Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά, σήμερα αγόρασα το wd live.Είχα το παλιό player και ταίνιες 1080 δεν μου τις έπεζε καλά, είχε κολήματα πολλά.Τώρα θα έχω τέτοιο πρόβλημα με το καινούργιο?

Όσον αφορά το δύκτιο, κοντά στην τηλεόραση μου εχω το LINKSYS WAP54G WIRELESS-G ACCESS POINT, το οποιο συνδεω με καλωδιο ethernet τον dreambox.Όπως γνωρίζετε απο το linksys βγαινει ενα μονο καλωδιο ethernet, μπορώ να βάλω ενα hub ετσι ωστε να μπορω να συνδέσω και το wd live? ή τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση??

Θα αναπαράγονται σωστά τα αρχεία 1080 ασύρματα?

έκανα καλά που πείρα το wd live? απο το παλιό?

ευχαριστώ και χρόνια πολλά !!!

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασύρματο με το συγκεκριμένο router ξέχασε το. Θέλεις οπωσδήποτε Wireless-N για 1080. Με αυτό που έχεις είσαι ΟΚ για 720 και χαμηλότερα.

Hub φυσικά και μπορείς να κουμπώσεις πάνω στο router.

Δημοσ.

Θα παραγγείλω το Live τωρα...

Για να ακουω τα mp3 σε home cinema set, πως παιρνω τον ηχο? Αν δηλαδη δεν εχει οπτικη εισοδο το home cinema (το οποιο το ψαχνω σημερα και πιστευω να αγορασω καποιο αυριο ή μευθαυριο) μπορώ να παρω αναλογικά τον ήχο του με "καρφακι" απο την εξοδο "AV OUT" του WD Live???

(ολα τα άλλα media player βλεπω ότι δινουν τον ηχο σε 2 RCA βυσματα L/R.. αυτο όχι..!)

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερουν οι 1080p ταινεις παρε το WD,βασικα απο οτι καταλαβα δεν θα εχεις κολληματα στην αναπαραγωγη.Απο κι κ περα οι υποτιτλοι θα εχουν συγκεκριμενο μεγεθος κ θα ειναι λιγο πιο ψηλα απο τι εχεις συνηθισει.Ελπιζω σε καποιο νεο firmware να βελτιωθουν τα οποια προβληματα.Αν δεν σου αρκουν τα παραπανω πας σε Egreat,μικροτερο επεξεργαστη αρα λιγο κολληματα αλλα πιο πολλες ρυθμισεις σε υποτιτλους κτλ.

Δημοσ.
Ναι, μπορείς με καρφάκι, θα παρεις όμως stereo ήχο

οπότε για τα μp3 ειμαι ΟΚ...

Για τις ταινίες θέλω οπτική, οποτε θα καταλήξω σε αυτη τη συνδεση για να καλυφθώ για όλα...

Δημοσ.

Λοιπον πήρα κι εγω το wd tv live προχθες και αρχικά μου φανηκε ωραιο , μικρο, γρηγορο boot και μενου και τα παιζει ολα οσα του εδωσα οχι ομως τον ηχο στα wmv HD (πχ. τα demos απο microsoft). Ομως..

1. το youtube δεν ειναι τοσο γρηγορο στην πλοήγηση, και δεν πηγαινει FF/REW το βιντεο που παίζεις. Το inet radio με αυτη την υλοποίηση (μονο Live365) απλως της πλακας. Οσο για το Pandora, πανηγύρι, μονο για Αμερική. Γενικως παιδικά πράγματα, μου ηρθε αμέσως να στήσω HTPC να ευχαριστηθώ.. Επίσης ειχα παλιο account στο youtube και αναγκάστηκα να φτιάξω καινουργιο γιατι το μηχάνημα εκανε restart! Το εψαξα στο WD Support κι ευτυχως βρηκα ακρη. :-)

2. Ειναι δυνατόν να μην εχει διακόπτη on/off? Εκτος οτι τραβάει 9watt standby, ζεσταίνεται κιολας ενω ειναι κλειστο! Και μιλαμε ζεσταίνεται αρκετα.. Προς το παρον βγαζω το βίσμα τροφοδοσίας μεχρι να φτιάξω καμια πατέντα με προέκταση και διακόπτη.. :mad:

3. ΟΙ υπότιτλοι ειναι μικροί. Επειδη βλέπω συνήθως με αγγλικούς υπότιτλους, δε με νοιάζει γιατι ακουω κιολας. Αλλα σε γερμανική ταινια πχ με ελληνικούς που πέφτει διάβασμα, την πάτησαμε.. Επίσης, εκτος απο μικροί ειναι και λεπτοί, ακόμα και με την επιλογή για το σκουρο περιθώριο. Επρεπε να κρατήσουν την τυπου bold arial που βαζουν ολοι, οι αλλοι κατασκευαστές ειναι χαζοι δηλαδη; :rolleyes:

4 και τελος, η λεπτομέρεια: Βαζεις μάστορα 2 led ασπρα να φωτίζουν το ON και το USB. Βαλε καημένε και ενα φιλμάκι χρωματιστό απο μεσα να σπαει λιγο την ασπρίλα! Βλεπουμε την ταινία μας, τσουπ απο δεξια η ταξιθέτρια με το φακό στα μούτρα ενα πράγμα... Εβαλα ενα postit , ευτυχως περνανε απο πάνω οι υπέρυθρες. :P

Συμπέρασμα: Στις 3 μέρες του εχω κανει 2 πατέντες, μαλλον επρεπε να παρω το egreat ή το popcorn μια και καλη, δε ξερω.. Για ~130 ευρω δεν κανει το μηχάνημα, για κανενα 50αρικο, ναι, ειναι μια χαρα.. :fear:

Δημοσ.

το πιο απίθανο

καταρχήν καλή χρονιά σε όλους μου έσπασαν τα παιδιά το τ/χειριστήριο

μήπως κανείς δε το θέλει ? και παίζει με κανένα universal ??? το πουλάει?

πιιμιιι

Δημοσ.
Λοιπον πήρα κι εγω το wd tv live προχθες και αρχικά μου φανηκε ωραιο , μικρο, γρηγορο boot και μενου και τα παιζει ολα οσα του εδωσα οχι ομως τον ηχο στα wmv HD (πχ. τα demos απο microsoft). Ομως..

1. το youtube δεν ειναι τοσο γρηγορο στην πλοήγηση, και δεν πηγαινει FF/REW το βιντεο που παίζεις. Το inet radio με αυτη την υλοποίηση (μονο Live365) απλως της πλακας. Οσο για το Pandora, πανηγύρι, μονο για Αμερική. Γενικως παιδικά πράγματα, μου ηρθε αμέσως να στήσω HTPC να ευχαριστηθώ.. Επίσης ειχα παλιο account στο youtube και αναγκάστηκα να φτιάξω καινουργιο γιατι το μηχάνημα εκανε restart! Το εψαξα στο WD Support κι ευτυχως βρηκα ακρη. :-)

2. Ειναι δυνατόν να μην εχει διακόπτη on/off? Εκτος οτι τραβάει 9watt standby, ζεσταίνεται κιολας ενω ειναι κλειστο! Και μιλαμε ζεσταίνεται αρκετα.. Προς το παρον βγαζω το βίσμα τροφοδοσίας μεχρι να φτιάξω καμια πατέντα με προέκταση και διακόπτη.. :mad:

3. ΟΙ υπότιτλοι ειναι μικροί. Επειδη βλέπω συνήθως με αγγλικούς υπότιτλους, δε με νοιάζει γιατι ακουω κιολας. Αλλα σε γερμανική ταινια πχ με ελληνικούς που πέφτει διάβασμα, την πάτησαμε.. Επίσης, εκτος απο μικροί ειναι και λεπτοί, ακόμα και με την επιλογή για το σκουρο περιθώριο. Επρεπε να κρατήσουν την τυπου bold arial που βαζουν ολοι, οι αλλοι κατασκευαστές ειναι χαζοι δηλαδη; :rolleyes:

4 και τελος, η λεπτομέρεια: Βαζεις μάστορα 2 led ασπρα να φωτίζουν το ON και το USB. Βαλε καημένε και ενα φιλμάκι χρωματιστό απο μεσα να σπαει λιγο την ασπρίλα! Βλεπουμε την ταινία μας, τσουπ απο δεξια η ταξιθέτρια με το φακό στα μούτρα ενα πράγμα... Εβαλα ενα postit , ευτυχως περνανε απο πάνω οι υπέρυθρες. :P

Συμπέρασμα: Στις 3 μέρες του εχω κανει 2 πατέντες, μαλλον επρεπε να παρω το egreat ή το popcorn μια και καλη, δε ξερω.. Για ~130 ευρω δεν κανει το μηχάνημα, για κανενα 50αρικο, ναι, ειναι μια χαρα.. :fear:

Τα settings - options του μηχανήματος δοκίμασες να τα δεις καθόλου?

Και στο λέω αυτό γιατί για να λες ότι οι υπότιτλοι είναι μικροί και λεπτοί τότε κάνει μπαμ ότι δεν έχεις κοιτάξει καθόλου τα settings του μηχανήματος πριν το θάψει γιατι αν τα κοίταγες - εψαχνες λίγο περισσότερο θα έβλεπες ότι εχει να διαλέξεις μέγεθος υπότιτλων και πάχος υπότιτλων και πολλά άλλα που εσύ δεν μπήκες καν στο κόπο να ψάξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τα settings - options του μηχανήματος δοκίμασες να τα δεις καθόλου?

Και στο λέω αυτό γιατί για να λες ότι οι υπότιτλοι είναι μικροί και λεπτοί τότε κάνει μπαμ ότι δεν έχεις κοιτάξει καθόλου τα settings του μηχανήματος πριν το θάψει γιατι αν τα κοίταγες - εψαχνες λίγο περισσότερο θα έβλεπες ότι εχει να διαλέξεις μέγεθος υπότιτλων και πάχος υπότιτλων και πολλά άλλα (:shock::shock::shock:) που εσύ δεν μπήκες καν στο κόπο να ψάξεις.

Epic Fail η απάντησή σου! Δεν ειμαι νιούμπης κι απο την αλλη βαριέμαι να μπω σε troll party πρωτοχρονιάτικα.. Δεν εχω μετοχές στην WD, οσα εγραψα ειναι ειλικρινή και ελάχιστα μπροστά στα υπόλοιπα προβλήματα κατασκευής που εχει πχ. τα smoothing filters στον scaler σε non-hd video, στο clipping του ηχου σε δυνατά 5.1 κανάλια, στην ελλειψη goto στο video play κτλ. :-(

@all: θα περάσω αργοτερα το firm του b.rad να παίξω λιγο, αλλα προς το παρον η 0.3.2 εχει ενα ψιλοbug με τα usb. Εχω παντως την εντύπωση απ'αυτα που διάβασα εξω οτι το μηχάνημα στερείται hardware δυνατοτήτων (οχι το sigma chip, σαν γενικότερη υλοποίηση) που δεν λύνονται με firmware updates οποτε απευθύνεται σε entry level χρήστες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:04 ----------

το πιο απίθανο

καταρχήν καλή χρονιά σε όλους μου έσπασαν τα παιδιά το τ/χειριστήριο

μήπως κανείς δε το θέλει ? και παίζει με κανένα universal ??? το πουλάει?

πιιμιιι

το πουλάνε εδω , 9 λίρες (+ταχυδρομικά) αλλα ειναι out of stock :-( Γιατι δεν παιρνεις τηλ στα Μακ. Περ. μηπως εχουν αυτοι; Παντως αν δεν εχει χαλάσει μπορεις να πάρεις ενα Universal με εκμάθηση και να το προγραμματίσεις. Αλλιως, το logitech harmony το υποστηρίζει αλλα κοστίζει οσο το wdlive καινουργιο ::P

Επεξ/σία από pigeon
Δημοσ.

Παιδια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Εγώ έχω ένα πρόβλημα με το WD live 2 υπάρχουν κάποια αρχεία ταινιών(avi/mpeg) που άλλες φορές τα βλέπει και άλλες όχι,

και βρίσκοντε στον ίδιο δίσκο WD HD 500GB.

Όταν τα βάζω σε USB τα βλέπει πάντα.....τα νεύρα μου!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...