Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αυτά τα κοιτάς πριν πάρεις το οποιοδηποτε μηχάνημα είτε με το να δεις reviews & texhnical specifications του μηχανήματος είτε να ρωτήσεις άτομα που το έχουν γενικότερα πριν κάνεις κάποια αγορά το ψάχνεις δεν πας και αγοράζεις κάτι με κλειστά τα μάτια. Οπότε δεν σου φταίει κανείς που δεν το έψαξες πριν το αγοράσεις ή αν το έψαξες δεν το έψαξες αρκετά ώστε να μάθεις όλα αυτά που ήθελες για το wd tv live. Οπότε στη τελική εσύ φταις για την αγορά ενός μηχανήματος που δεν σ' αρέσει κανείς άλλος οπότε μην λες να σου δώσουν οι άλλοι τα λεφτά που χάλασες για το μηχάνημα.

Just-Gamer μπορεις επιτέλους να καταλάβεις οτι ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ για το τι εκανα και τι πρεπει να κάνω στο μέλλον; Πολυ κακως συζητάς συνέχεια αν επρεπε η οχι να αγοράσω το μηχάνημα! Δεν ξεκίνησα καμια συζήτηση αν μου κανει εμένα προσωπικα η συγκεκριμένη συσκευη κι αν πρεπει να την επιστρέψω. Εν τελει, σεβαστη η αποψη σου αλλα καταντάει προκληση η τοση επιθετικότητα σε κάποιον που εχει τον ιδιο στοχο με σενα, να χρησιμοποιήσει τη συσκευή του οσο καλυτερα γινεται.

Επιτελους κατανοήστε, δεν ειναι προσωπική αντιπαράθεση! Εγραψα τα θετικά και τα αρνητικά ετσι οπως τα βλεπω εγω , οπως εχω το δικαίωμα. Εσυ γράφεις τα δικά σου απο κάτω και τελείωσε, δεν σε εβαλε κανεις δικηγόρο ή κριτή ή θεο να επιτρέπεις και να απαγορεύεις, κυριως με τον αυθάδη τρόπο που το κάνεις. Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείς δεν αφορουν τις ενστασεις μου σε τεχνικά θεματα αλλα σε προσωπικά γούστα και τις επιλογές μου. Δεν σου πέφτει λόγος, το ξαναλεω. Stay in topic please. Αν θελεις ομως να συνεχίσεις να παιζεις μπαλα εκτος γηπέδου, μπορεις να μου στείλεις τα 130ε που πληρωσα (εδω κολλάει, κατάλαβες; ) και να ανέχομαι το γλύψιμο της συσκευής οσο εσυ θέλεις. Μάλιστα, θα σιγοντάρω κιολας.. :P

Οσο για τα specifications -για να ειμαι εντος θεματος- φυσικα δεν αναφέρεται πουθενά οτι καιει 9w στο standby, ουτε οτι βγάζει παραμορφωμενο ηχο απο AC3 σε analog, ουτε οτι κανει αρκετό smoothing την εικόνα, ουτε τα υπόλοιπα μικρο-προβλήματα. Επειδη λοιπον πολλοι στην Ελλαδα δεν διαβάζουν τα specifications και ανήκω στους λίγους που διαβάζουν εντατικα τα ξενα fora πριν την αγορά συσκευής, γι'αυτο εγραψα αυτα τα αρνητικά που διαπίστωσα , ασχετα αν την αγόρασα εν γνώση μου ή ρισκάροντας.

Τελος κατι φιλικο just-gamer, δεν εχεις διοριστεί ανεπίσημος moderator του θεματος κι απ'οτι καταλαβαίνω δεν πληρώνεσαι για να διαφημίζεις το wdlive ουτε εχεις ποσοστο απο τις πωλήσεις. Οποτε παψε να υποστηρίζεις με τόση θερμη το "κύρος" μιας συσκευής , ειναι το λιγότερο γελοίο.

Επεξ/σία από pigeon
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει μάγκες της τεχνολογίας και μη, τελειώνετε με το παραμύθι γιά τον πιό καλό και πιό κακό λύκο και πάμε παρακάτω. Πληρώνουμε υπερτιμημένα, αυτό είναι σίγουρο, αλλά τουλάχιστον έχουμε επιλογή, γιατί ότι μηχανάκι πήρε ο καθένας μας μόνος του το πήρε δεν τον τράβηξε κανένας από τη μύτη. Ο Γάλλος αύριο κλείνει το Ιντερνετ σ΄όποιον κατεβάζει απο το διαδίκτυο η δικία μας φορθνετ θέλει να ελέγχει τί θα κατεβάζουμε και εμείς μαλώνουμε για μακακίες. Μήπως είμαστε σε λάθος δρόμο; Παρεμπιπτόντως πρόκειται να διορθώσει κάτι με φίρμγουερ στο γκενερέσιον 1 η μαμα W.D ή κάποιος άλλος;

Δημοσ.
Καλή χρονιά παιδιά!Πήρα και γω το μηχανηματάκι προχτες αλλα δεν παιζει υποτιτλους σε πολλα αρχεια παρολο που τα εχω σε ενα φακελο και με το ιδιο ονομα γιατι γινεται αυτό?Να επισημανω οτι σε μερικές ταινίες ομως τους αναγνωριζει κανονικά ενώ σε αλλες οχι.

..και σε εμένα δεν αναγνωριζει ολους τους ελληνικούς υποτιτλους.

Καποια srt αρχεια μου τα εμφανιζει αλαμπουρνεζικα στην οθονη ενώ άλλα τα εμφανιζει κανονικότατα.

Δημοσ.
Απο κι κ περα οι υποτιτλοι θα εχουν συγκεκριμενο μεγεθος κ θα ειναι λιγο πιο ψηλα απο τι εχεις συνηθισει.

Mετετρεψε τους .srt υποτιτλους σε smi.Aν χρησιμοποιεις το subtitle workshop κανε save as : sami captioning.

Δημοσ.
Just-Gamer μπορεις επιτέλους να καταλάβεις οτι ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ για το τι εκανα και τι πρεπει να κάνω στο μέλλον; Πολυ κακως συζητάς συνέχεια αν επρεπε η οχι να αγοράσω το μηχάνημα! Δεν ξεκίνησα καμια συζήτηση αν μου κανει εμένα προσωπικα η συγκεκριμένη συσκευη κι αν πρεπει να την επιστρέψω. Εν τελει, σεβαστη η αποψη σου αλλα καταντάει προκληση η τοση επιθετικότητα σε κάποιον που εχει τον ιδιο στοχο με σενα, να χρησιμοποιήσει τη συσκευή του οσο καλυτερα γινεται.

Επιτελους κατανοήστε, δεν ειναι προσωπική αντιπαράθεση! Εγραψα τα θετικά και τα αρνητικά ετσι οπως τα βλεπω εγω , οπως εχω το δικαίωμα. Εσυ γράφεις τα δικά σου απο κάτω και τελείωσε, δεν σε εβαλε κανεις δικηγόρο ή κριτή ή θεο να επιτρέπεις και να απαγορεύεις, κυριως με τον αυθάδη τρόπο που το κάνεις. Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείς δεν αφορουν τις ενστασεις μου σε τεχνικά θεματα αλλα σε προσωπικά γούστα και τις επιλογές μου. Δεν σου πέφτει λόγος, το ξαναλεω. Stay in topic please. Αν θελεις ομως να συνεχίσεις να παιζεις μπαλα εκτος γηπέδου, μπορεις να μου στείλεις τα 130ε που πληρωσα (εδω κολλάει, κατάλαβες; ) και να ανέχομαι το γλύψιμο της συσκευής οσο εσυ θέλεις. Μάλιστα, θα σιγοντάρω κιολας.. :P

Οσο για τα specifications -για να ειμαι εντος θεματος- φυσικα δεν αναφέρεται πουθενά οτι καιει 9w στο standby, ουτε οτι βγάζει παραμορφωμενο ηχο απο AC3 σε analog, ουτε οτι κανει αρκετό smoothing την εικόνα, ουτε τα υπόλοιπα μικρο-προβλήματα. Επειδη λοιπον πολλοι στην Ελλαδα δεν διαβάζουν τα specifications και ανήκω στους λίγους που διαβάζουν εντατικα τα ξενα fora πριν την αγορά συσκευής, γι'αυτο εγραψα αυτα τα αρνητικά που διαπίστωσα , ασχετα αν την αγόρασα εν γνώση μου ή ρισκάροντας.

Τελος κατι φιλικο just-gamer, δεν εχεις διοριστεί ανεπίσημος moderator του θεματος κι απ'οτι καταλαβαίνω δεν πληρώνεσαι για να διαφημίζεις το wdlive ουτε εχεις ποσοστο απο τις πωλήσεις. Οποτε παψε να υποστηρίζεις με τόση θερμη το "κύρος" μιας συσκευής , ειναι το λιγότερο γελοίο.

Έκρινα τα γούστα σου όπως εσύ κρίνεις τα δικά μας και δεν μιλάω με περισσότερο προκλητικό τόνο απ' ότι εσύ σε εμάς.

Παρακάτω δίνω μια ιδέα(Έχω τονίσει) για το τι εννοώ ότι κι εσύ μίλησες προκλητικά απέναντι σε μερικούς(Συμπεριλαμβανομένου κι εμένα) οπότε έδωσες το δικαίωμα να σου απαντήσουμε και σε αυτόν τον τόνο.

Epic Fail η απάντησή σου! Δεν ειμαι νιούμπης κι απο την αλλη βαριέμαι να μπω σε troll party πρωτοχρονιάτικα.. Δεν εχω μετοχές στην WD, οσα εγραψα ειναι ειλικρινή και ελάχιστα μπροστά στα υπόλοιπα προβλήματα κατασκευής που εχει πχ. τα smoothing filters στον scaler σε non-hd video, στο clipping του ηχου σε δυνατά 5.1 κανάλια, στην ελλειψη goto στο video play κτλ. :-(

@all: θα περάσω αργοτερα το firm του b.rad να παίξω λιγο, αλλα προς το παρον η 0.3.2 εχει ενα ψιλοbug με τα usb. Εχω παντως την εντύπωση απ'αυτα που διάβασα εξω οτι το μηχάνημα στερείται hardware δυνατοτήτων (οχι το sigma chip, σαν γενικότερη υλοποίηση) που δεν λύνονται με firmware updates οποτε απευθύνεται σε entry level χρήστες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:04 ----------

το πουλάνε εδω , 9 λίρες (+ταχυδρομικά) αλλα ειναι out of stock :-( Γιατι δεν παιρνεις τηλ στα Μακ. Περ. μηπως εχουν αυτοι; Παντως αν δεν εχει χαλάσει μπορεις να πάρεις ενα Universal με εκμάθηση και να το προγραμματίσεις. Αλλιως, το logitech harmony το υποστηρίζει αλλα κοστίζει οσο το wdlive καινουργιο ::P

Live your myth in Greece.. Αντε γεια!

Καλα κάνουν τα μαγαζιά και τα βαζουν ολα 30%-50% πάνω, με τέτοιους Λαμπιρίζοντες πελάτες μηδενικής τεχνικής αλλα και γενικής παιδείας και ακομα μηδενικότερης αντίληψης και σοβαρότητας. Ολα με φιλτρο τη θεωρία του φραπέ και του ξυσίματος..

Ειλικρινα, με συγχωρείτε που σας χάλασα τη νιρβάνα σας, συνεχίστε να ζειτε σαν βασιλιάδες στο χωριουδάκι του μυαλού σας.

Ειπε ο ultimate-vs-topic-over.1000.posts.in.vs.topics-constant-flamer. :P

Ξερετε, υπάρχουν και αλλοι (πιο φυσιολογικοι) χρηστες που εκτιμουν οσες απλες παρατηρήσεις εκανα για την συσκευή, ασχετα αν τις συμμερίζονται. Το ζητούμενο ειναι να καταγράφονται ολες οι απόψεις, να υπάρχει προβληματισμός και εν τελει οποιος επιλέξει τη συσκευή αυτη η κάποια αλλη να εχει επίγνωση της αγοράς που κανει και να μείνει ευχαριστημένος. :-D

Δυστυχως το topic ειναι γεμάτο fanboys χωρις επιχειρήματα και ειναι δυσκολο να διατυπώσεις αρνητική αποψη και για τα αυτονόητα.. :mad:

Και για να τελειώνουμε ο κάθε ένας έχει την άποψη του δεκτή ή όχι στον κάθε ένα δεν παύει να έχει την άποψη του και να την υποστηρίζει με τα όποια επιχειρήματα πιστεύει αυτός.

