Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια βοήθεια παιδιά μόλις αγόρασα κι εγώ το μηχάνημα αλλά οι ελληνικοί υπότιτλοι έχουν πρόβλημα μπορεί κάποιος να μου πεί τι να κάνω;

Δημοσ.
Μια βοήθεια παιδιά μόλις αγόρασα κι εγώ το μηχάνημα αλλά οι ελληνικοί υπότιτλοι έχουν πρόβλημα μπορεί κάποιος να μου πεί τι να κάνω;

Καλησπερα και απο εμενα.. και καλη χρονια παιδια!

Φιλε μου πρωτα απ' ολα οι υποτιτλοι να εχουν το ιδιο ονομα με την ταινια, να ειναι στον ιδιο φακελο με την ταινια και τελος θα πας στις ρυθμισεις του WD Tv Live και θα επιλεξεις καπου στις ρυθμισεις ( δεν θυμαμαι ακριβως να σου πω ψαξτο λιγο) Greek Iso ή Greek 12345 . νομιζω στις ρυθμισεις υποτιτλων πρεπει να ειναι αυτο. Εγω βασικα Greek Iso εχω επιλεξει και δεν εχω παρατηρησει κανενα προβλημα σε υποτιτλους μεχρι ωρας παρα μονο οταν πχ ειναι κεφαλαιο γραμμα τονισμενο το τρωει ...πχ στο γραμμα " Ό " απο την λεξη Όχι θα το βγαλει στον υποτιτλο" 'χι " . Οκ εμενα δεν με ενοχλει παντως αυτο...

Δημοσ.
Καλησπερα και απο εμενα.. και καλη χρονια παιδια!

Φιλε μου πρωτα απ' ολα οι υποτιτλοι να εχουν το ιδιο ονομα με την ταινια, να ειναι στον ιδιο φακελο με την ταινια και τελος θα πας στις ρυθμισεις του WD Tv Live και θα επιλεξεις καπου στις ρυθμισεις ( δεν θυμαμαι ακριβως να σου πω ψαξτο λιγο) Greek Iso ή Greek 12345 . νομιζω στις ρυθμισεις υποτιτλων πρεπει να ειναι αυτο. Εγω βασικα Greek Iso εχω επιλεξει και δεν εχω παρατηρησει κανενα προβλημα σε υποτιτλους μεχρι ωρας παρα μονο οταν πχ ειναι κεφαλαιο γραμμα τονισμενο το τρωει ...πχ στο γραμμα " Ό " απο την λεξη Όχι θα το βγαλει στον υποτιτλο" 'χι " . Οκ εμενα δεν με ενοχλει παντως αυτο...

Thanks φίλε το δοκίμασα και είναι όλα καλά. Εγώ έβαλα το windows 12345 (νομίζω πως το λένε) το μόνο κακό είναι ότι δίνει την δική του μορφοποίηση αλλά ενταξει δεν είναι και τίποτα το τραγικό.

Δημοσ.

αγορασα πριν μια εβδομαδα το WD TV Live, το οποιο καλυπτει πληρως τις αναγκες μου σαν player (μαλιστα το ΣΚ το καταευχαριστήθηκα, ειδα 6 HD ταινίες!!!) ...

Κανένα προβλημα με υποτιτλους.

Θα έλεγα οτι ζεσταινεται λιγο, ειδικα τωρα που το εχω ορθιο.

Για την καταναλωση θα το δοκιμασω οταν μπορεσω να το μετρησω με ενα μηχανακι μετρησης καταναλωσης που εχω παρει..

Δημοσ.
Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Και το δεύτερο ισχύει όντως αν βάλεις μια εικόνα με το ίδιο όνομα της ταινίας τότε σου δείχνει την εικόνα στην κάθε ταινία.

Δημοσ.

Έχω μερικές ερωτησούλες αν κανείς ξέρει να μου πεί.

1. Δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει η μορφωποίηση των υπότιτλων ας πούμε σε arial;

2. Έχει κυκλοφορήσει κάποιο firmware πρόσφατα χωρίς προβλήματα μου να αξίζει να το περάσω για να μην καταστρέψω το μηχάνημα;

Δημοσ.
Έχω μερικές ερωτησούλες αν κανείς ξέρει να μου πεί.

1. Δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει η μορφωποίηση των υπότιτλων ας πούμε σε arial;

2. Έχει κυκλοφορήσει κάποιο firmware πρόσφατα χωρίς προβλήματα μου να αξίζει να το περάσω για να μην καταστρέψω το μηχάνημα;

1. Απ'οτι εχω καταλάβει η γραμματοσειρά ειναι hardcoded. Ομως το μέγεθος αλλάζει.

2. Υπάρχει του b-rad, κανει παπάδες (torrent, lightppd, nzbget , wakeonlan, και πολλα ακόμα) ομως εξαρτάται τι ψάχνεις. Εννοειται το περνας με δική σου ευθύνη πάντα! Παντως θα ετοιμάσει καινουργιο update στο 0.3.2, αν δεν βιάζεσαι να πειραματιστείς.

-------------

Για τους υπότιτλους επειδη το εκραξα λιγο το μηχανάκι αρχικά, εχω να πω οτι σε 1080p ματροσκα και δικους μου εξωτερικους ASS, τους βγαζει μια χαρα μεγάλους (40αρι) και κατω κατω στο καδρο. Ετσι μάλιστα.. Στα παλια divx με .srt μου τα χαλαει λιγο αλλα ψιλοχεσ..... εδω που τα λέμε. Σε λιγο καιρο θα πάμε σε 720p default, μονο τα ελληνικά tvrip θα διατηρήσουν την τραγική τους μοίρα.. Για ποιότητα video HD δεν το συζηταμε, πεταει το wdlive! :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους...

Προσπαθω διχως επιτυχια να κανω share μερικους folders απο τον σκληρο μου δισκο(εννοω οχι τον σκληρο που βρισκοντε τα windows) αλλα τα Vista δεν το κανουν.

Π.χ παω σε ενα folder δεξι κλικ πανω του-->ιδιοτητες-->κοινη χρηση...βαζω τις επιλογες που πρεπει και οταν παταω την επιλογη "Κοινη χρηση" μου βγαζει μηνυμα "Δεν ηταν δυνατη η κοινη χρηση του φακελου σας"

Τα Vista που εχω ειναι τα Home Premium,τρεχω τον PC σαν Administrator,η κοινη χρηση και οι λοιπες επιλογες ειναι ενεργοποιημενα απο το Κεντρο Δικτυου & Κοινης Χρησης....

Ετσι λογω αυτου του προβληματος απο το WD TV Live δεν μου εμφανιζει καμια επιλογη απο το "network shares"

To μονο που καταφερα να κανω ειναι share μεσω του Media Player προσθετοντας τους φακελους που θελω στην βιβλιοθηκη του...

Ξεχασα να πω πως το WDTV Live το εχω ασυρματα συνδεδεμενο με το router μου...

Το θεμα ειναι οτι δεν με ενδιαφερει να κανω streaming βιντεο ή να βλεπω φωτος να ακουω μουσικη....

Μονο η μεταφορα αρχειων με ενδιαφερει απο το PC μου προς το WDTV Live και αυτο δεν το εχω καταφερει οσο και να εψαξα οσο και αν δοκιμασα...

Παρακαλω οποιος ξερει ας βοηθησει!!! :cry:

Επεξ/σία από Camel4
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ Pigeon για τις απαντήσεις σου :) αν δεν είναι επίσημο το firmware δεν πειραματίζομαι.

Προκύπτουν όμως συνέχεια προβλήματα και θα ήθελα και πάλι λίγη βοήθεια γιατί πελάγωσα.

1. Όταν ξεκινάω να παίξω μια ταινία mkv π.χ. το Final Destination 4 720p 4.6GB (έχω προσπαθήσει και με 8GB ταινία τα ίδια κάνει) στα πρώτα 2 λεπτά αρχίζει και κρασάρει όλη η ταινία για μισό λεπτό και αυτό συνεχίζεται συνέχεια. Αυτό παιδιά όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα με σώσει γιατί αρχίζω απο τώρα να κλαίω τα λεφτά μου :cry:

2. Όταν η ανάλυση της ταινίας είναι 4:3 και Ζουμάρω την εικόνα για να καλύψει την οθόνη (όχι τελείως βέβαια γιατί θολώνει πολύ). Και το πρόβλημα που βγάζει είναι με τους υπότιτλους πάλι. Δηλαδή αν είναι ενσωματωμένοι, χάνονται και αν είναι εξωτερικοί φαίνεται ίσα ίσα η μία απο τις 2 γραμμές. Κι εδώ πάλι πρόβλημα....:fear:

3. Ερώτηση: Υπάρχει περιορισμός στο πόσους υποφακέλους μπορούμε να βάλουμε σε έναν φάκελο; γιατί έκανα 26 υποφακέλους σε έναν φάκελο και μου βγάζει μόνο τους 10 (αν και τώρα μόλις που το σκέφτομαι μπορεί να φταίει ότι επειδή δεν έχω βάλει κάποιο αρχείο μέσα, μπορεί να μην τους δείχνει απλά γιατί είναι άδειοι.)

Δημοσ.

Φίλε όλα αυτά που λες εγώ που εχω το ίδιο μηχάνημα δεν τα εχω συναντήσει.

Έχεις το επίσημο firmware 1.01.11?

Αν όχι για πέρνα το μπορεί να αλλάξουν πολλά αν δεν αλλάξουν θα σου πρότεινα να το πας πίσω γιατί μάλλον σου έτυχε ελαττωματικό μηχάνημα.

Δημοσ.

+1 σ'αυτο που σου λεει Just_Gamer, δεν υπάρχει περίπτωση και μάλιστα σε 720p. Εδω του εχω βάλει τα γνωστά "πουλιά" σε 1080p και προβληματικό encoding και δεν σκαλώνει. Εχω παιξει 5-6 ταινιες 1080p και καμια 10αρια 720p απολυτως smooth χωρις σπασιματα. Μια ιδεα ριχνω, μηπως παιζει κατι με το συγκεκριμένο καλωδιο hdmi; Δοκιμασε και το composite αν δεν εχεις spare καλωδιο.

Για βιντεο σε κάδρο 4:3 καλυτερα να κοιταξεις τις ρυθμίσεις της TV να ανοιγει αυτόματα σε 16:9. Πχ στη Samsung εχει ενα auto-wide, στη Sony εχει SmartWide και στην Toshiba το superlive. Αν κανεις zoom θα χασεις υπότιτλους ειναι φυσικο.. Για τους φακέλους που ρωτάς δεν ξέρω, νομιζω πως δεν υφισταται τετοιος περιορισμός παντως.

Δημοσ.
Φίλε όλα αυτά που λες εγώ που εχω το ίδιο μηχάνημα δεν τα εχω συναντήσει.

Έχεις το επίσημο firmware 1.01.11?

Αν όχι για πέρνα το μπορεί να αλλάξουν πολλά αν δεν αλλάξουν θα σου πρότεινα να το πας πίσω γιατί μάλλον σου έτυχε ελαττωματικό μηχάνημα.

Ώχ φίλε μου μην μου λές τέτοια ότι είναι ελατωματικό 2 ημερων μηχάνημα:cry:

Όταν έπαιζα avi ή mkv μικρότερου μεγέθους π.χ. 400mb όλα είναι καλά στις μεγάλες ταινίες έχω πρόβλημα και επίσης και με τους υπότιλους που χάνονται στις περιπτώσεις που είπα.

Το firmware δεν ξέρω ποιο έχω δεν ασχολήθηκα καθόλου αλλά μόλις κατέβασα στον σκληρό μου το 1.03.01 επίσημα απο την western digital αλλά πώς να το περάσω;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:09 ----------

+1 σ'αυτο που σου λεει Just_Gamer, δεν υπάρχει περίπτωση και μάλιστα σε 720p. Εδω του εχω βάλει τα γνωστά "πουλιά" σε 1080p και προβληματικό encoding και δεν σκαλώνει. Εχω παιξει 5-6 ταινιες 1080p και καμια 10αρια 720p απολυτως smooth χωρις σπασιματα. Μια ιδεα ριχνω, μηπως παιζει κατι με το συγκεκριμένο καλωδιο hdmi; Δοκιμασε και το composite αν δεν εχεις spare καλωδιο.

Για βιντεο σε κάδρο 4:3 καλυτερα να κοιταξεις τις ρυθμίσεις της TV να ανοιγει αυτόματα σε 16:9. Πχ στη Samsung εχει ενα auto-wide, στη Sony εχει SmartWide και στην Toshiba το superlive. Αν κανεις zoom θα χασεις υπότιτλους ειναι φυσικο.. Για τους φακέλους που ρωτάς δεν ξέρω, νομιζω πως δεν υφισταται τετοιος περιορισμός παντως.

Θα ακολουθήσω ευλαβικά τις σημβουλές σου τώρα και θα σου πώ.

Έχω Hdmi σύνδεση σε samsung tv

Δημοσ.
Ώχ φίλε μου μην μου λές τέτοια ότι είναι ελατωματικό 2 ημερων μηχάνημα:cry: Όταν έπαιζα avi ή mkv μικρότερου μεγέθους π.χ. 400mb όλα είναι καλά στις μεγάλες ταινίες έχω πρόβλημα και επίσης και με τους υπότιλους που χάνονται στις περιπτώσεις που είπα.

Να υποθέσω τοτε οτι μαλλον θελει defrag ο δισκος; :rolleyes:

Το firmware δεν ξέρω ποιο έχω δεν ασχολήθηκα καθόλου αλλά μόλις κατέβασα στον σκληρό μου το 1.03.01 επίσημα απο την western digital αλλά πώς να το περάσω;

Βρεεεεε χασάπη!! :-D Αυτο ειναι για το WDTV το παλιο!

Το live δεν εχεις; Εκδοση 1.01.11 - Κοιτα εδω. ;)

Δημοσ.
Να υποθέσω τοτε οτι μαλλον θελει defrag ο δισκος; :rolleyes:

Του κουτιού είναι και τούτος αμ τί τσιγκουνιές θα κάνουμε;:-)

Βρεεεεε χασάπη!! :-D Αυτο ειναι για το WDTV το παλιο!

Το live δεν εχεις; Εκδοση 1.01.11 - Κοιτα εδω. ;)

:lol: χαχα δεν το είχα δεί πω πω τί θα πάθαινα.

Το wd tv Hd media player πήρα όχι το live γιατί δεν μου χρειάζεται το internet streaming.

Έκανα αυτό που είπες άλλαξα Hdmi καλώδιο αλλά τα ίδια μετά απο λίγο το video κρασάρει στα 720p.

Να προσπαθήσω να περάσω κάποιο καινούριο firmware?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...