Skia11 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Παιδιά καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο Player αυτό που με απασχολεί είναι η αποδοσή του για streaming μέσω δικτύου. Θα ήθελα γνώμη/tips απο κάποιον που το δουλεύει έτσι κάποιο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Guys καλησπερα, μολις αγορασα και γω το συγκεκριμενο μηχανηματακι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος προς το παρον. Το θεμα ειναι οτι ο γερος μου δεν ξερει αγγλικα, και επειδη θα παω φανταρος και θα του αφησω τις ταινιες μου, θελω να βρω κανα ελληνικο μενου. Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο. Εχει κανει κανεις κατι αντιστοιχο? Ευχαριστω προκαταβολικα... Αυτή η έκφρασή - γέρος- είναι η προσωποποίηση της αχαριστίας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Αυτή η έκφρασή - γέρος- είναι η προσωποποίηση της αχαριστίας.... Αυτό το post είναι η προσωποποίηση του off topic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Λοιπόν για όσους είχαν προβλήματα με τη θέση των υπότιτλων το πρόβλημα λύθηκε με το νέο prerelease από την wd. New prerelease ( 17/3/2010 ) Το έχει περάσει κανένας? Αξίζει τον κόπο ή έχει πολλά bugs και καλύτερα να περιμένω την κανονική έκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Το έχει περάσει κανένας? Αξίζει τον κόπο ή έχει πολλά bugs και καλύτερα να περιμένω την κανονική έκδοση? Bάλτο! Είναι μια χαρά σταθερό και αρκετά καλύτερο απο όλα τα προηγούμενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Λοιπόν μόλις το πέρασα και πραγματικά άξιζε τον κόπο! Οι υπότιτλοι γίνονται πλέον πραγματικά τεράστιοι!!! Επίσης μπορούν να φτάσουν επιτέλους πολύ χαμηλά στην οθόνη και να μην εμποδίζουν καθόλου! Άντε αναμονή για το κανονικό release μήπως προσθέσουν τίποτα ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Το μόνο που λείπει είναι να δείχνει την ανάλυση των αρχείων την ώρα που παίζουν και η υποστήριξη των μενού στα complete bluray rip και θα είναι απλά ένα τέλειο μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Το μόνο που λείπει είναι να δείχνει την ανάλυση των αρχείων την ώρα που παίζουν και η υποστήριξη των μενού στα complete bluray rip και θα είναι απλά ένα τέλειο μηχάνημα. Παιδια οταν βλεπετε blu ray rips σαν κανει εσας προβληματα στον ηχο ? (Να χανεται δηλαδη για λιγο και να επανερχεται ειτε μονο του , ειτε προχωροντας την ταινια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Προσωπικά εμένα όχι με όποια έκδοση λογισμικού(firmware) και αν εχω βάλει. Τώρα είμαι με την 1.02.19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winlink Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Το μόνο που λείπει είναι να δείχνει την ανάλυση των αρχείων την ώρα που παίζουν και η υποστήριξη των μενού στα complete bluray rip και θα είναι απλά ένα τέλειο μηχάνημα. Ώπα, μην τρέχεις. Αν είχες κάποιον media server, ένα NAS π.χ. θα είχες δεί ότι τα δικτυακά προβληματα εκεί ακόμη δεν έχουν λυθεί. Όλο και κάτι βελτιώνουν και όλο και κάτι χαλάνε. Κων/νος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Εγω το εχω κοτσάρει στο ρουτερ μου μαζί με τα 2 μου pc και μια χαρά δουλεύει με όλα. Στο desktop εχω windows xp pro sp3 greek και στο laptop windows 7 64bit ultimate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MINDER Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Να ρωτησω κατι. Εγω το ειχα παρει και δεν του ειχα κανει αναβαθμιση σε εκεινο το περιφημο firmware που ειχε νεκρωσει πολλες συσκευες. Τωρα μετα απο καιρο που μπηκα βλεπω για αυτο το New prerelease ( 17/3/2010 ) Μπορω να το περασω εχοντας το αρχικο firmware η πρεπει να περασω καποιο αλλο πρωτα για να μπορει να το παρει και αυτο; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Όχι κανονικότατα μπορείς να το περάσεις όπως και οποιοδηποτε firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MINDER Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Οκ αυριο θα το περασω τοτε. Thanks JUST-GAMER για την απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Ώπα, μην τρέχεις.Αν είχες κάποιον media server, ένα NAS π.χ. θα είχες δεί ότι τα δικτυακά προβληματα εκεί ακόμη δεν έχουν λυθεί. Όλο και κάτι βελτιώνουν και όλο και κάτι χαλάνε. Κων/νος Τι προβλήματα έχεις; Γιατί και εγώ δικτυακά το έχω αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα (τον ήχο τον έχω να περνάει μέσα απο την HDMI και όχι μέσα απο οπτική) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα