DeareN Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Kαι εγώ δεν νομίζω να έχει dts downmix η 2.χ.χ.χ εκδοση του παλιού βασικά μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο. Εγω προς το παρόν βολεύομαι και με το παλιό μιας και τις ταινίες τις περνάω απ'ευθείας στον εξωτερικό. Βέβαια όποιος θέλει Lan και να μη μπαίνει στον κόπο να μετατρέπει το dts σε ac3 κάθε φορά το Live πιστεύω θα του λύσει τα χέρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boxfun360 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Φιλε Daren ξερεις κανενα software να μετατρεπει τα dts σε ac3 γιατι μου φενεται πολυ δυσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anast68 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Φιλε Daren ξερεις κανενα software να μετατρεπει τα dts σε ac3 γιατι μου φενεται πολυ δυσκολο Aν εκανες αναζητηση θα το εβρισκες: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=290508&page=109 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boxfun360 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ισως δεν εγινα σαφης sorry αυτο το δοκιμασα αλλα μου φανηκε περιπλοκο υπαρχει κατι ποιο απλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Streaming παίζει και το WD TV (μερικη υποστήριξη) Υπάρχει το XDLXTV το οποίο υποστηρίζει και usb ethernet ή wifi adampter για να κάνεις και Streaming. Υποστηρίζει και USB DVD για να παίζετε ταινίες και από δισκάκια. http://b-rad.cc/wdlxtv Αν σας ενδιαφέρει στο απλό WD TV να βλέπει και usb DVD: http://b-rad.cc/wdtv-firmware-dvd-enabled Υποθέτω είναι θέμα χρόνου να προστεθούν οι δυνατότητες αυτές και στο WD TV Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkarabas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Εγώ αντίθετα θα το πρότεινα μονάχα για δικτυακή χρήση και όχι για χρήση από USB σκληρούς. Το πρόβλημα της συνεχούς λειτουργίας των σκληρών δίσκων ακόμα και όταν κλείσει η συσκευή, δυστυχώς υπάρχει ακόμα. Ελπίζω με την νέα έκδοση του λογισμικού να λυθεί και αυτό. Συμφωνώ απόλυτα.....όπως το ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να το πάρεις μαζί σου πχ. σε διακοπές ή οπουδήποτε αλλού. (Πρέπει να κουβαλάς και usb δίσκο μαζί σου) Πχ. εγώ που έχω το izak το βάζω στη τσέπη μου που λέει ο λόγος και έτοιμος. Γνώμη μου, το μοναδικό πλεονέκτημα είναι η ύπαρξη δικτυακής θύρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αν κάνεις τον δίσκο eject από το μενού πριν κλήσεις το μηχάνημα τότε μια χαρά κλείνουν οι συνδεδεμένοι δίσκοι στο wd tv live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά το έφερε κανείς επιτέλους να το πάρουμε? Βαρέθηκα να το περιμένω τόσες μέρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Αν κάνεις τον δίσκο eject από το μενού πριν κλήσεις το μηχάνημα τότε μια χαρά κλείνουν οι συνδεδεμένοι δίσκοι στο wd tv live. Το θέμα είναι να κλείνουν χωρίς να μπαίνεις στον κόπο να κάνεις eject κάτι που είναι σπαστικό να γίνεται κάθε φορά. Επίσης σπαστικό είναι να πρέπει να βγάλεις και να ξαναβάλεις το USB όταν ανοίγεις΄το μηχάνημα για να ξαναδεί τον ejected δίσκο. Τα ίδια γίνονται και στο Live? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Για ακούστε κάτι εντελώς κουλό. Πήρα τηλ. την info quest που είναι η επίσημη αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τα προϊόντα western digital για να τη ρωτήσω σε περίπτωση που αγοράσω το wd tv live από κάποιο άλλο κατάστημα όπως e-shop, πλαίσιο, pnpshop αν πάθει κάτι και το φέρω σε εσάς με την αποδείξει αγοράς το υποστηρίζετε ή όχι και μου απάντησαν το εξής κουλό: Η info guest υποστηρίζει μόνο τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από αυτή ή το κατάστημα της www.you.gr. Και ρωτάω το εξής εφόσον μαζί με το προϊόν λαμβάνεις και πανευρωπαϊκή εγγύηση 2 χρόνων δεν είναι υποχρεωμένη η info quest σαν επίσημος αντιπρόσωπος της western digital στην Ελλάδα να υποστηρίξει - επισκευάσει το προϊόν wd tv live ακόμα και αν ΔΕΝ έχει αγοραστεί από την ίδια την εταιρία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Για ακούστε κάτι εντελώς κουλό. Πήρα τηλ. την info quest που είναι η επίσημη αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τα προϊόντα western digital για να τη ρωτήσω σε περίπτωση που αγοράσω το wd tv live από κάποιο άλλο κατάστημα όπως e-shop, πλαίσιο, pnpshop αν πάθει κάτι και το φέρω σε εσάς με την αποδείξει αγοράς το υποστηρίζετε ή όχι και μου απάντησαν το εξής κουλό: Η info guest υποστηρίζει μόνο τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από αυτή ή το κατάστημα της www.you.gr. Και ρωτάω το εξής εφόσον μαζί με το προϊόν λαμβάνεις και πανευρωπαϊκή εγγύηση 2 χρόνων δεν είναι υποχρεωμένη η info quest σαν επίσημος αντιπρόσωπος της western digital στην Ελλάδα να υποστηρίξει - επισκευάσει το προϊόν wd tv live ακόμα και αν ΔΕΝ έχει αγοραστεί από την ίδια την εταιρία? εγω πάντως εχω παει 2 φορες στην infoquest για 2 laptop για service της hp που ηταν απο γερμανο αγορασμένα και με εξυπηρέτησαν μια χαρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω τι να σου πω ρε berny εγώ ρώτησα συγκεκριμένα για το wd tv live για τα αλλά προϊόντα μπορεί να λειτουργεί διαφορετικά η info quest δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KleKoR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 λογικά στο είπαν για να σε "αναγκάσουν" να αγοράσεις από το μαγαζί τους... Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα... Βέβαια το λογικά δεν υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά τεσπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis72 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 εγω πάντως εχω παει 2 φορες στην infoquest για 2 laptop για service της hp που ηταν απο γερμανο αγορασμένα και με εξυπηρέτησαν μια χαρα.. Καλησπέρα σχετικά με την εγγύηση των WD προϊόντων, οι ελληνικές επίσημες αντιπροσωπείες είναι δύο 1. Ιnfoquest, 2. Mακεδονικά Περιφερειακά. Και οι δύο εταιρείες δεν δέχονται προϊόντα απευθείας από τον τελικό αλλά μέσω του καταστήματος μεταπώλησης. Αυτόν τον όρο εγγύησης τον υπαγορεύει η WD. Επίσης η ίδια η WD δίνει δυνατότητα στον τελικό πελάτη να ζητήσει εγγύηση απευθείας από την ίδια μέσω του web site της και συγκεκριμένα http://support.wdc.com/warranty/index.asp?wdc_lang=en δημιουργείς ένα RMA και επιβαρύνεσαι τα έξοδα αποστολής μόνο προς την WD (που δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο με ταχυδρομείο) και στην συνέχεια η WD σου το στέλνει πίσω χωρίς έξοδα άλλα. Το WD TV Live θα είναι διαθέσιμο από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου εδώ http://www.computerfood.gr/index.php?target=products&product_id=30844 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Το WD TV Live θα είναι διαθέσιμο από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου εδώ http://www.computerfood.gr/index.php?target=products&product_id=30844 ''ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ'' Από Δευτέρα και βλέπουμε ;; ή αύριο τελικά ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα