Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Είναι σταθερή; Για ποιο λόγο είναι ακόμα beta;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ FIRMWARE Η WD??

Από που θελεις να γνωρίζουμε τις απαντήσεις σε όλες αυτές τις θεωρητικές ερωτήσεις που μου κανεις?

Είναι σαν να σε ρωτάω εγώ τι ώρα ακριβώς θα ξημερώσει στη περιοχή που μένω.

Είναι δυνατόν να ξέρεις την απάντηση σε μια τέτοια θεωρητική ερώτηση από τι στιγμή που δεν ξέρεις σε τι περιοχή μένω.

Ε λοιπόν θα είναι έτοιμο όταν η wd βγάλει την τελική και αυτό δεν το ξέρουμε γιατί δεν δουλεύουμε μέσα στη wd.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα σε ολους. εχω και εγω το μηχανημα και ειναι πολυ καλο,

. θελω να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος.

το καλοδιο ethernet οταν το συνδεω στο ροοτερ του ιντερνετ περνει κανονικα συνδεση και κανεις τα παντα.. ομως θελω να κανω κατι αλλο. ειμαι στο σπιτι του ξαδελφου μου και συνδεω το λαπτοπ με wifi κανονικα.... .. τωρα βαζω και το μηχανημα ,με καλοδιο ethernet sto laptop για να μπορεσο να παρω ιντερνετ απο το λαπτοπ. εχω φαει 3 μερες με της ρυθμησεις αλλα δεν τα καταφερα. κατι λαθος κανω με τα dns η τα ip.. και οταν το βαζω αυτοματα παλι δεν μπορει να συνδεθει,,!!! ας μου πει καπιος πω μπωρο να του δωσω ιντερνετ απο το λαπτοπ μου με καλοδιο..

thanks.

χρηστος

Από που θελεις να γνωρίζουμε τις απαντήσεις σε όλες αυτές τις θεωρητικές ερωτήσεις που μου κανεις?

Είναι σαν να σε ρωτάω εγώ τι ώρα ακριβώς θα ξημερώσει στη περιοχή που μένω.

Είναι δυνατόν να ξέρεις την απάντηση σε μια τέτοια θεωρητική ερώτηση από τι στιγμή που δεν ξέρεις σε τι περιοχή μένω.

Ε λοιπόν θα είναι έτοιμο όταν η wd βγάλει την τελική και αυτό δεν το ξέρουμε γιατί δεν δουλεύουμε μέσα στη wd.

Θα μπορούσες τουλ να απαντήσεις σε κάτι που γνωρίζεις. πχ εάν είναι σταθερή η beta έκδοση...

Θα μπορούσες τουλ να απαντήσεις σε κάτι που γνωρίζεις. πχ εάν είναι σταθερή η beta έκδοση...

Κι όμως δεν μπορώ γιατί πολύ απλά σε εμένα μπορεί να είναι σταθερό(Όπως και είναι) σε κάποιον άλλον όμως όχι(Όπως λέγεται σε κάποια ξένα φορουμ).

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν του απάνταγα θα του έλεγα ψέματα και θα τον παραπλανούσα οπότε πιστεύω ήτανε προτιμότερο να του πω αυτό που του είπα.

καλησπερα σε ολους. εχω και εγω το μηχανημα και ειναι πολυ καλο,

. θελω να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος.

το καλοδιο ethernet οταν το συνδεω στο ροοτερ του ιντερνετ περνει κανονικα συνδεση και κανεις τα παντα.. ομως θελω να κανω κατι αλλο. ειμαι στο σπιτι του ξαδελφου μου και συνδεω το λαπτοπ με wifi κανονικα.... .. τωρα βαζω και το μηχανημα ,με καλοδιο ethernet sto laptop για να μπορεσο να παρω ιντερνετ απο το λαπτοπ. εχω φαει 3 μερες με της ρυθμησεις αλλα δεν τα καταφερα.

Δοκίμασε να κάνεις bridge connections στο wifi και LAN

Θα χαμηλώσουν επιτέλους 1-2 κλικ την θέση των εξωτερικών υποτίτλων? Έλεος, έχω βαρεθεί να τους βλέπω σχεδόν στην μέση της οθόνης...

Θα χαμηλώσουν επιτέλους 1-2 κλικ την θέση των εξωτερικών υποτίτλων? Έλεος, έχω βαρεθεί να τους βλέπω σχεδόν στην μέση της οθόνης...

Μετατροπη απο srt σε sami με το subtitle workshop(free) και οι υποτιτλοι να ερθουν στη

σωστη θεση τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το μηχάνημα αλλά μου έσπασε το τηλεκοντρόλ. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ένα ίδιο ή τι να κάνω? Μήπως να αγόραζα κανένα universal? Ξέρει κανείς κανένα καλό που να ταιρειάζει με Western Digital? Έχει τύχει σε κανένα άλλο το ίδιο θέμα?

Επεξ/σία από Pelegolas

Παίδες,

Ξέρει κανείς αν στο Preview της ταινίας γίνεται με κάποιο τρόπο να βάλουμε Παράλληλα με την εικόναι και ένα κείμενο με το περιεχόμενο της ταινίας?

καλημερα!

πηρα το :WESTERN DIGITAL TV LIVE WDTV - WDBAAP0000NBK αυτο πριν κανα μηνα περιπου.το προβλημα που ειχα ηταν με 3-4 εργα ενα απο αυτα ειναι και το (2012) με dts κλπ.μου εβγαζε τα γραμματα κινεζικα να το πω ,ενω σε αλλα εργα κανονικα τους εβλεπα τους τιτλους.μετα απο την ρυθμιση σε windows 1253 που εκανα αν το θυμαμαι καλα κιολας διορθωθηκε.αλλα μου εκοψε τον ηχο στα ηχεια (βγαζω απο scart σε rca και μετα στον ενισχυτη,αλλα ηχος γιοκ και σε κανενα εργο.

δεν εχω περασει το νεο firmware εχω το κλασικο να πω. και δεν μου παιζει αρχεια(οχι ολα τα wma).πρεπει οπωσδηποτε

να βαλω το νεο firmware? παιζει ρολο αυτο?

*ευχαριστω!

Καλησπέρα σε όλους! Επείδη από τα τεχνικά χαρακτηριστικά με το κατεβατό των δεκαδων διαφορετικων φορματ δεν τα πάω καλά, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Με ενδιαφέρει το WD TV Live να παίζει τα video από την φωτογραφική μου, που έχουν την προδιαγραφή MOV (Video:H.264, Audio: Linear PCM) και να παίζει απροβλημάτιστα τα δεδομένα μου μέσω LAN.

Ευχαριστώ!

εχω ένα WD TV LIVE και μου κάνει διακοπές στην αναπαραγωγή ταινιών και από USB σκληρό και από δικτυακό δίσκο. Επίσης κάνει και κάτι πρίσματα χρώματος στην τηλεόραση κατά την διάρκεια αναπαραγωγής ταινιών σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μήπως έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα ή τη λύση του? Μήπως ξέρει κανείς γιατί?

Έχω το μηχάνημα αλλά μου έσπασε το τηλεκοντρόλ. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ένα ίδιο ή τι να κάνω? Μήπως να αγόραζα κανένα universal? Ξέρει κανείς κανένα καλό που να ταιρειάζει με Western Digital? Έχει τύχει σε κανένα άλλο το ίδιο θέμα?

Αυτό θα ήθελα να το μάθω κι εγώ γιατί χρειάζομαι κι εγώ ένα χειριστήριο.

http://store.westerndigital.com/store/wdus/en_US/DisplayCategoryProductListPage/parentCategoryID.13092600/categoryID.13096100

Φίλε anast68 ακριβά το δίνουν το βρήκα ποιο φτηνά από εδώ.

Αλλά και πάλι δεν λέει γιατί μπορεί να έχει 10$ αλλά τα έξοδα αποστολής είναι κοντά στα 62$.

Από το επίσημο σάϊτ της western digital πόσα είναι τα έξοδα αποστολής εκτός αν μπορείς να το αγοράσεις και από την info-quest που είναι η επισιμη αντιπροσωπεία της wd στην Ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...