Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το bluray menus χρειάζεται ποιος βλέπει dvd την σήμερον ημέρα....

I do! :P

Εντάξει, χρήσιμο είναι, όλο και κάποιο DVD Rip θα έχεις στη συλλογή σου.

Δημοσ.

Προσωπικά εχω αρκετά αλλά τώρα ποια δεν ασχολούμαι καν με dvd.

Γιατί το πήρα το wd tv live αν είναι να ασχολούμαι με τα ελεεινά dvd.

Για εμένα ότι πρόσθεσαν dvd menu support είναι απλά παρηγοριά στον άρρωστο εγώ θέλω bluray menu support από rip και φακέλους.

Δημοσ.

καλησπερα,βρηκα σημερα χαζευοντας το ανεπισημο firmware του b-rad 1.02.21_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.4.2.0.

και θελω να το περασω στον wd tv hd μου,μπορει καποιος να μου πει τις οδηγιες που πρεπει να ακολουθησω;

εκανα εξαγωγη του φακελου(http://img18.imageshack.us/img18/6469/12099704.png), το περναω οπως ειναι ολοκληρο στο στικακι για update 'η μονο καποια αρχεια του;

Δημοσ.

Ολόκληρο απλά για σιγουριά ότι θα σου βγάλει την επιλογή update το μηχάνημα μπες στο αρχείο wdtvlive.ver και άλλαξε το

σε:

VERSION='4.02.21.WDLXTV_LIVE-0.4.2.0'

LOCATION='wdtvlive.bin'

Μετά όταν ολοκληρωθεί το update πάντα θα σου βγαζει την επιλογή αναβάθμισης δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις όμως γιατί αλλάζοντας αυτό που είπα παραπάνω πάντα θα βλέπει ότι στο φλασακι έχεις νεότερη έκδοση firmware από αυτό που θα έχει το μηχάνημα πραγματικά.

Δημοσ.
Δεν δοκιμαζεις και κανα αλλο καλωδιο hdmi ?

Soory για την οutdated απαντηση...Μπα οχι μωρε,αφου και με το component το ιδιο κανει αρα δεν ειναι θεμα συνδεσης αλλα μαλλον tv, anyway.Δεν μου αρεσει που η συσκευη ενεργοποιητε auto μολις συνδεετε σε ρευμα,οπως και με τις διακοπες ρευματος δεν μπορουσε η WD να διορθωση κατι τοσο απλο :whistle: ? ...

Δημοσ.

για δείτε αυτό

What's in this update?

Beta v1.03.22

What's new:

DVD navigation support.

Mediafly network service.

.mov chapter support.

Wireless adaptor support for ASUS USB-N13.

Security when mounting a network share on password protected local drives.

Resolved issues:

File share group name – Network names must now match.

Aspect ratio issues.

Subtitle encoding for Big 5.

Resume remembering previous audio selection.

IDX +_SUB positioning issue causing video freeze.

PGS subtitle becoming frozen while using the delay function.

Network share intermittent detection issue.

Undetectable 4 TB My Book®.

Large capacity video file (.ts) unable to play.

DVR-MS video stop when fast forward at 6x.

Buffalo G300N not enumerating.

Εγώ γιατί δεν βλέπω κάτι το τόσο σημαντικό.. Τυχαία σειρά ακόμα δεν έβαλαν... Ο ήχος από τα mp3 συνεχίζει να ακούγεται με αντίλαλο...

Δημοσ.

μια ερωτηση:

θελω να βαλω ασυρματα ακουστικα για να βλεπω τις ταινιες χωρις να ενοχλω

εκεινο που θελω ειναι να εχω μονιμα συνδεμενο το καλωδιο ηχου του πομπου για τα ακουστικα, χωρις να βαζω - βγαζω

Δεν θελω να βαλω τα ακουστικα στην τηλεοραση γιατι πρεπει να βαζω και να βγαζω το καλωδιο αφου μολις βαλω το καλωδιο κοβεται ο ηχος απο τα ηχεια

εκεινο που σκεφτηκα ειναι εκτος το HDMI καλωδιο που εχω να βαλω αυτο που βγαζει κοκκινο-ασπρο-κιτρινο rca και να συνδεσω τα 2 για ηχο στα ασυρματα (το κοκκινο κ ασπρο),χωρις το κιτρινο

.το θεμα ειναι αφου ηδη βγαινει ηχος απο το HDMI ,ασχετα που θα εχω κλεισει την φωνη απο την TV,θα δουλεψει ο ηχος και απο τα αλλα καλωδια?

Δημοσ.

Kαλησπερα

Τα επαιξε το remote control,και δεν μου δουλευουν ολα τα πληκτρα.Ξερει κανεις αν πωλειται ξεχωριστα η να ψαξω για κανενα universal?

Δημοσ.
Kαλησπερα

Τα επαιξε το remote control,και δεν μου δουλευουν ολα τα πληκτρα.Ξερει κανεις αν πωλειται ξεχωριστα η να ψαξω για κανενα universal?

Aυτος ειναι ο τυπος του : WDTV001RNN

Σε ελληνικο μαγαζι , με μια γρηγορη ματια το ειδα στο 20αρικο .Τωρα κατευθειαν απο wd δεν ξερω. Πιθανοτατα να συμφερει κανα universal , να το χρησιμοποιησεις και για αλλες συσκευες .

Δημοσ.
Aυτος ειναι ο τυπος του : WDTV001RNN

Σε ελληνικο μαγαζι , με μια γρηγορη ματια το ειδα στο 20αρικο .Τωρα κατευθειαν απο wd δεν ξερω. Πιθανοτατα να συμφερει κανα universal , να το χρησιμοποιησεις και για αλλες συσκευες .

Σ ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Μπορεί με κάποιο τρόπο να χρησιμοποιηθεί σαν κατεβαστηρι χωρίς να είναι ανοιχτό το PC?

Νομίζω το egreat έχει μια τέτοια λειτουργία.

Εννοειται για κατεβασμα αρχειων που δεν προστατευονται απο πνευματικα δικαιωματα!

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...