Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω τι ταχύτητες πιάνει το φλασάκι σου, αλλά εντάξει θα είναι πιστεύω, τα περισσότερα φλασάκια γρήγορα είναι στην ανάγνωση. Update του firmware κάνεις είτε συνδέοντας το WD TV Live με στο router σου (με καλώδιο LAN), είτε κατεβάζοντας το firmware και βάζοντάς το σε έναν δίσκο ή στικάκι το οποίο συνδέεις στη συσκευή. Είναι μια πολύ απλή διαδικασία.

Η εικόνα του είναι μια χαρά, μην σε προβληματίζει αυτό. Εξαρτάται βέβαια πάντα από την ποιότητα του βίντεο που θα κατεβάσεις. Εγώ παρακολουθώ συνέχεια ταινίες (σε 42άρα TV) και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Μην τα λυπάσαι τα λεφτά, τα αξίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν για όσους είχαν προβλήματα με τη θέση των υπότιτλων το πρόβλημα λύθηκε με το νέο prerelease από την wd.

New prerelease ( 17/3/2010 )

Version 1.02.19: (Pre-release)

Resolved Issues:

· Added Play To support for Microsoft Window 7.

· Added subtitle location options (Up/Down arrows).

· Resolved slow to source MKV files over network share.

Αυτο ειναι προτιμοτερο, γιατι εχει σιγουρες ταχυτητες αναγνωσης...

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/Flash-USB/Transcend-TS8GJFT5R-Flash-Usb-USB-2-0-8GB.htm

Αυτο ειναι προτιμοτερο, γιατι εχει σιγουρες ταχυτητες αναγνωσης...

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/Flash-USB/Transcend-TS8GJFT5R-Flash-Usb-USB-2-0-8GB.htm

Αυτό που έχω εγώ νομίζω το e-shop από όπου το πήρα έγραφε ότι κάνει ανάγνωση στα 10 mb/s, ενώ η σελίδα της transcend γράφει για 20mb/s (κάτω χαμηλά στη σελίδα στα δεξιά για <8gb).Ότι θέλουν γράφουν μου φαίνεται...

Έστειλα επίσης mail και στην Western digital και μου απάντησαν: A USB flash drive should work the same as a USB hard drive as far as playback goes but some USB flash drives may not be able to transfer content as fast so it's possible to have stuttering playback if the flash drive can't keep up with the video bitrate.

Επιτέλους το WD Live έγινε ένα πάρα πολύ καλά player μετά το τελευταίο Update. Μόνο το TrueHD downmix του μένει, αλλά δεν μας νοιάζει και πολύ...

Όλα τέλεια για μένα πλέον...

Μια ερώτηση. Τις 3d ταινίες θα τις σηκώνει? Δηλαδή τώρα που θα πάρουμε 3d τηλεοράσεις με γυαλιά, θα μπορεί να παίξει 3d περιεχόμενο το wd live?

Guys καλησπερα, μολις αγορασα και γω το συγκεκριμενο μηχανηματακι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος προς το παρον. Το θεμα ειναι οτι ο γερος μου δεν ξερει αγγλικα, και επειδη θα παω φανταρος και θα του αφησω τις ταινιες μου, θελω να βρω κανα ελληνικο μενου. Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο. Εχει κανει κανεις κατι αντιστοιχο? Ευχαριστω προκαταβολικα...

Guys καλησπερα, μολις αγορασα και γω το συγκεκριμενο μηχανηματακι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος προς το παρον. Το θεμα ειναι οτι ο γερος μου δεν ξερει αγγλικα, και επειδη θα παω φανταρος και θα του αφησω τις ταινιες μου, θελω να βρω κανα ελληνικο μενου. Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο. Εχει κανει κανεις κατι αντιστοιχο? Ευχαριστω προκαταβολικα...

Γεια σου φιλε.

Μπορεις να ριξεις μια ματια εδω και εδω

Παιδιά έχω το WD της 1ης γενιάς και αντιμετωπίζω ένα μικρό προβληματακι.... Ενώ παίζω όλα τα αρχεία κανονικα υπάρχουν κα΄ποια anime 1080p που κάνουν κολλήματα στην εικόνα από την αρχή.......

Ξέρετε τι γίνεται με αυτό?

Σαν αρχή είσαι σε λάθος τοπικ καθότι αυτό το τοπικ είναι για το wd tv live και όχι για το wd hd tv gen1.

Δοκίμασες το ίδιο αρχείο να το δεις σε κάποιο wd tv live?

Αν ναι σου κάνει κι εκεί τα ίδια κολλήματα που κάνει στο δικό σου?

Αν ναι τότε κάτι έχει το αρχείο αν όχι τότε φταίει το wd hd tv gen1 που έχεις και έχει ποιο αδύναμο chipset απ' ότι το νεότερο wd tv live.

Ναι αλλά δεν παύεις να είσαι οφ τοπικ.

Καλό είναι αν θελεις να ρωτήσεις κάτι για το wd hd tv gen1 να πας στο κατάλληλο τοπικ άλλωστε γι' αυτό το έφτιαξαν γιατί αν ήτανε όλοι να μιλάνε εδώ για το wd hd tv gen1 τότε ποιος ο λόγος για άλλο τοπικ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...