Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν νομιζεις οτι εισαι υπερβολικος? Ισως παλι να εισαι πολυ ιδιοτροπος στις απαιτησεις σου γι αυτο και τετοια κριτικη....

1. Ουτε το youtube με ενδιαφερει ουτε η αλλη η Pandora. Εγω το μηχανημα το πηρα για να βλεπω τις ματροσκες, οπως και οι περισσοτεροι. Ισως να εχεις δικιο σε αυτα που λες, αλλα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.

2. Στο θεμα του standby, θα συμφωνησω. Καλυτερα να υπηρχε διακοπτης on/off. Αλλα το ιδιο εχει και η LCD μου, o WD θα με ενοχλησει?

3. Καθαρα θεμα γουστου οι υποτιτλοι, μην το παρουσιαζουμε λες κι εχει προβλημα. Δεν ξερω εαν ειναι θεμα τηλεορασης, αλλα σε 32αρα μου φαινονται μια χαρα, παρ'ολο που χρονια τωρα εβλεπα απο το PC (στην 32αρα παλι).

4. Και παλι ελεος... που το εχεις το μηχανημα δηλαδη, μπροστα στο κεφαλι σου? Εγω κατω απο την TV το εχω (κλασικα οπως πολλοι φανταζομαι) κι ουτε καν με ενοχλησε το ασπρο φωτακι, γιατι για φωτακι προκειται κι οχι για προβολεα.

Παντως ειμαι σιγουρος οτι και στα αλλα (egreat, popcorn) ολο και κατι θα σε ενοχλουσε. :X

Λοιπον πήρα κι εγω το wd tv live προχθες και αρχικά μου φανηκε ωραιο , μικρο, γρηγορο boot και μενου και τα παιζει ολα οσα του εδωσα οχι ομως τον ηχο στα wmv HD (πχ. τα demos απο microsoft). Ομως..

1. το youtube δεν ειναι τοσο γρηγορο στην πλοήγηση, και δεν πηγαινει FF/REW το βιντεο που παίζεις. Το inet radio με αυτη την υλοποίηση (μονο Live365) απλως της πλακας. Οσο για το Pandora, πανηγύρι, μονο για Αμερική. Γενικως παιδικά πράγματα, μου ηρθε αμέσως να στήσω HTPC να ευχαριστηθώ.. Επίσης ειχα παλιο account στο youtube και αναγκάστηκα να φτιάξω καινουργιο γιατι το μηχάνημα εκανε restart! Το εψαξα στο WD Support κι ευτυχως βρηκα ακρη. :-)

2. Ειναι δυνατόν να μην εχει διακόπτη on/off? Εκτος οτι τραβάει 9watt standby, ζεσταίνεται κιολας ενω ειναι κλειστο! Και μιλαμε ζεσταίνεται αρκετα.. Προς το παρον βγαζω το βίσμα τροφοδοσίας μεχρι να φτιάξω καμια πατέντα με προέκταση και διακόπτη.. :mad:

3. ΟΙ υπότιτλοι ειναι μικροί. Επειδη βλέπω συνήθως με αγγλικούς υπότιτλους, δε με νοιάζει γιατι ακουω κιολας. Αλλα σε γερμανική ταινια πχ με ελληνικούς που πέφτει διάβασμα, την πάτησαμε.. Επίσης, εκτος απο μικροί ειναι και λεπτοί, ακόμα και με την επιλογή για το σκουρο περιθώριο. Επρεπε να κρατήσουν την τυπου bold arial που βαζουν ολοι, οι αλλοι κατασκευαστές ειναι χαζοι δηλαδη; :rolleyes:

4 και τελος, η λεπτομέρεια: Βαζεις μάστορα 2 led ασπρα να φωτίζουν το ON και το USB. Βαλε καημένε και ενα φιλμάκι χρωματιστό απο μεσα να σπαει λιγο την ασπρίλα! Βλεπουμε την ταινία μας, τσουπ απο δεξια η ταξιθέτρια με το φακό στα μούτρα ενα πράγμα... Εβαλα ενα postit , ευτυχως περνανε απο πάνω οι υπέρυθρες. :P

Συμπέρασμα: Στις 3 μέρες του εχω κανει 2 πατέντες, μαλλον επρεπε να παρω το egreat ή το popcorn μια και καλη, δε ξερω.. Για ~130 ευρω δεν κανει το μηχάνημα, για κανενα 50αρικο, ναι, ειναι μια χαρα.. :fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν νομιζεις οτι εισαι υπερβολικος? Ισως παλι να εισαι πολυ ιδιοτροπος στις απαιτησεις σου γι αυτο και τετοια κριτικη....

1. Ουτε το youtube με ενδιαφερει ουτε η αλλη η Pandora. Εγω το μηχανημα το πηρα για να βλεπω τις ματροσκες, οπως και οι περισσοτεροι. Ισως να εχεις δικιο σε αυτα που λες, αλλα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.

2. Στο θεμα του standby, θα συμφωνησω. Καλυτερα να υπηρχε διακοπτης on/off. Αλλα το ιδιο εχει και η LCD μου, o WD θα με ενοχλησει?

3. Καθαρα θεμα γουστου οι υποτιτλοι, μην το παρουσιαζουμε λες κι εχει προβλημα. Δεν ξερω εαν ειναι θεμα τηλεορασης, αλλα σε 32αρα μου φαινονται μια χαρα, παρ'ολο που χρονια τωρα εβλεπα απο το PC (στην 32αρα παλι).

4. Και παλι ελεος... που το εχεις το μηχανημα δηλαδη, μπροστα στο κεφαλι σου? Εγω κατω απο την TV το εχω (κλασικα οπως πολλοι φανταζομαι) κι ουτε καν με ενοχλησε το ασπρο φωτακι, γιατι για φωτακι προκειται κι οχι για προβολεα.

Παντως ειμαι σιγουρος οτι και στα αλλα (egreat, popcorn) όλο και κατι θα σε ενοχλουσε. :X

Συμφωνώ απόλυτα με την απάντηση του kogi στον pigeon και μπορείς να την εκ λάβεις και σαν δική μου απάντηση.

Παιδιά μάλλον πρέπει ή εγώ να είμαι πολύ βολικός ή κάποιοι εδώ δεν ξέρουν τί τους φτάει.Έχω και εγώ το WD live αλλά ούτε τα φωτάκια είχα προσέξει τόσο καιρό ούτε όλα τα άλλα.Φίλοι μου τα πράγματα είναι απλά.Ήθελα ένα μηχάνημα στο οποίο να βάζω τον φορητό σκληρό που έχω και να βλέπω σε καλή ποιότητα ταινίες τόσο σε dvix αλλα και σε mkv χωρίς προβλήματα στον ήχο.Για αυτό που το πήρα μέχρι στιγμής το μηχάνημα τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω.Χρόνια πολλά και καλή χρονιά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βασικό ειναι οτι δεν θα ζητησω απο κανενα μελος την αδεια για να γράψω τη γνώμη μου για ενα προιον. Το αν ειμαι ιδιοτροπος, βεβαιως, γιατι δεν εχω 129ε για πέταμα. Ενω ομως εσυ το αγορασες 109ε, σωστα; Ας μου στειλεις αυριο τα 20ε της διαφοράς μπορει να εχω λιγο καλύτερη γνώμη για το μηχάνημα. Κι αν μου κόστιζε 80ε θα ημουν ενθουσιασμένος εδω που τα λέμε.. :X

Ναι αλλα υπάρχουν, τα πληρώνουμε, και δεν δουλευουν. Κοστίζει $120-$130 στην Αμερική με live365 και pandora να λειτουργεί και ερχεται στο Ελλαδισταν με 130ε χωρις pandora. Ολα εχουν να κάνουν με το κόστος φιλε μου.. :fear:

H LCD σου δεν καιει 9w στο standby ουτε ζεσταίνεται σαν σομπα. Το HDMI καιει μεχρι τους 10 ποντους απο την υποδοχή, η optical και η ethernet port δουλευουν συνεχως.. Σας λειπουν βασικές εννοιες κρισης των προιοντων τεχνολογίας και μαλλον στις επόμενες "ψαχτικες" μας θα πρεπει να κοιτάμε το προφιλ ορισμένων πριν πέσουμε με τα μούτρα στο "διαμάντι" της τεχνολογίας που προτείνουν.

Οχι δεν ειναι καθαρα θέμα γούστου! Υπαρχουν προδιαγραφές συγκεκριμένες για να καλυπτουν ολους τους ανθρώπους και γι'αυτο τα dvd βγαίνουν με πανομοιότυπους υπότιτλους της οικογένειας Helvetica (Arial) Bold ή Semi-Bold. Κατα τα αλλα, φασολάκια. Επειδη εγω πηρα τωρα το live πρεπει να το υποστηρίζω μανιωδως αλλα το egreat αλλαζει μεγεθος-σχημα υποτίτλων και το popcorn κανει ακόμα 50 πράγματα (οταν το egreat κανει 125ε..) :rolleyes:

Το εχω απέναντι μου κατω απο την τηλεόραση, οπως ολος ο κόσμος. Σε ενα δωμάτιο φτιαγμενο για home cinema με 95% σκοτάδι, το ασπρο "φωτάκι"-προβολέας βγάζει μάτι. Δεν με ενοχλεί ουτε το φωτάκι του δισκου, ουτε του ενισχυτη (που εχει dimmer), ουτε του dvd (που εχει dimmer), ουτε του υπολογιστή (που ειναι πορτοκαλι και δεν σε στραβώνει). Γι'αυτο λοιπον , ΕΛΕΟΣ ναι, αλλα για ποιον; Πολυ κουβέντα για το τιποτε , ενα φιλμάκι χρωματιστό αν ειχανε απο τη μέσα μερια θα ηταν μια χαρα. (αλλα θα το φτιάξω μονος μου μη στεναχωριέσαι). :P

Παντως ειμαι σιγουρος οτι και στα αλλα (egreat, popcorn) ολο και κατι θα σε ενοχλουσε. :X

Προφανως και θα με ενοχλούσε, αν τα λεφτα της συσκευής ειναι 50-60ευρω και την εχω πληρώσει 130! Ολα ειναι σχετικά, θα προτιμούσα να πάρω κατι ακριβότερο αλλα πιο customizable παρα ενα κλειστο κουτι που σε λιγο καιρο δεν θα προτιμά κανεις λόγω των παραπάνω λόγων, η οπως εσυ λες , των "ιδιοτροπιών" μου. :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:24 ----------

Συμφωνώ απόλυτα με την απάντηση του kogi στον pigeon και μπορείς να την εκ λάβεις και σαν δική μου απάντηση.
Παιδιά μάλλον πρέπει ή εγώ να είμαι πολύ βολικός ή κάποιοι εδώ δεν ξέρουν τί τους φτάει.

Η φραση "τα εβγαλε τα λεφτά του" εξαρτάται απο το ποιος τα δούλεψε αυτα τα λεφτα. Δεν ξερω αν εχει την ιδια αποψη και ο μπαμπας που θα του ζητήσετε αλλα 150-200 σε 6 μηνες για την επόμενη "φοβερη" αγορά σας αφου εχετε κλείσει σ'ενα κουτι το "φοβερο" wdlive.

Εχω την εντύπωση οτι βρίσκομαι σε λαθος topic. Πρεπει επειγόντως να κανετε μια βόλτα σε ξένα σοβαρα forum, ή στο δικό μας το avforum να δειτε τι λεει ο υπολοιπος κόσμος που δεν εχει παρωπίδες με τα μηχανήματα.

Ξαναγράφω συνοπτικά την άποψή μου για το WDTV Live:

Ειναι μια αξιοπρεπής entry level συσκευή, παιζει ολα οσα της εδωσα αλλα οχι ηχο απο WMV HD. Πολυ ακριβή γι'αυτα που προσφέρει -την κοστολογώ περί τα 80ε κι αυτο μονο σαν early adoption , κανονικά θα εδινα 50-60ε. Το firmware εχει προβλήματα και βγήκε αρον αρον για να προλαβει την αγορα των Χριστουγέννων, ελπιζω να το μαζέψουν.

Κατα τα λοιπα εχει σοβαρα προβλήματα υλοποίησης οπως διακόπτης τροφοδοσίας, πλαστικό κουτι, φτηνή σχεδίαση χωρις κάθετη βάση για ζεσταινεται λιγότερο, πρόβλημα clipping στον ηχο AC3, υπερβολικό smoothing σε non-HD video, μικρό (αλλα βολικό) remote control χαμηλής ποιότητας, πρόβλημα στο ff/rew στα video (x2,x4,x16 σχεδον το ιδιο, λόγω του οτι ψάχνει τα keyframes), κι αλλα 20 πράγματα που δεν αξίζει το λόγο να αναφέρω.

Θα ημουν ευχαριστημένος αν την πλήρωνα 80ε, θα ημουν ενθουσιασμένος αν εκανε 60ε, ειμαι προβληματισμένος οτι κοστίζει 130ε και μπαίνει στην κατηγορία "να δώσω αλλα 50-80 να πάρω κατι παρα πολυ καλυτερο;"

Επεξ/σία από pigeon

Λοιπόν κύριε "περίεργε pigeon" αφού σε ενοχλούν όλα κάτσε δώσε περισσότερα λεφτά και αγόρασε - φτιάξε ένα hdpc ώστε να είναι όσο customizable θελεις και να κάνεις ότι θελεις με αυτό, αλλά ξέχασα ένα hdpc δεν κοστίζει μεχρι 130-150 ευρώ οπότε πιστεύω εσύ με 130 ευρώ θελεις και το σκύλο χορτάτο και τι πίτα ολόκληρη εε δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Και όχι δεν είμαστε όλοι με τα λεφτά του μπαμπά-μαμά μας μερικοί από εδώ μέσα έχουμε και δικά μας λεφτά.

Και στη τελική σχεδόν όλα τα media players στα αρχικά fw τους έχουν κάποια προβλήματα που λογικά στο μέλλον διορθώνονται από την εκάστοτε εταιρία ή από κάποια ανεπίσημα fw όπως του b-rad που προσθέτει τορεντ και πολλά άλλα στο wd tv live.

Λοιπόν κύριε "περίεργε pigeon" αφού σε ενοχλούν όλα κάτσε δώσε περισσότερα λεφτά και αγόρασε - φτιάξε ένα hdpc ώστε να είναι όσο customizable θελεις και να κάνεις ότι θελεις με αυτό, αλλά ξέχασα ένα hdpc δεν κοστίζει μεχρι 130-150 ευρώ οπότε πιστεύω εσύ με 130 ευρώ θελεις και το σκύλο χορτάτο και τι πίτα ολόκληρη εε δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. (...)

Δεν θα διαφωνήσω επι της ουσίας αλλα οπως κατάλαβες εγω δεν ειμαι fanboy, γι' αυτο μπορω να παραδεχθω οτι το egreat που εχει την ιδια τιμή ειναι καλυτερο, οπως επίσης οτι το μηχάνημα κοστίζει 130ε επειδη τόσα λειπουν στον εισαγωγέα. Η street price του επρεπε να ειναι περί τα 100ε και 80ε ως το Πασχα και παει λεγοντας. Το early adoption τους πληρώνουμε βαπορίσιο αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτο.

Οσο για τα torrent κτλ, ολα καλα του b-rad αλλα αυτος δεν ειναι WD ουτε πήρε μέρος των 130ε !! Το μηχάνημα οπως θα δεις απο τις διαφημίσεις απευθυνεται σε γκομενίτσες που θα το πάρουν για να βλέπουν βιντεο με 2 κλικ! Οχι σε Hi-techαδες. Εγω θελω να μου πεις η WD τι εκανε; Οτι θα με βάλει να πληρώσω ρευμα 9w/ωρα standby για να βλέπω 2 ταινιες το σαββατοκύριακο; Οι απαντήσεις σας στις "ιδιοτροπίες" μου οπως τις λέτε ,ειναι τύπου αγοράζω ακριβα ενα router τελευταιας γενιας αλλα δεν εχει firewall και μου απαντάς "ε! βαλε ενα software firewall". Απλως δεν στέκουν..

Για το HTPC εχεις δικιο, δεν κάνει 130ε. Κανει ομως 230.. και αν εχεις δώσει τα μισα για να εχεις ενα κλειστο κουτι και τις ορέξεις της WD στο firmware update, προτιμώ το HTPC, ή απλουστερα, το egreat, ή το popcorn ή κάποιο αλλο μηχάνημα που ειναι για πιο "ψαγμένους" και κυριως, με σέβεται περισσότερο ως πελάτη.

Τελος, το topic εδω δεν ειναι "ελατε να γλύψουμε το WD TV Live" , ειναι να λέμε τις απόψεις μας, τι μας αρέσει και τι οχι απο το μηχάνημα. Αν γράψω κατι ψέματα εχει καλως, ας το πείτε. Εν τελει δεν καταλαβαίνω γιατι γίνεται κριτική στα γούστα μου, μαζι το πληρώσαμε;

Το εχω απέναντι μου κατω απο την τηλεόραση, οπως ολος ο κόσμος. Σε ενα δωμάτιο φτιαγμενο για home cinema με 95% σκοτάδι, το ασπρο "φωτάκι"-προβολέας βγάζει μάτι.

Εαν οντως εχεις ολοκληρο δωματιο φτιαγμενο για home cinema και ασχολεισαι με το WDTV Live τοτε μαλλον τρωγεσαι με τα ρουχα σου. Ολα τα υπολοιπα που λες, ειναι για καταναλωση της ωρας, οχι διατυπωση αποψεων.

Κατσε φτιαξε ενα htpc οπως πολυ σωστα ειπε ο Just Gamer και καντο δωρο τουτο το αχρηστο παλιομηχανημα που κοστιζει πανακριβα σε κανενα χαζο γκομενακι να βλεπει ματροσκες στα 1080.

Live your myth in Greece.. Αντε γεια!

Καλα κάνουν τα μαγαζιά και τα βαζουν ολα 30%-50% πάνω, με τέτοιους Λαμπιρίζοντες πελάτες μηδενικής τεχνικής αλλα και γενικής παιδείας και ακομα μηδενικότερης αντίληψης και σοβαρότητας. Ολα με φιλτρο τη θεωρία του φραπέ και του ξυσίματος..

Ειλικρινα, με συγχωρείτε που σας χάλασα τη νιρβάνα σας, συνεχίστε να ζειτε σαν βασιλιάδες στο χωριουδάκι του μυαλού σας.

Δεν θα διαφωνήσω επι της ουσίας αλλα οπως κατάλαβες εγω δεν ειμαι fanboy, γι' αυτο μπορω να παραδεχθω οτι το egreat που εχει την ιδια τιμή ειναι καλυτερο, οπως επίσης οτι το μηχάνημα κοστίζει 130ε επειδη τόσα λειπουν στον εισαγωγέα. Η street price του επρεπε να ειναι περί τα 100ε και 80ε ως το Πασχα και παει λεγοντας. Το early adoption τους πληρώνουμε βαπορίσιο αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτο.

Οσο για τα torrent κτλ, ολα καλα του b-rad αλλα αυτος δεν ειναι WD ουτε πήρε μέρος των 130ε !! Το μηχάνημα οπως θα δεις απο τις διαφημίσεις απευθυνεται σε γκομενίτσες που θα το πάρουν για να βλέπουν βιντεο με 2 κλικ! Οχι σε Hi-techαδες. Εγω θελω να μου πεις η WD τι εκανε; Οτι θα με βάλει να πληρώσω ρευμα 9w/ωρα standby για να βλέπω 2 ταινιες το σαββατοκύριακο; Οι απαντήσεις σας στις "ιδιοτροπίες" μου οπως τις λέτε ,ειναι τύπου αγοράζω ακριβα ενα router τελευταιας γενιας αλλα δεν εχει firewall και μου απαντάς "ε! βαλε ενα software firewall". Απλως δεν στέκουν..

Για το HTPC εχεις δικιο, δεν κάνει 130ε. Κανει ομως 230.. και αν εχεις δώσει τα μισα για να εχεις ενα κλειστο κουτι και τις ορέξεις της WD στο firmware update, προτιμώ το HTPC, ή απλουστερα, το egreat, ή το popcorn ή κάποιο αλλο μηχάνημα που ειναι για πιο "ψαγμένους" και κυριως, με σέβεται περισσότερο ως πελάτη.