Εγω από τη μεριά μου θέλω να κλείσω το θέμα εδώ και θα προσπαθήσω να μην απαντήσω σε οποιαδηποτε άλλη ερώτηση - επικριτικό σχόλιο κ.τ.λ.

Δημοσ.

Συγνώμη just gamer αλλά νομίζω ότι το έχεις παρατραβίξει και νομίζω ότι κακώς συνεχίζεις αυτόν τον διάλογο διαφωνίας.Αφού βλέπεις ότι εμφανίζει ως τιτανοτεράστιο πρόβλημα τα λαμπάκια τί θες και απαντάς αυτό τα λέει όλα

Δημοσ.

Παιδια, το Live εχει καταναλωση ΜΗΔΕΝ ΒΑΤΤ στο standby.

Το μετρησα με ειδικο οργανο μετρησης καταναλωσης.

6,3 ΒΑΤΤ εχει οταν ειναι ανοικτο χωρις δισκο πανω, και 9 ΒΑΤΤ οταν παιζει 1080p mkv απο ενα δισκο passport που εχω.

Μη γραφετε οτι ναναι...

Δημοσ.
Συγνώμη just gamer αλλά νομίζω ότι το έχεις παρατραβίξει και νομίζω ότι κακώς συνεχίζεις αυτόν τον διάλογο διαφωνίας.Αφού βλέπεις ότι εμφανίζει ως τιτανοτεράστιο πρόβλημα τα λαμπάκια τί θες και απαντάς αυτό τα λέει όλα

Αν κατάλαβα καλά μου λες για ποιο λόγο του κάθομαι και του απαντάω σωστά?

Αν είδες στο τελευταίο μου ποστ το λήγω και λέω ότι θα προσπαθήσω να μην το συνεχίσω το όλο σκηνικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζω το θέατρο του παραλόγου. Κατι σαν το διαδικτυακο κους κους...

Δηλαδη τώρα καλούμαι να απαντήσω:

α) σε ενα χρήστη που εχει 1200 μηνυματα μονο σε 2 topics, το ενα αυτο και το αλλο ενα ps3-vs-xbox. Που ξεκίνησε ενα αναίτιο flame επειδη μου απάντησε προκλητικά:

Τα settings - options του μηχανήματος δοκίμασες να τα δεις καθόλου? Και στο λέω αυτό γιατί για να λες ότι οι υπότιτλοι είναι μικροί και λεπτοί τότε κάνει μπαμ ότι δεν έχεις κοιτάξει καθόλου τα settings του μηχανήματος πριν το θάψει γιατι αν τα κοίταγες - εψαχνες λίγο περισσότερο θα έβλεπες ότι εχει να διαλέξεις μέγεθος υπότιτλων και πάχος υπότιτλων και πολλά άλλα που εσύ δεν μπήκες καν στο κόπο να ψάξεις.

β) Σε ενα χρήστη που γράφτηκε προχθες και η πρώτη του κουβέντα ηταν :

Επειδή δεν κατεχω σχεδόν τίποτε από media palyers θα ήθελα τα φώτα σας.Με ενδιαφέρει να πάρω εναν ο οποίος εκτός τα divx να παίζει και τα mkv.δεν έχω home cinema όπότε ο ήχος θα είναι μόνο από την tv(για τα mkv το αναφέρω) και προς το παρόν θα το χρησιμοποιώ με εξωτερικό σκληρό.Ο WD LIVE με καλύπτει???
ROLF και ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ :shock::lol::lol::lol::lol:

γ) και σε ενα χρήστη που γράφτηκε στο forum πρωτοχρονιάτικα για να μου πει "Μη γραφετε οτι ναναι" και οτι το wd tv live καταναλώνει 0watt στο standby (omg !!!!) ενω τα δεδομένα ειναι οτι στο standby ζεσταινεται πολυ, συνεχίζει να ανάβει η οπτικη, δουλευει η ethernet port, καινε ολοι οι κονέκτορες, και το μηχάνημα bootαρει σε 1-2 δευτερόλεπτα -αρα λειτουργει- ενω απο cold-boot θελει 20 δευτερόλεπτα περίπου. Θα το μετρήσω κι εγω λοιπον φιλε και θα σου πω ακριβως, εσυ ετοιμασε 20 ευρω να αγοράσεις καινουργιο μετρητη..

Ε, οχι! Δεν τρελάθηκα ακόμα φιλοι μου. Αν ομως προσπαθήσετε λίγο περισσότερο μπορει να το καταφέρετε. Φωνάχτε και κανενα αλλο να συνδράμει.. :P

Εγω εμμένω στην αποψη μου κι οχι σ'αυτα που ερμηνευετε εσεις για τους λόγους που το κάνετε. Για οποιον σοβαρο και σκεπτόμενο ενδιαφερεται, εδω ειναι η πρώτη μου απάντηση με αρκετό χιουμορ και εδω ειναι η ολοκληρωμένη γνώμη μου για τη συσκευή (μέσα στο spoiler).

Επεξ/σία από pigeon
Δημοσ.
Δηλαδη τώρα καλούμαι να απαντήσω:

α) σε ενα χρήστη που εχει 1200 μηνυματα μονο σε 2 topics, το ενα αυτο και το αλλο ενα ps3-vs-xbox. Που ξεκίνησε ενα αναίτιο flame επειδη μου απάντησε προκλητικά:

Τώρα ποιος σχολιάζει και χαρακτηρίζει τον αλλον?

Θα σου απαντήσω με δικά σου λόγια για το παραπάνω θέμα

Just-Gamer μπορεις επιτέλους να καταλάβεις οτι ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ για το τι εκανα και τι πρεπει να κάνω στο μέλλον;

Όπου just-gamer βάλε το όνομα σου.

Και σαν πολύ δεν το τραβήξαμε.

Ας σφυρίξουμε τι λήξη να τελειώνουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα ποιος σχολιάζει και χαρακτηρίζει τον αλλον?

Θα σου απαντήσω με δικά σου λόγια για το παραπάνω θέμα. Όπου just-gamer βάλε το όνομα σου. Και σαν πολύ δεν το τραβήξαμε. Ας σφυρίξουμε τι λήξη να τελειώνουμε.

Δεν ειπα κατι ψέμματα σ'αυτα που αναφέρεις. Τα γεγονότα εγραψα.

Η αλήθεια ειναι σκληρή κυριως οταν δεν μας συμφέρει..

-----

Εγω συνεχίζω να εμμένω στην αποψη μου κι οχι σ'αυτα που ερμηνευετε εσεις για τους λόγους που το κάνετε. Για οποιον σοβαρο και σκεπτόμενο ενδιαφερεται, εδω ειναι η πρώτη μου απάντηση με αρκετό χιουμορ και εδω ειναι η ολοκληρωμένη γνώμη μου για τη συσκευή (μέσα στο spoiler). Εποικοδομητική συζήτηση δεκτή...

Προσθέτω: Διαβάζω οτι το egreat αργει πολυ να σκανάρει το δίσκο. Το wd live σ'αυτο το θεμα ειναι εντυπωσιακά ταχύτατο, μαλιστα κρατάει (με επιλογη) ενα κρυφο folder στον εξωτερικο δισκο, στο οποιο δημιουργεί ενα κατάλογο με τα αρχεια του δίσκου, τα recent videos κτλ. To αρχειο που φτιάχνει ειναι sqlite και μπορειτε να δείτε τις πληροφορίες που κρατάει, ευκολα, με κάποιο sqlite browser. ;)

Επίσης εχω βρει 2 θέματα για διόρθωση στο firmware: Το πρώτο ειναι οτι οταν παιξεις κάποιο video που εχει ξαναπαίξει, σου ζητάει να συνεχίσει απο εκει που σταμάτησε (resume play), όμως το default κουμπι ειναι το cancel και πολλές φορές απο βιασύνη χάνεις το resume point. Το δευτερο ειναι οτι στο μενου μετακινούμαστε μια με τα βελάκια και μια με το enter/back. Θα επρεπε οταν κανεις navigate στον εξωτερικο να δουλευουν τα δεξια=enter/αριστερα=back οπως σε πολλά dvd players.

Επεξ/σία από pigeon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ το καταλάβαμε ότι επιμένεις στην άποψη σου όπως κι εμείς στη δικιά μας.

Και εμείς την αλήθεια λέμε ότι δηλαδή είσαι "περίεργος - παράξενος".

Δικά σου λόγια:

Δεν ειπα κατι ψέμματα σ'αυτα που αναφέρεις. Τα γεγονότα εγραψα.

Η αλήθεια ειναι σκληρή κυριως οταν δεν μας συμφέρει..

Επίσης εχω βρει 2 θέματα για διόρθωση στο firmware: Το πρώτο ειναι οτι οταν παιξεις κάποιο video που εχει ξαναπαίξει, σου ζητάει να συνεχίσει απο εκει που σταμάτησε (resume play), όμως το default κουμπι ειναι το cancel και πολλές φορές απο βιασύνη χάνεις το resume point. Το δευτερο ειναι οτι στο μενου μετακινούμαστε μια με τα βελάκια και μια με το enter/back. Θα επρεπε οταν κανεις navigate στον εξωτερικο να δουλευουν τα δεξια=enter/αριστερα=back οπως σε πολλά dvd players.

Δεν αμφέβαλα ούτε στιγμή ότι θα έβρισκες κάτι ώστε να κακολογήσεις για ακόμα μια φορά το μηχάνημα.

Πως και δεν σε χαλάει το χρώμα που είναι το κοντρόλ και το μηχάνημα περίεργο. :lol:

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Δεν αμφέβαλα ούτε στιγμή ότι θα έβρισκες κάτι ώστε να κακολογήσεις για ακόμα μια φορά το μηχάνημα.Πως και δεν σε χαλάει το χρώμα που είναι το κοντρόλ και το μηχάνημα περίεργο. :lol:

ROLF και Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!! :lol::lol::lol: Εχει κολλήσει το [Κους κους dialog mode on]..

Φιλε μου λυπάμαι εισαι ερασιτέχνης με το αντικείμενο και εκτίθεσαι συνεχώς. Δες λιγο σε παρακαλω να ανοιξει το μυαλό σου:

WD TV Live Ideas

Εκει που λες εχουν μαζευτει κάτι "περίεργοι" σαν εμενα και πετάνε ιδεες, βρίσκουν μικροπροβλήματα, ψάχνουν βελτιώσεις, για να τα πάρεις εσυ μαζεμένα στο επόμενο firmware update και να κοκορεύεσαι για το μηχάνημα σου. Δεν κάθονται να τσακώνονται στο forum οποιον λεει κατι αρνητικό για το καμάρι τους. Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι τη διαφορά κουλτούρας και επιπέδου, ετσι; :-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιδια, το Live εχει καταναλωση ΜΗΔΕΝ ΒΑΤΤ στο standby. Το μετρησα με ειδικο οργανο μετρησης καταναλωσης. 6,3 ΒΑΤΤ εχει οταν ειναι ανοικτο χωρις δισκο πανω, και 9 ΒΑΤΤ οταν παιζει 1080p mkv απο ενα δισκο passport που εχω. Μη γραφετε οτι ναναι...

Για να δούμε λοιπον, ποιος γράφει "οτι ναναι";

Περιμένω να ζητήσεις συγνώμη για το ψέμα που εγραψες. :-(

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=wwr_T39TT-c[/ame]

ΥΓ1: Το upload ειναι δικό μου.

ΥΓ2: Εγω νιπτω τας πόδας μου. :P

ΥΓ3: Παραδίδω μαθήματα αγγλικής σε fanboys που δεν φτάνουν να διαβάσουν τα ξένα fora και τα κάνουν κρεμαστάρια. Τιμαι λογικαί, ευκολιες πληρωμής.

Επεξ/σία από pigeon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...