sergos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Το εκανα και μολις βλεπει το φλασακι κανει αμεσως επανεκινηση.Θα φτιαξει,και αν οχι θα το δεχτουν στο multirama που το πηρα, για επισκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Παιδια μια απλη ερωτησουλα γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτο (και δεν ξερω αν εχει απαντηθει ) Τι χρειαζομαι για να συνθεδω στο youtube ? Δεν εχω ασυρματο ρουτερ .Πεστε μου τι χρειαζομαι ακριβως (καλωδιο , στικακι ) για να συνδεθω ασυρματα αν γινεται η αν δεν γινεται ενσυρματα (υποθετω ενα καλωδιο εδω..).και τι ρυθμισεις χρειαζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Παιδια μια απλη ερωτησουλα γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτο (και δεν ξερω αν εχει απαντηθει ) Τι χρειαζομαι για να συνθεδω στο youtube ? Δεν εχω ασυρματο ρουτερ .Πεστε μου τι χρειαζομαι ακριβως (καλωδιο , στικακι ) για να συνδεθω ασυρματα αν γινεται η αν δεν γινεται ενσυρματα (υποθετω ενα καλωδιο εδω..).και τι ρυθμισεις χρειαζονται Με καλωδιο απλα το συνδεεις και μετα παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 παιδια η υπαρξη κανουριου chipset βελτιωνει καθολου στην πραγματικοτητα τα πραγματα σε σχεση με το σκετο??Αξιζει τα παραπανω λεφτα δλδ??Η υπαρξη ethernet δεν με ενδιαφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Γιατί παρ' οτι προχωράω τους υπίτιτλους πιο μπροστά ή πιο πίσω δεν αλλάζει κάτι και εμφανίζονται την ίδια ώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 παιδια η υπαρξη κανουριου chipset βελτιωνει καθολου στην πραγματικοτητα τα πραγματα σε σχεση με το σκετο??Αξιζει τα παραπανω λεφτα δλδ??Η υπαρξη ethernet δεν με ενδιαφερει Kαι με το παραπανω θα ελεγα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Kαι με το παραπανω θα ελεγα.. Παραπανω....Δηλαδη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδη πολύ ποιο γρήγορο σε όλα όπως: 1. Μενού 2. Προχώρημα ταινίας μπροστά - πίσω Αλλά το ποιο βασικό είναι ότι 3. Παιζει πολύ άνετα περισσότερα βαριά αρχεία που στο wd tv generation 1 είτε τα έπαιζε με πιχελιάσματα είτε δεν τα έπαιζε καθόλου. Σου προτείνω να αγοράσεις είτε το wd tv generation2(Αφού από εδώ και πέρα χλωμό να βρεις το generation 1) ή αν σε ενδιαφέρει και η δυνατότητα δικτύου τότε το wd tv live(Αυτό εχω εγώ και είμαι υπέρ ευχαριστημένος ειδικά με το b-rad unofficial firmware που προσθέτει τα απίστευτα όπως torrent είναι απλά κορυφαίο μηχάνημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 ειδικά με το b-rad unofficial firmware που προσθέτει τα απίστευτα όπως torrent είναι απλά κορυφαίο μηχάνημα) σκέφτομαι να το περάσω και γω αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το θέμα της εγγύησης ...προσφέρει πολλές δυνατότητες και η wd κοιμάται δεν βλέπω να κάνει καμία αξιόλογη αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνώ οτι η wd κοιμάται και δεν κάνει μια αξιόλογη αναβάθμιση. Πάντως ένα πολύ πρακτικό που προσφέρει το b-rad 0.3.4.1 σου δείχνει την ανάλυση του βίντεο την ώρα που παιζει αν πατήσεις "enter" Για εμένα λέει το b-rad 0.3.4.1 και καλό είναι να προσλάβει το εν λόγο άτομο η wd ώστε να κάνει παπάδες με το wd tv live. Δες λίγο το revision history των b-rad εκδόσεων 0.3.4.1 * ntfs-3g-2009.4.4-1 included (power users test at own risk) 0.3.4 * using Paragon NTFS driver, NTFS devices *should* now mount correctly (finally) * curlftpfs-0.9.2-1 included * openssl-0.9.8k-7 included * fixed nzbget webui images not showing up * Deluge state directory enabled (requires power cycle after changing torrent watch dir) * fixed timezone setting command in S00custom-options & add export to /etc/profile 0.3.3.1 * fixed hotplug script for proper app/device mounting * changed smb.conf resolve order to: lmhosts host wins bcast 0.3.3 * fixed nzbgetweb default upload dir to match default nzbget watch dir * fixed online.delayer to accomodate space at end of nameserver line * rezmus's audio/video info & youtube header dmaosd patches * widened generic thumbs selected title * libfuse2-2.8.1-1.1 included * strace-4.5.19-1 included * sshfs now works [maybe ] * gettext-0.17-8 included for custom translations * more libs are md5'd / dupe files symlinked for space * HFS devices are now fsck'd before mounting to fix r/o issue * experimental ext4 support (mounted as ext3) * possible NTFS fix for app.bins * lighttpd server.upload-dirs now writeable * php5-cgi error logging enabled /var/log/php5 0.3.2 * fixed group/shadow/passwd to enable lighttpd * fixed /etc/init.d/S96deluge to enable deluge * fixed /etc/init.d/S96nzbget to enable nzbget * fixed deluge config persistence * unrar-nonfree-3.8.5-1 included * actually included par2-0.4 * lighttpd can be disabled (config_tool -c LIGHTTPD=OFF) * deluge webui can be disabled (config_tool -c DELUGEWEBUI=OFF) * Merry Christmas!!! 0.3.1 * fixed /etc/resolv.conf symlink for DNS 0.3.0 * Rezmus USB-power-on-suspend patch * lighttpd-1.4.25 webserver w/gd included (default enabled) * Deluge-1.2.0-rc4 Bittorrent client included (w/ webui) (default disabled) * nzbget-0.7-r357 & nzbgetweb-0.1.4-t5 include (default disabled) * hellanzb-0.13 included (default disabled) * pure-ftpd-1.0.24 w/TLS included (default enabled) * perl-5.10.1 included * python-2.5.4 included * php-cgi-5.2.11-2 included * screen-4.00.03jw4 included * unrar-free-0.0.1 included * par2-0.4 included * wakeonlan-0.41-10 included * bash-4.0-4 included * sshfs-2.2-1 included * unionfs-0.23.hg.20090611-1 included * fixed video_resume_points_table typo, should be video_resume_point_table * cifs-interceptor entries now have optional 3rd field for mount options * /conf/hosts for custom host definitions & fixed resolver for hostname lookup * possible NTFS hub fix * Day's S90net.mounts fix * NTP fix for DHCP users * 3 background options, look in S00custom-options for details * crazymount & plug.watch utilize mdev * working ldconfig & ldd + chsh & showmount included * all init.d's are disabled during upgrade * debian-wdlxtv upgraded to Squeeze * live filesystem booting now working : D !!!!!!! (root filesystem must be in .rootFS to pivot) * disabled online update procedure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teacher Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Πληροφοριακά να αναφέρω ότι έχω μεταφράσει ΟΛΟ το μενού στα ελληνικά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καταφέρει να το φορτώσω. Ακολούθησα τις οδηγίες, αλλά τζίφος. Παραθέτω τις οδηγίες εδώ, καθώς και το αρχείο και εάν κάποιος καταφέρει να το φορτώσει, μας το μαρτυράει. ΟΔΗΓΙΕΣ Custom Translation Instructions: Is your native language not included in the options? Would you like it to be? Well as long as your language can be represented in UTF-8 then I have provided a method to supply up to four custom languages, which will replace the asian translations. To accomplish: * Download my skeleton translation file here. * Open it in a text editor and fill in the sections with your translation of each phrase, here is the spanish translation file for an example. * When complete save it as custom-language-01.po (or custom-language-02.po, custom-language-03.po, custom-language-04.po). * Place the custom-language file at the root of a device and power cycle your WDTV Live. * The translation file will then be overlaid over an asian font, until the next time you power cycle your WDTV Live. * Select an asian language in the Options and if successful you'll have your native tongue displayed. greek.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisargos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 εχω και εγω το wd εδω και 2 μηνες!! ολα ηταν καλα μεχρι σημερα απο σημερα το απογευμα σταματησε να εχω ηχο απο το hdmi ενω η εικονα δεν εχει κανενα προβλημα(δεν εκανα καμια αλλαγη) ενω νε το καλωδιο το απλο ( με τα 3 καλωδια στο τελος) ο ηχος ειναι κανονικος) καμια ιδεα τι φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tacuma Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Μηπως το καλωδιο hdmi εχει προβλημα? ή υποδοχη hdmi της tv ή του media player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisargos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 αυριο θα το δοκιμασω με ενα αλλο καλωδιο!! η υποδοχη της tv δεν πρεπει να ειναι γιατι το δοκιμασα και σε αλλη υποδοχη της ιδιας tv!!! δεν ειναι περιεργο που εχω εικονα και οχι ηχο? παιζει ρολο το οτι εχω το αρχικο firmware? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Όπα αν θελεις να έχεις ήχο από την τηλεόραση πρέπει να πας στο μενού του wd tv live: settings -> audio/video -> audio output -> stereo Και αυτό για να του δηλώσεις ότι θελεις να κάνει downmix όλους τους ήχους(Εκτός των true-hd γιατί τούς συγκεκριμένους ήχους δεν τους κάνει downmix) στα δυο στερεοφωνικά ηχεία της τηλεόρασης και οχι να στέλνει τον ήχο στην οπτική ίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα