JUST-GAMER Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δεν φταίει το καλώδιο για την ποιότητα του βίντεο αλλά το ότι αυτή η συνδεσμολογία δεν προτείνετε καθότι είναι πολύ χειρότερη από την hdmi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos1985 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Απλά το κατεβάζεις από εκεί που λέω(Προσοχή το firmware για το wd tv live και όχι για κάποιο άλλο μοντέλο από τα wd hd tv generation 1 ή generation 2) το αποσυμπιέζεις σε ένα φλασακι και με το που το βάλεις στο wd tv live το βλέπει σαν νέο firmware και απλά πατάς να το κάνει. Τιποτα ποιο απλο. Αυτά τα έκανα.δεν το βλέπει σαν καινούριο firmware.Μόνο αν αλλάξεις στο αρχείο wdtvlive.ver με το notepad το version εκεί που λέει 1.01.11 να το κάνεις 1.01.17.Τότε το βλέπει σαν καινούριο firmware.Αλλα όταν πας να το κάνεις αναβάθμιση το μόνο που κάνει είναι Rebooting.Τπτ αλλο... Ίσως κάτι να αλλάξαν στο firmware το καινούριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ποιος σου μίλησε για το επίσημο ρε ντινο? Εγω μίλησα για το b-rad 0.3.3.1 firmware. Αν βάλεις το ανεπίσημο b-rad 0.3.3.1 σε ένα wd tv live που έχει περασμένο το επίσημο 1.01.11 τότε το βλέπει κανονικά αν το βάλεις σε ένα wd tv live που έχει όμως το 1.01.17 τότε ναι πρέπει να αλλάξεις το wintvlive.ver αρχείο όπως λες για να το δει σαν νέο fw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos1985 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ποιος σου μίλησε για το επίσημο ρε ντινο?Εγω μίλησα για το b-rad 0.3.3.1 firmware. Αν βάλεις το ανεπίσημο b-rad 0.3.3.1 σε ένα wd tv live που έχει περασμένο το επίσημο 1.01.11 τότε το βλέπει κανονικά αν το βάλεις σε ένα wd tv live που έχει όμως το 1.01.17 τότε ναι πρέπει να αλλάξεις το wintvlive.ver αρχείο όπως λες για να το δει σαν νέο fw. Ναι το 'εκανα αυτό.Το θέμα είναι ότι δεν κάνει update.Το μόνο που κάνει είναι Rebooting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Κάτσε γιατί εσύ θα με τρελάνεις.. Τι εννοείς δεν κάνει update μόνο reboot? Και πες μου τι ακριβώς έκανες για να δω που κάνεις το λάθος. Ποιο μηχάνημα έχεις? Και ποιο update προσπαθείς να κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teacher Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Επί τη ευκαιρία δεν φτιάχνουμε έναν οδηγό για αλλαγή μεγέθους υποτίτλων; Εγώ για παράδειγμα, πέρασα την b-rad 0.3.3.1, άνοιξα το αρχείο S00custom-options με το Notepad, αφαίρεσα τη # από το config_tool -c SUBTITLE_FONT_SIZE=50, το έβαλα στο root ενός stick, έκανα επανεκκίνηση στο μηχανάκι (αφαιρώντας την τροφοδοσία) και... δεν έγινε τίποτα. Άρα κάτι κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anast68 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Σωστά το έκανες,μήπως πηγες στις ρυθμίσεις για να δεις αν μπήκε το μέγεθος που διαλεξες γιατί αν το έκανες απλά απενεργοποιησες το config tool. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Anast68 εσύ το έχεις καταφέρει? Αν ναι εξήγησε μας πως ακριβώς γιατί ούτε εγώ με το b-rad 0.3.4.1 το εχω καταφέρει το συγκεκριμένο feature. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anast68 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδια ειναι απλο,αυτο που λεει ο φιλος Teacher κανεις και τιποτα παραπανω. Διαγραφεις μονο ενα # απο ολα. Μετα την εγκατασταση απλα δεν πειραζουμε απο τα settings το subtitles font size.Δηλαδη τι εννοω,δεν ψαχνουμε να δουμε αν μπηκε το μεγεθος που επιλεξαμε γιατι πολυ απλα δεν ειναι επιλεξιμο(not menu-selectable).Εκει θα δειχνει σαν μεγεθος το 24. Καλες θεασεις με μεγαλους υποτιτλους!!! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2010 από anast68 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis69 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Όταν είμαι στην επιλογή "Music" και διαλέγω μερικούς φακέλλους με τραγούδια mp3, μου εμφανίζεται το μήνυμα "There is no media in the current folder" αν και υπάρχουν αρχεία μέσα σ'αυτούς τα οποία τα βλέπω όταν συνδέω τον σκληρό με τον υπολογιστή. Άλλοι φάκελλοι παίζουν εντάξει. Δοκίμασα να σβήσω το φάκελλο "wtdv folder" που δημιουργείται αυτόματα αλλά πάλι τα ίδια. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teacher Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Παιδια ειναι απλο,αυτο που λεει ο φιλος Teacher κανεις και τιποτα παραπανω.Διαγραφεις μονο ενα # απο ολα. Μετα την εγκατασταση απλα δεν πειραζουμε απο τα settings το subtitles font size.Δηλαδη τι εννοω,δεν ψαχνουμε να δουμε αν μπηκε το μεγεθος που επιλεξαμε γιατι πολυ απλα δεν ειναι επιλεξιμο(not menu-selectable).Εκει θα δειχνει σαν μεγεθος το 24. Καλες θεασεις με μεγαλους υποτιτλους!!! Μπράβο. Το μόνο που δεν σκέφτηκα ήταν αυτό. Επιτέλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Κι όμως δεν δουλεύει παρόλο που εκανα ότι λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teacher Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Κι όμως δεν δουλεύει παρόλο που εκανα ότι λες. Πρόσεξε να κάνεις επανεκκίνηση βγάζοντας την τροφοδοσία και ν' αφήσεις το στικάκι μέσα. Δοκίμασε επίσης μία εντολή μόνο (για παράδειγμα υπότιτλοι 44) και κάνε αυτό που λέει ο anast68, δλδ. άφησε επιλεγμένο το 24. Αν τα κάνεις σωστά, μπαίνει default το 24. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Έκανα επανεκκίνηση βγάζοντας - βάζοντας το ρεύμα. Αυτό που λες ότι μπαίνει αυτόματα σε 24 δεν το είδα όταν είχα επιλεγμένο το 40(Μήπως εννοείς να επιλέξω το reset default settings από το μενού του wd tv live) Δοκίμασα με το να εχω επιλεγμένο το 24 αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teacher Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Έκανα επανεκκίνηση βγάζοντας - βάζοντας το ρεύμα.Αυτό που λες ότι μπαίνει αυτόματα σε 24 δεν το είδα όταν είχα επιλεγμένο το 40(Μήπως εννοείς να επιλέξω το reset default settings από το μενού του wd tv live) Δοκίμασα με το να εχω επιλεγμένο το 24 αλλά τίποτα. Για βάλε αυτό το αρχείο, μήπως κάτι δεν είναι σωστό. Βγάλε πρώτα την επέκταση txt. Δεν χρειάζεται deafult settings. S00custom-options.txt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα