Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να πάρω και γω τον WD Tv live. Έχω Optical output και στην tv και στο ηχοσύστημα και όπως λέτε και το tv live έχει και αυτό optical output. Πώς θα τα συνδέσω ? Γίνεται ? Μπορώ να συνδέσω το ηχοσύστημα με το media player με οπτική ίνα εφόσον και τα 2 έχουν optical output ??

Εννοειται φιλε μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θέλω να πάρω και γω τον WD Tv live. Έχω Optical output και στην tv και στο ηχοσύστημα και όπως λέτε και το tv live έχει και αυτό optical output. Πώς θα τα συνδέσω ? Γίνεται ? Μπορώ να συνδέσω το ηχοσύστημα με το media player με οπτική ίνα εφόσον και τα 2 έχουν optical output ??

Εννοείται λένε οι άλλοι, αλλά παρόλα αυτά να παραθέσω κι εγώ τις σκέψεις μου.

Το WD TV Live και η τηλεόρασή σου, συμφωνώ ότι έχουν optical output. Αν και το ηχοσύστημα έχει μόνο optical output (πράγμα λίγο δύσκολο) τότε απλά δεν παίζει.

Τώρα το ερώτημα είναι πόσα optical inputs έχει το ηχοσύστημα, για να υλοποιηθεί η συνδεσμολογία που αναφέρεις. Πάντως, αν δεν έχει κάποιον DVB-T ή DVB-S αποκωδικοποιητή η TV σου, δεν έχει κανένα νόημα να θέλεις να πάρεις ήχο μέσω optical στον ενισχυτή σου. Άσε που από DVB-T (Digea & ΕΡΤ Digital) ήχο 5.1 δεν το βλέπω να ακούσουμε ποτέ στο Ελλάντα.

Εννοείται λένε οι άλλοι, αλλά παρόλα αυτά να παραθέσω κι εγώ τις σκέψεις μου.

Το WD TV Live και η τηλεόρασή σου, συμφωνώ ότι έχουν optical output. Αν και το ηχοσύστημα έχει μόνο optical output (πράγμα λίγο δύσκολο) τότε απλά δεν παίζει.

Τώρα το ερώτημα είναι πόσα optical inputs έχει το ηχοσύστημα, για να υλοποιηθεί η συνδεσμολογία που αναφέρεις. Πάντως, αν δεν έχει κάποιον DVB-T ή DVB-S αποκωδικοποιητή η TV σου, δεν έχει κανένα νόημα να θέλεις να πάρεις ήχο μέσω optical στον ενισχυτή σου. Άσε που από DVB-T (Digea & ΕΡΤ Digital) ήχο 5.1 δεν το βλέπω να ακούσουμε ποτέ στο Ελλάντα.

Το ηχοσύστημά μου δυστυχώς έχει μόνο optical out οπότε δεν γίνεται. Έτσι ??

Το ηχοσύστημά μου δυστυχώς έχει μόνο optical out οπότε δεν γίνεται. Έτσι ??

Τώρα με εξέπληξες τα μάλα. Σύστημα που έχει μόνο optical out και όχι optical in?

Να μην είχε καθόλου optical θα το καταλάβαινα καλύτερα. Τι νόημα έχει το optical out? Μήπως είναι combo με DVD ή Blu Ray? Κατασκευαστής και μοντέλο?

Τώρα με εξέπληξες τα μάλα. Σύστημα που έχει μόνο optical out και όχι optical in?

Να μην είχε καθόλου optical θα το καταλάβαινα καλύτερα. Τι νόημα έχει το optical out? Μήπως είναι combo με DVD ή Blu Ray? Κατασκευαστής και μοντέλο?

Αυτό λέω και εγώ με εξέπληξε όταν το είδα. Είναι αρκετά παλιό φυσικά (έτος αγοράς περίπου το 1996). Είναι technics μοντέλο δεν θυμάμαι είναι σαν mini hifi με 5 ηχεία χωρίς subwoofer.

Αυτό λέω και εγώ με εξέπληξε όταν το είδα. Είναι αρκετά παλιό φυσικά (έτος αγοράς περίπου το 1996). Είναι technics μοντέλο δεν θυμάμαι είναι σαν mini hifi με 5 ηχεία χωρίς subwoofer.

Ειδα οτι εγραφες output αλλα νομιζα οτι εκ παραδρομης εγραψες λαθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί με κάποιο τρόπο να χρησιμοποιηθεί σαν κατεβαστηρι χωρίς να είναι ανοιχτό το PC?

Νομίζω το egrade έχει μια τέτοια λειτουργία.

Εννοειται για κατεβασμα αρχειων που δεν προστατευονται απο πνευματικα δικαιωματα!

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από ntg24

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
σε 1080p ποσα hz εχετε ? εμενα σε 50/60hz δεν εχει ομαλη κινηση ... σε 24 εχει αρκετα πιο ομαλη αλλα και εκει αραια και που σαν να χανει frames και σπαει η κινηση :(

Με αυτό εδώ που αναφέρει ο φίλος το παρατήρησε κανείς ?? Βρήκε κανείς λύση ?? Και σε μένα με 60hz που το δοκίμασα μου κάνει αραιά και που ένα πήδημα frame - πάει η κίνηση λίγο πιο γρήγορα από το κανονικό (μιλάω για κλάσματα του δευτερολέπτου).

Επίσης ξέρει κανείς αν γίμεται σε μια ταινία εκτός από το forward και rewind έχει άλλο τρόπο να πηγαίνεις στην σκηνή που θέλεις γρηγορότερα?? Πχ. έβλεπα 1 ταινία 2 ωρών και 10 λεπτά πριν τελειώσει την έκλεισα. Την άλλη μέρα πήγα να την ξαναδώ αλλά δεν έκανε resume από το σημείο που την είχα αφήσει (ενδιάμεσα είχα δει και κάποια άλλα αρχεία βίντεο - δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό που έχασε το resume) οπότε έπρεπε να γυρνάω την ταινία αρκετή ώρα μ'εχρι να φτάσω στο σημείο που την άφησα. Υπάρχει λύση ???

Επεξ/σία από geornirv

Για να δούμε λοιπον, ποιος γράφει "οτι ναναι";

Περιμένω να ζητήσεις συγνώμη για το ψέμα που εγραψες. :-(

http://www.youtube.com/watch?v=wwr_T39TT-c

ΥΓ1: Το upload ειναι δικό μου.

ΥΓ2: Εγω νιπτω τας πόδας μου. :P

ΥΓ3: Παραδίδω μαθήματα αγγλικής σε fanboys που δεν φτάνουν να διαβάσουν τα ξένα fora και τα κάνουν κρεμαστάρια. Τιμαι λογικαί, ευκολιες πληρωμής.

Λοιπόν να καταθέσω και εγώ την άποψή μου, χωρίς να παρεξηγηθώ αλλά το δικό μου "μηχανάκι" δεν ζεσταίνεται όταν είναι κλειστό ούτε τα καλώδια από πίσω όπως έχει αναφρθεί εδώ μέσα, και ανοίγει σε 15 περίπου δεύτερα και όχι σε 1-2 όπως λέτε ότι bootarei. Μήπως υπάρχει κάποιο λάθος???

Λοιπόν να καταθέσω και εγώ την άποψή μου, χωρίς να παρεξηγηθώ αλλά το δικό μου "μηχανάκι" δεν ζεσταίνεται όταν είναι κλειστό ούτε τα καλώδια από πίσω όπως έχει αναφρθεί εδώ μέσα, και ανοίγει σε 15 περίπου δεύτερα και όχι σε 1-2 όπως λέτε ότι bootarei. Μήπως υπάρχει κάποιο λάθος???

Εννοείς ότι κάνει 15 δεύτερα να δει το σκληρό δίσκο σου μάλλον.

Έχει να κάνει με το δίσκο, πχ εγώ έχω έναν 2.5'' WD Passport 320GB και τον βλέπει πολύ γρήγορα.

Αντίθετα ένας φίλος μου έχει έναν εξωτερικό 3.5'' και αργεί αρκετά, κοντά στα 15 δευτερόλεπτα.

Εννοείς ότι κάνει 15 δεύτερα να δει το σκληρό δίσκο σου μάλλον.

Έχει να κάνει με το δίσκο, πχ εγώ έχω έναν 2.5'' WD Passport 320GB και τον βλέπει πολύ γρήγορα.

Αντίθετα ένας φίλος μου έχει έναν εξωτερικό 3.5'' και αργεί αρκετά, κοντά στα 15 δευτερόλεπτα.

Όχι!! Κάνει τελικά τώρα που το μέτρησα 30-35 δεύτερα για να μπει στο μενού του live όχι στον δίσκο (το έχω με δίκτυο).Χωρίς να το έχω συνδέσει στο δίκτυο. Γιατί έτσι ??? Αλλά σας λέω δεν μου ζεσταίνεται καθόλου όταν είναι κλειστό. Μήπως το δικό μου κλείνει εντελώς ????

Όχι!! Κάνει τελικά τώρα που το μέτρησα 30-35 δεύτερα για να μπει στο μενού του live όχι στον δίσκο (το έχω με δίκτυο).Χωρίς να το έχω συνδέσει στο δίκτυο. Γιατί έτσι ??? Αλλά σας λέω δεν μου ζεσταίνεται καθόλου όταν είναι κλειστό. Μήπως το δικό μου κλείνει εντελώς ????

Εμενα παντως ανοιγει σε μερικα sec,με costum firmare , costum osd , που θα υπεθετε κανεις οτι αυτα μπορει να καθυστερουσαν καπως το μηχανημα.

Καντου κανα restart (βγαλτο και απο την πριζα ), κλασσικη λυση για πολλα πραγματα :lol:

35 sec ειναι λιγουλακι πολυ νομιζω

Μηπως εχει περασει και εσυ καμμια custom εφαρμογη ,skin κλπ, εχεις κανα stickακι επανω?

Eμενα κάνει από την στιγμή που πατάω το κόκκινο κουμπάκι 10-11 sec να ανοίξει. 2 Sec μένει το Loading. Από την στιγμή που θα ανοίξει είναι ο δίσκος έτοιμος για να διαβάσει και το net επίσης. Έχω πάνω του έναν WD Elements 1.5 TB και είναι συνδεμένος κανονικά στο Lan του σπιτιού για να πετάω στον δίσκο με την μια ότι κατεβαίνει.

Παλιότερα είχα έναν Seagate 1.5 TB και σερνότανε. Μόλις πήρα τον Elements έστρωσε.

Παιδιά τιποτε. Έκανα και reset και το έβγαλα από τορεύμα. Τίποτα πάλι 35 δεύτερα. Έβσλσ όμως τώρα το brad και όλα καλά κάνει μόλις 5 δεύτερα. Αλλά μήπως πριν έκανε 35 δεύτερα και δεν έκαιγε ρεύμα στο standby και τώρα την "πάτησα" ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...