Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για βάλε αυτό το αρχείο, μήπως κάτι δεν είναι σωστό. Βγάλε πρώτα την επέκταση txt.

Δεν χρειάζεται deafult settings.

backround πως αλλαζουμε /διαλεγουμε ? Βαζουμε καποια φωτογραφια , την ονμαζουμε πχ

M82_bg.jpg

και μετα σβηνουμε το # στα :

# eM82's backdrop background:

#config_tool -c BACKGROUND_IMAGE=eM82_bg.jpg

???

Σβηνουμε το # και στην πανω γραμμη και στην κατω ? Αν βαλουμε τρεις εικονες βγαζει μενου οπου μπορουμε να διαλεξουμε ποια θελουμε ? Το αρχικο backround το κραταει ? Μηπως αν θελω να διαλεγω πρεπει να σβησω το # απο ολες ?

Αν θελει καποιος μπορει να τα γραψει λιγο αναλυτικα...:o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

backround πως αλλαζουμε /διαλεγουμε ? Βαζουμε καποια φωτογραφια , την ονμαζουμε πχ

M82_bg.jpg

και μετα σβηνουμε το # στα :

# eM82's backdrop background:

#config_tool -c BACKGROUND_IMAGE=eM82_bg.jpg

???

Σβηνουμε το # και στην πανω γραμμη και στην κατω ? Αν βαλουμε τρεις εικονες βγαζει μενου οπου μπορουμε να διαλεξουμε ποια θελουμε ? Το αρχικο backround το κραταει ? Μηπως αν θελω να διαλεγω πρεπει να σβησω το # απο ολες ?

Αν θελει καποιος μπορει να τα γραψει λιγο αναλυτικα...:o

Απ' όσο το έψαξα, δεν βάζεις δικό σου background, αλλά επιλέγεις ένα από τα 3 default που έχει.

Δεν βγαίνει μενού και με τα 3 για να επιλέξεις, απλώς κάθε φορά φορτώνεις ένα μόνο.

Το original_bg.jpg είναι προφανώς το αρχικό.

Για να ενεργοποιηθεί κάποιο, σβήνεις τη # μόνο από το config_tool (για παράδειγμα config_tool -c BACKGROUND_IMAGE=eM82_bg.jpg).

---------- Προσθήκη στις 10:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:04 ----------

Μια σημείωση το αρχικό δεν έχει επέκταση .txt όπως έχει το δικό σου.

Το δοκίμασα ούτω σι άλλος και πάλι τίποτα.

Το αρχείο δεν έχει καμία επέκταση, απλώς για να μπορέσω να το ανεβάσω εδώ, του κότσαρα το txt, γι' αυτό και σου είπα να το σβήσεις πριν το φορτώσεις.

Καλημέρα παίδες.

Έχω ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει!!!

Πήρα το WD Live TV 2 και έχω και το παλιό επίσης τησ WD media player για τους γονείς μου.

Κάποιες ταινιες όπως την παρακάτω mpeg δεν την παίζει το καινούριο και την παίζει το παλιο!'@!#

Το ίδιο σθμβαίνει και με κάποιες avi τι να κάνω; δεν μπορω να βρώ που είναι το πρόβλημα. Το file έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά(απο magic video converter)

General #0

Complete name : fantasmenos.mpg

Format : MPEG-2

Family : MPEG-2

File size : 3.18 GiB

PlayTime : 1h 33mn

Video #0

Codec : MPEG-2 Video

PlayTime : 1h 33mn

Bit rate : 9000 Kbps

Bit rate mode : CBR

Width : 720

Height : 576

Aspect ratio : 1.000

Frame rate : 25 fps

Standard : PAL

Bits/(Pixel*Frame) : 0.868

Delay : 45000

Audio #0

Codec : AC3

Bit rate : 160 Kbps

Bit rate mode : CBR

Channel(s) : 2 channels

Sampling rate : 48 KHz

Delay : 0 / 45000

Video0 delay : -45000

ChannelPositions : L R

Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα

harris

Το λάθος το βρήκα...και είναι τα Ελληνικά γράμματα στα files!!!με το παλιό WD δεν είχα τέτοιο πρόβλημα

Απλά το κατεβάζεις από εκεί που λέω(Προσοχή το firmware για το wd tv live και όχι για κάποιο άλλο μοντέλο από τα wd hd tv generation 1 ή generation 2) το αποσυμπιέζεις σε ένα φλασακι και με το που το βάλεις στο wd tv live το βλέπει σαν νέο firmware και απλά πατάς να το κάνει.

Τιποτα ποιο απλο.

μετά αν θέλουμε να επιστρέψουμε παλι στην επίσημη έκδοση της WD μπορούμε? Αν ναι . πως ?

Φυσικά και μπορούμε το εχω αναφέρει είδη σε προηγούμενο ποστ μου.

Απλά αλλάζεις το περιεχόμενο του αρχείου wdtvlive.ver

από:

VERSION='1.01.17'

LOCATION='wdtvlive.bin'

PKG_LOCATION='wdtvlive.pkg'

Σε:

VERSION='2.01.17'

LOCATION='wdtvlive.bin'

PKG_LOCATION='wdtvlive.pkg'

και με το που βάλεις το φλασακι στο wd tv live σου δείχνει αν θες να κάνεις αναβάθμιση firmware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο προσπαθεια αναβαθμισης του WDTV LIVE απο 1.01.17 σε WDLXTV-LIVE-0.3.4.1 του B-RAD μου κολησε και δεν ανοιγει,τη πρεπει να κανω.Παρακαλω βοηθηστεμε. (Κανει επανεκινηση συνεχεια.)

Επεξ/σία από sergos

Ε τότε πρέπει να έκανες καμιά βλακεία εσύ την ώρα που γινότανε η αναβάθμιση.

Μήπως έπεσε το ρεύμα ή μήπως βγήκε το καλώδιο ρεύματος?

Θα σου πρότεινα να περάσεις σε ένα φλασακι το "WDLXTV-LIVE-0.3.4.1" χωρίς να αλλάξεις απολύτως τίποτα και να το βάλεις στη θέση που το είχες βάλει όταν δοκίμασες να κάνεις αρχικά την αναβάθμιση και να το αφήσεις να ξεκινήσει.

Αγορασα το WD live πριν 2 μηνες ολα καλα μεχρι προχθες που ξαφνικα δεν αναγνωριζε η tv το HDMI................μαυρο σκοταδι το πηγα στο μαγαζι που το αγορασα και μου εδωσαν αλλο. Εχει αναφερθεο απο μελος του forum παρομοιο περιστατικο??? κατα τα αλλα πολυ καλο μηχανακι

Και στο μηχάνημα ενός φίλου έγινε αυτό ακριβώς και μαλιστα οχι σε 2 μηνες όπως λες αλλά μέσα σε βια εβδομάδα.Κάναμε δοκιμές με 3 διαφορετικά καλώδια και 2 τηλεοράσεις και μαυρη μαυρίλα πλάκωσε μαυρη σαν καλιακουδα.Με rca όλα καλά αλλά με hdmi τίποτα.Πήγε αμέσως για αντικατάσταση.Δεν ξέρω τι μπορεί να το προκάλεσε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...