JUST-GAMER Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εγω όπως προείπα θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να βάλεις την ανεπίσημη b-rad 0.3.2 την εχω βάλει από τότε που βγήκε και υπερευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teacher Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ερώτηση: Έχω μια LG Scarlet 42'', ένα Samsung home cinema και το WD Live. Πώς τα συνδέω μεταξύ τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anast68 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ερώτηση: Έχω μια LG Scarlet 42'', ένα Samsung home cinema και το WD Live. Πώς τα συνδέω μεταξύ τους; Hdmi στην tv και οπτικη στο home cinema. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teacher Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Hdmi στην tv και οπτικη στο home cinema. Δηλ. συνδέω τον ενισχυτή με hdmi με την tv και τον ενισχυτή πάλι με οπτική με το WD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 συνήθως οι TV έχουν πάνω από μια HDMI, σε μια από αυτές θα έχεις τον ενισχυτη και σε άλλη το WD και για να έχεις ήχο από τα 5.1 θα συνδέσεις το WD με τον ενισχυτή μέσω optical... λογικά θα χρειάζεται και κάποια ρύθμιση στο WD για να βγάζει ήχο μόνο από optical Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisjes Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Σε ευχαριστώ κατέβασα το επίσημο και αυτό θα βάλω προς το παρόν.Βασικά δεν είχα καποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μόνο με την ταινία The.Hurt.Locker.2008.720p.BluRay.DTS.x264-HDxT όπου μου έκανε ανα 2-3 λεπτά μικροκολήματα και γι'αυτό ψαχτηκα.Πίστευω μετά την αναβάθμηση να είναι όλα ΟΚ Το έβαλα και πάλι μου κάνει κολλήματα.Το θέμα είναι ότι έχω άλλα 10 mkv και είναι όλα μια χαρά , γιατί να κολλάει μόνο το συγκεκριμμένο κ..οέργο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teacher Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 συνήθως οι TV έχουν πάνω από μια HDMI, σε μια από αυτές θα έχεις τον ενισχυτη και σε άλλη το WD και για να έχεις ήχο από τα 5.1 θα συνδέσεις το WD με τον ενισχυτή μέσω optical... λογικά θα χρειάζεται και κάποια ρύθμιση στο WD για να βγάζει ήχο μόνο από optical ΟΚ. Κατάλαβα. Σύνδεσα το ένα hdmi της tv με τον ενισχυτή και το άλλο με το wd. Μου λείπει η οπτική τώρα. Υπάρχει ένας τύπος οπτικής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anast68 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 συνήθως οι TV έχουν πάνω από μια HDMI, σε μια από αυτές θα έχεις τον ενισχυτη και σε άλλη το WD και για να έχεις ήχο από τα 5.1 θα συνδέσεις το WD με τον ενισχυτή μέσω optical... λογικά θα χρειάζεται και κάποια ρύθμιση στο WD για να βγάζει ήχο μόνο από optical Στο audio output θα επιλεξεις digital για να εχεις ηχο απο optical. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μου λείπει η οπτική τώρα. Υπάρχει ένας τύπος οπτικής; toslink είναι ο συγκεκριμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει ένας τύπος οπτικής; Φρόντισε να εχεις αρκετά χρήματα επάνω σου.. Μετα τα μελάνια των εκτυπωτων ειναι η υπ.αριθμον 2 "κλοπή" στη λιανική. (η 3η ειναι τα hdmi και η 4η τα scart-2scart) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 πράγματι, 11 euro για 1 μέτρο οπτική στο eshop... ευτυχώς που υπάρχει το skroutz.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teacher Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Να ευχαριστήσω τα παιδιά για τη βοήθειά τους. Τα σύνδεσα και όλα ΟΚ. Φρόντισε να εχεις αρκετά χρήματα επάνω σου.. Μετα τα μελάνια των εκτυπωτων ειναι η υπ.αριθμον 2 "κλοπή" στη λιανική. (η 3η ειναι τα hdmi και η 4η τα scart-2scart) Πήρα ένα οπτικής Carrefour 16,90. Το πιο φτηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Αυτά δεν κάνουν;; http://www.ipshop.gr/product-id-30190.html http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=19226 Γιατί να πάρω απο eshop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 δεν είπα να το πάρει κάποιος από eshop, είπα ευτυχώς που υπάρχει και το skroutz.gr, εμμέσως προτεινα να ψάξουν εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Άρα αυτά που δείχνω είναι μια χαρά σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα