Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρε παιδιά δηλαδή η μόνη διαφορά του live με το wd tv που κυκλοφορεί τώρα στα μαγαζιά είναι η θύρα ethernet? Αν πάρω το παλιό θα μπορώ να έχω και πάλι ήχο στην tv μέσω hdmi? Κάνει δηλαδή το downmix ή όπως αλλιώς το λένε?

Εδώ και 2 βδομάδες δεν βρίσκω πουθενά το live και αν η διαφορά με το παλιό είναι μόνο το ethernet λέω να το χτυπήσω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε παιδιά δηλαδή η μόνη διαφορά του live με το wd tv που κυκλοφορεί τώρα στα μαγαζιά είναι η θύρα ethernet? Αν πάρω το παλιό θα μπορώ να έχω και πάλι ήχο στην tv μέσω hdmi? Κάνει δηλαδή το downmix ή όπως αλλιώς το λένε?

Εδώ και 2 βδομάδες δεν βρίσκω πουθενά το live και αν η διαφορά με το παλιό είναι μόνο το ethernet λέω να το χτυπήσω!

Καπου εχω διαβασει το το live ειναι πιο...δυνατο μηχανακι νομιζω σε θεμα επεξεργαστη.

παιδιά εγώ δεν έχω τηλεόραση hdmi αλλά πιο παλιά.

Θα έχω πρόβλημα σύνδεσης;

Πείτε γιατί είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί για παραγγελία

΄

Γενικώς, πρόβλημα σύνδεσης δεν θα έχεις. Αλλά σίγουρα high definition δεν θα δείς από composite συνδεσμολογία. Και αφού δεν έχει HDMI η TV σου δεν φαντάζομαι να έχει component είσοδο που και αυτή είναι HD.

Αν δεν σκέφτεσαι στο προσεχές μέλλον να αλλάξεις TV, μήπως να έπαιρνες κάτι υποδεέστερο και φτηνότερο, που να μην υποστηρίζει HD? Εκτός και αν είναι σημαντικό να έχεις σύνδεση δικτύου.

΄

Γενικώς, πρόβλημα σύνδεσης δεν θα έχεις. Αλλά σίγουρα high definition δεν θα δείς από composite συνδεσμολογία. Και αφού δεν έχει HDMI η TV σου δεν φαντάζομαι να έχει component είσοδο που και αυτή είναι HD.

Αν δεν σκέφτεσαι στο προσεχές μέλλον να αλλάξεις TV, μήπως να έπαιρνες κάτι υποδεέστερο και φτηνότερο, που να μην υποστηρίζει HD? Εκτός και αν είναι σημαντικό να έχεις σύνδεση δικτύου.

Και τηλεόραση θα αλλάξω σε λίγο και σύνδεση δικτύου απαραιτήτως χρειάζομαι οπότε μάλλον είμαι καλυμμένος για λίγο διάστημα, έτσι;

παιδια εχει δοκιμασει κανεις wireless usb στικακι ? Μπορει να μου πει αν παιζει κανενα απ τα φτηνιαρικα που'χει το πλαισιο/eshop (17-23ευρω) ?

παιδια εχει δοκιμασει κανεις wireless usb στικακι ? Μπορει να μου πει αν παιζει κανενα απ τα φτηνιαρικα που'χει το πλαισιο (17-23ευρω) ?

Εχω αυτο:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Networking-Adapters/TP-LINK-Wireless-Usb-Adapter-N-Mimo-TL-WN821N.htm

και παιζει μια χαρα με το τελευταιο firmware

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραίος, θα το τσιμπήσω! τσίαρς μ8

---------- Προσθήκη στις 23:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:54 ----------

καμια ιδεα γιατι μου παιζει Ελληνικους υποτιτλους αλαμπουρνεζικα ? Τωρα το πηρα το μηχανακι του εκανα το τελευταιο official update και εχω αυτο το προβλημα με τα srt ...

edit: Οκ το ελυσα αυτο ..

Το επομενο προβλημα ειναι οτι δε παιζει το wireless με DHCP ... υπαρχει καποια λυση γι'αυτο η πρεπει απαραιτητα να γυρισω το δυκτιο σε καρφωτες IP ?

Επισης, υπαρχει καποιος λογος που δε μπορω να δουλεψω τον wmp11 (απο XPpro) ? Στον wmp11 μου εμφανιζει κανονικα το WDTV και εχω κανει Allow ...απ το WD δε μπορω να συνδεθω ομως (το xbox μου δουλευει π.χ με αυτον τον τροπο)... Μονο αμα κανω share καποιο folder απο τον windows explorer μπορω να streamαρω με το WDTV.

Επεξ/σία από v0rtex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...