Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι αλλά θα πρέπει να ξεσυνδέεις την οπτική από την TV όταν θες να παίζεις το WD TV Live εκτός αν κάνει pass through από hdmi στην Optical Out η τηλεόραση...

Ακριβώς. Αυτό κάνω. Ξεσυνδέω την οπτική από τηλεόραση και τη βάζω στο WD. Για να μην το κάνω αυτό, υπάρχει κάποιος τρόπος; Αυτό με το pass through, τι είναι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

να παίρνει ήχο από το hdmi και ναι το περνάει κατευθείαν στην optical out...

αν το υποστηρίζει η TV το υποστήριξε, αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι και αναγκαστηκά μπαινοβγάζεις καλώδια όπως είπες και ο ίδιος

να παίρνει ήχο από το hdmi και ναι το περνάει κατευθείαν στην optical out...

αν το υποστηρίζει η TV το υποστήριξε, αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι και αναγκαστηκά μπαινοβγάζεις καλώδια όπως είπες και ο ίδιος

ΟΚ. Σ' ευχαριστώ πολύ.

Λοιπον ιδεα, για πάρε ενα τέτοιο (προσεξε να εχει output):

scart2.jpg

Βαλτο στο 1ο scart (που ειναι in-out οπως δειχνει) και συνδεσε RCA-2-RCA απο το scart στον ενισχυτη. Θα δουλεψει λογικα..

Το passthrough αν το εχει η tv σου σημαινει οτι βαζεις το wdlive στο hdmi1 και την οπτική της tv στον ενισχυτη και οταν παιζει ταινία στο live την περνάει στον ενισχυτη σαν 5.1 ή 7.1 και οχι stereo downmix. Αυτο σε κάποιους ενισχυτες φαινεται αμέσως γιατι ανάβουν ενδειξη DTS, αλλιως το ελεγχεις με το αυτι και εναλλάσοντας οπτικές για να δεις οτι παίρνεις το ιδιο αποτέλεσμα.. ;)

Λοιπον ιδεα, για πάρε ενα τέτοιο (προσεξε να εχει output):

scart2.jpg

Βαλτο στο 1ο scart (που ειναι in-out οπως δειχνει) και συνδεσε RCA-2-RCA απο το scart στον ενισχυτη. Θα δουλεψει λογικα..

Το passthrough αν το εχει η tv σου σημαινει οτι βαζεις το wdlive στο hdmi1 και την οπτική της tv στον ενισχυτη και οταν παιζει ταινία στο live την περνάει στον ενισχυτη σαν 5.1 ή 7.1 και οχι stereo downmix. Αυτο σε κάποιους ενισχυτες φαινεται αμέσως γιατι ανάβουν ενδειξη DTS, αλλιως το ελεγχεις με το αυτι και εναλλάσοντας οπτικές για να δεις οτι παίρνεις το ιδιο αποτέλεσμα.. ;)

Τελικά δούλεψε το scart. Το pass through δεν έπιασε.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τη λύση.

Τώρα νομίζω ότι είναι όλα κομπλέ.

Καλησπερα παιδια! Σημερα ειδα οτι βγηκε νεο firmware... το δοκιμασε κανεις? ειδε διαφορες? καλες? κακες?

Release 1.01.17 (1/11/10)

1.01.17 firmware update for WD TV Live media players

http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live

Καλησπερα παιδια! Σημερα ειδα οτι βγηκε νεο firmware... το δοκιμασε κανεις? ειδε διαφορες? καλες? κακες?

Release 1.01.17 (1/11/10)

1.01.17 firmware update for WD TV Live media players

http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live

Απ'ότι λέει στα release notes, το μόνο που άλλαξε ήταν η αξιοπιστία του update manager για τα updates μέσω internet...

Εγω προτείνω ανεπιφύλακτα να βάλετε το νέο ανεπίσημο b-rad 0.3.3.1 προσθέτει τη δυνατότητα ότι μπορείς να δεις την ανάλυση ενός αρχείου αν την ώρα της ταινία πατήσεις το enter.

Και εννοείτε τορεντ και άλλα πολλά.

Εγω προτείνω ανεπιφύλακτα να βάλετε το νέο ανεπίσημο b-rad 0.3.3.1 προσθέτει τη δυνατότητα ότι μπορείς να δεις την ανάλυση ενός αρχείου αν την ώρα της ταινία πατήσεις το enter.

Και εννοείτε τορεντ και άλλα πολλά.

Πως μπορούμε να βάλουμε το ανεπίσημο εφόσον 'εχουμε κάνει update το καινούριο firmware? Εκτός αν κάνω κάτι λάθος...

Απλά το κατεβάζεις από εκεί που λέω(Προσοχή το firmware για το wd tv live και όχι για κάποιο άλλο μοντέλο από τα wd hd tv generation 1 ή generation 2) το αποσυμπιέζεις σε ένα φλασακι και με το που το βάλεις στο wd tv live το βλέπει σαν νέο firmware και απλά πατάς να το κάνει.

Τιποτα ποιο απλο.

Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ένα minijack to component cable σαν αυτό που έχει η συσκευασία αλλά πολύ καλύτερης ποιότητας γιατί αυτό το έχω συνδέσει με την TV Plasma (που παρεπιπτώντος δεν έχει HDMI) και δεν είμαι ευχαριστημένος. Σε plaisio και e-shop δεν είχαν μυρωδιά. Και για τον ήχο θέλει κι άλλο mini-jack to rca; Αν μπορείτε να μου υποδείξετε που μπορώ να βρω αυτά τα 2 καλώδια θα σας ήμουν υπόχρεος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...