JUST-GAMER Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μπορεί με κάποιο τρόπο να χρησιμοποιηθεί σαν κατεβαστηρι χωρίς να είναι ανοιχτό το PC?Νομίζω το egreat έχει μια τέτοια λειτουργία. Εννοειται για κατεβασμα αρχειων που δεν προστατευονται απο πνευματικα δικαιωματα! Ευχαριστώ Μπορεί μέσω του ανεπίσημου b-rad firmware και μέσω τορεντ αλλά είναι λίγο δύσκολη η όλη διαδικασία.
ntg24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μπορεί μέσω του ανεπίσημου b-rad firmware και μέσω τορεντ αλλά είναι λίγο δύσκολη η όλη διαδικασία. Μεσω τορεντ τι εννοεις?
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Αυτό που ακριβώς λέω ότι με το ανεπίσημο firmwre του b-rad έχει ένα torrent client και του δηλώνεις εκεί τι θελεις να κατεβάσει και στο κατεβάζει στο δίσκο ή το φλασακι που έχεις συνδεδεμένο πάνω του. Αλλά το ξαναλέω η όλη διαδικασία για να το κάνεις αρχικά είναι λίγο μανίκι.
aeljim Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μια ερώτηση. Έχω έναν εσωτερικό δίσκο των 500GB χωρισμένο σε δύο partitions και θέλω να τον κάνω εξωτερικό για να μπορώ να τον χρησιμοποιώ με το wd live. Θα μπορέσει το wd live να τον διαβάσει ή θα πρέπει να ενόσω τα partitions; Και αν πρέπει να τα ενόσω ξέρετε κάποιον ασφαλή τρόπο χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου;
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Εννοείτε ότι θα μπορεί να τον διαβάσει όσα και partition να τον εχεις.
APsD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Παιδια υπαρχει κανενας τροπος να κανουμε τα μενου Ελληνικα?
pc_admin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 ελληνικο μενου δεν υπαρχει ακομα Κατι που προσεξα ειναι οτι οταν εχω κοινοχρηστα τα αρχεια του wd player εχω καποιο lag και το καταλαβαινω κυριως οταν παιζω απαιτητικα online games ,οποτε κλεινω την κοινη χρηση και την ενεργοποιω μονο οταν θελω να μεταφερω κατι απο το pc πχ εχω κανονικα εχω ping στον royter 1-2 ms ,με ενεργοποιημενη κοινη χρηση παει απο 2-20 ms ,δηλαδη εχω ενα αυξημενο lag sta games κατα 20ms περιπου .Μπορει να ειναι μικρο ,αλλα οταν πχ παιζεις cod online καθε ms μετραει
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Υπάρχει ελληνικό μενού αν βάλεις το ανεπίσημο b-rad firmware με το αρχείο για το ελληνικό μενού αλλά δεν είναι μόνιμο αν βγάλεις από το ρεύμα το wd tv live και το ξαναβάλεις θα γυρίσει πάλι στη γλώσσα που του είχες. Αν και στο τελευταίο b-rad firmware παίζει να έχει ενσωματώσει τα ελληνικά στο ίδιο το firmware ώστε να μην χρειάζεται το αρχείο με το ελληνικό μενού στο φλασακι. Αυτότο λέω με κάθε επιφύλαξη.
axaxouxas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εχτες αγορασα κι εγω το εν λογο μηχανηματακι απο πλαισιο αν και ολιγον τσιμπιμενο στα 145 ευρω Αυτο που θελω να μαθω γιατι βαριεμαι να διαβαζω 90 σελιδες τωρα ειναι.... 1 Θελει καποιο σεταρισμα ? 2 Χρειαζεται καποιο αρχειο να περαστει για να δουλευει οπως το παλιο ? 3 Εχω ενα ντοκινγκ στεισον για σκληρους δισκους και 2 δισκους 1,5 τερα θα τους βλεπει ? το παλιο τους βλεπει παντως 4 Αναβαθμιση λογισμικου απο που μπορω να κανω (λινκ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ....
electroasd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί έχω διαβάσει πολύ αλλά δεν βγαζω ακρη.... Αν εχω ενα αρχειο MKV με 6καναλο DTS ηχο και δεν εχω καποια πηγη για αποκωδικοποιησή και το βαλω μεσω HDMI απευθειας στην Τηλεοραση , θα εχω ηχο? Ευχαριστω πολυ!
vdanasto Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί έχω διαβάσει πολύ αλλά δεν βγαζω ακρη.... Αν εχω ενα αρχειο MKV με 6καναλο DTS ηχο και δεν εχω καποια πηγη για αποκωδικοποιησή και το βαλω μεσω HDMI απευθειας στην Τηλεοραση , θα εχω ηχο? Ευχαριστω πολυ! Θα έχεις, κάνει DTS Downmix.
electroasd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Θα έχεις, κάνει DTS Downmix. Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Απλα σε ολο το νετ δεν δινουν μια ξεκαθαρη απαντηση γι αυτο ρωταω. Χρειαζεται να κανω καποια ιδιατερη ρυθμιση για να παιξει? Ευχαριστω και παλι!
vdanasto Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Απλα σε ολο το νετ δεν δινουν μια ξεκαθαρη απαντηση γι αυτο ρωταω. Χρειαζεται να κανω καποια ιδιατερη ρυθμιση για να παιξει? Ευχαριστω και παλι! Όχι, παίζει out of the box, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι .
electroasd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Όχι, παίζει out of the box, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι . Εισαι αψογος! Ευχαριστω!
jose Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 ρε παιδιά να ρωτήσω λίγο κάτι... κατέβασα μια ταινία η οποια ειναι 720p, και έχω πρόβλημα με τον ήχο... όταν ξεκινάει η ταινία μου βγάζει audio DTS αλλα δεν ακούω... κάποια αλλα DTS που έχω παίξει παίζουν κανονικά... γνωρίζετε τι μπορεί να είναι? πήγα στα options και άλλαξα στο audio output από stereo σε digital αλλα και πάλι δεν ακούω τίποτα.... αν γνωρίζει κανεις κάτι ας μου πει. thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα