chrisargos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 ετσι το εχω αλλα δεν γινετε τιποτα!! μου κανει εντυπωση γιατι σταματησε να εχει ηχο χωρις να πειραξω τιποτα!! θα δοκιμασω αυριο με αλλο καλωδιο και θα δω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos1985 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 ετσι το εχω αλλα δεν γινετε τιποτα!!μου κανει εντυπωση γιατι σταματησε να εχει ηχο χωρις να πειραξω τιποτα!! θα δοκιμασω αυριο με αλλο καλωδιο και θα δω!! Βγαλε την TV σου απο την μπριζα.βγάλε και το media player.περιμενε 10 δευτερολεπτα και ξανα δοκίμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_gr777 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Το συγκεκριμένο μηχάνημα το θεωρώ κορυφαίο και σκέφτομαι να το αγοράσω αφού είναι και σε ελκυστική τιμή. Με προβληματίζουν πολύ όμως τα προβλήματα με το HDMI που ανέφεραν όλοι αυτοί οι φίλοι ποιό πάνω. Παρεμπιπτόντως παίζει κανονικά τα HD video από το youtube (720p+1080p) ή όπως το ακατονόμαστο της sony? Επίσης είναι στα αλήθεια τόσο δύσκολο να μεγαλώσει κανείς τους υπότιτλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisargos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Βγαλε την TV σου απο την μπριζα.βγάλε και το media player.περιμενε 10 δευτερολεπτα και ξανα δοκίμασε. ευχαριστω ρε φιλε !!! αν ειναι δυνατον να πρεπει να βγαλω και την tv για να δουλεψει!!! και παλι σε ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos1985 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω ρε φιλε !!!αν ειναι δυνατον να πρεπει να βγαλω και την tv για να δουλεψει!!! και παλι σε ευχαριστω!!! τουλαχιστον σου δούλεψε???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisargos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 οσο και αν σου ακουγετε περιεργο δουλεψε!!! το wifi χανει τις ρυθμισεισ μετα απο λιγο καιρο χωρις ιδιατερο λογο καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gelaste Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά φοβερό μηχανημα το wd tv live. Όμως δεν ξερω αν υπάρχει δυνατότητα να επιλέξει κανεις να μεταβεί άμεσα σε συγκεκριμένο σημείο μιας ταινίας, διότι όταν θέλω να δω το τέλος μιας ταινίας, πρέπει να κάνω forward χ16 μέχρι το επιθυμητό σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_gr777 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Παίζει κανονικά τα HD videos από το youtube? Ρωτάω επειδή το PS3 δεν τα παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tacuma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδια οταν παω να συνδεθω με το wd live στο pc μου. Μου ζηταει acount : (που γραφει) " Anonymus" password: (κενο) Τι βαζω εδώ? Δεν εχω ιδεα. Στα windows μου δεν εχω βαλει κωδικο παντως. Edit. εβαλα κωδικο στον λογαριασμο μου στα windows. (δεν εκανα καποιο restart) Αλλα οταν τον βαζω στο wd live δεν μπαινει παλι. Edit2: Το βρήκα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2010 από tacuma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teacher Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά φοβερό μηχανημα το wd tv live.Όμως δεν ξερω αν υπάρχει δυνατότητα να επιλέξει κανεις να μεταβεί άμεσα σε συγκεκριμένο σημείο μιας ταινίας, διότι όταν θέλω να δω το τέλος μιας ταινίας, πρέπει να κάνω forward χ16 μέχρι το επιθυμητό σημείο. Δεν υπάρχει απ' όσο γνωρίζω, αλλά μπορείς να περνάς ανά 10λεπτα την ταινία αν όντας σε κατάσταση forward, πατήσεις το δεξί next (από κάτω είναι). Σαφώς κινείσαι πιο γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
open Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Παιδια οταν παω να συνδεθω με το wd live στο pc μου. Μου ζηταει acount : (που γραφει) " Anonymus" password: (κενο) Τι βαζω εδώ? Δεν εχω ιδεα. Στα windows μου δεν εχω βαλει κωδικο παντως. Edit. εβαλα κωδικο στον λογαριασμο μου στα windows. (δεν εκανα καποιο restart) Αλλα οταν τον βαζω στο wd live δεν μπαινει παλι. Edit2: Το βρήκα. Φιλε μου μπορεις να γραψεις τι εβαλες γιατι εχω κολησει και εγω στο σημειο acount : (που γραφει) " Anonymus" password: (κενο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos1985 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Φιλε μου μπορεις να γραψεις τι εβαλες γιατι εχω κολησει και εγω στο σημειο acount : (που γραφει) " Anonymus" password: (κενο) θελεις το password αυτο που βαζουν τα windows(μπορεις να το αλλαξεις).οχι το password που κανεις log in στα winsows.να υπολογισω οτι εχεις vista ή 7 ?? θα πας start/control panel/network and internet/homegroup και κατω κατω λεει view or print the homegroup password.εκεί θα βρεις ποιο ειναι το password. ελπιζω να βοηθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sivo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 παιδιά μια βοήθεια ποιον προτείνεται να αγοράσω το western digital tv Η το western digital live ; βασικά με ενδιαφέρει για τους υπότιτλους να είναι ok.ευχάριστο πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Φιλε μου μπορεις να γραψεις τι εβαλες γιατι εχω κολησει και εγω στο σημειο acount : (που γραφει) " Anonymus" password: (κενο) Τα στοιχεία ποου κάνεις login στο pc σου. Αν δεν έχεις password, πρέπει να βάλεις. Ακριβώς ότι θα έκανες αν ήταν άλλος υπολογιστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoomgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 οσο και αν σου ακουγετε περιεργο δουλεψε!!!το wifi χάνει τις ρυθμισεισ μετα απο λιγο καιρο χωρις ιδιατερο λογο καμια ιδεα? Αδερφέ το ίδιο έκανε και σε μένα, μου σπασε το κεφάλι, ενώ δούλευα πάνω από μήνα και όλα μια χαρά δεν εβλεπε δίκτυο... με τα πολλά άνοιξε κλείσε on-off μπριζες και τα λοιπα... όλα οκ πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα