Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

έκανα το downgrade αλλα δεν μου βλέπει το load του τύπου ... γιατι ? αλλάζω το περιεχόμενο σε κανένα αρχέιο παλι??

τα αρχεία τα βάζω στο root ή μέσα σε φάκελο?

τα δοκίμασα και τα δύο και δεν παιζει !!!

του βραντ δεν έχει wdtvlive.ver αρχείο .. να πάρω το άλλο που έβαλα ?? και να καο το νούμερο απο 50 σε 51 για να παίζει ??

Μην λέτε άκυρα αρλούμπες ρε παιδιά. Ισως γι' αυτό δεν σου βλέπει το firmware το wd tv live.

Που είδες εσύ ότι το firmware του b-rad δεν έχει το αρχείο wdtvlive.ver?

Μήπως δεν αποσυμπίεσες όλα τα αρχεία που ήτανε στο .rar αρχείο που κατέβασες?

Καλό είναι πριν πούμε κάτι να το ψάχνουμε πρώτα ώστε να μην λέμε αερολογίες που δεν στέκουν και μπερδεύουμε το κόσμο που δεν ξέρει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια μερικα .srt μου τα βγαζει κινεζικα...τι κανω????

---------- Προσθήκη στις 18:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:49 ----------

Παιδια μερικα .srt μου τα βγαζει κινεζικα...τι κανω????

Οκ το βρηκα σε προηγουμενη σελιδα...

Για ελληνικούς υπότιτλους, Settings-System settings-Additional encoding support-Greek Windows.

Καλησπέρα

Ευχαριστημενος απο το WD Live και λεω να δω τι παιζει και με το wireless

Εχει κανεις να προτεινει καποιο wifi stick που να κανει δουλεια..;

Ευχαριστώ

με αυτό εγώ πάντως είμαι μια χαρά

LINKSYS WUSB600N DUAL BAND WIRELESS-N USB ADAPTER. :-)

Παιδες καλησπερα

Μια γρηγορη ερωτηση.

Ειδα καπου γραμμενο εδω οτι απο HDMI δεν περναει ηχος 5.1 παρα μονο απο οπτικη.

Ισχυει????

Εγω που προκειται να συνδεσω ενισχυτη 5.1 μονο με HDMI δεν θα παιρνω 5.1?

Ευχαριστω

παιδιά καλησπέρα έχω το μηχάνημα εδώ και κανα ενάμιση και σήμερα μου παρουσιάσε το εξής.Η μπάρα κάτω όταν το προχωράω μπροστά δεν κουνιέται καθόλου, ενώ όταν το κλείνω στην μέση μιας ταινίας παλιότερα όταν την ξανανοιγα με ρώταγε εάν θέλω να πάω εκεί που την έκλεισα τώρα δεν με ρωτάει και ξεκινάει από την αρχή.Μήπως ξέρει κανείς τί έχει συμβεί???

παιδιά καλησπέρα έχω το μηχάνημα εδώ και κανα ενάμιση και σήμερα μου παρουσιάσε το εξής.Η μπάρα κάτω όταν το προχωράω μπροστά δεν κουνιέται καθόλου, ενώ όταν το κλείνω στην μέση μιας ταινίας παλιότερα όταν την ξανανοιγα με ρώταγε εάν θέλω να πάω εκεί που την έκλεισα τώρα δεν με ρωτάει και ξεκινάει από την αρχή.Μήπως ξέρει κανείς τί έχει συμβεί???

Σβήσε τον φάκελο .wd_tv από τον δίσκο και ξαναδοκίμασε να δεις.

Σβήσε τον φάκελο .wd_tv από τον δίσκο και ξαναδοκίμασε να δεις.

τελικά ήτανε πιο απλό.Το έβγαλα από την μπρίζα και τώρα όλα κανονικά.Ευχαριστώ πάντως

Βοήθεια... Εχω συνδέσει το WD live με ethernet και βλέπει κανονικά μέσω δικτύου δύο σκληρούς που είναι συνδεδεμένοι στον υπολογιστή μου και στους οποίους έχω ταινίες, τραγούδια κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ διαβάζει κανονικά κάποιες ταινίες, μετά από περίπου 5 λεπτά η ταινία σταματά, το WD μου γράφει ότι έχει "πρόβλημα σύνδεσης" και "χάνει" τον υπολογιστή μου. To ίδιο συμβαίνει και αφού το κλείσω και το ξανανοίξω. Κάποιες φορές μάλιστα προφανώς το WD σβήνει και την τηλεόραση μου, όπως πάντα έκανε πριν από την τελευταία αναβάθμιση και το youtube μέσω WD, όταν επιχειρούσα να συνδεθώ με το account μου. Εχει κανένας αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και αν ναι πώς διορθώνεται? Σημειώνω πώς το πρόβλημα δεν έχει προκύψει με τις ταινίες που έχω αντιγράψει σε στικάκι και το βάζω απευθείας πάνω στο WD. πλιζ χελπ έναν ψιλογερόλυκο που προσπαθεί εις μάτην να αντιμετωπίσει τη νέα τεχνολογία :-)

Βοήθεια... Εχω συνδέσει το WD live με ethernet και βλέπει κανονικά μέσω δικτύου δύο σκληρούς που είναι συνδεδεμένοι στον υπολογιστή μου και στους οποίους έχω ταινίες, τραγούδια κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ διαβάζει κανονικά κάποιες ταινίες, μετά από περίπου 5 λεπτά η ταινία σταματά, το WD μου γράφει ότι έχει "πρόβλημα σύνδεσης" και "χάνει" τον υπολογιστή μου. To ίδιο συμβαίνει και αφού το κλείσω και το ξανανοίξω. Κάποιες φορές μάλιστα προφανώς το WD σβήνει και την τηλεόραση μου, όπως πάντα έκανε πριν από την τελευταία αναβάθμιση και το youtube μέσω WD, όταν επιχειρούσα να συνδεθώ με το account μου. Εχει κανένας αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και αν ναι πώς διορθώνεται? Σημειώνω πώς το πρόβλημα δεν έχει προκύψει με τις ταινίες που έχω αντιγράψει σε στικάκι και το βάζω απευθείας πάνω στο WD. πλιζ χελπ έναν ψιλογερόλυκο που προσπαθεί εις μάτην να αντιμετωπίσει τη νέα τεχνολογία :-)

Εγω παντως που το εχω συνδεσει με τον ιδιο τροπο δεν αντιμετωπιζω προβλημα.

Κανε ενα update firmware,εχει βγει καινουργιο προσφατα.

Το τελευταιο επισημο αλλα σε beta εκδοση ειναι αυτο:http://www.wdc.com/wdtvlive_prerelease/

Παιδες καλησπερα

Μια γρηγορη ερωτηση.

Ειδα καπου γραμμενο εδω οτι απο HDMI δεν περναει ηχος 5.1 παρα μονο απο οπτικη.

Ισχυει????

Εγω που προκειται να συνδεσω ενισχυτη 5.1 μονο με HDMI δεν θα παιρνω 5.1?

Ευχαριστω

Παίζει μια χαρά με σύνδεση HDMI μέσω ενισχυτή αν ο ενισχυτής υποστηρίζει DTS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...