Προς το περιεχόμενο

WD TV Live Media Player : Αναλυτική Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως στο αρχείο που είχες κολλήματα υπάρχουν πάνω από 1 audio και 1 video stream;

Αν ναι, τότε αυτό φταίει.

Μπορεί το WD TV να παίζει μόνο 1 audio και 1 video stream, αλλά τραβάει από το δίκτυο όλα τα streams ταυτόχρονα και αποκωδικοποιεί μόνο αυτά που χρειάζονται. Κάθε audio stream AC3 είναι επιπλέον 386 με 768Kbps ενώ κάθε audio stream με DTS είναι επιπλέον 768 με 1536Kbps (1.5Mbps).

Για το video stream ανάλογα με την ποιότητα και την ανάλυση το μέγιστο bitrate αναφέρεται στον πίνακα εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/VC-1 .

Το πολύ 45mbit για 1080p/24fps/Level 3.

Στα παραπάνω πρέπει να προτεθεί το overhead του container (είτε είναι matroska είτε AVI).

Το wireless G ενώ ονομαστικά λέει ότι είναι 54Mbit, στην πράξη είναι παρακάτω επειδή αφαιρείται το overhead από αυτό, το bandwidth μοιράζεται σε πολλές συσκευές.

Τέλος, το wireless G είναι half duplex, δηλαδή το 54 = 27 αποστολή και 27 παραλαβή.

Στην πράξη η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω ακούσει είναι 22Mbit/sec. Κάντε benchmark και πείτε μου αν έχετε παραπάνω.

Επεξ/σία από StavrosD
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

έχω προσέξει ότι στης ταινίες οι οποίες υπερβαίνουν τα 4gb δεν της παίζει μέχρι το τέλος άλλες φόρες κόβεται μετά από 10 λεπτά και άλλες μετά από μισή ώρα προβολής. Του έχει συμβεί κανενός αυτό το πρόβλημα?

Στην πράξη έκανα copy paste από το δίσκο στο pc στον usb δίσκο στο wd live με το teracopy, και χτύπαγε κάπου 1,5 megabytes/sec, δηλαδή έφτανε τα 12 Mbits, δηλαδή όταν το στιγμιαίο bitrate ξεπερνάει τα 12 Mbits τότε κάνει κωλύματα. Άρα δικαιολογημένα ακόμα και στα 720p μπορεί στιγμιαία να το χτυπήσει σε γρήγορες σκηνές.

Το pc μου είναι συνδεδεμένο με το ρούτερ με ένα usb us-robotics stick και το wd live επίσης συνδεδεμένο με το ρούτερ με το linksys wusb600n. Το ρούτερ είναι το vood της vivodi.

Σκέφτομαι να συνδέσω το wd με το ρούτερ με power line. Έτσι λογικά θα πάω στο 2πλό bandwidth 24MB δηλαδή και λογικά θα παίζει καλά.

Βέβαια θα βοηθούσε υπερβολικά άμα έκανε buffering το βίντεο από μόνο του το wd αλλά τι να κάνουμε!!!

Με ενδιαφέρει να ακουω μουσική, να βλέπω φωτο, Divx/Xvid και ματροσκες (HD)...

Ειμαι μεταξυ των Egreat EG-R1, Egreat EG-M34A HD και WD TV HD Live....

Πoιο ειναι καλύτερο τελικά??????

Με ενδιαφέρει να ακουω μουσική, να βλέπω φωτο, Divx/Xvid και ματροσκες (HD)...

Ειμαι μεταξυ των Egreat EG-R1, Egreat EG-M34A HD και WD TV HD Live....

Πoιο ειναι καλύτερο τελικά??????

Για εμένα προσωπικά το wd tv live και αυτό γιατί το εν λόγο μηχάνημα έχει το δυνατότερο chipset από αυτά που αναφέρεις.

Που τις γράφεις; Στο ίδιο USB Stick ή HDD;

Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα, όπως ανάφερα σε προηγούμενο post.

Γράφω τις ταινίες σε ένα Kingston Datatraveler 120 16GB.

Ενώ στον υπολογιστή παίζουν μια χαρά, και το WD βλέπει τα αρχεία, δεν μπορεί να τα παίξει.

Άκου πλάκα όταν την βαζω σε USB παίζει μία χαρά, και στα δύο WD(παλιό και καινούριο) όταν την βάζω στον WD σκληρό που έχω δεν παίζει!!!

στην πραξη τι παραπανω κανει το δυνατότερο chipset?

αφου και τα αλλα δυο την κανουν τη δουλειά τους... εννοω τι παραπανω μου δινει το WD με το δυνατοτερο chipset???

δηλαδη σε μελλοντικες καταστασεις... αφου λογικα τα βιντεο που υπαρχουν τωρα καλυπτονται και με τα αλλα 2 μηχανακια..

σωστα ή μου διαφεύγει κατι?

Λαθος στα 1080 στα περισοτερα κανει σπασιματα το μοντελο με το πιο αδυναμο τσιπακι ενω στο λαιβ τα παιζει νερακι.Στο λεω γιατι τα εχω και 2.

Σωστός ο άνωθεν.

Γενικότερα καλό είναι να επιλέξετε hd media player με αρκετά δυνατό chipset και το wd tv live είναι ένα μηχάνημα που έχει ένα από τα δυνατότερα chipset.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...