου προτείνετε μερικά μοντέλα

modem-router τύπου n και μερικά μοντέλα

wireless USB για το WD TV Live;

Δημοσ.

σήμερα πήρα το WD TV live και σήμερα σταμάτησε να λειτουργεί! Έπαιξε κανονικά από usb flash, hd drive, network όλα okay. Μετά από δοκιμές και παιχνίδι, το κλείνω το ανοίγω και αυτό ήταν. Ενώ το λαμπάκι ανάβει κανονικά δε στέλνει σήμα στην tv. Άλλαξα hdmi υποδοχή αλλά πάλι τίποτα... καμιά ιδέα ?

Δημοσ.

Παιδες την βοηθεια σας.Ειμαι αναμεσα στο WD LIVE Και το extremer.Δνε με νιαζει το οικονομικο[ειμαι διατεθιμενος να δωσω μεχρι 160 ευρω].Ποιο ειναι καλυτερο.Δεν με πολυνιαζει ο σκληρος αλλα θελω να μαθω ποιο ειναι πιο γρηγορο ,παιζει παραπανω αρχεια,εχει καλυτερες συνδεσιμοτητες ,ασυρματο internet κτλ.Παντως αυτο που με νιαζουν ειναι καλη εικονα,οσο το δυνατον καλυτερη και ευχρηστο μενου.Παντως ειδα οτι το xtreamer ειναι λιγο δυσκολο να το βρεις τωρα.Υπαρχει κατι το οποιο να ειναι παρομοιο με αυτα ,ισως λιγο καλυτερο στα ιδα περιπου λεφτα?

Δημοσ.
σήμερα πήρα το WD TV live και σήμερα σταμάτησε να λειτουργεί! Έπαιξε κανονικά από usb flash, hd drive, network όλα okay. Μετά από δοκιμές και παιχνίδι, το κλείνω το ανοίγω και αυτό ήταν. Ενώ το λαμπάκι ανάβει κανονικά δε στέλνει σήμα στην tv. Άλλαξα hdmi υποδοχή αλλά πάλι τίποτα... καμιά ιδέα ?

H πιο απλη ειναι μηπως δεν κουμπωνει το hdmi καλα στο live η κουνηθηκε τελωσπαντων.

Για δοκιμασε αυτο για αρχη..:P

Δημοσ.
Παιδες την βοηθεια σας.Ειμαι αναμεσα στο WD LIVE Και το extremer.Δνε με νιαζει το οικονομικο[ειμαι διατεθιμενος να δωσω μεχρι 160 ευρω].Ποιο ειναι καλυτερο.Δεν με πολυνιαζει ο σκληρος αλλα θελω να μαθω ποιο ειναι πιο γρηγορο ,παιζει παραπανω αρχεια,εχει καλυτερες συνδεσιμοτητες ,ασυρματο internet κτλ.Παντως αυτο που με νιαζουν ειναι καλη εικονα,οσο το δυνατον καλυτερη και ευχρηστο μενου.Παντως ειδα οτι το xtreamer ειναι λιγο δυσκολο να το βρεις τωρα.Υπαρχει κατι το οποιο να ειναι παρομοιο με αυτα ,ισως λιγο καλυτερο στα ιδα περιπου λεφτα?

Το wd tv live φυσικά.

Έχει πολύ δυνατότερο chipset(Που είναι υπεύθυνο για την αναπαραγωγή αρχείων) από αυτό του xtremer και το μόνο μείον(Αν μπορείς να το πεις μείον) είναι ότι στα bluray rip iso files το xtreamer παιζει όλο το μενού του bluray ενώ το wd tv live μόνο την κυρίως ταινία(Προς το παρόν τουλάχιστον γιατί μπορεί μελλοντικά να τα παιζει με ένα firmware update).

Κατά τ' άλλα το wd tv live είναι ανώτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...