Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απο χθες διαβασα και τις 79 σελ για να μου λυθουν τυχον αποριες...βλεπετε το εχω παραγγειλει και λογικα θα το παρω σημερα.

Αυτο που δεν καταλαβα ακομα και θελω να ρωτησω ειναι αν θα χρειαστει να περασω το τελευταιο firmware ή αν το εχει εγκαταστημενο ηδη? για καλο και για κακο εχω κατεβασει την τελευταια εκδοση παντως.

Λογικα μολις το παρω θα εχω και αλλες αποριες...ελπιζω να μην εχετε βαρεθει μετα απο τοσο καιρο και να με βοηθησετε....ευχαριστω.

Όταν με το καλο το παραλάβεις, θα πάς μέσα στο menu του και κάπου γράφει τη έκδοση λογισμικού έχει περασμένη. Έτσι βλέπεις και πράτεις. Μεγειά το μηχάνημα!

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πηρα τελικα, ολα καλα...εκανα και την αναβαθμιση

Μονο μια απορια εχω: στο video output τι επιλογη να βαλω? composite ή component?

λειτουργει και με τις 2 επιλογες. και αν βαλω το δευτερο εχει και επιλογη αναλυσεων, ποια πρεπει να βαλω για καλυτερο αποτελεσμα?

:-D

Δημοσ.
Το πηρα τελικα, ολα καλα...εκανα και την αναβαθμιση

Μονο μια απορια εχω: στο video output τι επιλογη να βαλω? composite ή component?

λειτουργει και με τις 2 επιλογες. και αν βαλω το δευτερο εχει και επιλογη αναλυσεων, ποια πρεπει να βαλω για καλυτερο αποτελεσμα?

:-D

HDMI βαλε...

Όπως είπα και σε ένα άλλο γνωστό forum...

Το τσίμπησα πριν μια βδομάδα. Είμαι υπέρ ικανοποιημένος με την απόδοση του και με τα χαρακτηριστικά του. Ένα που μου έκαναν εντύπωση είναι ότι αν το έχεις ανοιχτό και το έχεις συνδεμένο στο δίκτυο μπορείς από το pc να δεις τους δίσκους που έχεις συνδεμένους πάνω και να κανεις αντιγραφή η ότι άλλο θες. Με λίγα λόγια μετατρέπει κατά κάποιο τρόπο τον USB δίσκο η flash σε δικτυακό όταν είναι συνδεμένο. Την ίδια διαδικασία μπορείς να την κανεις και από το μηχάνημα - tv.

Ένα ακόμα που με βοηθησε είναι με τους υπότιτλους. Μπορείς να τους μετακινήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού και με τον εξίσου απλό τρόπο μπορείς να αλλάξεις ανά 100ms + or - τους υπότιτλους σε περίπτωση που δεν έχει γίνει καλός συγχρονισμός.

Δημοσ.
Ένα ακόμα που με βοηθησε είναι με τους υπότιτλους. Μπορείς να τους μετακινήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού και με τον εξίσου απλό τρόπο μπορείς να αλλάξεις ανά 100ms + or - τους υπότιτλους σε περίπτωση που δεν έχει γίνει καλός συγχρονισμός.

Εχω το σκετο WD HD TV την δευτερη γενια, με ποιο κουμπι μετακινεις τους υποτιτλους;

Εχω μερικα αρχεια που δεν παιζουν ενω στο pc παιζουν κανονικα, πως τα κανω re-encode για να μπορεσουν να λειτουργησουν; Με ποιο codec και ποιο προγραμμα;

Δημοσ.
HDMI βαλε...

Όπως είπα και σε ένα άλλο γνωστό forum...

Το τσίμπησα πριν μια βδομάδα. Είμαι υπέρ ικανοποιημένος με την απόδοση του και με τα χαρακτηριστικά του. Ένα που μου έκαναν εντύπωση είναι ότι αν το έχεις ανοιχτό και το έχεις συνδεμένο στο δίκτυο μπορείς από το pc να δεις τους δίσκους που έχεις συνδεμένους πάνω και να κανεις αντιγραφή η ότι άλλο θες. Με λίγα λόγια μετατρέπει κατά κάποιο τρόπο τον USB δίσκο η flash σε δικτυακό όταν είναι συνδεμένο. Την ίδια διαδικασία μπορείς να την κανεις και από το μηχάνημα - tv.

δεν μπορω να βαλω HDMI γιατι εχω παλιου τυπου τηλ προς το παρον.οποτε απο τις αλλες δυο επιλογες...τι???

Δημοσ.
Εχω το σκετο WD HD TV την δευτερη γενια, με ποιο κουμπι μετακινεις τους υποτιτλους;

Εχω μερικα αρχεια που δεν παιζουν ενω στο pc παιζουν κανονικα, πως τα κανω re-encode για να μπορεσουν να λειτουργησουν; Με ποιο codec και ποιο προγραμμα;

Δεξιά Αριστερά... Αν δεν το κάνει δες το fw του.

δεν μπορω να βαλω HDMI γιατι εχω παλιου τυπου τηλ προς το παρον.οποτε απο τις αλλες δυο επιλογες...τι???

Δοκίμασε το. Δεν νομίζω να έχει τόσο διαφορά. Πάρε tv με hdmi εκεί αξίζει το μηχάνημα. ;)

Δημοσ.
Δεξιά Αριστερά... Αν δεν το κάνει δες το fw του.

Δοκίμασε το. Δεν νομίζω να έχει τόσο διαφορά. Πάρε tv με hdmi εκεί αξίζει το μηχάνημα. ;)

Ε ναι καταλαβαινω οτι εκει θα δειξει τι αξιζει...ειναι θεμα ημερων, αλλα μεχρι τοτε θα βολευτω με την παλια.

παντως πολυ καλο το μηχανημα, αν και μερικες φορες κολλαει στο μενου και στα αρχεια, το κλεινω και το ανοιγω ξανα και διορθωνεται(μπορει να φταει βεβαια και ο σκληρος)

Επισης ειχα διαβασει οτι ειχαν καποιοι προβλημα οτι δεν κλεινει το μηχανημα ή κατι τετοιο...μια χαρα κλεινει με το κοκκινο κουμπακι.:-)

Δημοσ.
Ε ναι καταλαβαινω οτι εκει θα δειξει τι αξιζει...ειναι θεμα ημερων, αλλα μεχρι τοτε θα βολευτω με την παλια.

παντως πολυ καλο το μηχανημα, αν και μερικες φορες κολλαει στο μενου και στα αρχεια, το κλεινω και το ανοιγω ξανα και διορθωνεται(μπορει να φταει βεβαια και ο σκληρος)

Επισης ειχα διαβασει οτι ειχαν καποιοι προβλημα οτι δεν κλεινει το μηχανημα ή κατι τετοιο...μια χαρα κλεινει με το κοκκινο κουμπακι.:-)

Κλείνει κανονικά και βάζει και σε λειτουργία αναμονής τους δίσκους. Αν κολλάει δες να κανεις κάποιο update και δώστου λίγο χρόνο όταν βάζεις κάποιο δίσκο πρώτη φορα γιατί δημουργεί κάποια αρχεία στον δίσκο.

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι τις επόμενες ημέρες να το αγοράσω, αν έχω μία Playlist και θέλω να ακούω τα τραγούδια από το στερεοφωνικό, αρκεί να συνδέσω το WD TV με SPDIF με τον ενισχυτή; Χρειάζεται να έχω διαρκώς ανοιχτή την τηλεόραση;

Δημοσ.
Επειδή σκέφτομαι τις επόμενες ημέρες να το αγοράσω, αν έχω μία Playlist και θέλω να ακούω τα τραγούδια από το στερεοφωνικό, αρκεί να συνδέσω το WD TV με SPDIF με τον ενισχυτή; Χρειάζεται να έχω διαρκώς ανοιχτή την τηλεόραση;

1.Ναι

2.Οχι

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Σκέφτομαι να αγοράσω το μηχανάκι τις επόμενες μέρες και αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής:

Αν συνδέσω μέσω usb έναν εξωτερικό δίσκο που έχω πάνω στο WD, και το WD πάνω στο router το οποίο χρησιμοποιείται για το δίκτυο σπιτιού, θα μπορεί το home pc να "βλέπει" τον εξωτερικό σκληρό δίσκο για να μεταφέρω τα αρχεία?

Δημοσ.

Ναι θα μπορεί, θα βλέπεις στο δίκτυο το wd live και πάνω του τον δίσκο που έχει συνδέσει.

Δημοσ.

Θέλω να πάρω και γω τον WD Tv live. Έχω Optical output και στην tv και στο ηχοσύστημα και όπως λέτε και το tv live έχει και αυτό optical output. Πώς θα τα συνδέσω ? Γίνεται ? Μπορώ να συνδέσω το ηχοσύστημα με το media player με οπτική ίνα εφόσον και τα 2 έχουν optical output ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...