bluesattack Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 :lol: Βρε παιδια δεν λεω , αλλα με τοσα μηχανηματα σπιτι το standby του wd κοιτατε ? Bαλτε το σε ενα πολυπριζο με on/of και κλειστε αν ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Ερωτηση κρισιμη: Πιστευετε οτι το wd live θα σηκωνει τα νεα 3d bluray m2ts/ts αρχεια που ερχονται; Δηλαδη τωρα που θα παρω 3d tv θα καταφερω να δω 3d ταινια χωρις 3d bluray player αλλα με το wd live; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asta08 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Παιδιά τη βοήθεια σας. Εκλεισα το μοντεμ και όταν το άνοιξα πάλι δε μπορεί να βρει ip. Γράφει No connectivity όταν το βάζω να το κάνει αυτόματα ένω δείχνει να δουλεύει κανονικά. Μπορώ να το κάνω manuaL; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winlink Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Ερωτηση κρισιμη:Πιστευετε οτι το wd live θα σηκωνει τα νεα 3d bluray m2ts/ts αρχεια που ερχονται; Δηλαδη τωρα που θα παρω 3d tv θα καταφερω να δω 3d ταινια χωρις 3d bluray player αλλα με το wd live; Αν έχω καταλάβει καλά, για 3D σήμα σε 1080p χρειάζεται HDMI 1.4 το οποίο υποστηρίζει "Frame packing" και έχει και μεγαλύτερο bandwidth. Κατά συνέπεια το HDMI 1.3 του live σίγουρα δεν μπορεί. Τώρα, το ότι είναι εφικτό να περάσει 3D σε χαμηλότερες αναλύσεις είναι γεγονός, αλλά μην βασίζεσαι στην υποστήριξή του απο την WD. Αν σε καίει τόσο το 3D πάρε ενα 3D bluray player, αν και κατά την γνώμη μου είναι πάρα πολύ νωρίς και η τεχνολογία είναι μακράν απο ώριμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δεν παίζεσαι. Το ένα σου ξινίζει το άλλο σου βρωμάει αποφάσισε ποια με τι είσαι ευχαριστημένος και βάλε το αντίστοιχο firmware. Το θέμα είναι ότι δεν ήξερα ότι με το 1 firmware κλείνει εντελώς ενώ με το άλλο είναι συνέχεια σε standby. Εσύ το ήξερες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Και με τα 2 firmware είναι συνεχώς στο standby εκτός αν βάλεις κάποια switches στο b-rad fw για να κλείνει μόνιμα το wd tv live αν το αφήσεις όπως έχει το αρχείο "S00custom-options" τότε ακόμα και με το b-rad fw μπαίνει σε standby και δεν κλείνει μόνιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Και με τα 2 firmware είναι συνεχώς στο standby εκτός αν βάλεις κάποια switches στο b-rad fw για να κλείνει μόνιμα το wd tv live αν το αφήσεις όπως έχει το αρχείο "S00custom-options" τότε ακόμα και με το b-rad fw μπαίνει σε standby και δεν κλείνει μόνιμα. Το δικό μου όμως στο οποίο είχα περάσει το επίσημο firmware με το που το αγόρασα πριν καμιά εβδομάδα έκλεινε κανονικά χωρίς να πειράξω τίποτε άλλο και δεν έμπαινε σε standby. Αυτό μου έκανε εντύπωση, γιατί πολλοί εδώ μέσα έλεγαν ότι μπαίνει σε standby. Επίσης δοκίμασα σήμερα για πρώτη φορά ταινία με ξεχωριστούς υπότιτλους (μέχρι τώρα έπαιζα με ενσωματωμένους) αλλά δεν μπορώ να τους δω. Τί πρέπει να κάνω ?? Έχω την ταινία και τους υπότιτλους μέσα στον ίδιο φάκελο και με το ίδιο όνομα. Υπόψιν συνδέομαι δικτυακά ως media server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ε τότε πρέπει να είσαι από τους μοναδικούς που του έκλεινε εντελώς με το επίσημο firmware. Όσο για τον υπότιτλο πρέπει να έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας και το μόνο που χρειάζεται να αλλάζει είναι απλά η επέκταση του αρχείου του υπότιτλου. Π.χ.: Ironman.mkv - ταινία ironman.srt - υπότιτλος ή ironman.greek.srt(Ώστε να σου δείχνει και Greek όταν αλλάζεις υπότιτλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ε τότε πρέπει να είσαι από τους μοναδικούς που του έκλεινε εντελώς με το επίσημο firmware.Όσο για τον υπότιτλο πρέπει να έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας και το μόνο που χρειάζεται να αλλάζει είναι απλά η επέκταση του αρχείου του υπότιτλου. Π.χ.: Ironman.mkv - ταινία ironman.srt - υπότιτλος ή ironman.greek.srt(Ώστε να σου δείχνει και Greek όταν αλλάζεις υπότιτλο) Έτσι το είχα αλλά δεν έπαιζε - όχι αρχείο .mkv αλλά .avi. Γιατί ?? Μήπως δικτυακά δεν παίζει με εξωτερικούς υπότιτλους??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winlink Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Έτσι το είχα αλλά δεν έπαιζε - όχι αρχείο .mkv αλλά .avi. Γιατί ?? Μήπως δικτυακά δεν παίζει με εξωτερικούς υπότιτλους??? Για τσέκαρε τα "Settings" - "Video setting" ότι έχεις το "Subtitle default" σε "On" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Για τσέκαρε τα "Settings" - "Video setting" ότι έχεις το "Subtitle default" σε "On" Το έχω on αλλά τίποτα δεν γίνεται. Παίζει μόνο από network share και όχι από media server. Γιατί ? μήπως να κάνω κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μα αν παιζει μέσω network share τότε που το κόλλημα σου αφού από εκεί πρέπει να παίζεις ταινίες και όχι από το media server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winlink Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μα αν παιζει μέσω network share τότε που το κόλλημα σου αφού από εκεί πρέπει να παίζεις ταινίες και όχι από το media server. Ουπς!! Τότε κάνω κάτι λάθοςκι εγώ γιατί κι εγώ παίζω τις ταινίες απο media server. Γιατί παρακαλώ αγαπητέ πρέπει να παίζεις τις ταινίες απο network share και όχι απο media server? Να ξέρω τουλάχιστον τι βλακεία έκανα μέχρι τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Νομίζω ότι το media server είναι για να παίζεις ταινίες κ.τ.λ. μέσω ίντερνετ λινκς και όχι μέσω οικιακού δικτύου που είναι το network shares. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Νομίζω ότι το media server είναι για να παίζεις ταινίες κ.τ.λ. μέσω ίντερνετ λινκς και όχι μέσω οικιακού δικτύου που είναι το network shares. Δεν το νομίζω. Αφού συνδέεσαι με windows media player ή με κάποιον άλλο αντίστοιχο player για να αναπαράγεις αρχεία media από την βιβλιοθήκη τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα