Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άποψη σου. :-(

Γιατί η δικιά μου είναι ότι αν είναι να βλέπω πετσοκομμένη ταινία από οποιαδηποτε άποψη τότε ποιος ο λόγος να την εχω σε hd και να μην την εχω σε divx. :rolleyes:

Μα το aspect ratio δεν έχει να κάνει με την κωδικοποίηση. 16:9 θα είναι και στα δύο, απλά με το zoom η απώλεια ποιότητας στο HD θα είναι ελάχιστη σε σχέση με το divx. Λίγο άστοχο το παράδειγμα, εκτός αν δεν κατάλαβα τι θέλεις να μου πεις. :-)

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι δεν θέλω να βλέπω ταινίες με κομμένα σημεία είτε αυτά είναι λίγα, είτε πολλά.

Απόλυτα σεβαστό :-).

Εν τω μεταξύ με τα πολλά λόγια χάσαμε την ουσία :P. Σχετικά με το σχόλιο που έγινε από τον george0083. Αν αναφέρεται στα κενά πάνω και κάτω από την εικόνα, δεν φταίει το live, αλλά η τηλεόραση και το video. Αν προσπαθήσεις να παίξεις βίντεο 16:9 σε τηλεόραση 4:3 είναι λογικές οι μαύρες μπάρες. Γι αυτό υπάρχει η δυνατότητα για zoom, με τα προαναφερθέντα όμως μειονεκτήματα.

Δημοσ.
Ακριβως ηθελα να εχω την επιλογη σε 16:9 tv να βλεπω σε ολη την οθονη και οχι με μαυρες μπαρες οπως στο pc μου

Α ok νόμιζα πως μιλούσες για interlaced scan.

Αν θέλεις την άποψη μου είναι καλύτερα να παίζει μια ταινία με μπάρες αν οι αναλογίες της δεν συνάδουν με αυτές της οθόνης. Για να γίνει full screan μία ταινία σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχουν δύο τρόποι.

Ο πρώτος είναι να γίνει zoom με αποτέλεσμα να κοπούν τα άκρα της εικόνας καθώς και να μειωθεί η ανάλυση ανά εμβαδόν (όπως είπε και ο JUST-GAMER).

Ο δεύτερος τρόπος είναι να τραβηχτεί η εικόνα προς τις μπάρες για να τις καλύψει, με αποτέλεσμα να αλλοιωθούν οι φυσικές διαστάσεις της εικόνας.

Με λύγα λόγια και με τους δύο τρόπους χαλάμε την εικόνα.

Δημοσ.

παιδια εχω το wdtv live ενα μηνα περιπου, απο την αρχη ετρωγε κατι κολληματα κ κσαφνικα απο χτες μου λεει ''no signal'' οταν το ανοιγω.. δεν φταει ουτε η τηλεοραση ουτε το hdmi καλωδιο αφου εχω κ το wd tv το παλιο κ λειτουργει κανονικα.. ΄Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

Δημοσ.

Το παθαίνω και εγώ με το παλιό wdtv.Όταν στο βγάλει πάλι δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι με το μηχάνημα ανοικτό.Σε εμένα αυτό πιάνει.

Δημοσ.

ολοκαινουριο WD Live μόλις το έβγαλα χθες απ το κουτί του και το σύνδεσα με hdmi και μία Samsung τηλεόραση, το μόνο που έκανε ήταν να βγάλει το σήμα του WD Live και να αναβοσβήνει το φωτάκι. το τηλεκοντρολ δεν ανταποκρινονταν, και όταν έβαζα σκληρό ή στικακι δεν αναβε το δευτερο φωτάκι. το επεστρεψα για αλλαγή. καλά δεν έκανα? ή μπορούσα να κάνω κατι?

Δημοσ.
ολοκαινουριο WD Live μόλις το έβγαλα χθες απ το κουτί του και το σύνδεσα με hdmi και μία Samsung τηλεόραση, το μόνο που έκανε ήταν να βγάλει το σήμα του WD Live και να αναβοσβήνει το φωτάκι. το τηλεκοντρολ δεν ανταποκρινονταν, και όταν έβαζα σκληρό ή στικακι δεν αναβε το δευτερο φωτάκι. το επεστρεψα για αλλαγή. καλά δεν έκανα? ή μπορούσα να κάνω κατι?

Απο τη στιγμη που το επεστρεψες ..:) . Αυτα δεν ειναι ..φυσιολογικα πραγματα οποτε οτι και αν προσαθουσες σιγουρα θα ηταν χειροτερη λυση απο το service και πιθανοτατα την αντικατασταση.:-D

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει (DVD) .vob αρχεία με το WD TV Live Media Player; Ρωτάω γιατί τα dvd που έχουν menu, το menu δεν το εμφανίζει καθόλου παρά παίζει κατευθείαν την ταινία. Θα μου πείτε που είναι το πρόβλημα; Το πρόβλημα είναι στα DVD που είναι μόνο με extra (συνεντεύξεις, γυρίσματα κλπ) ή και στις ταινίες που έχουν extra μέσα - όπου δεν τα παίζει καθόλου γιατί δεν εμφανίζει καν το menu. Δοκίμασα και σαν .iso να το περάσω αλλά και σαν .vob αλλά τίποτα. Όταν το περνάω σαν .vob (video_ts), και επιλέγω το .vob να μου παίξει, ξεκινάει αλλά δεν δείχνει τίποτα, μαύρη οθόνη...

Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει :-)

Δημοσ.

Παλικάρια εμένα με ενδιαφέρει μόνο να βλέπω ταινίες μέσω usb σκληρού. Συγκεκριμένα :

1)Να αναγνωρίζει εξωτερικούς σκληρούς με δική τους τροφοδοσία. ένα παράδειγμα MAxtor 500 GB, ή WD

2)Να έχει καλή ποιότητα στην αναπαραγωγή αρχείων αρκετά μεγάλων της τάξεως των 15GB, γιατί έχω κάτι ωραία BLU RAY Rips και θα είναι κρίμα να μην μπορώ να τα δω ( ταινίες όπως το 2012, Independence Day, MAtrix, LOTR Trilogy)

Λοιπόν ποιο μοντέλο μου προτείνεται? Το παλιό με κωδικό WDBABG0000NBK ή το καινούργιο με κωδικο WDBAAP0000NBK(αυτο είναι το Network)

Με τους υπότιτλους τι παίζει?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Έχω το προηγούμενο μοντέλο και θέλω να ρωτήσω αν το dts downmix που διαθέτει σημαίνει ότι ουσιαστικά μπορεί να αναπαράγει τον ήχο των mkv χωρίς ενισχυτή και χωρίς μετατροπή μέσω popcorn όπως έπρεπε να γίνει για το προηγούμενο μοντέλο.

Δημοσ.
Έχω το προηγούμενο μοντέλο και θέλω να ρωτήσω αν το dts downmix που διαθέτει σημαίνει ότι ουσιαστικά μπορεί να αναπαράγει τον ήχο των mkv χωρίς ενισχυτή και χωρίς μετατροπή μέσω popcorn όπως έπρεπε να γίνει για το προηγούμενο μοντέλο.

Ετσι ειναι οπως τα λες.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ευχαριστημενος απο το WD Live και λεω να δω τι παιζει και με το wireless

Εχει κανεις να προτεινει καποιο wifi stick που να κανει δουλεια..;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλησπέρα

Ευχαριστημενος απο το WD Live και λεω να δω τι παιζει και με το wireless

Εχει κανεις να προτεινει καποιο wifi stick που να κανει δουλεια..;

Ευχαριστώ

Εδώ είσαι.

Δημοσ.
Εδώ είσαι.

Γεια Achilles και ευχαριστω για την απαντηση σου

Την εχω τσεκαρει τη λιστα απλα ηθελα να δω μηπως καποιος εχει τεσταρει καποιο απ αυτα με ή χωρις προβληματα..

Ευχαριστω και παλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...