Τελος, το topic εδω δεν ειναι "ελατε να γλύψουμε το WD TV Live" , ειναι να λέμε τις απόψεις μας, τι μας αρέσει και τι οχι απο το μηχάνημα. Αν γράψω κατι ψέματα εχει καλως, ας το πείτε. Εν τελει δεν καταλαβαίνω γιατι γίνεται κριτική στα γούστα μου, μαζι το πληρώσαμε;

Ok αφου οπως λες τα egreat, popcorn hour(Αν εννοεις το a-110 και οχι το c-200 που κοστίζει άνω των 2.. ευρώ) τότε για δες λίγο τι chipset έχει το κάθε media player και πες μου ποιο απ' τα τρία μηχανήματα έχει το δυνατότερο ώστε να παιζει αβίαστα και το "βαρύτερο" αρχείο βίντεο.

Για να σε δω εδώ κύριε "περίεργε" τι θα πεις για το κάθε μηχάνημα.

Και στη τελική για να τελειώνουμε αφού δεν σ' αρέσει το wd tv live ή πάρε το egreat ή το popcornhour ή φτιάξε ένα htpc(Ώστε να καλύψεις την κάθε παραξενιά - περιέργεια σου)

Εαν οντως εχεις ολοκληρο δωματιο φτιαγμενο για home cinema και ασχολεισαι με το WDTV Live τοτε μαλλον τρωγεσαι με τα ρουχα σου. Ολα τα υπολοιπα που λες, ειναι για καταναλωση της ωρας, οχι διατυπωση αποψεων.

Κατσε φτιαξε ενα htpc οπως πολυ σωστα ειπε ο Just Gamer και καντο δωρο τουτο το αχρηστο παλιομηχανημα που κοστιζει πανακριβα σε κανενα χαζο γκομενακι να βλεπει ματροσκες στα 1080.

Πολύ σωστά τα λέει ο φιλος.

Να προσθέσω οτι συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του.

Live your myth in Greece.. Αντε γεια!

Καλα κάνουν τα μαγαζιά και τα βαζουν ολα 30%-50% πάνω, με τέτοιους Λαμπιρίζοντες πελάτες μηδενικής τεχνικής αλλα και γενικής παιδείας και ακομα μηδενικότερης αντίληψης και σοβαρότητας. Ολα με φιλτρο τη θεωρία του φραπέ και του ξυσίματος..

Ειλικρινα, με συγχωρείτε που σας χάλασα τη νιρβάνα σας, συνεχίστε να ζειτε σαν βασιλιάδες στο χωριουδάκι του μυαλού σας.

Είπε ο guru της τεχνολογίας. :lol:

Είπε ο guru της τεχνολογίας. :lol:

Ειπε ο ultimate-vs-topic-over.1000.posts.in.vs.topics-constant-flamer. :P

Ξερετε, υπάρχουν και αλλοι (πιο φυσιολογικοι) χρηστες που εκτιμουν οσες απλες παρατηρήσεις εκανα για την συσκευή, ασχετα αν τις συμμερίζονται. Το ζητούμενο ειναι να καταγράφονται ολες οι απόψεις, να υπάρχει προβληματισμός και εν τελει οποιος επιλέξει τη συσκευή αυτη η κάποια αλλη να εχει επίγνωση της αγοράς που κανει και να μείνει ευχαριστημένος. :-D

Δυστυχως το topic ειναι γεμάτο fanboys χωρις επιχειρήματα και ειναι δυσκολο να διατυπώσεις αρνητική αποψη και για τα αυτονόητα.. :mad:

Ειπε ο ultimate-vs-topic-over.1000.posts.in.vs.topics-constant-flamer. :P

Ξερετε, υπάρχουν και αλλοι (πιο φυσιολογικοι) χρηστες που εκτιμουν οσες απλες παρατηρήσεις εκανα για την συσκευή, ασχετα αν τις συμμερίζονται. Το ζητούμενο ειναι να καταγράφονται ολες οι απόψεις, να υπάρχει προβληματισμός και εν τελει οποιος επιλέξει τη συσκευή αυτη η κάποια αλλη να εχει επίγνωση της αγοράς που κανει και να μείνει ευχαριστημένος. :-D

Δυστυχως το topic ειναι γεμάτο fanboys χωρις επιχειρήματα και ειναι δυσκολο να διαφωνήσεις ακόμα και για τα αυτονόητα.. :mad:

Είπε ο wd tv live hater.

Είπε ο wd tv live hater.

hater; χα χα, καλο! Εσυ που εισαι lover θα μου στείλεις τα 130ε, γιατι εγω δεν εχω μάθει να γλύφω τσαμπα τις εταιρίες; Ακομα και με τα μισα λεφτα σου γράφω ενα review μουρλια, θα ξεχάσω -εντελως τυχαια-ολα τα cons της συσκευης. B)

Τελος πάντων η αποψη μου ειναι ηδη καταγεγραμμένη:

Ξαναγράφω συνοπτικά την άποψή μου για το WDTV Live:

Ειναι μια αξιοπρεπής entry level συσκευή, παιζει ολα οσα της εδωσα αλλα οχι ηχο απο WMV HD. Πολυ ακριβή γι'αυτα που προσφέρει -την κοστολογώ περί τα 80ε κι αυτο μονο σαν early adoption , κανονικά θα εδινα 50-60ε. Το firmware εχει προβλήματα και βγήκε αρον αρον για να προλαβει την αγορα των Χριστουγέννων, ελπιζω να το μαζέψουν.

Κατα τα λοιπα εχει σοβαρα προβλήματα υλοποίησης οπως διακόπτης τροφοδοσίας, πλαστικό κουτι, φτηνή σχεδίαση χωρις κάθετη βάση για ζεσταινεται λιγότερο, πρόβλημα clipping στον ηχο AC3, υπερβολικό smoothing σε non-HD video, μικρό (αλλα βολικό) remote control χαμηλής ποιότητας, πρόβλημα στο ff/rew στα video (x2,x4,x16 σχεδον το ιδιο, λόγω του οτι ψάχνει τα keyframes), κι αλλα 20 πράγματα που δεν αξίζει το λόγο να αναφέρω.

Θα ημουν ευχαριστημένος αν την πλήρωνα 80ε, θα ημουν ενθουσιασμένος αν εκανε 60ε, ειμαι προβληματισμένος οτι κοστίζει 130ε και μπαίνει στην κατηγορία "να δώσω αλλα 50-80 να πάρω κατι παρα πολυ καλυτερο;"

Καντε τον κόπο να ξαναδιαβάσετε το review του HAL9000 (πρωτο post) που ειναι αρκούντως αντικειμενικό αναλογιζόμενοι οτι η συσκευή παραχωρήθηκε απο τον εισαγωγέα και πρόκειται για νέο και εντυπωσιακό προιον. Θα καταλάβετε οτι οι fanboyσμοι δεν εχουν θεση σε σοβαρη κριτική ουτε βοηθάνε εμας τους χρήστες μακροπρόθεσμα γιατι αφήνουν τις εταιρίες να επαναπαύονται στα οικονομικά πλαίσια που τους προτειναν οι μανατζερ και βγάζουν φτηνές, αναλώσιμες συσκευές που χρειάζονται αλλαγή καθε 1 χρόνο. Αυτα για οσους διαβάζουν και καταλαβαίνουν..

Αυτά τα κοιτάς πριν πάρεις το οποιοδηποτε μηχάνημα είτε με το να δεις reviews & texhnical specifications του μηχανήματος είτε να ρωτήσεις άτομα που το έχουν γενικότερα πριν κάνεις κάποια αγορά το ψάχνεις δεν πας και αγοράζεις κάτι με κλειστά τα μάτια. Οπότε δεν σου φταίει κανείς που δεν το έψαξες πριν το αγοράσεις ή αν το έψαξες δεν το έψαξες αρκετά ώστε να μάθεις όλα αυτά που ήθελες για το wd tv live.

Οπότε στη τελική εσύ φταις για την αγορά ενός μηχανήματος που δεν σ' αρέσει κανείς άλλος οπότε μην λες να σου δώσουν οι άλλοι τα λεφτά που χάλασες για το μηχάνημα.

Καλή χρονιά παιδιά!Πήρα και γω το μηχανηματάκι προχτες αλλα δεν παιζει υποτιτλους σε πολλα αρχεια παρολο που τα εχω σε ενα φακελο και με το ιδιο ονομα γιατι γινεται αυτό?Να επισημανω οτι σε μερικές ταινίες ομως τους αναγνωριζει κανονικά ενώ σε αλλες οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...