Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 και τώρα ο ενοχλητικός θα ρωτήσει... αφού πήρες το HD Media Player και όχι το TV Live γιατί δεν postάρεις στο άλλο topic που είναι για το προϊόν που αγόρασες, για να μπερδευόμαστε? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=290508 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Έχεις δίκιο συγνώμη αλλά δεν είχα φανταστεί ότι θα είναι 2 ξεχωριστά θέματα για το Live και το απλό. Όμως οι πληροφορίες που πήρα ισχύουν και για το δικό μου γιατί είναι και τα δυο 2nd gen. pigeon Σ'ευχαριστώ για την προτροπή σου να αλλάξω καλώδιο γιατί τελικά όντως το ένα Hdmi είχε μάλλον κάποια ασυμβατότητα (απο αμερική αγορασμένο βλέπεις και μάλιστα απο ebay δεν ξέρουμε τι παίρνουμε μαλλον). Ενώ στην αρχή που το άλλαξα το καλώδιο έκανε το ίδιο shattering, το κλειδί για να λειτουργήσει σωστά ήταν ότι προσπαθούσα μάλλον να ξεκινήσω με resume την ταινία και ίσως έτσι δεν έπαιρνε καποιες ρυθμίσεις ίσως και μου ξαναέκανε το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι όταν ξεκίνησα την συγκεκριμένη ταινία απο την αρχή όλα πήγαν καλά και παίζει ομαλά και μάλλον και οι άλλες θα είναι το ίδιο αν και δεν δοκίμασα να δώ κάποια άλλη. Τώρα για το θέμα των υποτίτλων που χάνονται κοίταξα για τις ρυθμίσεις της tv μου. Είναι στο 16:9 θα δώ αν αλλάξει κάτι όταν πάω να παίξω ένα 4:3 βιντεάκι και θα πώ τι έγινε αλλά λιγο ποιο μετά. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2010 από Qman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Camel4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Καποια βοηθεια για εμενα οπως περγιραφω στο ποστ 473????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ανακάλυψα γιατί δεν έπαιζαν οι ταινίας από ορισμένα usb stick. Ήταν αργά. Για να παίξει η ταινία πρέπει να είναι αρκετά γρήγορο το stick για να στέλνει τα δεδομένα, διαφορετικά δεν παίζει καθόλου η ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overclocker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Εγώ λέω να πάρω το CORSAIR 16GB FLASH VOYAGER GT κυρίως για 1080p "ματροσκες". Δεν πιστεύω να αντιμετοπίσω κανένα πρόβλημα με την ταχύτητα. Έχει κανένας να προτείνει κανένα ταχύτερο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoomgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 τα usb sticks 16 Gb και πάνω μπορούν να γίνουν NTFS? γιατί έχω ένα 16άρι αλλά format μου κάνει μόνο για FAT 32.... καμιά βοήθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 όλα τα usb sticks ανεξαρτήτως χωρητικότητας μπορούν να γίνουν NTFS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
open Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Καποια βοηθεια για εμενα οπως περγιραφω στο ποστ 473????? Για ριξε μια ματια στο παρακατω λινκ αν δεν σε βοηθησει πες μας ... http://www.wdtvlive.com/articles/view/9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas75 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Εγώ εχω βάλει στο Wish List του WDTV Forum να μπορέσει το WD TV Live σύντομα να παίζει και Bluray ISO images. Αλλά έχει περάσει καιρός και ακόμη γενικά firmware update μετά το 1.01.11 δεν έχουμε δει.. περιμένουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Αν κατάλαβα καλά εννοείς να παιζει όλη τη δομή(Μενού κ.τ.λ.) του blu-ray iso και όχι μόνο την ταινία(που αυτό το κάνει είδη) σωστά? Αυτό δεν πρόκειται να γίνει φίλε μου τουλάχιστον όχι σε αυτό το player γιατί πολύ απλά πρέπει να πάρει άλλες άδειες(Βλέπε dts downmix support στο προπέρσινο μηχάνημα wd hd tv generation1) η western digital. Μακάρι πάντως να γίνει κάτι τέτοιο αν και δεν το πιστεύω και σου εξήγησα ποιο πάνω το λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Καποια βοηθεια για εμενα οπως περγιραφω στο ποστ 473????? Για το sharing των vista, σε κάλυψε ο open. Ομως θα σου πω οτι αν εχεις ενα δίσκο πανω στο usb του WDTV Live, μπορεις να μεταφέρεις αρχεια απο τα vista στο σκληρό που εχεις συνδέσει χωρις να τον αποσυνδέσεις απο το wdtv. Για να τον δείς στα vista πηγαίνεις Start-->Run και γραφεις \\192.168.1.200 (Το 192.168.1.200 ειναι παράδειγμα, αλλαξε το με το σωστό ip number που εδωσες στο wdlive.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Camel4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Για το sharing των vista, σε κάλυψε ο open. Ομως θα σου πω οτι αν εχεις ενα δίσκο πανω στο usb του WDTV Live, μπορεις να μεταφέρεις αρχεια απο τα vista στο σκληρό που εχεις συνδέσει χωρις να τον αποσυνδέσεις απο το wdtv. Για να τον δείς στα vista πηγαίνεις Start-->Run και γραφεις \\192.168.1.200 (Το 192.168.1.200 ειναι παράδειγμα, αλλαξε το με το σωστό ip number που εδωσες στο wdlive.) Ενταξει τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο και πολλες ωρες μπροστα στην οθονη του PC βρηκα την λυση.Επρεπε να χρησημοποιησω το NetBIOS σε TCP/IP... Τουλαχιστον μονο οταν αλλαξα αυτη την ρυθμιση μπορεσα να κανω share καποιον φακελο... Το σπαστικο ειναι οτι συνηθως το WDTV Live(συνδεση εχω μεσω usb wireless) αργει να ανγνωρισει το δικτυο ενω βλεπει αμεσως τον media server(μεσω του Windows Media Player)...Αν και χθες που εκανα δοκιμες μολις εκανα προβολη του δικτυου μου στο PC οταν πηγα στο WDTV μου το εμφανισε αμεσως... Εχω ομως μια αλλη ερωτηση: Θελω τα folders που τα εχω share να προστατευονται με κωδικο...Το δοκιμασα ηδη το προβλημα ειναι πως θα διαλεξω εγω το username & password που θελω...Ειχα την εντυπωση οτι βαζεις τα ιδια τα στοιχεια με τα οποια κανεις εισοδο στο PC αλλα κατι τετοιο στην δικη μου περιπτωση δεν λειτουργησε... Ξερει κανεις κατι πανω σ'αυτο? Μηπως πρεπει να κανω Guest ή καινουργιο account με password στο PC μου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisjes Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά έχω το 1.01.00 στο μηχάνημα.Να βάλω το 1.01.11???? Μπορεί κάποιος να μου πει που το δοκίμασε εαν είδε διαφορα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δες εδώ καλύτερα τι ακριβώς αλλάζει στην νέα 1.01.11 firmware edition. Εγω πάντως όταν την είχα βάλει και ήμουνα πολύ ευχαριστημένος αλλά καλύτερη για εμένα είναι η ανεπίσημη έκδοση 0.3.2 του b-rad που προσφέρει πολύ περισσότερα π.χ. τορεντ. Ρίξε μια ματιά τι προσφέρει η ανεπίσημη firmware update b-rad 0.3.2 0.3.2 * fixed group/shadow/passwd to enable lighttpd * fixed /etc/init.d/S96deluge to enable deluge * fixed /etc/init.d/S96nzbget to enable nzbget * fixed deluge config persistence * unrar-nonfree-3.8.5-1 included * actually included par2-0.4 * lighttpd can be disabled (config_tool -c LIGHTTPD=OFF) * deluge webui can be disabled (config_tool -c DELUGEWEBUI=OFF) 0.3.0 * lighttpd-1.4.25 webserver w/gd included (default enabled) * Deluge-1.2.0-rc4 Bittorrent client included (w/ webui) (default disabled) * nzbget-0.7-r357 & nzbgetweb-0.1.4-t5 include (default disabled) * hellanzb-0.13 included (default disabled) * pure-ftpd-1.0.24 w/TLS included (default enabled) * perl-5.10.1 included * python-2.5.4 included * php-cgi-5.2.11-2 included * screen-4.00.03jw4 included * unrar-free-0.0.1 included * par2-0.4 included * wakeonlan-0.41-10 included * Rezmus USB-power-on-suspend patch * fixed video_resume_points_table typo, should be video_resume_point_table * cifs-interceptor entries now have optional 3rd field for mount options * /conf/hosts for custom host definitions & fixed resolver for hostname lookup * possible NTFS hub fix * Day's S90net.mounts fix * NTP fix for DHCP users * 3 background options, look in S00custom-options for details * crazymount & plug.watch utilize mdev * working ldconfig & ldd + chsh & showmount included * all init.d's are disabled during upgrade * debian-wdlxtv upgraded to Squeeze * live filesystem booting now working : D !!!!!!! (root filesystem must be in .rootFS to pivot) * disabled online update procedure * bash-4.0-4 included * sshfs-2.2-1 included * unionfs-0.23.hg.20090611-1 included Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisjes Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δες εδώ καλύτερα τι ακριβώς αλλάζει στην νέα 1.01.11 firmware edition.Εγω πάντως όταν την είχα βάλει και ήμουνα πολύ ευχαριστημένος αλλά καλύτερη για εμένα είναι η ανεπίσημη έκδοση 0.3.2 του b-rad που προσφέρει πολύ περισσότερα π.χ. τορεντ. Ρίξε μια ματιά τι προσφέρει η ανεπίσημη firmware update b-rad 0.3.2 0.3.2 * fixed group/shadow/passwd to enable lighttpd * fixed /etc/init.d/S96deluge to enable deluge * fixed /etc/init.d/S96nzbget to enable nzbget * fixed deluge config persistence * unrar-nonfree-3.8.5-1 included * actually included par2-0.4 * lighttpd can be disabled (config_tool -c LIGHTTPD=OFF) * deluge webui can be disabled (config_tool -c DELUGEWEBUI=OFF) 0.3.0 * lighttpd-1.4.25 webserver w/gd included (default enabled) * Deluge-1.2.0-rc4 Bittorrent client included (w/ webui) (default disabled) * nzbget-0.7-r357 & nzbgetweb-0.1.4-t5 include (default disabled) * hellanzb-0.13 included (default disabled) * pure-ftpd-1.0.24 w/TLS included (default enabled) * perl-5.10.1 included * python-2.5.4 included * php-cgi-5.2.11-2 included * screen-4.00.03jw4 included * unrar-free-0.0.1 included * par2-0.4 included * wakeonlan-0.41-10 included * Rezmus USB-power-on-suspend patch * fixed video_resume_points_table typo, should be video_resume_point_table * cifs-interceptor entries now have optional 3rd field for mount options * /conf/hosts for custom host definitions & fixed resolver for hostname lookup * possible NTFS hub fix * Day's S90net.mounts fix * NTP fix for DHCP users * 3 background options, look in S00custom-options for details * crazymount & plug.watch utilize mdev * working ldconfig & ldd + chsh & showmount included * all init.d's are disabled during upgrade * debian-wdlxtv upgraded to Squeeze * live filesystem booting now working : D !!!!!!! (root filesystem must be in .rootFS to pivot) * disabled online update procedure * bash-4.0-4 included * sshfs-2.2-1 included * unionfs-0.23.hg.20090611-1 included Σε ευχαριστώ κατέβασα το επίσημο και αυτό θα βάλω προς το παρόν.Βασικά δεν είχα καποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μόνο με την ταινία The.Hurt.Locker.2008.720p.BluRay.DTS.x264-HDxT όπου μου έκανε ανα 2-3 λεπτά μικροκολήματα και γι'αυτό ψαχτηκα.Πίστευω μετά την αναβάθμηση να είναι όλα ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα