v0rtex Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 την τελευταια λογικα βαζει μονο, εγω το εκανα χτες αλλα κατεβαζοντας το αρχειο απ το http://www.wdc.com και κανοντας το extract σε ενα usb disk..και δεν ειχα καποιο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εννοείτε ότι η τελευταία έκδοση έχει και όλες τις άλλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asta08 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Εννοείτε ότι η τελευταία έκδοση έχει και όλες τις άλλες. ευχαριστώ το έκανα... όμως έχω το ίδιο πρόβλημα με το φίλο πιο πάνω. Πατάω Network shares και δε γίνεται τίποτα. Τα δοκίμασα όλα όσα αναφέρονται στο Topic Σχετικά. Τι κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Βγάλε μια φώτο το μενού με τις ρυθμίσεις δικτύου να τις δω να σου πω τι να αλλάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asta08 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Πες μου λίγο στο μενού network settings τι έχεις βάλει ακριβώς? Εγω προσωπικά εχω τα εξής: device name: wdtvlive share wdtv pm your network: on(Μήπως το έχεις off?) workgroup name: workgroup auto login to network share: on Για δοκίμασε με τις παραπάνω ρυθμίσεις και όλα στο auto να δεις αν θα αλλάξει κάτι? Αυτές έχω φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v0rtex Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 μια λυση που βρηκα για το wireless που δεν εδινε IP στο WDTV Live με DHCP στο router ηταν να αλλαξω το Interface type σε 802.11b/g απο 802.11g που το ειχα, να το βαλω σε Automatic channel selection (απο καρφωτο 6 η 11 που ειχα) και να βαλω broadcast network name απο κρυφο. edit: πολυ χαρα για το τιποτα... ενα mkv που εβαλα να παιξει παιζει πολυ κοφτα... Μαλλον μονο με N router γινεται δουλεια .. εγω εχω το Thomson TG585v7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asta08 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 μια λυση που βρηκα για το wireless που δεν εδινε IP στο WDTV Live με DHCP στο router ηταν να αλλαξω το Interface type σε 802.11b/g απο 802.11g που το ειχα, να το βαλω σε Automatic channel selection (απο καρφωτο 6 η 11 που ειχα) και να βαλω broadcast network name απο κρυφο. edit: πολυ χαρα για το τιποτα... ενα mkv που εβαλα να παιξει παιζει πολυ κοφτα... Μαλλον μονο με N router γινεται δουλεια .. εγω εχω το Thomson TG585v7. Εγώ δεν το έχω ασύρματα αλλά κανονικά με καλώδιο Lan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zeus_GR Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Είμαι κάτοχος του WD LIve εδώ κ 2 μήνες. Εχτές δοκίμασα κ το αντίστοιχο μηχάνημα της EGREAT. Μπορώ να πω ότι το interface του Live ήταν αρκετά πιο φιλικό κ εύχρηστο. Το μηχάνημα της EGREAT δεν ήταν σημαντικά πιο γρήγορο, όπως μου είχαν πει στο κατάστημα αγοράς. Βέβαια γεγονός είναι ότι η συσκευασία του EG-M34A είχε περισσότερα παρελκόμενα και η ύπαρξη της SATA θύρας από θέμα ταχύτητας το κάνει να πετάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asta08 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Ποιά είναι πιο καλή σύνδεση: AV ή component δεδομένου ότι για την ώρα δεν έχω hd tv. Η συσκευασία δεν περιείχε το καλώδιο για την AV σύνδεση αλλά δυο component. Εγώ τώρα έχω βάλει το πράσινο βύσμα στην AV είσοδο της τηλεόρασης και βλέπω. Έχω απώλεια ποιότητας έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bashlias Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Καλησπερα, πριν απο 2 εβδομαδες μου καναν δωρο το WD TV Live και εχω ενθουσιαστει! Δύο προβληματα αντιμετωπισα (ή τελοσπαντως χαρακτηριστικα που δεν μου αρεσαν): 1) Οι "μικροι" υποτιτλοι, οι οποιοι ομως με το νεο firmwire (30/3/2010) πλεον μπορουν να μεγαλωσουν. ( ) 2) Η σκουροχρωμη οθονη, και γενικως το οτι δεν εχω βρει καπου ρυθμισεις φωτεινοτητας. ( ) Γνωριζει κανεις κατι για το τελευταιο? Και συγνωμη αν εχει απαντηθει σε παλαιοτερο μηνυμα. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, πριν απο 2 εβδομαδες μου καναν δωρο το WD TV Live και εχω ενθουσιαστει! Δύο προβληματα αντιμετωπισα (ή τελοσπαντως χαρακτηριστικα που δεν μου αρεσαν):1) Οι "μικροι" υποτιτλοι, οι οποιοι ομως με το νεο firmwire (30/3/2010) πλεον μπορουν να μεγαλωσουν. ( ) 2) Η σκουροχρωμη οθονη, και γενικως το οτι δεν εχω βρει καπου ρυθμισεις φωτεινοτητας. ( ) Γνωριζει κανεις κατι για το τελευταιο? Και συγνωμη αν εχει απαντηθει σε παλαιοτερο μηνυμα. Ευχαριστω! Φιλε μου για το δευτερο θα πρεπει να αναζητησεις λυση στην τηλεοραση σου... (εγω δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο ) Επεξ/σία 26 Απριλίου 2010 από bluesattack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ne3go Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Να ρωτήσω και γώ κάτι: Είχα συνδεδεμένο με το WDTV(το πρώτο που είχε βγεί έχω) ένα δίσκο HP 500 gb, και όλα κανονικά μέχρι που προχτές σταμάτησε το WDTV να τον αναγνωρίζει! Μου βγάζει μήνυμα "Unrecognized USB Device"! Στο PC όμως ο δίσκος αναγνωρίζεται κανονικά. Ψάχνοντας στο internet για λύσεις, δεν βρήκα κάτι, πέραν του format. Πήρα τη μεγαλή απόφαση, μετέφερα τα δεδομένα του δίσκου, έκανα format τα ξαναμετέφερα και ...τζίφος! Πάλι δεν τον αναγνωρίζει! Υπάρχει καμμία ιδέα ή πρέπει να πάρω νέο εξωτ.δίσκο? Ευχαριστώ Υ.Γ. το format έγινε σε NTFS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Να ρωτήσω και γώ κάτι:Είχα συνδεδεμένο με το WDTV(το πρώτο που είχε βγεί έχω) ένα δίσκο HP 500 gb, και όλα κανονικά μέχρι που προχτές σταμάτησε το WDTV να τον αναγνωρίζει! Μου βγάζει μήνυμα "Unrecognized USB Device"! Στο PC όμως ο δίσκος αναγνωρίζεται κανονικά. Ψάχνοντας στο internet για λύσεις, δεν βρήκα κάτι, πέραν του format. Πήρα τη μεγαλή απόφαση, μετέφερα τα δεδομένα του δίσκου, έκανα format τα ξαναμετέφερα και ...τζίφος! Πάλι δεν τον αναγνωρίζει! Υπάρχει καμμία ιδέα ή πρέπει να πάρω νέο εξωτ.δίσκο? Ευχαριστώ Υ.Γ. το format έγινε σε NTFS Για δοκιμασε να το βγαλεις απο την πριζα και να το ξαναβαλεις.(το wd tv) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ne3go Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Για δοκιμασε να το βγαλεις απο την πριζα και να το ξαναβαλεις.(το wd tv) Τελικά ήταν θέμα firmware. Ενώ είχα διαβάσει σε πολλά ξένα φόρουμ, ότι όσοι έκαναν αναβάθμιση στο τελευταίο firmware, πάλι δεν τους αναγνώριζε το δίσκο, τώρα που αναβάθμισα το δικό μου, τελικα δούλεψε και αναγνωρίζει το δίσκο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alabalas Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Απο χθες διαβασα και τις 79 σελ για να μου λυθουν τυχον αποριες...βλεπετε το εχω παραγγειλει και λογικα θα το παρω σημερα. Αυτο που δεν καταλαβα ακομα και θελω να ρωτησω ειναι αν θα χρειαστει να περασω το τελευταιο firmware ή αν το εχει εγκαταστημενο ηδη? για καλο και για κακο εχω κατεβασει την τελευταια εκδοση παντως. Λογικα μολις το παρω θα εχω και αλλες αποριες...ελπιζω να μην εχετε βαρεθει μετα απο τοσο καιρο και να με βοηθησετε....ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα