Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη σελίδα αυτή δεν υπάρχει ποια για download η τελευταια beta έκδοση. Ενδεικτικά λέει

"We have reached the maximum number of downloads available for this prerelease. Installation steps and the roll back firmware download will continue to be available on this page."

Αν κάποιος λοιπόν έχει βρει την έκδοση 1.02.14 σε εναλλακτικό λινκ (εκτός WD) ας ενημερώσει.

Ευρέθη σε τορεντ.

Επεξ/σία από crushtest
Δημοσ.

Ρε παιδες,

Θα κάνω για χιλιοστή φορά μάλλον την ίδια ερώτηση. Το WD TV Live Media player υποστηρίζει DTS downstream? Έτσι με ενημέρωσαν οταν το αγορασα, και τώρα που βάζω ένα Sample 1080p απο το site της Microsoft, δεν μου παίζει ήχο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Οπως ακριβως το ειπες "χιλιοστή φορά μάλλον την ίδια ερώτηση"

Έχεις βάλει στις ρυθμίσεις του wd tv live

settings -> audio/video -> audio output -> stereo?

Αν όχι τότε πως περιμένεις να κάνει downsample τον dts ήχο από ένα αρχείο.

Δημοσ.
καλημερα τελικα πιο update να κατεβασω???το αγορασα χθες και ξενερωσα οταν ειδα οτι δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους...

Παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους, απλά πρέπει να επιλέξεις κωδικοποίηση Greek 1253 (ή κάτι τέτοιο) από το μενού των ρυθμίσεων.

Δημοσ.
Παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους, απλά πρέπει να επιλέξεις κωδικοποίηση Greek 1253 (ή κάτι τέτοιο) από το μενού των ρυθμίσεων.

δεν υπαρχουν ελληνικα στο μενου...

Δημοσ.

pagasios7 Αν εννοείς να έχει ελληνικό μενού κ.τ.λ. τότε όχι δεν έχει ελληνικό μενού αν θες ελληνικό μενού πρέπει να βάλεις την ανεπίσημη έκδοση firmware b-rad 0.4.1.0

Αυτό που είπαμε είναι για να μην βλέπεις τους υπότιτλους σαν κινέζικα.

Δημοσ.
δεν υπαρχουν ελληνικα στο μενου...

Μάλλον δεν το έψαξες.

Πας Settings->System->Additional Encoding Support->Greek 1253

Το αναφέρει και στη σελίδα 150 του manual.

Δημοσ.
Μάλλον δεν το έψαξες.

Πας Settings->System->Additional Encoding Support->Greek 1253

Το αναφέρει και στη σελίδα 150 του manual.

μηπως εμφανιζεται με καποιο update?:shifty:

οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ θα το ξανα κοιταξω οταν σχολασω και θα επανελθω...

ΥΓ.πιο update να βαλω?:rolleyes:

Δημοσ.

Κανένα δεν θα βάλεις εσύ.

Θα σου πει μόνο του να κάνει με το που το βάλεις στο ιντερνετ, μην διαβάζεις τα διάφορα και μπερδεύεσαι είναι πολύ πιο απλά άμα το κοιτάξεις λίγο.

Δημοσ.
pagasios7 Αν εννοείς να έχει ελληνικό μενού κ.τ.λ. τότε όχι δεν έχει ελληνικό μενού αν θες ελληνικό μενού πρέπει να βάλεις την ανεπίσημη έκδοση firmware b-rad 0.4.1.0

Αυτό που είπαμε είναι για να μην βλέπεις τους υπότιτλους σαν κινέζικα.

δεν με νοιαζει το ελληνικο μενου το μονο που θελω ειναι υποτιτλους στα ελληνικα:cry:

εχω την lg 42 sl 8000 και τρεχει μια χαρα τα 1080P με εξωτερικους subs απλα δεν ηθελα να την ζοριζω και πηρα το wd live tv δεν ξερω πιο update εχει γιατι δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι απλα θελω να μαθω πιο update θα βαλω για gr subs η ποια ακριβως ρυθμιση πρεπει να κανω για να εχω gr subs:shifty:

---------- Προσθήκη στις 12:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:34 ----------

Κανένα δεν θα βάλεις εσύ.

Θα σου πει μόνο του να κάνει με το που το βάλεις στο ιντερνετ, μην διαβάζεις τα διάφορα και μπερδεύεσαι είναι πολύ πιο απλά άμα το κοιτάξεις λίγο.

ευχαριστω αλλα δεν εχω ακομα ιντερνετ στο σπιτι (forthnet κανε μου την χαρη):fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...