polakis21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Εγώ το έκανα προπαραγγελία και αν δω ότι καθυστερεί ακυρώνω και πάω να το πάρω από αλλού. Ούτως ή άλλως δεν πλήρωσα ακόμα. Ελπίζω να βγει αύριο. Στην τελική πάω ο ίδιος να το πάρω από εκεί για να μην περιμένω να το φέρουν Δευτέρα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:13 ---------- Πήρα M-system και μου είπε ότι η Αντιπροσωπεία θα στείλει τελικά από την άλλη εβδομάδα! Το ίδιο μου είπε και το PnP Shop! Από computerfood.gr μου λένε αύριο βέβαια αλλά μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rufous Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 xaxaxa Παραλαβή:12 Νοεμβρίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ρε δεν πάνε στον δι@ολο! Θα το πάρω από Ebay...Πιο γρήγορα θα έρθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Αν δε σε πειράζει να το πληρώσεις συνολικά 140-150 ευρώ ναι πάρτο απο ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Έφυγε η παραγγελία.Σε 2 εργάσιμες θα το έχω από pixmania.gr! Mε UPS Express στα 133 ευρώ! Για 10 ευρώ παραπάνω δεν θα περιμένω άλλες 10 μέρες! Και να πάνε να χεστούν στην Ελλάδα αυτοί που απεργούν. Ελλάδα κατάντια όπως πάντα... Υ.Γ. Ελπίζω να μην με κοροιδέψουν από pixmania και να μου το στέιλουν. Καμία γνώμη για pixmania έχουμε? Είναι αξιόπιστο? Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2009 από polakis21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Polakis21 Πως θα το λάβεις αφού έχουν απεργία στην Ελλάδα? Κοινώς πως θα έρθει σπίτι σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Φίλε το πακέτο θα έρθει αεροπορικώς. Δεν έχει σχέση με την απεργία στο λιμάνι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterhammill Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας απο μενα.Αγορασα εδω και 2 μερες το wd tv live και οντας και κατοχος του προηγουμενου μοντελου δηλωνω πως οι προσθηκες ειναι ευπροσδεκτες αλλα επιβαλλεται ενα νεο interface της συσκευης.Τωρα οσον αφορα τη διαθεσιμοτητα ειναι μικροτατη προς το παρον αλλα θα βελτιωθει μεχρι τελη Νοεμβρη σιγουρα.Απο τιμη το πηρα 118 Ευρω αλλα το βλεπω να πεφτει κι αλλο.Το παλιο μοντελο πλεον προκαλει μειδιαμα.Πολυ αργη αποκριση σε συγκριση με το νεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Και από που το πήρες ρε φίλε για να έχουμε καλό ερώτημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterhammill Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 PnP shop Athens Greece.Ρε φιλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Φίλε δεν σε πρόσβαλα χαλάρωσε. Το πήρες με την προσφορά της οθόνης μαζί ή σκέτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterhammill Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μονο του το πηρα αλλα επρεπε να περιμενω λιγο περισσοτερο στην σειρα αναμονης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex1001 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 το πλαίσιο και το e-shop το πουλάνε με 99e δεν είναι το ίδιο αυτό? σαν εναλλακτική λύση υπάρχει και αυτό στη μιση τιμή http://www.ms-tech.de/eng/index.php/product/detail/pdcid/69/pdid/123 αν το έχει δοκιμάσει κανένας παρακαλώ να γράψει εντυπώσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αυτο που λες με 99 ευρω ειναι το παλιο μοντελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Εμένα επιβεβαιώθηκε η παραγγελία και ξεκίνησε η αποστολή από pixmania.gr! Επιτέλους, έρχεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα