Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 pigeon πιο slow motion δεν μπορούσες να το κάνεις, ποοοοοοοοοοοοοο thnx for the info btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 :-D Εβαλα annotations για να περνάει η ωρα Ειμαι newbie στη σκηνοθεσία, κρατούσα κάμερα και φακό μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vidiart Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδιά ψυχραιμία. Τσακωθήτε κάπου αλλού παρακαλώ, αν και από τον τσακωμό σας προκύπτουν πληροφορίες σημαντικές για το μηχανάκι του διαβόλου. Αντί λοιπόν να τσακωνόμαστε όλοι μαζί γιά ποιός τα παίρνει και που τα πάει, γράφτε τα στο φόρουμ με την ελπίδα ότι κάποιος που ξέρει αγγλικά θα τα μεταφέρει στη W.D για το επόμενο λογισμικό. Επειδή λοιπόν πολλούς από μας της πρώτης γενιάς, μας ενδιαφέρουν λύσεις και όχι συγκρίσεις, πάμε μαζί. 1. Τροφοδοσία δίσκου ανοικτή στην αναμονή ακόμα και μετα την εξαγωγή 2. Θερμοκρασία υψηλή ακόμα και στην αναμονή 3. Αργό μπρος πίσω ψάξιμο 4. Πρόβλημα με διαφορετικες μορφές ήχου 5. Οχι προεπισκόπηση στις φωτογραφίες και τα αρχεία κινούμενης εικόνας.( όπως έχουν τα νέα προιόντα.) 6. Ακόμη μεγαλύτερος υπότιτλος και με χρώμα δεν θα χάλαγε κανένα. Αυτά τα ολίγα θυμάμαι όχι ότι αν παραμείνουν θα χάσει η βενετιά βελόνι, κανα δίσκο μόνο να μη χάσει, αντε και λίγο πράσινη φιλοσοφία δεν βλάπτει. ΥΓ Όπως είπα δεν ξέρω αγγλικά. Και δεν θέλω και να μάθω μέσα από δώ. Συγγνώμη αν σε δυσκόλεψα ThReSh αλλα καλό θάτανε να απαντά κανείς στην ουσία και όχι αλλα αντ άλλα. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2010 από vidiart ελεος με τα engreek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) έλεος με τα engreek... edit: πρέπει να ξέρεις αγγλικά για να γράψεις το DTS με αγγλικούς χαρακτήρες αντί να το γράφεις με ελληνικούς, δεν καταλαβαίνεις ότι ξεσκίζει την αναζήτηση του forum? δεν είπα να γράψεις αναλυτικά τα αρχίκα... Τι να απαντήσω στην ουσία, δεν ρώτησες κάτι, παρατηρήσεις/σχόλια έκανες... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2010 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 για καποιον που δεν καιγεται οτι μπορει να βλεπει youtube βιντεο και βλεπει κυριος 720p ταινιες, λετε να μεινω στο απλο wd media player? Θα δωσο το δικο μου σε ενα γνωστο και μετα η θα ξαναπαρω το ιδιο η το live, μηπως αυτη την στιγμη ειναι λιγοτερο προβληματικο το απλο το 1το μοντελο (αφου εχει βγει και φιρμγουερ για σωστους υποτιτλους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tacuma Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 ..και σε εμένα δεν αναγνωριζει ολους τους ελληνικούς υποτιτλους. Καποια srt αρχεια μου τα εμφανιζει αλαμπουρνεζικα στην οθονη ενώ άλλα τα εμφανιζει κανονικότατα. Με βαση αυτα που εχω διαβασει στο συγκεκριμενο τοπικ, υποτιθεται ηταν λυμενο το προβλημα των ελληνικων υποτιτλων στο live. Ομως σε εμενα και στο παιδι που ποσταρε πιο πανω δεν τους εμφανιζει. Δεν θελω να κανω το υπάρχων update της wd για να μην εχω κανα προβλημα. Μηπως μονο τους ελληνικους .srt δεν δεχεται? Ενω αν ειναι σε αλλη μορφη τους δεχεται? Ακομα και ενσωματομένους ελληνικους δεν μου τους εμφανιζει εμένα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Με βαση αυτα που εχω διαβασει στο συγκεκριμενο τοπικ, υποτιθεται ηταν λυμενο το προβλημα των ελληνικων υποτιτλων στο live.Ομως σε εμενα και στο παιδι που ποσταρε πιο πανω δεν τους εμφανιζει. Δεν θελω να κανω το υπάρχων update της wd για να μην εχω κανα προβλημα. Μηπως μονο τους ελληνικους .srt δεν δεχεται? Ενω αν ειναι σε αλλη μορφη τους δεχεται? Ακομα και ενσωματομένους ελληνικους δεν μου τους εμφανιζει εμένα πάντως. To 1.01.11 firmware δεν εχει πρόβλημα (δες changelist), το 1.0.12 εχει μεσω inet update και σε κάποιους μεσω usb stick. Αυτη τη στιγμή δεν υπάρχει online αρα δυσκολα να κάνεις λάθος. Προτείνω update 1.01.11 μεσω usb stick. Νομιζω οτι το πρόβλημα με τους ελληνικούς αν εχεις επιλέξει σωστά το codepage, ειναι με αυτο καθαυτο το αρχειο .srt, δηλαδη αν το μετατρέψεις σε SMI ή το ανοιξεις και το ξανασωσεις σε .srt μαλλον φτιάχνει. Σε βιντεο με ενσωματωμένους σιγουρα κανεις κάποιο λάθος! Αν ειναι encoded πανω στην ταινια δεν παιζει τετοια περίπτωση. Στην περιπτωση που το αρχειο ειναι divx container (με επιλέξιμους υπότιτλους), πατα [option] και απο toolbar οι υπότιτλοι ειναι το πρώτο αριστερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tacuma Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Νομιζω οτι το πρόβλημα με τους ελληνικούς αν εχεις επιλέξει σωστά το codepage, ειναι με αυτο καθαυτο το αρχειο .srt, δηλαδη αν το μετατρέψεις σε SMI ή το ανοιξεις και το ξανασωσεις σε .srt μαλλον φτιάχνει. Σε βιντεο με ενσωματωμένους σιγουρα κανεις κάποιο λάθος! Αν ειναι encoded πανω στην ταινια δεν παιζει τετοια περίπτωση. Στην περιπτωση που το αρχειο ειναι divx container (με επιλέξιμους υπότιτλους), πατα [option] και απο toolbar οι υπότιτλοι ειναι το πρώτο αριστερα. Σε ταινια BRrip με ενσωματομενους και αγγλικους και ελληνικους (οι οποιοι ειναι επιλεξιμοι εννοειται) τους εμφανιζει αλαμπουρνεζικα παλι μονο τους ελληνικους. Αυτο εννοουσα. Για το smi που λες θα το κοιταξω τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Σε ταινια BRrip με ενσωματομενους και αγγλικους και ελληνικους (οι οποιοι ειναι επιλεξιμοι εννοειται) τους εμφανιζει αλαμπουρνεζικα παλι μονο τους ελληνικους. Αυτο εννοουσα.Για το smi που λες θα το κοιταξω τωρα. Για δες το "Additional encoding support" στο system settings, εχει 2 επιλογες greek. Αλλη ιδεα, βγάλε τους υπότιτλους σε εξωτερικό αρχειο με το MKVEXtractGUI . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tacuma Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 ok δουλεψαν, πηγα στο "Additional encoding support" και εβαλα την αλλη επιλογη. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
appleuser Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 τι θα γινει με το νεο fw ?τοσος καιρος παει απο τοτε που ηταν στον "αερα" και χαλασε τοσες συσκευες και ακομη να το διορθωσουν και να το αναιβασουν παλι? πρεπει να μπει επιλογη για να ζηταει κωδικο για να βλεπει καποιος τον σκληρο πανω στο δικτυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 ξερετε πως μπορω να περασω τα εξωφυλα απο τις ταινιες για να τα εμφανιζει στο μενου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 ξερετε πως μπορω να περασω τα εξωφυλα απο τις ταινιες για να τα εμφανιζει στο μενου? Αν τις ταινίες τις βάζεις μια μια ξεχωριστά σε φάκελο, τότε βάλε το εξώφυλλο στον ίδιο φάκελο με την ταινία και ονόμασέ το folder.jpg. Κάτι άλλο που διάβασα (αλλά δεν έχω δοκιμάσει), είναι ότι μπορείς να δώσεις στο εξώφυλλο τον ίδιο τίτλο με το αρχείο της ταινίας, έτσι ώστε το ίδιο το αρχείο να δείχνει το εξώφυλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Αν τις ταινίες τις βάζεις μια μια ξεχωριστά σε φάκελο, τότε βάλε το εξώφυλλο στον ίδιο φάκελο με την ταινία και ονόμασέ το folder.jpg.Κάτι άλλο που διάβασα (αλλά δεν έχω δοκιμάσει), είναι ότι μπορείς να δώσεις στο εξώφυλλο τον ίδιο τίτλο με το αρχείο της ταινίας, έτσι ώστε το ίδιο το αρχείο να δείχνει το εξώφυλλο. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Το έχει δοκιμάσει κανείς; Το πρώτο ναι, έτσι έχω οργανώσει τις ταινίες στο δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα