Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

συνήθως οι TV έχουν πάνω από μια HDMI, σε μια από αυτές θα έχεις τον ενισχυτη και σε άλλη το WD και για να έχεις ήχο από τα 5.1 θα συνδέσεις το WD με τον ενισχυτή μέσω optical...

λογικά θα χρειάζεται και κάποια ρύθμιση στο WD για να βγάζει ήχο μόνο από optical

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ κατέβασα το επίσημο και αυτό θα βάλω προς το παρόν.Βασικά δεν είχα καποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μόνο με την ταινία The.Hurt.Locker.2008.720p.BluRay.DTS.x264-HDxT όπου μου έκανε ανα 2-3 λεπτά μικροκολήματα και γι'αυτό ψαχτηκα.Πίστευω μετά την αναβάθμηση να είναι όλα ΟΚ

Το έβαλα και πάλι μου κάνει κολλήματα.Το θέμα είναι ότι έχω άλλα 10 mkv και είναι όλα μια χαρά , γιατί να κολλάει μόνο το συγκεκριμμένο κ..οέργο????

συνήθως οι TV έχουν πάνω από μια HDMI, σε μια από αυτές θα έχεις τον ενισχυτη και σε άλλη το WD και για να έχεις ήχο από τα 5.1 θα συνδέσεις το WD με τον ενισχυτή μέσω optical...

λογικά θα χρειάζεται και κάποια ρύθμιση στο WD για να βγάζει ήχο μόνο από optical

ΟΚ. Κατάλαβα. Σύνδεσα το ένα hdmi της tv με τον ενισχυτή και το άλλο με το wd. Μου λείπει η οπτική τώρα. Υπάρχει ένας τύπος οπτικής;

Στο audio output θα επιλεξεις digital για να εχεις ηχο απο optical.

Υπάρχει ένας τύπος οπτικής;

Φρόντισε να εχεις αρκετά χρήματα επάνω σου.. :P Μετα τα μελάνια των εκτυπωτων ειναι η υπ.αριθμον 2 "κλοπή" στη λιανική. (η 3η ειναι τα hdmi και η 4η τα scart-2scart) ;)

Να ευχαριστήσω τα παιδιά για τη βοήθειά τους. Τα σύνδεσα και όλα ΟΚ.

Φρόντισε να εχεις αρκετά χρήματα επάνω σου.. :P Μετα τα μελάνια των εκτυπωτων ειναι η υπ.αριθμον 2 "κλοπή" στη λιανική. (η 3η ειναι τα hdmi και η 4η τα scart-2scart) ;)

Πήρα ένα οπτικής Carrefour 16,90. Το πιο φτηνό.

• Super Moderators

δεν είπα να το πάρει κάποιος από eshop, είπα ευτυχώς που υπάρχει και το skroutz.gr, εμμέσως προτεινα να ψάξουν εκεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...