Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω συνδέσει το WD TV Live Media Player αλλά δεν μου βρίσκει τον υπολογιστή, δεν συνδέεται. Παρακαλώ κάποια βοήθεια, εάν γνωρίζει κανείς.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πςςςςςς είναι ΑΚΡΙΒΏΣ αυτό που έψαχνα!!

προσωπικά ενδιαφέρομαι να παίζει αρχεία .mkv (όπως και να το κάνουμε αυτά αξίζει να δεί κανεις στην tv) παρουσίαζεται πρόβλημα στην αντιγραφη όμως??

μ έχει τύχει να μην μπορώ να αντιγράψω 6 giga αρχεία σε δίσκο 100 giga επειδή ελεγε πως είναι μεγάλο το αρχείο!!

Δημοσ.
πςςςςςς είναι ΑΚΡΙΒΏΣ αυτό που έψαχνα!!

προσωπικά ενδιαφέρομαι να παίζει αρχεία .mkv (όπως και να το κάνουμε αυτά αξίζει να δεί κανεις στην tv) παρουσίαζεται πρόβλημα στην αντιγραφη όμως??

μ έχει τύχει να μην μπορώ να αντιγράψω 6 giga αρχεία σε δίσκο 100 giga επειδή ελεγε πως είναι μεγάλο το αρχείο!!

Η συγκεκριμένη συσκευή δεν διαθέτει ενσωματωμένο δίσκο, τον συνδέεις εσύ πάνω του μέσω USB.

Το "πρόβλημα" που αναφέρεις έχει να κάνει με το σύστημα αρχείων, και συγκεκριμένα το FAT32 το οποίο δεν υποστηρίζει αρχεία μεγέθους πάνω από 4GB. Με αλλαγή σε NTFS λύνεται το πρόβλημα.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Εδώ και 4 μέρες είμαο και εγώ κάτοχος του WD TV Live Media Player.

Η περιπέτειά μου δυστηχως ξεκίνησε με προβλήματα και θα ήθελα την βοήθειά σας.

Έχω περάσει στο μηχανάκι το τελευταίο official firmware αλλά συνεχίζω να έχω πρόβλημα αναπαραγωγής με τις περισσότερες mkv ταινίες.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος επάνω στο μηχανάκι είναι συνδεδεμένος ένας 250άρης σκληρός της Seagate (free agent go Usb) Ενώ η ταινία ξεκινά να παίζει άψογα σε κάποια στιγμή τρώει χοντρό κόλλημα και αρχίζουν τα σπασίματα και χάνεται και ο ήχος. Ξεκολλάει μόνο αν πατήσω stop και ξανακάνω resume απο το control του WD. Μετά μπορεί να παίξει ακόμα και για 20 λεπτά άψογα μέχρι το επόμενο ''σκάλωμα''.

Ιδιαίτερα όταν παίξει γρήγορες σκηνές το κόλλημα θα το φάει σίγουρα.

Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί δεν είναι κάτι που το κάνει συνέχεια. Έχει τύχει να παίξει και ολόκληρη 720p ταινία χωρίς κανένα κόλλημα. Να φταίει άραγε ο σκληρός που είναι παραφορτωμένος ή το μηχανάκι είναι ελλατωματικό και πρέπει να πάει για αντικατάσταση?

Παιδιά θα εκτιμήσω πολύ την άποψη και την βοήθειά σας.

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Εδώ και 4 μέρες είμαο και εγώ κάτοχος του WD TV Live Media Player.

Η περιπέτειά μου δυστηχως ξεκίνησε με προβλήματα και θα ήθελα την βοήθειά σας.

Έχω περάσει στο μηχανάκι το τελευταίο official firmware αλλά συνεχίζω να έχω πρόβλημα αναπαραγωγής με τις περισσότερες mkv ταινίες.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος επάνω στο μηχανάκι είναι συνδεδεμένος ένας 250άρης σκληρός της Seagate (free agent go Usb) Ενώ η ταινία ξεκινά να παίζει άψογα σε κάποια στιγμή τρώει χοντρό κόλλημα και αρχίζουν τα σπασίματα και χάνεται και ο ήχος. Ξεκολλάει μόνο αν πατήσω stop και ξανακάνω resume απο το control του WD. Μετά μπορεί να παίξει ακόμα και για 20 λεπτά άψογα μέχρι το επόμενο ''σκάλωμα''.

Ιδιαίτερα όταν παίξει γρήγορες σκηνές το κόλλημα θα το φάει σίγουρα.

Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί δεν είναι κάτι που το κάνει συνέχεια. Έχει τύχει να παίξει και ολόκληρη 720p ταινία χωρίς κανένα κόλλημα. Να φταίει άραγε ο σκληρός που είναι παραφορτωμένος ή το μηχανάκι είναι ελλατωματικό και πρέπει να πάει για αντικατάσταση?

Παιδιά θα εκτιμήσω πολύ την άποψη και την βοήθειά σας.

Ενδεχομένως να φταίει ο δίσκος. Το είχα πάθει κι εγώ με μια ταινία. Την είχα περάσει σε έναν Passport 160GB και σε μια συγκεκριμένη σκηνή είχα πάντα frame drop. Μόλις πέρασα το ίδιο αρχείο σε έναν 1TB εξωτερικό δούλεψε κανονικά.

Δημοσ.

Δοκιμάστε να σβήσετε και εντελώς τον φάκελο wdtv που δημιουργεί κάθε φορά το μηχάνημα όταν συνδέουμε κάποια usb συσκευή πάνω του.

Δημοσ.

Παιδια και γω κατοχος απο σημερα!Φοβερο μηχανημα τα παιζει ολα οκ!Το μονο που με πειραξε ειναι οτι σε ταινιες 720p δεν εχω full frame!ΘΑ ηθελα να εχω αυτη την επιλογη!Επισης ποιεσ οι γνωμεσ για το custom firm?Πως κανω αναβαθμιση σε αυτο?Μπορω να γυρισω στο official και πως?Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
Το μονο που με πειραξε ειναι οτι σε ταινιες 720p δεν εχω full frame!

Τι εννοείς δεν έχεις full frame? Καλά το μηχάνημα δεν υποστηρίζει μέχρι και 1080p??

---------- Προσθήκη στις 04:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:33 ----------

Εντωμεταξύ θα μου πει κανείς αν παίζει κανονικά τα HD videos από youtube? Θα αρχίσω να πιστεύω πως τα μηνύματα μου είναι αόρατα :-)

Δημοσ.

Μια χαρά παιζει τα youtube-hd videos.

Και αυτό που εννοεί ο george0083 είναι ότι εμφανίζει τις μαύρες μπάρες πάνω και κάτω στην τηλεόρασή του.

Δημοσ.
Μια χαρά παιζει τα youtube-hd videos.

Και αυτό που εννοεί ο george0083 είναι ότι εμφανίζει τις μαύρες μπάρες πάνω και κάτω στην τηλεόρασή του.

Ακριβως ηθελα να εχω την επιλογη σε 16:9 tv να βλεπω σε ολη την οθονη και οχι με μαυρες μπαρες οπως στο pc μου

Δημοσ.
Ενδεχομένως να φταίει ο δίσκος. Το είχα πάθει κι εγώ με μια ταινία. Την είχα περάσει σε έναν Passport 160GB και σε μια συγκεκριμένη σκηνή είχα πάντα frame drop. Μόλις πέρασα το ίδιο αρχείο σε έναν 1TB εξωτερικό δούλεψε κανονικά.

Τελικά έφταιγε ο δίσκος...:devil:

Είχες δίκιο φίλε μου και είχα δίκιο κι εγώ που το υποπτευόμουν..;)

Τελικά φαίνεται πως για κάποιο λόγο ο freeAgent go των 250Gb δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Την θέση του πήρε ένας WD my Passport 320Gb και ως δια μαγείας λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Όλες οι ταινίες παίζουν άψογα οι φάκελοι ανοίγουν στο άψε σβήσε και γενικά o WD TV Live πετάει..Δεν ξέρω αν φταίει που ο Freeagent ήταν παραφορτωμένος αλλά με την αλλαγή του τέρμα τα προβλήματα.

Ελπίζω να βοηθήσω και άλλους φίλους που έχουν παρόμοιο πρόβλημα και ποστάρω την δική μου εμπειρία για να αποφύγουν την ταλαιπωρία του ψαξίματος για το τι φταίει.

Αν συναντήσετε λοιπόν παρόμοιο πρόβλημα αλλάξτε δίσκο.

Δημοσ.
Ακριβως ηθελα να εχω την επιλογη σε 16:9 tv να βλεπω σε ολη την οθονη και οχι με μαυρες μπαρες οπως στο pc μου

Μπορείς να κάνεις zoom την εικόνα και να γεμίσει όλη την οθόνη.

Τελικά έφταιγε ο δίσκος...:devil:

Είχες δίκιο φίλε μου και είχα δίκιο κι εγώ που το υποπτευόμουν..;)

Τελικά φαίνεται πως για κάποιο λόγο ο freeAgent go των 250Gb δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Την θέση του πήρε ένας WD my Passport 320Gb και ως δια μαγείας λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Όλες οι ταινίες παίζουν άψογα οι φάκελοι ανοίγουν στο άψε σβήσε και γενικά o WD TV Live πετάει..Δεν ξέρω αν φταίει που ο Freeagent ήταν παραφορτωμένος αλλά με την αλλαγή του τέρμα τα προβλήματα.

Ελπίζω να βοηθήσω και άλλους φίλους που έχουν παρόμοιο πρόβλημα και ποστάρω την δική μου εμπειρία για να αποφύγουν την ταλαιπωρία του ψαξίματος για το τι φταίει.

Αν συναντήσετε λοιπόν παρόμοιο πρόβλημα αλλάξτε δίσκο.

Χαίρομαι που βοήθησα :P. Μόλις διάβασα το post σου πήγε κατευθείαν εκεί το μυαλό μου γιατί συνάντησα το ίδιο πρόβλημα. :-)

Δημοσ.
Αν κάνει ζουμ χάνεις πολλά σημεία της ταινίες.

Δεν χάνεις "πολλά σημεία", σχεδόν τίποτα δεν χάνεις. Στο κέντρο της οθόνης διαδραματίζονται συνήθως οι ταινίες :P. Τώρα αν σου κόψει κι ένα χέρι δεν έγινε κάτι! :lol:

Δημοσ.

Άποψη σου. :-(

Γιατί η δικιά μου είναι ότι αν είναι να βλέπω πετσοκομμένη ταινία από οποιαδηποτε άποψη τότε ποιος ο λόγος να την εχω σε hd και να μην την εχω σε divx. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...