Achilles Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Sorry, δεν διάβασα σωστά το μήνυμά σου, που έγραφες για κάποιο stick τσεκαρισμένο ότι δουλεύει. Μόλις χτύπησα αυτό. Οπότε σε 2-3 μέρες μπορώ να σου απαντήσω, ελπίζω σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 το απεκτησα κι εγω προχθες... hdmi - tv,μπηκε στο δικτυο,shared οι δισκοι απο τα 7 και τελος.... ολα σουπερ με το μηχανακι... μικρο και θαυματουργο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Morpheus- Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Tο αγορασα και εγω χθες...Το θεμα μου ειναι το εξης...ενω κανω share ολα τα εγγραφα μου δεν μου βγαζει ολα τα βιντεο (με ethernet συνδεση σε win7 x64) αυτα που δενμου βγαζει σιγουρα ειναι .mkv και συγκεκριμενα... General Complete name : F:\thelw sklhro!\Up (2009) 1080p Bluray AC3 Greek Audio + DTS English-CBGB\Up.mkv Format : Matroska File size : 7.82 GiB Duration : 1h 36mn Overall bit rate : 11.6 Mbps Movie name : Up.2009.Bluray.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA Encoded date : UTC 2009-12-22 21:17:27 Writing application : mkvmerge v2.9.7 ('Tenderness') built on Jul 1 2009 18:43:35 Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1 Video ID : 1 Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : [email protected] Format settings, CABAC : Yes Format settings, ReFrames : 4 frames Muxing mode : Container [email protected] Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC Duration : 1h 36mn Bit rate : 9 187 Kbps Nominal bit rate : 9 491 Kbps Width : 1 920 pixels Height : 1 080 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate : 23.976 fps Resolution : 8 bits Colorimetry : 4:2:0 Scan type : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.185 Stream size : 6.20 GiB (79%) Title : Up (2009) Writing library : x264 core 68 r1183M f21daff Audio #1 ID : 2 Format : AC-3 Format/Info : Audio Coding 3 Codec ID : A_AC3 Duration : 1h 36mn Bit rate mode : Constant Bit rate : 640 Kbps Channel(s) : 6 channels Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE Sampling rate : 48.0 KHz Stream size : 443 MiB (6%) Title : AC-3, 5.1, 640 Kbps Language : Greek Audio #2 ID : 3 Format : DTS Format/Info : Digital Theater Systems Format profile : ES Codec ID : A_DTS Duration : 1h 36mn Bit rate mode : Constant Bit rate : 1 510 Kbps Channel(s) : 6 channels Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE Sampling rate : 48.0 KHz Resolution : 24 bits Stream size : 1.02 GiB (13%) Title : DTS, 5.1, 1536 Kbps Language : English Καποιος που να εχει καποια παρομοια παθηση???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 παιδια βοηθηστε λιγο , εβαλα το νεο λογισμικό το 23 ? αντι για το 17 ... και μου χάνει την IP το έχει δει κανένας άλλος?? και κάτι ακόμα όταν βάζω τον δίσκο 500 γιγα κάνει περίπου 2 λεπτά μέχρι να δον δει και να είναι ενεργός ... κάνει σε όλους τοσο?? μηπως παίζει κάτι με το media library?? αυτο τι κάνει ? πως το βάζω off / on ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να αναβαθμισει κανεις στο .24 firm, το μονο που κανει ειναι να "συμαζεψει" λιγο το Youtube. Μονο εαν βλεπει κανεις καποιος Youtube απο το μηχανημα ας αναβαθμισει. Version 1.01.24: Resolved Issues: • Implemented add to playlist feature in YouTube. • Added Save search queries to save users time in re-entering search terms in YouTube. • Added seeking controls (fast forward/rewind) in the YouTube player in 10 second increments. • Fixed YouTube video list not presented in the same order as provided by YouTube server. • Added Flag Video feature to YouTube. • Updated to the new YouTube Video logo throughout the application. • Modified YouTube video timestamp format to make it more readable. • Redesigned YouTube™ user interface to comply with YouTube requirements. Καμμια ουσιαστικη αλλαγη θα δουμε ρε γαμωτο; Τι διαλα κανουν εκει στην wd... Οσο για τον φιλο που δεν βλεπει τα mkv μαλλον κανει Μedia Server sharing και οχι folder sharing. Εαν κανεις Media Sharing τα 7 δεν μπορουν να "στειλουν" .mkv αρχεια. Ψαξε τροπο να κανεις share τον φακελο που εχεις μεσα τα .mkv ή περασε του το firmware του b-rad.cc (τελευταια εκδοση 0.3.4.5) και επεξεργασου το αρχειο net.mounts ωστε να νομιζει το wdtv οτι ο φακελος που κανεις share ειναι σκληρος δισκος. Εγω προσωπικα δεν εβγαλα ακρη με τα shared folders των 7, του περασα το εν λογω firm και με τη ρυθμιση που σου ειπα βλεπει ολο το φακελο με ολα τα αρχεια σαν σκληρο δισκο. Ολα παιζουν αψογα, ουτε αποσυνδεσεις ουτε τιποτα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2010 από Predatorkill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 το load του b-rad απο που το κατεβάζω ? τώρα που έχω την 23 πώς θα το κάνω ? παιδια σίγουρα θα το έχετε πει αλλα κάντε άλλη μια φορα τον κόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 το load του b-rad απο που το κατεβάζω ? τώρα που έχω την 23 πώς θα το κάνω ? παιδια σίγουρα θα το έχετε πει αλλα κάντε άλλη μια φορα τον κόπο πρεπει πρωτα να κανεις downgrade στο .11 και μετα να βαλεις του b-rad. Κατεβασε πρωτα απο εδω το .11: http://rapidshare.com/files/308628414/WDTV_Live_1_01_11.zip μετα κατεβασε απο εδω το 0.3.4.5: http://rapidshare.com/files/345762375/1.01.11_B-RAD.CC_EXT3-BOOT_LIVE-0.3.4.5.zip για να "κατεβεις" απο το .24 στο .11 αλλαξε το αρχειο wdtv.ver απο 1.01.11 σε 1.01.50 αφου πρωτα ανοιξεις το αρχειο στο Notepad και μετα αφου το σωσεις περασε τα ολα τα αρχεια σε ενα usb stick ή σκληρο δισκο. Το wdtv θα σου πει οτι βρεθηκε νεο firm, επελεξε να κανεις αναβαθμιση. Αφου τελειωσει το Downgrade (στην ουσια downgrade ειναι, οχι upgrade) τοτε περνα ολα τα αρχεια απο το 0.3.4.5 σε ενα usb stick ή σκληρο δισκο και τοτε αφου το βρει το Wdtv το νεο firm κανε αναβαθμιση. Επειτα πειραξε το αρχειο net.mount ωστε να δει τον shared folder σαν σκληρο δισκο. To αρχειο net.mount πρεπει να ειναι ΠΑΝΤΑ μεσα στο σκληρο δισκο-usb stick. Τον φακελο που εχεις κανει share θα τον δεις μεσα στο "Movies->Local hard drives->Folders". Αφου τελειωσεις με ολα αυτα, πρεπει να κανεις ενα power cycle το wdtv, βγαλτο δηλαδη απο τη πριζα εντελως και ξαναβαλτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Επειτα πειραξε το αρχειο net.mount ωστε να δει τον shared folder σαν σκληρο δισκο. To αρχειο net.mount πρεπει να ειναι ΠΑΝΤΑ μεσα στο σκληρο δισκο-usb stick. Τον φακελο που εχεις κανει share θα τον δεις μεσα στο "Movies->Local hard drives->Folders".[/b] τι να πειράξω μέσα απο το αρχείο ??έχει πολλα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 εγω εχω πειραξει αυτη τη γραμμη που ειναι σχεδον πανω πανω και εχω γραψει τα εξης: xmount //192.168.1.2/Movies Movies cifs εαν εχεις κωδικο και ονομα χρηστη τοτε: xmount //192.168.1.2/Movies Movies user=test,pass=test cifs (τις γραμμες που σου εγραψα ενδεχεται να ειναι κατα προσεγγιση, δεν εχω το αρχειο για να το δω, μπορει καπου να εχω κανει λαθος) να αφαιρεσεις το "#" πριν το xmount. δοκιμασε για αρχη τον φακελο που κανεις share στα windows 7 να ειναι προσβασιμος απο ολους. Αφου το πετυχεις τοτε βαλε του κωδικο/ονομα χρηστη και ξαναδοκιμασε. Στο λεω αυτο γιατι ειναι λιγο tricky καμμια φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 εγω εχω πειραξει αυτη τη γραμμη που ειναι σχεδον πανω πανω και εχω γραψει τα εξης: xmount //192.168.1.2/Movies Movies cifs εαν εχεις κωδικο και ονομα χρηστη τοτε: xmount //192.168.1.2/Movies Movies user=test,pass=test cifs (τις γραμμες που σου εγραψα ενδεχεται να ειναι κατα προσεγγιση, δεν εχω το αρχειο για να το δω, μπορει καπου να εχω κανει λαθος) δοκιμασε για αρχη τον φακελο που κανεις share στα windows 7 να ειναι προσβασιμος απο ολους. Αφου το πετυχεις τοτε βαλε του κωδικο/ονομα χρηστη και ξαναδοκιμασε. Στο λεω αυτο γιατι ειναι λιγο tricky καμμια φορα. έχω xp και όχι 7 ... πειράζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 οχι, κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Morpheus- Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 εγω εχω πειραξει αυτη τη γραμμη που ειναι σχεδον πανω πανω και εχω γραψει τα εξης: xmount //192.168.1.2/Movies Movies cifs εαν εχεις κωδικο και ονομα χρηστη τοτε: xmount //192.168.1.2/Movies Movies user=test,pass=test cifs (τις γραμμες που σου εγραψα ενδεχεται να ειναι κατα προσεγγιση, δεν εχω το αρχειο για να το δω, μπορει καπου να εχω κανει λαθος) να αφαιρεσεις το "#" πριν το xmount. δοκιμασε για αρχη τον φακελο που κανεις share στα windows 7 να ειναι προσβασιμος απο ολους. Αφου το πετυχεις τοτε βαλε του κωδικο/ονομα χρηστη και ξαναδοκιμασε. Στο λεω αυτο γιατι ειναι λιγο tricky καμμια φορα. Η ip που δινεις εδω ειναι στανταρ? γιατι εγω εχω βαλει αλλη για να παιξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 έκανα το downgrade αλλα δεν μου βλέπει το load του τύπου ... γιατι ? αλλάζω το περιεχόμενο σε κανένα αρχέιο παλι?? τα αρχεία τα βάζω στο root ή μέσα σε φάκελο? τα δοκίμασα και τα δύο και δεν παιζει !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Η ip που δινεις εδω ειναι στανταρ? γιατι εγω εχω βαλει αλλη για να παιξει... οχι παραδειγμα ειναι, εκει πρεπει να βαλεις την ΙΡ του PC σου. @sotiriadisc το firmware πρεπει να το βαλεις στο root. σβησε ολα τα προηγουμενα αρχεια που σου χρειαστηκαν οταν εκανες το downgrade και περασε τα καινουρια. Ανοιξε και το wdtv.ver του brad και αλλαξε το και αυτο σε μεγαλυτερη τιμη για παν ενδεχομενο. Δοκιμασε να του κανεις και power cycle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 του βραντ δεν έχει hdtvlive.ver αρχέιο .. να πάρω το άλλο που έβαλα ?? και να καο το νούμερο απο 50 σε 51 για να παίζει ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα